1. Hem
 2. Annan Stockholm

CarebyAnni

betyg5 Fantastiskt bra(10 betyg)
Sankt Eriksgatan 103, 113 31, Stockholm
Hej och varmt välkommen till mig, carebyanni. Jag är utbildad Reikiterapeut och medlem i Förenade Reikiförbundet i Sverige. Jag är certifierad Life Holistic coach och utbildade mig hos Helena Omfors. Jag finns hos sandra m (www.sandram.nu), en trappa upp i ett mysigt och välkomnande behandlingsrum.
21108

Boka tjänst

Reikibehandling

 • Reikibehandling + Helande samtal
  60 minuter, 1 000 krMer info
  Boka
 • Reikibehandling på infraröd madrass
  30 minuter, 550 krMer info
  Boka

Personal

noImage
Anni
5
(10 betyg)
Reikiterapeut
qliro

Betyg och recensioner

5Fantastiskt bra
10 betyg
Ekaterini D.
till Anni
Wow. Fantastiskt på alla sätt och vis. Bokade en timmes behandling Reik + samtal. Det var avslappnande, lugnande och helande Reiki med ett avslutande samtal som gav mig energi och kraft för resten av dagen och mer. Otroligt tacksam för detta besök och jag kommer helt klart tillbaka inom kort 🥰🧘‍♀️

Visa mer

Elin R.
till Anni
Du får ett lugn bara av att kliva in i Anns mysiga oas. Hela kroppen kom i avslappning, fylldes av behaglig värme och ett totalt lugn. Ann är så ödmjuk och fin. Utför handpåläggning med sina varsamma händer, du fylls av energi, känner dig så trygg och omhändertagen. Så ovärderligt för vår hälsa. 🌺

Visa mer

Panagiotis D.
till Anni
Tack för fint bemötande och en fantastisk upplevelse,behandlingen gjorde att jag var avslappnad hela dagen samtidigt som jag upplevde en fin energi.Kommer definitivt tillbaka!Tack!

Visa mer

Louise O.
till Anni
Det var en fantastisk upplevelse som innehöll så mycket olika känslor, under och efter. Anni är extremt kunnig och sprider ett lugn och trygghet, vilket gör det ännu bättre. Så bra för sinne, kropp och själ. Detta borde alla göra, och mer ofta. Jag kommer definitivt att besöka Annie igen och rekommenderar varmt de som är intresserade av att pröva Reiki att gå till henne.

Visa mer

Om företaget

Reiki är en japansk beröringsmetod som lindrar smärta och löser upp spänningar både fysiskt, mentalt och emotionellt. Reiki minskar stress och ökar välbefinnandet. Alla behandlingar utförs på en infraröd madrass. Fördelar med infraröd madrass är bland annat att den stimulerar lymfsystemet, förbättrar blodcirkulationen, lindar smärta och minskar stress.

Bilder

Detaljer och kontakt