1. Hem
  2. Naturmedicin Ekerö

Botanic Hälsokost & Klinik Ekerö

betyg5 Fantastiskt bra(36 betyg)
MÄLARÖ TORG 14 A, 178 30, Ekerö
Frekvensterapi- framtidens medicin
21182

Boka tjänst

Frekvensterapi 120 min

  • Frekvensterapi 120 min
    120 minuter, 2 000 krMer info
    Boka

Kropp

  • Zonterapi 60 min
    60 minuter, 900 krMer info
    Boka

Återbesök Frekvensterapi 90 min

  • Återbesök Frekvensterapi 90 min
    90 minuter, 1 500 krMer info
    Boka

Strykningsterapi

  • Strykningsterapi
    60 minuter, 900 krMer info
    Boka

Ortobionomi

  • Ortobionomi
    60 minuter, 900 krMer info
    Boka

Zonterapi

  • Zonterapi/HLT
    75 minuter, 1 050 krMer info
    Boka

Personal

noImage
Annie
5
(9 betyg)
Terapeut
noImage
GregTerapeut
noImage
Magnus
5
(27 betyg)
Zonterapi Ortobionomi & Healing
Jag heter Magnus Bergman och har under större delen av mitt liv arbetat som musiker i dess olika former. Sedan 20 år tillbaka har mitt intresse för alternativ medicin växt allt mer och mer. Numera arbetar jag som Zonterapeut. Jag ger även behandlingar i Ortobionomi. Jag är också utbildad Reiki Healer så alla mina behandlingar genomsyras av ett holistiskt inkännande synsätt.

Betyg och recensioner

5Fantastiskt bra
36 betyg
Ingalill L.
till Annie
Igår när jag åkte hem efter en 2 timmars behandling så blev jag så trött. Jag sov mycket gott hela natten för första gången på länge. Imorse började jag känna av en spirande glädje över att få finnas till. Det har jag inte känt på länge. Kroppen har varit så lugn på ett helt nytt sätt. Jag är så tacksam över att ha fått denna behandling av Annie. Hon är lugn, mjuk och mycket kunnig i detta frekvensarbete. Jag kommer att komma tillbaka på en uppföljning. Tack fina Annie för all hjälp igår. Detta är det bästa jag har varit med om. 💖💖💖💖💖💖💖

Visa mer

Christina A.
till Magnus
Sååå bra

Visa mer

Maria B.
till Annie
Mycket bra upplevelse. Annie är inkännande, kunnig och sund. Kändes väldigt rätt på alla sätt. Har gjort många frekvens behandlingar, men den här upplever jag som den bästa. Tack

Visa mer

Helena J.
till Magnus
Alltid bra behandlingar av Magnus!

Visa mer

Om företaget

Genom frekvensanalys kan vi upptäcka dolda obalanser till dina hälsoproblem. Resultatet hjälper oss att få svar på varför du inte mår bra och vad du kan göra för att dramatiskt förbättra din hälsa! Vi återställer kroppens medfödda förmåga att reparera sig och kan därigenom skapa förutsättningar för kropp och sinne att läka. Exempel på vad vi behandlar är: infektioner, matallergier, en skadad och läckande tarm, värk, inflammationer, cirkulationsstörningar, hormonstörningar, stress, ryggvärk, migrän mm Det här är en mycket effektiv terapiform som ger dig stor förståelse för din kropp som helhet och är ett kraftfullt verktyg till läkning. Varmt välkommen!

Certifieringar

Här kan du öppna utövares uppladdade certifikat för en tryggare behandling. Klicka på det certifikat ni önskar läsa under respektive utövare.

Utövare: Annie

Utövare: Greg

Bilder

Detaljer och kontakt