Vad vill du boka?

VÄLKOMMEN TILL OSS!
Vi är den personliga och mysiga salongen som vårdar både ditt yttre och inre med de bästa behandlingarna för hud, kropp och skönhetsvård.
Med hjälp av vår kunskap, engagemang, glädje och noggrannhet får vi dig och din hud att stråla av välmående och harmoni!
Vill du boka flera behandlingar samtidigt efter varandra vid samma tillfälle?
Klicka först på Kombo-Boka-Knappen här ovan till höger och boka sedan dina behandlingar.

Hos oss får du inte bara en behandling, utan en upplevelse för alla dina sinnen.

Vi ser fram emot att få ta hand om dig!
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Värdekort

Nannic - Ansikte Basic 5 ggr (10 % rabatt)
Sandra, 5.625,00 kr, värde 6.250,00 kr Mer info
Rengöring, NBE 1000 behandling.
Rengöring, Peelingmask, NBE 1000 behandling med 3 exklusiva specialutvecklade aktiva serum, Peel-off Alginatmask.Denna behandling ger maximalt resultat.

Den exklusiva formulan skyddar cellernas DNA och reparerar eventuella cellskador.

Tack vare den exceptionellt höga koncentrationen av aktiva ämnen ger Excellence en kraftfull reducering av ålderstecken och bromsar hudens

åldrande mycket effektivt. Ger kraftfull energi till cellerna, förbättrar cellernas förmåga att reparera sig och återställer hudens fuktbalans och skyddar mot yttre påfrestningar!
Nannic - Ansikte Basic 10 ggr (15 % rabatt)
Sandra, 10.625,00 kr, värde 12.500,00 kr Mer info
Rengöring, NBE 1000 behandling.
Nannic - Ansikte Deluxe 5 ggr (10 % rabatt)
Sandra, 6.975,00 kr, värde 7.750,00 kr Mer info
Rengöring, Peelingmask, NBE 1000 behandling, Peel-off Alginatmask.
...fler kort
Visa alla kort hos Bromma Cosmetique

Ansiktsbehandlingar - Decléor

Lång ryggmassage, dubbelrengöring, peeling, hudanalys, frans & brynfärgning, ånga, porrengöring, brynplockning, ansiktsmassage, dekolltage/nack/skalp- massage, en härlig djupgående anpassad specialmask efter din hudtyp, hand och arm- massage och passande dagcreme. Avslutas med en lättare makeup där vi lägger en grund/bas i ansiktet med bareMinerals produkter. Färsk juice och frukt serveras.
Ryggmassage, dubbelrengöring, peeling, hudanalys, ånga, porrengöring, brynplockning, ansiktsmassage, mask efter hudtyp, hand och arm-massage och passande dagcreme.
Dubbelrengöring, peeling, hudanalys, ånga, porrengöring, mask efter hudtyp och passande dagcreme.
Dubbelrengöring, peeling, hudanalys, djupgående anpassad specialmask efter din hudtyp och en avslutande passande dagcreme.
Dubbelrengöring, peeling, hudanalys, ansiktsmassage, mask efter hudtyp och passande dagcreme.
Massage av ansikte, dekolltage, nacke, skalp, och hårbotten. Rengöring och passande cremer.

Avancerade Ansiktsbehandlingar - Eneomey

I denna fantastiska ansiktsbehandling använder vi exklusiva produkter där fokus är att få fram lystern i huden och även boosta den med massor av fukt. Vi använder en djuprengörande mask för att göra rent porerna och denna behandling innehåller mycket C-vitamin (ger lyster och ökar spänsten), Hyaluronsyra (upprätthåller fuktbalansen) och Glykolsyra (stimulerar cellförnyelsen).

I behandlingen ingår det: Rengöring, Purify Masque 10, Masque Peel Off C10, Hyaluronic Masque och Avslutande produkter. Detta är en riktig kick för huden som gör att den kommer att stråla av välmående!
Djuprengörande och avfettande anti-akne behandling som även förser huden med mycket fukt. Behandlingen gör huden klarare och lämnar en skön känsla av renhet. Passar utmärkt för blank hud, oren hud, storporig hud och blandhud.
Renande och återfuktande behandling som gör hudfärgen klarare och efterlämnar en känsla av silke. Utmärkt behandling för torr hud, oelastisk och åldrad hud, samt efter mycket solning. Förebygger slapp hud och oregelbundna pigmenteringar.
Fuktgivande behandling som stärker hudens naturliga skyddsbarriär och ger huden en fantastisk lyster. Utmärkt behandling för alla som vill ha en snabb fräschhet och ge huden en kick. Passar en stressad, trött och livlös hud som är i behov av fukt och energi.

Rabatterade tillval i samband med de längre ansiktsbehandlingarna (60-90min)

Lägg till Fransfärgning, Brynfärgning och Brynplockning i din ansiktsbehandling.
Lägg till färgning av Fransar & Bryn i din ansiktsbehandling.
Lägg till Fransfärgning och Brynplockning i din ansiktsbehandling.
Lägg till Brynfärgning och Brynplockning i din ansiktsbehandling.
Lägg till Fransfärgning i din ansiktsbehandling.
Lägg till Brynfärgning i din ansiktsbehandling.

Tillval du kan lägga till i alla ansiktsbehandlingar

Lägg till en avslappnande och skön ansiktsmassage i din ansiktsbehandling.
Vi plockar och/eller vaxar dina bryn efter dina önskemål i ansiktsbehandling.

