1. Hem
 2. Massage Södertälje

Cecilia Smeby Diplomerad Massageterapeut

betyg4.9 Fantastiskt bra(211 betyg)
Hackspettstigen 18, 152 54, Södertälje
Lymfmassagen förbättrar lymfflödet och stimulerar immunförsvaret samtidigt som den minskar svullnad och rensar ut slaggprodukter. Behandlingen ger en omedelbar känsla av välbefinnande och förbättrar hudens utseende. Dessutom bidrar lymfmassagen till förbättrad cirkulation och sömnkvalitet. Ett optimalt lymfflöde är avgörande för god hälsa. Utforska gärna mer på min hemsida: www.ceciliasmeby.se. Om du har frågor eller inte hittar en tid som passar, är jag flexibel och gör mitt bästa för att hitta en lösning för dig. Varmt välkommen att kontakta mig! Behandlingen anpassas efter var och ens individuella behov.
11736

Boka tjänst

Behandlingar Lymfflödesmassage

 • Lymfmassage (lymfflödesmassage) - 60 min
  60 minuter, 780 krMer info
 • Lymfmassage (lymfflödesmassage) - 75 min
  75 minuter, 950 krMer info
 • Lymfmassage (lymfflödesmassage) - 90 min
  90 minuter, 1 125 krMer info
 • Lymfmassage (lymfflödesmassage) - 120 minuter
  120 minuter, 1 500 krMer info
 • Egenvård/självlymfdränage
  45 minuter, 600 krMer info
 • Lymfmassage + egenvård
  105 minuter, 1 400 krMer info

Behandlingar Massage

 • Fibromassage
  60 minuter, 780 krMer info
 • Taktil behandling
  60 minuter, 780 krMer info

utövare

noImage
Cecilia Smeby
4.9
(211 betyg)
Medicinsk massageterapeut

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
211 betyg
Ulrika H.
till Cecilia Smeby
Bra pedagogisk förklaringsmodell vad som händer vid lymfterapi och fantastisk behandling i härligt avstressande miljö

Visa mer

Maria L.
till Cecilia Smeby
Jag är mycket nöjd med besöket! Kommer boka en ny tid till nästa vecka. Jag är så avslappnad i hela kroppen och även själen :)

Visa mer

Elisabeth R.
till Cecilia Smeby
Alltid ett så fantastiskt bemötande och med fullt fokus på kunden, kommer snart tillbaka.

Visa mer

Marie G.
till Cecilia Smeby
Den var helt fantastiskt jag blev så avslappnad så jag somnade.

Visa mer

Om företaget

Sedan 1999 har jag bedrivit min praktik i Södertälje och specialiserat mig på lymfflödesmassage och manuellt lymfdränage, med fokus på lymfsystemet och dess betydelse för hälsa och välbefinnande. Lymfflödesmassage är en mild behandling som främjar djup avslappning genom aktivering av kroppens eget lugn- och rosystem, det parasympatiska nervsystemet. Många har upptäckt de positiva effekterna av lymfflödesmassage och föredrar den framför klassisk massage. Du behöver inte ha några specifika problem för att välja lymfflödesmassage. Många väljer den för att främja sitt allmänna välbefinnande och hälsa. Ett optimalt lymfflöde har också positiva effekter på immunförsvaret. Lymfflödesmassage kan vara till hjälp för personer som lider av lättare lymfödem, särskilt efter operationer. Därför är behandlingen lämplig efter bland annat bröstcanceroperationer, då borttagna lymfnoder kan påverka det normala lymfavflödet från armen. Det kan även vara fördelaktigt efter andra operationer. Behandlingen rekommenderas dessutom om du känner dig tung i kroppen, vilket ofta uppstår efter stressiga perioder som påverkat andningen negativt. Vetenskapliga studier visar på de positiva effekterna av lymfmassage vid psykisk stress. Du kan läsa mer om detta på min hemsida. Jag erbjuder även fibromassage, en varsam massage som är utformad specifikt för personer med fibromyalgi. Taktil behandling är en mjuk och omslutande massage som syftar till att främja välbefinnande samt reducera oro, stress och smärta. Varmt välkommen till min praktik! Tveka inte att kontakta mig om du har några frågor eller om du vill boka en tid. Du kan också läsa mer om mina behandlingar och tjänster på min hemsida: www.ceciliasmeby.se. Observera att presentkort kan beställas direkt via min hemsida (Boka direkt-presentkort gäller inte hos mig). Betalningssätt: Swish eller faktura. Jag är en certifierad massör av Branchrådet Svensk Massage och medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund och Svenska Ödemförbundet.

Bilder

Medlem i Kroppsterapeuternas YrkesförbundMedlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Detaljer och kontakt