1. Hem
 2. Golf Bara

Bokskogen Golf Academy

betyg4.8 Fantastiskt bra(10 betyg)
Torupsvägen 408-140, 233 64, Bara
Välkommen Bokskogen Golf Academy!
9817

Boka tjänst

Fittings

 • Putter Fitting
  90 minuter, 999 krMer info
 • Long Game Fitting
  60 minuter, 750 krMer info
 • Wedge Fitting
  60 minuter, 750 krMer info
 • Loft- & Lie Fitting
  60 minuter, 750 krMer info
 • Driver Fitting
  60 minuter, 750 krMer info
 • Iron Fitting
  90 minuter, 999 krMer info

Lektioner

 • Privatlektion - 1 person
  45 minuter, 1 150-1 350 kr
 • Privatlektion - 2 personer
  45 minuter, 1 400-1 700 kr
 • Privatlektion - 3 personer
  45 minuter, 1 800-2 100 kr

Kiropraktik

 • Kiropraktik nybesök
  60 minuter, 950 krMer info
 • Kiropraktik återbesök
  30 minuter, 475 kr

Personal

noImage
Fredrik
qliro
Rollen som PGA Professional tog tidigt form i Fredriks liv och de första golfslagen slogs precis efter att SEO 1982 avslutats på Linköpings Golfklubb där Bob Byman vann på -9. Något som visade sig skulle ha en stor inverkan på det framtida yrkesvalet. Spelarkarriären kom igång på allvar efter åren på Riksgolfgymnasiet i Mark tillsammans med bästa golf- och skolkompisarna Carin Coch Hjalmarsson, Niclas Fasth och Mattias Grönberg. Att få jobba med golfspelare som har en vilja att träna och har en ambition utveckla sin golf är en verklig drivkraft för Fredrik. Erfarenheten av att ha varit elitspelare på hög nivå är givetvis i dessa sammanhang en ovärderlig egenskap som Fredrik gärna delar med sig av till sina elever. Fredrik är PGA M5 Professional med en gedigen och framstående utbildningsbakgrund. Han påbörjade proyrket 1997 som assistent på Söderhamns Golfklubb och fortsatte därefter karriären som Head Professional på Svegs Golfklubb. Efter några framgångsrika år flyttade han tillbaka som Head Professional på Söderhamns Golfklubb innan flytten begav sig till Falkenbergs Golfklubb. Från och med säsongen 2017 är hemadressen anrika Bokskogens Golfklubb.
noImage
Johan
4.9
(7 betyg)
qliro
Johan Gullstrand har en bakgrund som både framgångsrik tävlingsspelare och tränare. Tränarkarriären började 2006 på Malmö Golfklubb och säsongen 2009 gick flytten till Bokskogens Golfklubb där Johan jobbade fram till och med 2012 då den professionella tävlingskarriären inleddes. Mellan åren 2012 och 2015 tävlade Johan på Nordic Golf League som professionell tävlingsspelare. Tävlingskarriären har givit Johan ett antal fina segrar men också ett stort antal top-10 placeringar genom åren. Noterbart är att Johan är en fyrfaldig klubbmästare genom åren på Bokskogens Golfklubb. Utbildningsmässigt har tränarkarriären formats av TAU, TU, TPI level 1, Advanced Shortgame level 1, BioSwing Dynamics Certified Professional samt ett stort antal PGA Teaching and Coaching Summits i Halmstad. Johan erbjuder privatlektioner, grupp- och nybörjarträningar, Studio Game Fitting samt olika reseupplägg inom verksamheten för Bokskogen Golf Academy.
noImage
Hampus
qliro
Hampus Nilsson är golfspelaren från Österlen som tog sin första sving som sexåring och med full beslutsamhet stod som vinnare i Skandia Cup Riks-final några år senare. Kort därefter spelade Hampus sin första internationella tävling med Swedish Golf Team som i rask takt målmedvetet följdes upp med att kvala till sig en fullvärdig spelkategori på Nordea Tour. Hampus professionella tävlingskarriär på Nordic Golf League hade därmed inletts. Under åren som tävlingsspelare har Hampus varit med om upplevelser som de flesta av oss bara kan drömma om. Det finns dock en bedrift som står ut mer än något annat och det är att Hampus tillhör den mycket speciella skara golfspelare som fått signera en 59-runda på scorekortet vilket skedde på Österlens Golfklubb. Parallellt med tävlingskarriären har Hampus de senaste åren haft rollen som en mycket uppskattad juniortränare på Söderslätts Golfklubb i kombination med en säljroll hos Dormy i Malmö där inriktningen uteslutande har varit Club Fitting och Trackman tester. Den långa och framgångsrika tävlingsbakgrunden och den breda förståelsen för golfspelets alla olika moment ser vi som en stor och viktig tillgång att kunna addera till Bokskogen Golf Academys totala resursbank. Hampus roll inom akademin är primärt att driva, utveckla och coacha spelare inom vår juniorverksamhet samt parallellt erbjuda privatlektioner, nybörjarträningar och Studio Game Fitting.
noImage
Martin
qliro
Han är inte enbart en hängiven och duktig Golfspelare, han är även vår nya golfkiropraktor. Att vi mår bra av golf är ingen nyhet. Inte heller att vi vill att så många som möjligtska kunna spela så länge de önskar och vill. Därför adderar vi nu ytterligare en dimension inom verksamheten – kiropraktik med inriktning på Rehab & Optimering. Martins intresse för träning och hälsa har alltid varit stort. Likaså hans drivkraft och entreprenörskap. Karriärvalet gjorde han redan på 90-talet då han bestämde sig för att utbilda sig till kiropraktor och efter 5 års studier tog han sin examen och med den – titeln Leg. Kiropraktor. Sedan dess har han varit trogen sitt yrkesval och har framgångsrikt drivit en av Malmös största vårdcentraler där han har arbetat med såväl elitidrottare som långtidssjukskrivna. När han bestämde sig för att sälja sitt livsverk, blev valet enkelt. Han vidareutbildade sig med golfspecifika utbildningar vilket har gett honom en ökad kunskap om golfsvingen samt en unik förståelse för dess eventuella skademekanismer. Dagens forskning visar att problem med ländryggen är en av de vanligaste skadorna hos golfspelare eftersom svingen är en repetitiv rörelse. Effekten av detta är ont i ryggen och att man drar sig för att spela så ofta som man vill. Därför blir Martins kompetens och långa erfarenhet om kroppens rörelseapparat en viktig resurs för vår träningsakademi. Kiropraktisk behandling för golfspelare innebär inte enbart att vi minimerar risken för skador, den optimerar även golfsvingen genom ökad stabilitet och rörlighet. Detta är också den primära anledningen till att många av golfproffsen använder sig av kiropraktik regelbundet. Vid ditt första besök görs en noggrann kiropraktisk undersökning, vilket innebär att leder och muskler undersöks. Utöver detta genomförs en specifik funktionell golfanalys där man genom olika rörelser kan bedöma var problem kan uppstå. För att få maximalt resultat kan flera behandlingar behövas. I de flesta fall ges specifika övningar för att förstärka behandlingen. Detta för att ge ökad stabilitet och rörlighet i enskilda leder med mål att ge golfspelaren en optimal och smärtfri golfsving. Martin finns tillgänglig för undersökning och behandling på onsdagar mellan kl. 10-14.

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
10 betyg
Ann-Christine H.
till Fredrik
Jag fick med mig något roligt att träna på och kände att det kommer att leda till bättre slag!

Visa mer

Om företaget

Ingen info ännu.

Bilder

Detaljer och kontakt