Tillval till Decléor Ansiktsbehandling: välj en djupgående SPECIALMASK anpassad efter DIN hudtyp

En svalkande härlig väldoftande mask för hudens första synliga ålderstecken. Ger huden lyster, fukt och energi. En "Askungemask" med anti-age fokus. Passar alla med fina linjer och fuktfattig hud som förlorat sin lyster. Rik på växtingredienser med huvudfokus på mimiska linjer, torrhetsrynkor, samtidigt som den ger mycket fukt, verkar lugnande, lystergivande och jämnar ut hudtonen.
Passar alla hudtyper när huden känns trött och ser glåmig ut och som är i behov av en riktig energi boost. Som en "power nap" behandling med avslappning, stärkande sömn och uppvaknande för att ge huden en effektiv och stärkande paus. Den väcker huden till liv, verkar svalkande, uppfriskande och återfuktande. Ansiktet strålar av friskhet, lyster och lugn.
En fräsch äppelmos mask för omedelbar återfuktning. Innehåller Äpple och Apelsin som ger fin lyster och blomsirap med essentiell olja av Neroli, Hyaluronsyra och Styvmorsviol som ger mycket fukt. Ger avslappning åt stressad/stram hud. Plumpar upp torrhetslinjer och ger en svalkande och frisk känsla på huden som sitter kvar länge. Återfuktar huden på djupet och har en kontinuerlig och långvarig fukttillförsel. Huden blir mjuk och behaglig med ny frisk lyster.
En intensivt fuktgivande mask. Ger omedelbar och djupverkande fukteffekt och uppfriskande känsla. En rik, närande och reparerande mask med härlig doft. Idealisk för alla torra och uttorkade hudtyper som stramar, har fina linjer, skrattrynkor, lätt blir irriterad, har torra fläckar eller flagar. Passar även mycket känsliga hudtyper. Lämnar en mycket behaglig känsla och huden blir mjukare, lenare med en jämnare hudstruktur och ny lyster.
Rekommenderas för hudtyper som visar tecken på överproduktion av talg, har tilltäppta porer, finnar och pormaskar samt en nedsatt syreupptagningsförmåga. God effekt på förstorade porer, blemmor och glansig blank hudyta. En renande, mattande och lugnande behandling. Avlägsnar orenheter, balanserar talgproduktionen, huden får en klar, jämn, matt yta och återställer hudens lyster.
En underbart lugnande, svalkande, återupplivande och mjukgörande mask som lugnar och skyddar ömtålig och irriterad hud. Motverkar rodnad och gör huden mjuk och smidig. Ökar hudens elasticitet och verkar uppstramande. Stärker hudbarriären för ökad motståndskraft.
Ljusar upp bruna pigmentfläckar, ger en jämnare klarare och friskare hudton.
Ger massor av lyster och förebygger uppkomsten av nya pigmentfläckar. En uppljusnande och uppklarnande mask. Jämnar till hudstrukturen och lugnar och dämpar känslighet. Passar alla hudtyper och masken stimulerar även produktionen av kollagen och har därför antiage-effekt.
Speciellt anpassad för alla män som vill ha en lugnande och uppfräschad behandling. Idealisk även för en känslig hud, med trött och grå hudton och en hud som utsätts för rakning. Masken rengör, svalkar och har en mattande effekt och ger mycket energi till huden.

Dermaceutic peelprogram - Kemiska Peelingar

En mild peel för djuprengöring av huden. Passar en oljig, oren och aknebenägen hud. Peelingen jobbar på synliga porer, överskott av talg samt en mild föryngring av huden. Den innehåller glykolsyra 30 %, 2 % salicylsyra och bentonitlera.

I behandlingen ingår: rengöring av pre-peel, peeling med Mask Peel och avslutande post-peel produkter. Mask Peel rekommenderas som en kur på 4 gånger med 2 veckors intervall. Se våra förmånliga Värdekort som du kan köpa!
En mellanstark peel för behandling av en hud med pigmentfläckar, åldrad och rynkig hud.

Milk Peel passar de flesta och är en bra "quickfix" och som vi även kallar för vår "Askungepeel". Behandlingen mjukar upp fina linjer och torrhetsrynkor. Rengör och fräschar effektivt upp oren, trött och livlös hud samt normaliserar talgproduktionen. Den ger en otroligt fin lyster och jämnar ut hudtonen. Vi arbetar med en mjölksyrapeel (glykolsyra 50 %, salicylsyra 4 %, mjölksyra 10 %) som verkar avfettande, djuprenande, utslätande och pigmentutjämnande.

I behandlingen ingår: rengöring med pre-peel, peeling med Milk Peel och avslutande post-peel produkter. Milk Peel rekommenderas som en kur på 4 gånger med 2 veckors intervall.
Se våra förmånliga Värdekort som du kan köpa!
Mela Peel Forte är en medium peel som jobbar på epidermala pigmenteringar, där 70 % av pigmenteringarna sitter. Rekommenderas för dem som vill behandla och reducera pigmentfläckar, epidermal melasma (Hormonell pigmentering. Vanligt i samband med graviditet, P-piller).

Även bra för post-inflammatoriska pigmenteringar som tex uppstår efter akne eller åldersfläckar/lentigo. Minskar uppkomsten av melasma och pigmentfläckar och förbättrar hudens klarhet och lyster. Den utförs 1-2 gånger, och med en månads mellanrum.

