1. Hem
 2. Spraytan Stockholm

BRONZA - Bronzing & spraytan

betyg4.9 Fantastiskt bra(1835 betyg)
Wallingatan 7, 111 60, Stockholm
Välkommen till Bronza - Makes people glow! Vi är en bronzingstudio som specialiserar oss på högkvalitativ spraytan och self-bronzing. Vi arbetar uteslutande med de bästa produkterna på marknaden som ger ett jämnt och naturligt resultat anpassat efter hudton.  Våra färger är doftfria och tillverkade av naturliga ingredienser. Vi har certifierad personal med lång erfarenhet, så hos oss är du i trygga händer oavsett om det är din första gång eller om du är en av våra stamkunder. Vi utbildar inom bronzing, erbjuder spraytanvätskor för återförsäljare och har ett brett sortiment av self-bronzers på vår webbshop www.bronza.se. Inför din behandling Kom tidigast 10 minuter innan din tid. Vi är måna om att kunna ge varje kund bästa service och upplevelse under varje besök. Du kan självklart sminka av dig hos oss. Vi erbjuder även fotskydd, hårnät och skyddande kräm till alla våra kunder.  Förberedelser All info och allt du behöver veta inför och efter ditt besök finner du här: http://www.bronza.se/vara-behandlingar/tanningtips/  Avbokningsvillkor All avbokning sker minst 24h innan behandling, via Bokadirekt med avbokningskoden man får i bekräftelsen. Det går dessvärre inte att avboka via mail, Instagram eller telefon. Vid uteblivet besök debiteras du fullt pris. Följ @bronza.se på Instagram för bilder, sista minuten-tider och inspiration! Tagga oss gärna med #bronzedbybronza efter ditt besök! Varmt välkommen!   Copyright © Bronza AB

Boka tjänst

ERBJUDANDE Måndagar & Tisdagar Oktober

 • Höst -Erbjudande Spraytan Helkropp 300:-
  30 minuter, 300 krMer info

Spraytan helkropp 1 person

 • Spraytan HELKROPP 400:-
  30 minuter, 400 krMer info

Spraytan helkropp 2 personer

 • Kom 2, betala 750:-
  40 minuterMer info

Spraytan halvkropp 1 person

 • Spraytan HALVKROPP 1 person
  15 minuter, 350 krMer info

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
1835 betyg
Mia S.
Jättetrevligt bemötande och fint resultat!

Visa mer

Jennifer H.
Väldigt bra bemötande!

Visa mer

Sara E.
Bästa spraytanen i Stockholm!

Visa mer

Linnea T.
Proffsig och jättetrevlig!

Visa mer

Om företaget

Bronza är en Bronzing Studio med passion för att skapa gyllene, solkysst hy på ett hälsosamt, solfritt sätt. På Bronza erbjuder vi vegansk, doftfri och snabbaktiverande spraytan och self-bronzers som ger dig en jämn färg och ett naturligt lyster anpassad efter ditt eget pigment. Adress: Wallingatan 7 / Drottninggatan 75. Varmt välkommen!

Bilder

Detaljer och kontakt
 • Salongens öppettider varierar. Hör av dig till @Bronza.se för dagens öppettider. Helg- och kvällstider går åt väldigt snabbt. Så boka gärna i god tid!
 • 08506250 XXVisa nummer

 • Wallingatan 7, 111 60, Stockholm