BRONZA - Bronzing & spraytan

betyg4.9 Fantastiskt bra(971 betyg)
Wallingatan 7, 111 60, Stockholm
JUST NU HAR VI EXTREMT HÖGT TRYCK PÅ VÅRA TIDER, FINNS DET INGA LEDIGA TIDER PÅ BOKADIREKT = FULLBOKAT. VI HAR INGEN MÖJLIGHET ATT TA LÖSA FLER TIDER. HÅLL UTKIK PÅ VÅR BOKADIREKT EFTER EVENTUELLA AVBOK. VIKTIG INFORMATION - COVID19 Vår salong är öppen men vi vill informera om att vi för både kunders och vår personals säkerhet inte tar emot kunder som är sjuka. Vänligen boka om din tid om du eller någon du bor med är sjuk. Besöker du oss förkyld, så kommer vi tyvärr inte att genomföra behandlingen. Tack för att du respekterar detta. _______________ Välkommen till Bronza - Makes people glow! Vi är en bronzingstudio som specialiserar oss på högkvalitativ bronzing och self-bronzing. Vi arbetar uteslutande med de bästa produkterna på marknaden som ger ett jämnt och naturligt resultat anpassat efter hudton. Våra färger är doftfria och tillverkade av naturliga ingredienser. Vi har certifierad personal med lång erfarenhet, så hos oss är du i trygga händer oavsett om det är din första gång eller om du är en av våra stamkunder. Vi utbildar inom bronzing, erbjuder spraytanvätskor för återförsäljare och har ett brett sortiment av self-bronzers på vår webbshop www.bronza.se. Inför din behandling Kom tidigast 10 minuter innan din tid. Vi är måna om att kunna ge varje kund bästa service och upplevelse under varje besök. Du kan självklart sminka av dig hos oss. Vi erbjuder även fotskydd, hårnät och skyddande kräm till alla våra kunder. Förberedelser All info och allt du behöver veta inför och efter ditt besök finner du här: http://www.bronza.se/vara-behandlingar/tanningtips/ Avbokningsvillkor All avbokning sker minst 24h innan behandling, via Bokadirekt med avbokningskoden man får i bekräftelsen. Det går dessvärre inte att avboka via mail, Instagram eller telefon. Vid uteblivet besök debiteras du fullt pris. Följ @bronza.se på Instagram för bilder, sista minuten-tider och inspiration! Tagga oss gärna med #bronzedbybronza efter ditt besök! Varmt välkommen! Copyright © Bronza AB

Boka tjänst

  • Spraytan HELKROPP 395:-30 minuter, 395 kr · Mer info
    Boka
  • Kom 2, betala 700 :-40 minuter, 700 kr · Mer info
    Boka
  • Spraytan HALVKROPP 1 person15 minuter, 300 kr · Mer info
    Boka

Bronzingartist

noImage
Mira
(344 betyg)
Bronzing artist
noImage
Malin
(491 betyg)
Bronzing artist
noImage
Giannina
(136 betyg)
Founder & Bronzing artist

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
971 betyg
till Malin
Fantastisk service! Så kunnig och trevlig personal som får en att slappna av och känna sig bekväm! Magiskt
till Mira
Så nöjd !
till Giannina
Fantastiskt bemötande och väldigt vacker atmosfär! Tydliga instruktioner som gjorde allt väldigt lätt. Fick fantastiskt snygg bränna på mina ben! Väldigt nöjd!
till Mira
Jag blev himla fin med pistolen!

Om företaget

Välkommen att boka tid hos oss Bronza! Vi är en bronzingstudio specialiserade på spraytan och self-bronzers. Här får du Stockholms bästa bronzingupplevelse. Vi använder doftfria, högkvalitativa färger av naturliga ingredienser som ger ett jämt resultat som blir perfekt anpassat efter din egen hudton. På salongen arbetar våra diplomerade bronzing artists Giannina, Mira och Malin! Vägbeskrivning: Bronza ligger i korsningen mellan Wallingatan 7 / Drottninggatan 75. Närmsta tunnelbana: Hötorget, Rådmansgatan, T-Centralen. Varmt välkommen!

Bilder