Carola och Christian

betyg4.8 Fantastiskt bra(59 betyg)
Armégatan 5, 813 35, Hofors
Varmt välkomna till oss och skapa rörelse i ditt liv. Vi finns nära dig på flera platser och erbjuder både gruppträning och personlig träning.

Boka tjänst

 • Rörelseglädje för alla Hästbo45 minuter · Mer info
  Boka
 • Sommarpass 45 minuter · Mer info
  Boka
 • Sunday funday träningscamp200 minuter, 450 kr · Mer info
  Boka
 • Tabata Storvik utomhus Mer info
  Boka

utövare

noImage
Christian Länk
(6 betyg)
Fyscoach
Presentkort
noImage
Carola Snar
(53 betyg)
Rörelseglädjecoach
Presentkort

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
59 betyg
till Carola Snar
Alltid så inspirerande och roligt att få delta i Carolas Rörelseglädje pass tillsammans med likasinnade. Man orkar ge det där lilla extra 💪
till Carola Snar
Så härligt med uteträning och en engagerad, rolig och härlig ledare som Carola. Hon kan få en mulen dag att bli solig med sin energi och entusiasm!
till Carola Snar
Kul pass med bra variation :)
till Carola Snar
Då roliga och varierande moment i träning. Hela kroppen får en riktig omgång! Fantastiska ni båda, som får oss att köra ur det sista vi har! Tack för en härligt svettig och jobbig fm. 💪😅

Om företaget

Aktiverafabriken är Hofors minsta gym och här tränar du tryggt tillsammans med Carola eller Christian. Vi erbjuder gruppträning och personlig träning från nybörjare till träningsvan. Här finner du även konceptet Rörelseglädje-stationsträning där du tillsammans med ledarna Annelie, Anna, Ulrika, Ingela, Carola, Christian och Carro tar dig genom lekfulla och stärkande övningar. Året runt kör vi träning i bla Hofors och Storvik. Inomhus från november till mars och utomhus april-oktober.

Bilder