Carlstad Osteopatklinik AB - Robert Nilsson, Osteopat D.O. B.Sc.

betyg4.8 Fantastiskt bra(510 betyg)
Romstadsvägen 2B, 653 42, Karlstad
Varmt välkommen till osteopat Robert Nilsson på Carlstad Osteopatklinik AB! Osteopati är ett system för diagnostisering och behandling av besvär som är relaterade till människokroppens rörelseapparat. Osteopati är en form av manuell terapi, där den osteopatiska filosofin bygger på att kroppen/människan är en enhet och samtliga system är integrerade och beroende av varandra. Därför gäller det vid olika typer av besvär att se över samtliga delar i rörelseapparaten som tycks påverka att en patient har t.ex. smärta i ett specifikt område i kroppen. Osteopater lägger stor vikt vid att försöka förstå de bakomliggande orsakerna till varför en patient har drabbats av just sitt besvär. Behandling anpassas helt individuellt utefter vad som bedöms vara mest lämplig för varje patient. Tips och råd gällande ergonomi, träning, rörelse- och/eller stretchövningar kan ingå som en del av behandlingen beroende på vad som uppkommer i sjukdomsberättelse och undersökning. Vilka tillstånd behandlar en osteopat? - huvudvärk och migrän - nackbesvär (t.ex. smärta/stelhet, nackspärr, eller skada efter whiplashtrauma) - käkledsbesvär - axelbesvär - smärtor/domningar i armar/händer - bröstrygg- och ländryggsbesvär (t.ex. ischias) - muskel- och ledvärk - höft- eller bäckenproblem - knä- eller fotbesvär - idrottsskador - stressrelaterade besvär - andningsbesvär - förslitningsskador (fokus på att avlasta det skadade området) - bindvävsrestriktioner (med påverkan på t.ex. inre organ) Covid-19 Kliniken är öppen enligt ordinarie schema. Jag följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och är extra noggrann med hygien under pandemin. Jag arbetar med munskydd och/eller visir. Du som patient är varmt välkommen att besöka mig för behandling och du är frisk och kry. Hjärtligt välkomna!

Boka tjänst

  • Osteopatisk behandling (återbesök)45 minuter, 700 kr · Mer info
    Boka
  • Osteopatisk behandling (nybesök)60 minuter, 700 kr
    Boka

utövare

noImage
Robert Nilsson
(510 betyg)
Osteopat D. O. B. Sc.

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
510 betyg
till Robert Nilsson
Robert var rolig och lätt att prata med! inte nog med det så lämnade jag kliniken med en kropp som inte var sned längre!
till Robert Nilsson
Alltid mycket professionellt bemötande
till Robert Nilsson
Tog sig verkligen tid att ordna alla delar som behövde rättas till.
till Robert Nilsson
Väldigt bra hjälp! kan starkt rekommenderas, den killen vet vad han gjorde!

Om företaget

Carlstad Osteopatklinik AB drivs av osteopat Robert Nilsson sedan år 2017 och är beläget i Osteopatklinikens lokaler på Romstadsvägen 2B i den gamla byggnaden Tricotfabriken i stadsdelen Klaravik (ca 2 km ifrån centrala Karlstad). Robert Nilsson Osteopat D.O. B.Sc. Medlem i svenska osteopatförbundet. Patient- och ansvarsförsäkrad. Besöksparkering, plats 1-8 vid innergården av kliniken: Parkeringstillstånd krävs för gratis parkering, vilket finns att hämta inne i kliniken och placera i framrutan av bilen. Du kan även registrera parkeringsbiljett via APCOA FLOW-appen (2 timmar gratis via appen). Vid fullbelagd besöksparkering hänvisas patienter till närliggande villaområde (Klaravik/Romstad/Strand). Busshållplats: Klaravik, stadsbuss 5 och 7.

Bilder