Camillas Wellness

betyg4.9 Fantastiskt bra(74 betyg)
Järnvägsgatan 3, 467 40, Grästorp
Välkommen till Camillas Wellness! Camilla Wikström heter jag och är diplomerad massageterapeut/certifierad massör. Jag behandlar muskel-relaterade problem såsom stel nacke, axlar, ryggsmärtor m.m. Ger även råd om töj-övningar som man kan göra hemma för att motverka framtida problem. Jag är återförsäljare för det fantastiska ekologiska hudvårdsmärket Maria Åkerberg. Med MÅs produkter gör jag kroppsbehandlingar som även vårdar huden. Nu utökas min behandlingsmeny eftersom jag går en vidareutbildning till hudterapeut/ekologisk hudvårdsterapeut. Under utbildningen kan dessa behandlingar bokas som elevbehandling. Elevbehandling innebär att jag övar upp mina färdigheter. Som tack för hjälpen med det får ni rabatt på dessa behandlingar. Läs gärna mer om dem genom att trycka på den gröna texten "Mer info" som finns under varje behandling i menyn där de listas för bokning. På förekommen anledning: Jag vill uppmärksamma er på att om/när ni fullföljer en bokning så får ni ALLTID en bokningsbekräftelse via mail. Yahoo mail är ganska snabba med att sortera bort mail som skräp, så ta en koll i skräpposten (kan finnas fler än 1 mapp) om ni inte hittar bekräftelsen. Är ni osäkra på bokningen så skicka bara ett mail eller sms så kollar jag upp det! Jag är ansluten till ActiWay/ePassi/Min friskvård! Så ni som får friskvårdsbidrag via dem kan enkelt betala med bidraget hos mig! Vid bokning via Bokadirekt.se så väljer ni "Betala på plats" så löser vi betalningen vid behandlingstillfället. Jag fakturerar även direkt till arbetsgivaren om det skulle vara så de vill ha det. Ni andra får såklart ett kvitto ni kan ge er arbetsgivare. Ang. Covid-19: Vid behandling använder jag munskydd. Är även, som vanligt, väldigt noga med både min egen hygien och rengöring/desinficiering av min utrustning och lokal. Till dig som kund: Avboka din tid om du har några som helst förkylningssymptom. Var extra noga med din hygien! Välkommen att boka in dig på en behandling!

Boka tjänst

 • Klassisk svensk massage 40 min40 minuter, 500 kr · Mer info
  Boka
 • Klassisk svensk massage 60 min60 minuter, 650 kr · Mer info
  Boka
 • Klassisk svensk massage 80 min80 minuter, 800 kr · Mer info
  Boka
 • Djuprengörande ansiktsbehandling750 kr · Mer info
  Boka
 • Färgning av fransar och bryn samt formning av bryn350 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Camilla Wikström
(74 betyg)
Dipl. massageterapeut / Certifierad massör
PresentkortKlarna

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
74 betyg
till Camilla Wikström
Så duktig, jätteskön massage 🙌
till Camilla Wikström
Fantastiskt bra
till Camilla Wikström
Helt underbart att få ligga å bli så bra masserade,njuter varje gång.😁
till Camilla Wikström
Perfekt att kunna boka två olika behandlingar efter varandra! Att känna sig bra i kroppen och snygg med fina bryn och fransar på samma gång 🤩

Om företaget

Hos mig kan ni välja en mjuk och avslappnande eller en djupare behandlande massage. Genom olika grepp som strykningar, knådningar och töjningar löses spänningar och stelhet i kroppen upp. Jag behandlar muskel-relaterade problem såsom stel nacke, axlar, ryggsmärtor m.m. Ger även råd om töj-övningar som man kan göra hemma för att motverka framtida problem. Jag är diplomerad massageterapeut och certifierad massör av Branschrådet Svensk massage. Är medlem i Kroppsterapeuternas yrkesförbund och därmed försäkrad. Jag tar emot er på Järnvägsgatan 3, Grästorp. Är dörren låst så öppnar jag så fort jag får möjlighet. Bokning sker enklast via bokadirekt.se. Hittar du ingen tid som passar? Hör av dig så löser vi det! Vid frågar nås jag snabbast via sms, mail eller sociala medier: Ons 17-21.30 Sön 11-17 Övrig tid svarar jag om/när möjlighet finns. Direktlänkar ser ni till höger på denna sidan! Camillas Wellness hittar ni även på Facebook och Instagram. Välkommen! Vänligen, Camilla OBS! Åldersgräns på 18 år!

Bilder