Buntas Thaimassage

betyg4.2 Mycket bra(104 betyg)
Dr.Westerlundsgata 9, 745 30, Enköping
Välkommen! Vi är ansluta till Actiway Man kan även använda Friskvårdskupong. Hos oss kan du välja på ett antal olika typer av massage som oljemassage, klassisk thaimassage, aromamassage med mera. Från avslappnande massage som hjälper mot stress och får dig att koppla av. Till lite mer djupgående massage som löser upp spända muskler och får värk att minska. Massagen sker i lugna och trivsamma lokaler. Man bär olika mängd med kläder beroende på behandling, men underkläder har man alltid på sig. Det finns möjlighet att få massage för 2 i samma rum, är det svårt att hitta en ledig tid för 2 ring så hjälper vi er. Vi har även manikyr, pedikyr, zonterapi(fotmassage) och fotvård. Har du några frågor så kan du ringa oss eller skicka ett mail. Uppgifterna hittar på på vår kontaktsida.

Boka tjänst

 • Oljemassage 30 min30 minuter, 250 kr · Mer info
  Boka
 • Oljemassage 60 min60 minuter, 400 kr · Mer info
  Boka
 • Varm oljemassage60 minuter, 400 kr · Mer info
  Boka
 • Huvud + nacke + ryggmassage 60 minuter, 400 kr · Mer info
  Boka
 • Traditionell Thaimassage60 minuter, 400 kr · Mer info
  Boka
 • Zonterapi (fotmassage)60 minuter, 400 kr · Mer info
  Boka
 • Sportmassage60 minuter, 500 kr · Mer info
  Boka
 • Oljemassage 90 min90 minuter, 600 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Massör 2
(7 betyg)
noImage
Massör 1
(97 betyg)

Betyg och recensioner

4.2Mycket bra
104 betyg
till Massör 1
Lite lustig början nån låser upp dörren och går iväg utan o säga hej eller nåt annat. Efter en stund ropar nån du kan byta om .... okej jag var där för första gången vart ska jag gå. Hamnade rätt och jag fick en perfekt massage . Redigt hårt och noggrant. En liten pratstund med frågor om jag var nöjd hur jag hittat dit m.m efter massagen . Jag är supernöjd och ska strax boka en ny tid helt klart värt resan på nästan 1 timme. REKOMMENDERAS 🤣
till Massör 1
Fantastiskt 😊
till Massör 1
Dear staff, I am here visiting my sister from NYC. And my sister always have great experience here. I have been visiting thaimassage places in NYC and i can definitely say that you are one of my top places. The lady was very nice and the environment very welcoming. I was missing a little relaxing music but overall i am very satisfied from the massage. The lady knows her job for sure. I fell very relaxed and my body happy. I'll be def coming here in future. I wish you all the best.
till Massör 1
Riktigt bra!

Om företaget

Vi utför olika typer av massage, manikyr, pedikyr, zonterapi och fotvård. Vi är glada för att kunna hjälpa människor att må bättre i en annars ganska stressig vardag. Antingen om det är massage eller manikyr så ökar det välbefinnandet och får oss att må bättre. Actiway och Friskvårdskupong går bra att använda hos oss.

Bilder