Här får du med dig MELA CREAM hem för att fortsätta behandlingen hemma, värde 1195 kr

Eneomeys peelprogram - Kemiska Peelingar

För en första behandling med mild glykolsyra och för behandling av känslig hud. I denna behandling använder vi oss av en mask med 10 % glykolsyra. Behandlingen stimulerar cellnybildning i huden och snabbar på nedbrytning av döda celler på hudytan. Du får en slätare hud med mer fräschör och spänst.

I behandlingen ingår: rengöring med pre-peel, peeling med Purify Masque 10 % och avslutande post-peel produkter. Purify Masque 10 % rekommenderas som en kur på 4 gånger med 2 veckors intervall. Se våra förmånliga Värdekort som du kan köpa!
En snabb, skonsam och effektiv peel för föryngring av ansiktet vid första tecken på åldrad, oelastisk och slapp hud, samt matt och oregelbunden pigmentering i huden. Behandlingen reducerar rynkor, fina linjer och jämnar ut hudtonen. Denna peel är lite starkare, 70 % glykolsyra.

I behandlingen ingår: rengöring med pre-peel, peeling med Facial Peel och avslutande post-peel produkter. Facial Peel rekommenderas som en kur på 4 gånger med 2 veckors intervall. Se våra förmånliga Värdekort som du kan köpa!
En mellanstark peel för en mycket oren och aknebenägen hud. I denna behandling använder vi oss av 10 % salicylsyra som är en mild exfolierande syra som luckrar upp huden och tar bort döda hudceller från hudytan och 40 % glykolsyra. Denna peeling är speciellt framtagen för tjockare och fetare hud.

I behandlingen ingår: rengöring med pre-peel, peeling med Alfabeta Complex Peel och avslutande post-peel produkter. Alfabeta Complex Peel rekommenderas som en kur på 4 gånger med 2 veckors intervall. Se våra förmånliga Värdekort som du kan köpa!

Nannic NBE 1000

Ingår: Rengöring och NBE 1000 behandling ansikte och hals.

Behandling med Nannic NBE 1000 kräver inte några kirurgiska ingrepp utan är en mycket skonsam, njutningsfull och behaglig utvärtes metod. Utöver dess fantastiska resultat upplever man en värmande skön energigivande massage som inbringar en vällustkänsla. Behandling med NBE 1000 utförs genom att en specialutvecklad kräm för respektive behandlingsområde masseras in i huden med cirkulerande rörelser med hjälp av radiofrekvens, vilket gör huden slätare, spänstigare och mer elastisk. Se våra förmånliga Värdekort som du kan köpa!
Ingår: Rengöring, Peelingmask, NBE 1000 behandling ansikte och hals och en fantastisk Peel-off Alginatmask.
Behandling med Nannic NBE 1000 kräver inte några kirurgiska ingrepp utan är en mycket skonsam, njutningsfull och behaglig utvärtes metod. Utöver dess fantastiska resultat upplever man en värmande skön energigivande massage som inbringar en vällustkänsla. Behandling med NBE 1000 utförs genom att en specialutvecklad kräm för respektive behandlingsområde masseras in i huden med cirkulerande rörelser med hjälp av radiofrekvens, vilket gör huden slätare, spänstigare och mer elastisk. Se våra förmånliga Värdekort som du kan köpa!
Ingår: Rengöring, Peelingmask, NBE 1000 behandling ansikte och hals med 3 exklusiva specialutvecklade aktiva serum och en fantastisk Peel-off Alginatmask.

Behandling med Nannic NBE 1000 kräver inte några kirurgiska ingrepp utan är en mycket skonsam, njutningsfull och behaglig utvärtes metod. Utöver dess fantastiska resultat upplever man en värmande skön energigivande massage som inbringar en vällustkänsla. Behandling med NBE 1000 utförs genom att en specialutvecklad kräm för respektive behandlingsområde masseras in i huden med cirkulerande rörelser med hjälp av radiofrekvens, vilket gör huden slätare, spänstigare och mer elastisk.

Denna behandling ger maximalt resultat.
Den exklusiva formulan skyddar cellernas DNA och reparerar eventuella cellskador. Tack vare den exceptionellt höga koncentrationen av aktiva ämnen ger Excellence en kraftfull reducering av ålderstecken och bromsar hudens åldrande mycket effektivt. Ger kraftfull energi till cellerna, förbättrar cellernas förmåga att reparera sig och återställer hudens fuktbalans och skyddar mot yttre påfrestningar! Se våra förmånliga Värdekort som du kan köpa!

