Boka Klassisk massage 60 minuter 60 min , 750,00 kr

Svensk klassisk massage, med sin djupgående, knådande och tänjande karaktär, är erkänd över hela världen. Den har en medicinskt bevisad positiv inverkan på kroppen och sinnets välbefinnande. Unna dig en helkroppsbehandling från nacke till fötter, eller mer fokus på dina problemområden

Vanligt förekommande problem kan vara ländryggsbesvär, kontorsnacke/axlar, löparknä, huvudvärk, migrän, andningsproblem, ischiasliknande smärtor i benen, domningar/stickningar i armar.

Har du inget specifikt problem utan endast behöver en välgörande genomknådning så går det självklart lika bra att ta massage för välbefinnandet, samt i förebyggande syfte.
Intensitet och tryck anpassas efter dina önskemål. Inledningsvis något mjukare för att värma upp och öka cirkulation och avslappning i musklerna. Behandlingen kan varvas med inslag av djupgående idrottsmassage och triggerpunktsakupressur för bäst resultat. Massören lägger stort fokus och lyhördhet med att hitta precis rätt nivå av "gött-ont" specifikt för dig och som ger bäst terapeutisk effekt.
Den bästa massagen är den som DU föredrar och mår bäst av.

Massagen aktiverar hjärnans frisättning av flera belöningshormoner (får tydligen inte nämnas vid namn för Google pga läkemedelsregler) vilka har en effektivt smärtstillande och antiinflammatorisk effekt i hela kroppen. De påskyndar återhämtning efter hård träning, ökar immunförsvaret och hjälper lymfan med utrensning av gifter som vi utsätts för dagligen. Belöningshormoner lugnar ner nervsystemet, dämpar stress och gör oss mentalt starkare, lyckligare och höjer vår förmåga att känna samhörighet och empati.

Vänligen notera: Vid betalning med friskvårds-app, t.ex Actiway, Benify/ePassi, är priset 10% högre, dvs 825kr för 60 minuter

CYMERA_20180419_171906.jpg

Vecka 9

mån
24
feb
tis
25
feb
ons
26
feb
tor
27
feb
fre
28
feb
lör
29
feb
sön
1
mar
Inga lediga tider Inga lediga tider 12:00 13:15 12:00 14:45 Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider

februari 2020

måntisonstorfrelörsön
v5272829303112
v63456789
v710111213141516
v817181920212223
v92425262728291

Chillax Idrottsmassage Göteborg

Välkommen till Chillax massage - tid för avslappning..
Eller en ordentligt hård idrottsmassage!

Mitt namn är Davut Berntsson och jag är certifierad massageterapeut. Jag brinner för hälsa, nutrition, träning, kroppen, sinnet och framför allt att hjälpa människor att må bättre.

Jag utövar i grunden klassisk svensk massage med fokus på att knåda genom, mjuka upp och töja ut spända, stela muskler. Alltifrån mjukare strykningar för avslappning, till mer kraftfulla djupgående drag.

Ofta besviken på tafatt mesig spa-massage? Då har du kommit helt rätt! Hos mig kan du önska dig en riktigt hård idrottsmassage med armbågar och triggerpunktsbehandling för att lösa upp ömmande hyperirritabila muskelknutar. Vi utgår alltid efter just ditt behov när du kommer på ditt besök. Genom dialog kommer vi överens om passande behandling. En bra massör är lyhörd, anpassar hela tiden tryck och intensitet så att det aldrig gör för ont. Önskas endast en mjuk avslappnande behandling, så får du självklart det. Önskar du hårdare tag på specifika muskler, säger du bara till. Den bästa massagen är alltid den just DU föredrar.

Vänligen notera: Vid betalning med friskvårds-app, t.ex Actiway, Benify/ePassi, är priset 10% högre än ordinarie pris, eftersom DE debiterar 10% av hela summan.

Varmt välkommen att besöka mitt nya behandlingsrum på Sten Sturegatan 6, vid Heden.

Kundrecensioner från Google:
https://g.co/kgs/RdD7Q2

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Se bokningskalender
Adress
Sten Sturegatan 6
411 39 Göteborg
Centrum
Öppna i Google Maps 🗗