1. Hem
 2. Massage Södertälje

Cecilia Smeby Diplomerad Massageterapeut

betyg4.9 Fantastiskt bra(272 betyg)
Hackspettstigen 18, 152 54, Södertälje
Jag har bedrivit min verksamhet i Södertälje sedan 1999. Genom åren har jag specialiserat mig på lymfflödesmassage och dess många positiva effekter. Jag ser fram emot att välkomna dig till min praktik och ge dig en individuellt anpassad behandling för att främja god hälsa och välbefinnande. Utforska gärna mer på min hemsida: www.ceciliasmeby.se. Om du har frågor eller inte hittar en tid som passar, är jag flexibel och gör mitt bästa för att hitta en lösning för dig. Varmt välkommen att kontakta mig!
11736

Boka tjänst

Behandlingar Lymfflödesmassage

 • Lymfmassage (lymfflödesmassage) - 60 min
  60 minuter, 820 krMer info
  Boka
 • Lymfmassage (lymfflödesmassage) - 75 min
  75 minuter, 980 krMer info
  Boka
 • Lymfmassage (lymfflödesmassage) - 90 min
  90 minuter, 1 140 krMer info
  Boka
 • Lymfmassage (lymfflödesmassage) - 120 minuter
  120 minuter, 1 540 krMer info
  Boka
 • Egenvård/självlymfdränage
  45 minuter, 610 krMer info
  Boka
 • Lymfmassage + egenvård
  105 minuter, 1 420 krMer info
  Boka

Behandlingar Massage

 • Fibromassage
  60 minuter, 820 krMer info
  Boka
 • Taktil behandling
  60 minuter, 820 krMer info
  Boka

utövare

noImage
Cecilia Smeby
4.9
(272 betyg)
Medicinsk massageterapeut

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
272 betyg
Mona G.
till Cecilia Smeby
One of a kind. The best! ✨🥇

Visa mer

Marie G.
till Cecilia Smeby
Cecilia är en väldigt fin och omhändertagande person , hennes massage är fantastisk man känner sig alltid avslappnad trött när man kommer ut därifrån. Perfekt på en fredag.

Visa mer

Marianne F.
till Cecilia Smeby
Cecilia är så duktigt på det hon gör. Känner mig alltid nöjd och avslappnad då jag har varit där. Rekommenderas varmt!

Visa mer

Renée Ö.
till Cecilia Smeby
Cecilia är så lyhörd och engagerad, känner mig alltid så väl omhändertagen.

Visa mer

Om företaget

Sedan 1999 har jag bedrivit min verksamhet i Södertälje och specialiserat mig på lymfflödesmassage, manuellt lymfdränage, och lymfsystemets betydelse för hälsa och välbefinnande. Lymfflödesmassage är en lugn och mjuk behandling som ger en djup avslappning genom aktivering av kroppens eget lugn- och rosystem, det parasympatiska nervsystemet. Man kan välja lymfflödesmassage för att det är avslappnande och behagligt samtidigt som man får en positiv påverkan på immunförsvaret, huden mm (läs gärna mer på min hemsida). Det kan också vara så att man har en svullnadsproblematik, tex lymfödem efter bröstcancer, och därför behöver lymfmassage. Lymfmassage rekommenderas dessutom om du känner dig tung i kroppen, vilket ofta uppstår efter stressiga perioder som påverkat andningen negativt. Jag erbjuder även fibromassage, en varsam massage som är utformad specifikt för personer med fibromyalgi. Taktil behandling är en mjuk och omslutande massage som syftar till att främja välbefinnande samt reducera oro, stress och smärta. Varmt välkommen till min praktik! Tveka inte att kontakta mig om du har några frågor eller om du vill boka en tid. Du kan också läsa mer om mina behandlingar och tjänster på min hemsida: www.ceciliasmeby.se. Observera att presentkort kan beställas direkt via min hemsida (Boka direkt-presentkort gäller inte hos mig). Betalningssätt: Swish eller faktura. Jag är certifierad massör av Branchrådet Svensk Massage och medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.

Bilder

Medlem i Kroppsterapeuternas YrkesförbundMedlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Detaljer och kontakt