Botox

Botox har en lokalt muskelblockerande effekt så att muskeln får en minskad förmåga att röra sig och sedan slappnar av. Vid behandlingen så sprutas en mycket liten mängd med Botox in i de muskler man vill minska spänningarna i och påverkar endast det område där det sprutas in. Vanligen behandlas bekymmersrynkan i pannan och kråksparkarna vid ögonen så att pannan blir slätare och rynkorna rätas ut. Det tar 3-4 dagar innan behandlingen börjar verka och 1-2 veckor innan man får full effekt. Botox försvinner ur kroppen efter 4-6 månader men resultatet av behandlingen varar ytterligare några månader. Det är därför lämpligt att upprepa behandlingen 2-3 gånger per år för bibehållen effekt. Kombinera gärna Botox med Restylane/Stylage för bättre resultat. Även bra behandling av kronisk migrän och spänningshuvudvärk.
Botox har en lokalt muskelblockerande effekt så att muskeln får en minskad förmåga att röra sig och sedan slappnar av. Vid behandlingen så sprutas en mycket liten mängd med Botox in i de muskler man vill minska spänningarna i och påverkar endast det område där det sprutas in. Vanligen behandlas bekymmersrynkan i pannan och kråksparkarna vid ögonen så att pannan blir slätare och rynkorna rätas ut. Det tar 3-4 dagar innan behandlingen börjar verka och 1-2 veckor innan man får full effekt. Botox försvinner ur kroppen efter 4-6 månader men resultatet av behandlingen varar ytterligare några månader. Det är därför lämpligt att upprepa behandlingen 2-3 gånger per år för bibehållen effekt. Kombinera gärna Botox med Restylane/Stylage för bättre resultat. Även bra behandling av kronisk migrän och spänningshuvudvärk.
Pannan
30 min 2.700,00 kr Mer info
Botox har en lokalt muskelblockerande effekt så att muskeln får en minskad förmåga att röra sig och sedan slappnar av. Vid behandlingen så sprutas en mycket liten mängd med Botox in i de muskler man vill minska spänningarna i och påverkar endast det område där det sprutas in. Vanligen behandlas bekymmersrynkan i pannan och kråksparkarna vid ögonen så att pannan blir slätare och rynkorna rätas ut. Det tar 3-4 dagar innan behandlingen börjar verka och 1-2 veckor innan man får full effekt. Botox försvinner ur kroppen efter 4-6 månader men resultatet av behandlingen varar ytterligare några månader. Det är därför lämpligt att upprepa behandlingen 2-3 gånger per år för bibehållen effekt. Kombinera gärna Botox med Restylane/Stylage för bättre resultat. Även bra behandling av kronisk migrän och spänningshuvudvärk.
Botox har en lokalt muskelblockerande effekt så att muskeln får en minskad förmåga att röra sig och sedan slappnar av. Vid behandlingen så sprutas en mycket liten mängd med Botox in i de muskler man vill minska spänningarna i och påverkar endast det område där det sprutas in. Vanligen behandlas bekymmersrynkan i pannan och kråksparkarna vid ögonen så att pannan blir slätare och rynkorna rätas ut. Det tar 3-4 dagar innan behandlingen börjar verka och 1-2 veckor innan man får full effekt. Botox försvinner ur kroppen efter 4-6 månader men resultatet av behandlingen varar ytterligare några månader. Det är därför lämpligt att upprepa behandlingen 2-3 gånger per år för bibehållen effekt. Kombinera gärna Botox med Restylane/Stylage för bättre resultat. Även bra behandling av kronisk migrän och spänningshuvudvärk.
Botox har en lokalt muskelblockerande effekt så att muskeln får en minskad förmåga att röra sig och sedan slappnar av. Vid behandlingen så sprutas en mycket liten mängd med Botox in i de muskler man vill minska spänningarna i och påverkar endast det område där det sprutas in. Vanligen behandlas bekymmersrynkan i pannan och kråksparkarna vid ögonen så att pannan blir slätare och rynkorna rätas ut. Det tar 3-4 dagar innan behandlingen börjar verka och 1-2 veckor innan man får full effekt. Botox försvinner ur kroppen efter 4-6 månader men resultatet av behandlingen varar ytterligare några månader. Det är därför lämpligt att upprepa behandlingen 2-3 gånger per år för bibehållen effekt. Kombinera gärna Botox med Restylane/Stylage för bättre resultat. Även bra behandling av kronisk migrän och spänningshuvudvärk.
Om du väljer att göra en injektionsbehandling i samband med konsultationen så ingår det i behandlingspriset och kostar därför inget.

Fillers

Restylane/Stylage består av hyaluronsyra, ett naturligt ämne som redan finns i kroppen, som är helt syntetiskt framställd och inte innehåller några allergiframkallande ämnen eller ämnen från djur. Restylane/Stylage injiceras i huden med en mycket tunn nål direkt under rynkan eller vecket så att huden över lyfts upp och jämnas ut och ger volym. Du får ett naturligt skönhetslyft. Restylane/Stylage ger dig omedelbart synligt resultat och blir bättre efter några dagar. Det bryts långsamt ner i huden och försvinner helt efter 9-12 månader, men det är stora individuella skillnader. Behandlingen bör därför upprepas ett par gånger om året för bestående resultat.
Restylane/Stylage består av hyaluronsyra, ett naturligt ämne som redan finns i kroppen, som är helt syntetiskt framställd och inte innehåller några allergiframkallande ämnen eller ämnen från djur. Restylane/Stylage injiceras i huden med en mycket tunn nål direkt under rynkan eller vecket så att huden över lyfts upp och jämnas ut och ger volym. Du får ett naturligt skönhetslyft. Restylane/Stylage ger dig omedelbart synligt resultat och blir bättre efter några dagar. Det bryts långsamt ner i huden och försvinner helt efter 9-12 månader, men det är stora individuella skillnader. Behandlingen bör därför upprepas ett par gånger om året för bestående resultat.
Restylane/Stylage består av hyaluronsyra, ett naturligt ämne som redan finns i kroppen, som är helt syntetiskt framställd och inte innehåller några allergiframkallande ämnen eller ämnen från djur. Restylane/Stylage injiceras i huden med en mycket tunn nål direkt under rynkan eller vecket så att huden över lyfts upp och jämnas ut och ger volym. Du får ett naturligt skönhetslyft. Restylane/Stylage ger dig omedelbart synligt resultat och blir bättre efter några dagar. Det bryts långsamt ner i huden och försvinner helt efter 9-12 månader, men det är stora individuella skillnader. Behandlingen bör därför upprepas ett par gånger om året för bestående resultat.

