Cecilia Smeby Diplomerad Massageterapeut

Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
betyg4.7 Fantastiskt bra(21 betyg)
Kolonigatan 5, 151 45, Södertälje
Det är alltid viktigt med en god hygien men nu i Corona-tider är det än viktigare. Tvätta dina händer innan du kommer in till mig. Innan ditt besök är bänken desinficerad och mina händer ordentligt tvättade, örngott och handdukar utbytta. Hör av dig om du behöver avboka med kort varsel (normal avbokningsmarginal är 12 timmar och efter det kan man inte avboka på nätet) på grund av du inte känner dig bra - ring, mejla eller sms:a. Varmt välkommen - nu och i framtiden! Jag har valt att specialisera mig på lymfflödesmassage och postural träning men jag erbjuder även fibromassage och taktil behandling. Läs gärna mer på min hemsida: www.ceciliasmeby.se och tveka inte att höra av dig om du har frågor. Presentkort kan beställas via min hemsida eller köpas i samband med besök. Varmt välkommen!

Boka tjänst

Behandlingar Lymfflödesmassage

 • Egenvård av lymfsystemet (SLD)45 minuter, 540 kr · Mer info
  Boka
 • Lymfmassage (lymfflödesmassage) - 120 minuter120 minuter, 1 440 kr · Mer info
  Boka
 • Lymfmassage (lymfflödesmassage) - 60 min60 minuter, 720 kr · Mer info
  Boka
 • Lymfmassage (lymfflödesmassage) 60 min + egenvård 45 min105 minuter, 1 260 kr · Mer info
  Boka
 • Lymfmassage (lymfflödesmassage) - 90 min90 minuter, 1 080 kr · Mer info
  Boka

Behandlingar Massage

 • Fibromassage60 minuter, 720 kr · Mer info
  Boka
 • Taktil behandling 60 minuter, 720 kr · Mer info
  Boka

Postural träning - Optimum-metoden

 • Postural träning Optimum-metoden - återbesök90 minuter, 1 400 kr · Mer info
  Boka
 • Postural träning Optimum-metoden - nybesök 120 minuter, 1 800 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Cecilia Smeby
(21 betyg)
Medicinsk massageterapeut

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
21 betyg
Jag kände mig så välkommen och behanligen var välgörande.Återkommer innom kort. Vänligen Solveig.
Omtänksam, kunnig och lyhörd.
Värme. Godhet. Ren själavård genom händer. Hon är så bra. Man blir på tillväxt och får kraft på nytt, tack. 🙏🏼💚 Med vänlig hälsning, J Hede
Mår toppen efter varje gång rekommenderas varmt

Om företaget

Sedan 1999 har jag min praktik i Södertälje. Jag har specialiserat mig på lymfflödesmassage/manuellt lymfdränage och postural träning. Lymfflödesmassage är en mjuk behandling som ger en djup avslappning genom aktivering av kroppens eget lugn- och rosystem, det parasympatiska nervsystemet. Många har upptäckt de positiva effekterna av lymfflödesmassage och föredrar den framför klassisk massage. Man behöver inte ha något problem för att välja lymfflödesmassage utan kan göra det för välbefinnandet och hälsans skull. Ett bra lymfflöde är bra för immunförsvaret. Lymfflödesmassage hjälper den som lider av lättare lymfödem, tex efter operationer. Behandlingen lämpar sig efter bröstcanceroperationer då borttagna lymfnoder försämrar det normala lymfavflödet från armen. Detsamma kan gälla även efter andra operationer. Det är också en lämplig behandling om man känner sig tung i kroppen, såsom man kan göra efter en stressig period med försämrad andning. Vetenskapliga studier visar på lymfmassagens positiva effekter vid psykisk stress. Läs gärna mer om detta på min hemsida. Jag är diplomerad OptimumTränare. Postural träning handlar om att analysera snedbelastning/obalanser och göra övningar för att korrigera dessa och framförallt göra övningar för att aktivera våra djupa hållningsmuskler. Övningarna är lugna och leder till bättre hållning och en mer avspänd och funktionell kropp. Läs mer på: www.optimum-metoden.se. Fibromassage är en varsam massage framtagen och anpassad för den som har fibromyalgi. Taktil behandling är en mjuk och omslutande massage. som används för att skapa välbefinnande samt reducera oro, stress och smärta. Välkommen! Hör av dig om du har frågor. Läs gärna mer på min hemsida: www.ceciliasmeby.se Presentkort som kan beställas via min hemsida. Betalningssätt: Kontant, faktura eller swish. Jag är Certifierad Massör av Branchrådet Svensk Massage och medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund och i Svenska Ödemförbundet.

Bilder