Vad vill du boka?


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Tjänster

Rygg, axlar och nacke
Helkroppsmassage
Kraniosakral terapi är en mjuk och varsam behandlingsmetod som utvecklats från osteopatin. Den kraniosakrala terapin ser kroppen som en helhet, ett system. Eftersom kroppens alla vävnader hänger samman genom ett nät av bindväv kan en obalans i en del av kroppen ge påverkan i en annan del av kroppen.
Behandlingen syftar till att återställa balansen i kroppens inre system, att hjälpa kroppens förmåga till självläkning.
Det här är en kombinationsbehandling där du både får en del massage och även kraniosakral behandling
En behandling med inriktning på att förebygga, behandla och/eller rehabilitera skador och besvär i rörelseapparaten (skelett, leder och muskler). Behandlingen anpassas individuellt utifrån specifika problem som t ex onda axlar och ryggar, spänningar i nacke, huvudvärk mm.
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Carinas Hälsoklinik

Vi har en fantastisk kropp som följer oss genom livet i både med- och motgångar. Vår kropp strävar alltid efter balans och gör allt för att vi ska fungera optimalt. Det kanske ibland händer att vi får problem från ensidigt arbete, stress, olyckor mm, som kanske leder till snedbelastningar som i sin tur påverkar andra områden i kroppen. Kroppen försöker då hjälpa till att läka men kan behöva stöd och hjälp i detta arbete.

Min ambition är att hjälpa människor till en bättre hälsa genom massage, massageterapeutiska behandlingar, kraniosakral terapi och rådgivning. Jag arbetar hela tiden för att utöka mina kunskaper och därmed ge mina kunder ännu bättre hjälp och stöd.

Du är alltid välkommen att höra av dig till mig via telefon 070-5254003 eller mail: carinas.halsoklinik@umea.com

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Storgatan 43
903 26 Umeå
Öppna i Google Maps 🗗