Fransar & Bryn - Vackra ögon

Här färgar vi dina fransar och bryn. Vi plockar och/eller vaxar efter dina önskemål.
Här färgar vi dina fransar och bryn.
Vi färgar dina fransar och plockar och/eller vaxar dina bryn efter dina önskemål.
Vi färgar dina bryn och plockar och/eller vaxar dina bryn efter dina önskemål.
Vi färgar dina fransar.
Vi färgar dina bryn.
Vi plockar och/eller vaxar dina bryn efter dina önskemål. Här formar vi bryn, dvs ögonbryn som kräver en ny form.
Vi plockar och/eller vaxar dina bryn efter dina önskemål.
Ögonfransböjning/Lashlift är en av våra mest populära behandlingar! En suverän behandling för dina egna fransar med ett riktigt naturligt och snyggt resultat, som håller länge. Här behövs ingen fransförlängning eftersom det blir som en förlängning i sig själv, även om du har mycket korta fransar. Ett magiskt ögonlyft helt enkelt!

Permanent fransböjning håller ca 2 månader. En ögonfrans livslängd är ca 6-8 veckor, det är individuellt. Hållbarheten beror alltså på hur ofta dina egna fransar byts ut.

Elleebana Lashlift är den senaste på marknaden som är skonsammare för dina fransar än tidigare märken.
Ögonfransböjning/Lashlift är en av våra mest populära behandlingar! En suverän behandling för dina egna fransar med ett riktigt naturligt och snyggt resultat, som håller länge. Här behövs ingen fransförlängning eftersom det blir som en förlängning i sig själv, även om du har mycket korta fransar. Ett magiskt ögonlyft helt enkelt!

Färgning rekommenderas var 4:e vecka.
Permanent fransböjning håller ca 2 månader. En ögonfrans livslängd är ca 6-8 veckor, det är individuellt. Hållbarheten beror alltså på hur ofta dina egna fransar byts ut.

Elleebana Lashlift är den senaste på marknaden som är skonsammare för dina fransar än tidigare märken.
Ögonfransböjning/Lashlift är en av våra mest populära behandlingar! En suverän behandling för dina egna fransar med ett riktigt naturligt och snyggt resultat, som håller länge. Här behövs ingen fransförlängning eftersom det blir som en förlängning i sig själv, även om du har mycket korta fransar. Ett magiskt ögonlyft helt enkelt!

Färgning rekommenderas var 4:e vecka.
Permanent fransböjning håller ca 2 månader. En ögonfrans livslängd är ca 6-8 veckor, det är individuellt. Hållbarheten beror alltså på hur ofta dina egna fransar byts ut.

Elleebana Lashlift är den senaste på marknaden som är skonsammare för dina fransar än tidigare märken.
Ögonfransböjning/Lashlift är en av våra mest populära behandlingar! En suverän behandling för dina egna fransar med ett riktigt naturligt och snyggt resultat, som håller länge. Här behövs ingen fransförlängning eftersom det blir som en förlängning i sig själv, även om du har mycket korta fransar. Ett magiskt ögonlyft helt enkelt!

Färgning rekommenderas var 4:e vecka.
Permanent fransböjning håller ca 2 månader. En ögonfrans livslängd är ca 6-8 veckor, det är individuellt. Hållbarheten beror alltså på hur ofta dina egna fransar byts ut.

Elleebana Lashlift är den senaste på marknaden som är skonsammare för dina fransar än tidigare märken.
Ögonfransböjning/Lashlift är en av våra mest populära behandlingar! En suverän behandling för dina egna fransar med ett riktigt naturligt och snyggt resultat, som håller länge. Här behövs ingen fransförlängning eftersom det blir som en förlängning i sig själv, även om du har mycket korta fransar. Ett magiskt ögonlyft helt enkelt!

Färgning rekommenderas var 4:e vecka.
Permanent fransböjning håller ca 2 månader. En ögonfrans livslängd är ca 6-8 veckor, det är individuellt. Hållbarheten beror alltså på hur ofta dina egna fransar byts ut.

Elleebana Lashlift är den senaste på marknaden som är skonsammare för dina fransar än tidigare märken.
Ögonfransböjning/Lashlift är en av våra mest populära behandlingar! En suverän behandling för dina egna fransar med ett riktigt naturligt och snyggt resultat, som håller länge. Här behövs ingen fransförlängning eftersom det blir som en förlängning i sig själv, även om du har mycket korta fransar. Ett magiskt ögonlyft helt enkelt!

Färgning rekommenderas var 4:e vecka.
Permanent fransböjning håller ca 2 månader. En ögonfrans livslängd är ca 6-8 veckor, det är individuellt. Hållbarheten beror alltså på hur ofta dina egna fransar byts ut.

Elleebana Lashlift är den senaste på marknaden som är skonsammare för dina fransar än tidigare märken.

Manikyr

Handbad, formning av naglar, rensning, avlägsning av nagelbandsflikar, nagelolja, polering samt handmassage.
Manikyr Klassisk inkl. peeling, handmask och paraffininpackning som är mycket mjukgörande och behagligt för torra, nariga trötta händer. Lackning av naglar och nagellacket erhålles och ingår i priset.
Vackra Mjuka Händer - Handbehandling med paraffin.
Handbad, peeling, händerna smörjs in i en närande handmask. Därefter doppas händerna i varmt paraffinbad som sedan packas in och som du får sitta och njuta av en stund. Avslutas med en skön hand och arm-massage. Mycket bra för torra, nariga, spruckna händer och nagelband.
Endast paraffininpackning som är mycket mjukgörande och behagligt för torra, nariga trötta händer.
Vid lackning tillkommer 245 kr och du får välja valfritt lack/färg som du även får ta med dig hem.
Vid eget medtaget nagellack tillkommer 150 kr.

