Vad vill du boka?

Välkommen till Carlssons Fysioterapi & Friskvård

Hälsar Agneta Carlsson

 OBS! Du som inte kan hitta en tid som passar Dig
Skicka gärna ett sms till 0735930128 och ställ frågan om en annan tid!
Jag är flexibel -:)
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Body & Heart Communication

Arbetat flera år som sjukgymnast och har träffat ett otal människor. Märkt under dessa år att många av oss har en dålig kontakt med våra egna kroppar.

Många av oss använder sina huvuden och tänker logiskt. Vilket är bra men inte alltid. Vi glömmer bort kroppen! Magkänsla pratar vi om ibland. Inte alltid vi följer den .

När vi inte lyssnar på kroppen signalerar den med smärta , obehag, stickningar, domningar m.m. Det är för kroppen vill göra sig hörd.

I denna behandling får du lära dig att komma ner i kroppen/hjärtat och lyssna till din positiva kropp. Fantastisk känsla att hitta tillbaka till hjärtat. Vi har alla varit där,. Härlig känsla infinner sig.

Craniosacral/Kraniosacral behandling

Detta är en behaglig/skön och skonsam behandlingsform för våra kroppar när det blir obalans i dem. Hjälper då till så att kroppen kan justera sig själv.
Klienten för behandling på kroppen påklädd.
Viktiga områden på kroppen är våra ryggar som stadgar upp oss. Från sacrum hela vägen upp till huvudet behandlas.
Kraniosacral behandling är lämplig och effektiv för de flesta besvär vi kan ha i våra kroppar.
Smärta i ryggar, nacke, ben, armar,huvud.
Stressrelaterade sjukdomstillstånd, Utmattningssyndrom
Bara ha en behaglig stund och känna total avslappning
Välkommen

Kombo- Body & Heart communication, Craniosacral behandling, sjukgymnastik

I denna Kombo behandlingen sätter jag i hop alla behandlingarna jag har även lite längre tid, vilket vid flera tillfällen är behövligt. Använder mig av min medialitet och alla kunskaper som jag har fått från utbildningar ocg från alla er som har blivit behandlade utav mig.

Tack alla ni som gett mig så mycket som jag använder nu!

QHH Hypnos enligt Dolores Cannon

Det kan finnas en blockering som gör att det kan vara svårt att förstå varför något är som ett hinder, känslan att trampa vatten och inte kunna komma vidare.
Detta hinder kan ha uppstått i detta liv eller tidigare liv. Det är en avkopplande stund där du får vara med dig själv och förstå dig själv. En fantastisk upplevelse.
Hypnos enl DoloresCannon QHH är en upplevelse att komma in i ett tidigare/det här livet och även få en dialog med ditt undermedvetna. Frågor som du har funderat på och även varför fysiska problem har uppstått kan ställas.
Allt för att du ska må bra.

Sjukgymnastik

Har arbetat som sjukgymnast sedan 1986 med bla en egen sjukgymnast praktik i Midsommarkransen i 25 år. Under dessa år vidareutbildade jag mig i Sverige även kurser i utlandet som England, Skottland och Danmark.

Under dessa år hade jag ett otal diagnoser och/eller andra problem som blev behandlade. Jag har samlat all erfarenhet i en "väska" vilket jag plockar ur för att behandlingen ska passa just Dig.

Listan är lång på de problem som jag har behandlat. Huvuvärk, Nackbesvär, Ryggbesvär, Brutna ben och armar, Neurologiska besvär m.m.

Har inget avtal med landstinget.

Carlsson's Fysioterapi

Carlsson´s Fysioterapi & Friskvård
Ägs av Agneta Carlsson som har en gedigen utbildning:
Sjukgymnast
Sjuksköterska
Craniosacral terapeut
Hypnos enl Dolores Cannon samt en lång erfarenhet.
Finns nu på Söder i Stockholm

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Södermannagatan 62
11665 Stockholm
Öppna i Google Maps 🗗