Pedikyr

Fotbad, nagelklippning, slipning och rensning av naglar och nagelband, filning och avlägsnande av ev. förhårdnader, liktornar, hälsprickor etc. Lättare massage med mjukgörande creme.
För dig som har relativt fina fötter och som endast behöver en snabb uppfräschning. Ett mjukgörande bad följs av filning av fotsulan, klippning av nagelband och tånaglar. Avslutas med en lättare massage.
Pedikyr Klassisk inkl. peeling och paraffininpackning som är mycket mjukgörande för ömma, trötta, torra spruckna fötter. Lackning av tånaglar och nagellacket erhålles och ingår i priset.
En skön avkopplande fotbehandling för trötta ömma fötter.
Ingår: Fotbad, peeling, varm paraffininpackning, fot & underbensmassage.
En underbart skön behandling för torra fötter. Först får fötterna sitta i ett varmt fotbad som därefter packas in i varmt härligt paraffin. Denna behandling är mycket mjukgörande och perfekt för torr sprucken hud. Behandlingen passar utmärkt att kombinera samtidigt som du ligger i tex. en Ansiktsbehandling.
Vid lackning tillkommer 245 kr och du får välja valfritt lack/färg som du även får ta med dig hem.
Vid eget medtaget nagellack tillkommer 150 kr.
Denna massage kan du lägga till i alla Pedikyr behandlingar om du vill ha en lång och härlig Fot & Underbensmassage.

Massage

Klassisk svensk oljemassage. Genom strykningar, knådningar och tryck ökar cirkulationen i blod och lymfsystem. Massagen hjälper spända och ömmande muskler att återfå sin naturliga smidighet. Smärtan minskar och du får en ökad känsla av välbefinnande och harmoni.
Klassisk svensk oljemassage. Genom strykningar, knådningar och tryck ökar cirkulationen i blod och lymfsystem. Massagen hjälper spända och ömmande muskler att återfå sin naturliga smidighet. Smärtan minskar och du får en ökad känsla av välbefinnande och harmoni.
Klassisk svensk oljemassage för rygg & nacke. Genom strykningar, knådningar och tryck ökar cirkulationen i blod och lymfsystem. Massagen hjälper spända och ömmande muskler att återfå sin naturliga smidighet. Smärtan minskar och du får en ökad känsla av välbefinnande och harmoni.
Detta är en avslappnande topp till tå massagebehandlingar med varma lavastenar, akupressur och aromatiska oljor. Ingår även avtvätt i ansiktet, akupressur och skalpmassage.
En riktigt skön upplevelse för kropp och själ. Det är en djup och meditativ massage med varma lavastenar. Vi masserar med stenarna samt att stenarna placeras på specifika punkter och muskelgrupper. Värmen får muskler och nervsystem att effektivt slappna och en underbar avslappning sprider sig i hela kroppen. Massagen är renande, balanserande och ger ny kraft och energi. Perfekt för den frusna kroppen och själen och när du vill ge dig själv en extra boost.

Spa / Kroppsbehandlingar

En helkroppsbehandling där du väljer aromaolja som passar just dig och ditt sinne för dagen. Avslappnanade, energigivande eller balanserande. Inleds med en örtpeeling, kroppen packas in i en värmande och mjukgörande aromainpackning. Under tiden utförs en miniansiktsbehandling med rengöring, peeling, en multivitamin ampull appliceras i ansiktet och följs av en akupressur och skalpmassage. Därefter en passande ansiktsmassage samt passande dagcreme. Frans & Brynfärgning. Avslutas med en lättare oljemassage.
Idealisk inför solsäsongen eller när du snabbt vill få solbrun färg. Med mjukgörande aromatisk peeling och avstressande massage med solbalsam. Ansiktet får rengöring, peeling och akupressur med Aromessence Solaire. Avslutningsvis appliceras brun-utan-sol över kroppen och ansiktet för en jämn, naturlig solbrun färg inom ett par timmar. Ett säkrare, snabbare och behagligare alternativ till solarium.
Fantastiskt njutbar är denna Kakaobehandling som försätter kroppen i en annan dimension en stund. Med en härlig kakaopeeling med Kiwikärnor blir din hud himmelskt len. Därefter får du en välgörande inpackning med Kakao Mousse som har en fantastisk slimmande och uppstramande effekt och en underbar doft som stimulerar endorfinproduktionen. Allt detta ger dig en känsla av välbefinnande och en underbart mjuk och återfuktad hud.
En spänstgivande, närande och slimmande behandling med spirulinaalger som inleds med kroppspeeling, följt av en närande och fuktgivande alginpackning som är utrensande och ökar elasticiteten i huden. Avslutas med en skalp och lättare kroppsmassage.
En utrensande och lystergivande behandling. Inleds med en kroppspeeling, följt av en inpackning i vulkanlera som berikar huden med mineraler. Avslutas med en skalp och lättare kroppsmassage.
En intensiv behandling mot celluliter. Kroppspeeling, anticellulitkoncentrat, värmande cellulitmask, skalpmassage samt lättare kroppsmassage i närande creme. Rekommenderas som kur.
En härlig kroppspeeling som effektivt avlägsnar döda hudceller och som väcker upp din hud med ny lyster och en sammetslen känsla. Avslutas med en skön kroppsmassage i närande creme.
En Ansiktsbehandling för ryggen! Ingår: Rengöring, peeling, ånga, porrengöring, mask och passande cremer.

Vaxning

Genom att endast använda de bästa råvarorna har Lycon lyckats framställa ett remsvax som är mer skonsamt och behagligt mot huden, det innehåller mineraler och aromatiska oljor och lämnar inte några kladdiga rester på huden. Strip Wax rekommenderas till större områden på kroppen som ben, armar, rygg och bröst. Lycons Strip Wax (remsvax) tar bort hår som är ner till 2 mm korta.
Genom att endast använda de bästa råvarorna har Lycon lyckats framställa ett remsvax som är mer skonsamt och behagligt mot huden, det innehåller mineraler och aromatiska oljor och lämnar inte några kladdiga rester på huden. Strip Wax rekommenderas till större områden på kroppen som ben, armar, rygg och bröst. Lycons Strip Wax (remsvax) tar bort hår som är ner till 2 mm korta.
Genom att endast använda de bästa råvarorna har Lycon lyckats framställa ett remsvax som är mer skonsamt och behagligt mot huden, det innehåller mineraler och aromatiska oljor och lämnar inte några kladdiga rester på huden. Strip Wax rekommenderas till större områden på kroppen som ben, armar, rygg och bröst. Lycons Strip Wax (remsvax) tar bort hår som är ner till 2 mm korta.
Genom att endast använda de bästa råvarorna har Lycon lyckats framställa ett remsvax som är mer skonsamt och behagligt mot huden, det innehåller mineraler och aromatiska oljor och lämnar inte några kladdiga rester på huden. Strip Wax rekommenderas till större områden på kroppen som ben, armar, rygg och bröst. Lycons Strip Wax (remsvax) tar bort hår som är ner till 2 mm korta.
Genom att endast använda de bästa råvarorna har Lycon lyckats framställa ett remsvax som är mer skonsamt och behagligt mot huden, det innehåller mineraler och aromatiska oljor och lämnar inte några kladdiga rester på huden. Strip Wax rekommenderas till större områden på kroppen som ben, armar, rygg och bröst. Lycons Strip Wax (remsvax) tar bort hår som är ner till 2 mm korta.
Genom att endast använda de bästa råvarorna har Lycon lyckats framställa ett remsvax som är mer skonsamt och behagligt mot huden, det innehåller mineraler och aromatiska oljor och lämnar inte några kladdiga rester på huden. Strip Wax rekommenderas till större områden på kroppen som ben, armar, rygg och bröst. Lycons Strip Wax (remsvax) tar bort hår som är ner till 2 mm korta.
Lycons Hot Wax innehåller ingredienser av högsta kvalitet. Eteriska oljor och mineraler gör att det här vaxet är smidigt att använda och skonsamt mot huden. Lycons Hot Wax är väldigt flexibelt och har en krämig konsistens, vaxet används alltid tillsammans med en Pre-Waxing Oil som är lugnande för huden. Oljan bidrar till att vaxet inte klibbar fast på huden utan endast omsluter hårstråna, detta i sin tur gör att det inte rycker i huden. Överlägset grepp – Tar hår ner till 1 mm.
Vid String vaxning vaxar vi som en liten trekant. En bit in på sidorna, upp mot magen och även insida lår/ner mot rumpan. Lycons Hot Wax innehåller ingredienser av högsta kvalitet. Eteriska oljor och mineraler gör att det här vaxet är smidigt att använda och skonsamt mot huden. Lycons Hot Wax är väldigt flexibelt och har en krämig konsistens, vaxet används alltid tillsammans med en Pre-Waxing Oil som är lugnande för huden. Oljan bidrar till att vaxet inte klibbar fast på huden utan endast omsluter hårstråna, detta i sin tur gör att det inte rycker i huden. Överlägset grepp – Tar hår ner till 1 mm.
Lycons Hot Wax innehåller ingredienser av högsta kvalitet. Eteriska oljor och mineraler gör att det här vaxet är smidigt att använda och skonsamt mot huden. Lycons Hot Wax är väldigt flexibelt och har en krämig konsistens, vaxet används alltid tillsammans med en Pre-Waxing Oil som är lugnande för huden. Oljan bidrar till att vaxet inte klibbar fast på huden utan endast omsluter hårstråna, detta i sin tur gör att det inte rycker i huden. Överlägset grepp – Tar hår ner till 1 mm.
Här använder vi ett milt och skonsamt vax som är anpassat till det känsliga ansiktet. Innehåller magnoliaextrakt och mica för att ge en lugnande effekt på huden. Ett vax som är tufft mot hårstråna men skonsamt för huden. Passar alla hudtyper och områden i ansiktet.
Här använder vi ett milt och skonsamt vax som är anpassat till det känsliga ansiktet. Innehåller magnoliaextrakt och mica för att ge en lugnande effekt på huden. Ett vax som är tufft mot hårstråna men skonsamt för huden. Passar alla hudtyper och områden i ansiktet.
Här använder vi ett milt och skonsamt vax som är anpassat till det känsliga ansiktet. Innehåller magnoliaextrakt och mica för att ge en lugnande effekt på huden. Ett vax som är tufft mot hårstråna men skonsamt för huden. Passar alla hudtyper och områden i ansiktet.
Här använder vi ett milt och skonsamt vax som är anpassat till det känsliga ansiktet. Innehåller magnoliaextrakt och mica för att ge en lugnande effekt på huden. Ett vax som är tufft mot hårstråna men skonsamt för huden. Passar alla hudtyper och områden i ansiktet.
Genom att endast använda de bästa råvarorna har Lycon lyckats framställa ett remsvax som är mer skonsamt och behagligt mot huden, det innehåller mineraler och aromatiska oljor och lämnar inte några kladdiga rester på huden. Strip Wax rekommenderas till större områden på kroppen som ben, armar, rygg och bröst. Lycons Strip Wax (remsvax) tar bort hår som är ner till 2 mm korta.
Genom att endast använda de bästa råvarorna har Lycon lyckats framställa ett remsvax som är mer skonsamt och behagligt mot huden, det innehåller mineraler och aromatiska oljor och lämnar inte några kladdiga rester på huden. Strip Wax rekommenderas till större områden på kroppen som ben, armar, rygg och bröst. Lycons Strip Wax (remsvax) tar bort hår som är ner till 2 mm korta.
Genom att endast använda de bästa råvarorna har Lycon lyckats framställa ett remsvax som är mer skonsamt och behagligt mot huden, det innehåller mineraler och aromatiska oljor och lämnar inte några kladdiga rester på huden. Strip Wax rekommenderas till större områden på kroppen som ben, armar, rygg och bröst. Lycons Strip Wax (remsvax) tar bort hår som är ner till 2 mm korta.
Genom att endast använda de bästa råvarorna har Lycon lyckats framställa ett remsvax som är mer skonsamt och behagligt mot huden, det innehåller mineraler och aromatiska oljor och lämnar inte några kladdiga rester på huden. Strip Wax rekommenderas till större områden på kroppen som ben, armar, rygg och bröst. Lycons Strip Wax (remsvax) tar bort hår som är ner till 2 mm korta.
Genom att endast använda de bästa råvarorna har Lycon lyckats framställa ett remsvax som är mer skonsamt och behagligt mot huden, det innehåller mineraler och aromatiska oljor och lämnar inte några kladdiga rester på huden. Strip Wax rekommenderas till större områden på kroppen som ben, armar, rygg och bröst. Lycons Strip Wax (remsvax) tar bort hår som är ner till 2 mm korta.
Genom att endast använda de bästa råvarorna har Lycon lyckats framställa ett remsvax som är mer skonsamt och behagligt mot huden, det innehåller mineraler och aromatiska oljor och lämnar inte några kladdiga rester på huden. Strip Wax rekommenderas till större områden på kroppen som ben, armar, rygg och bröst. Lycons Strip Wax (remsvax) tar bort hår som är ner till 2 mm korta.
Genom att endast använda de bästa råvarorna har Lycon lyckats framställa ett remsvax som är mer skonsamt och behagligt mot huden, det innehåller mineraler och aromatiska oljor och lämnar inte några kladdiga rester på huden. Strip Wax rekommenderas till större områden på kroppen som ben, armar, rygg och bröst. Lycons Strip Wax (remsvax) tar bort hår som är ner till 2 mm korta.
Genom att endast använda de bästa råvarorna har Lycon lyckats framställa ett remsvax som är mer skonsamt och behagligt mot huden, det innehåller mineraler och aromatiska oljor och lämnar inte några kladdiga rester på huden. Strip Wax rekommenderas till större områden på kroppen som ben, armar, rygg och bröst. Lycons Strip Wax (remsvax) tar bort hår som är ner till 2 mm korta.
Medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation

Bromma Cosmetique

Bromma Cosmetique är en skönhetssalong som har det mesta inom hud, kropps och skönhetsvård! Här kan du skämma bort dig själv i en lugn och avslappnad miljö med engagerad, kunnig och serviceinriktad personal där du alltid är i fokus. Upplev lyx, harmoni och välmående i alla dina sinnen och hos oss lämnas du aldrig oberörd i kropp & själ!

Salongen har funnits i över 25 år på Spångavägen 25 och togs över av Sandra och Ellinor december 2007.
Idag drivs salongen enbart av Sandra, som har lång erfarenhet inom yrket och har jobbat som Auktoriserad Hudterapeut i 13 år.

Vi skräddarsyr alltid din behandling efter dina behov, förutsättningar och problemområden. Då vi lägger störst vikt på det som du behöver ha hjälp med. Därför är varje behandling individuellt anpassad efter just dina behov och önskemål för att uppnå bästa resultat och upplevelse!

Vi är självklart medlemmar i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation) där medlemmarna har en garanterat gedigen utbildning och utför professionella behandlingar. Vi arbetar efter våra etiska regler och innehar behandlingsskadeförsäkring. Genom SHR kan du som kund veta att du går till en försäkrad Auktoriserad Hudterapeut. Genom vårt medlemskap i SHR vet du också att vi ständigt går fortbildningar och hänger med i den snabba utvecklingen som sker i vår bransch.

Bromma Cosmetique tillämpar SHR:s avbokningspolicy. Om du önskar avboka, flytta eller ändra din tid, ber vi dig att göra detta i god tid, dock senast 24 timmar före bokad behandlingstid, vilken annars debiteras. Är din bokning på en lördag tillkommer 10 % av behandlingspriset. Vi reserverar oss för att eventuella ändringar kan förekomma i bokningarna. Tack för din förståelse och att du vill komma till oss!

Varmt välkommen att boka tid, handla produkter i vår butik, köpa presentkort eller få rådgivning om hudvård och kosmetik!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Efter bokningar/överenskommelse:
Måndag - Fredag och vissa Lördagar.
Söndag och Helgdag = Stängt.
Adress
Spångavägen 25
168 75 Bromma
Bromma
Öppna i Google Maps 🗗