Chokladfabriken

Renstiernas gata 12, 116 28 Stockholm
4.7

Alla tjänster

Söndag, 7 december

Trivsam pralinkurs

Kurser
90 min
Ta med dig vännerna, familjen eller bjud dig själv på en härlig stund med choklad. Vi reder ut vad som är bra choklad och inte, hur den kom hit och varför vi älskar den. Du får prova att göra en ganache och kommer härifrån med alldeles egna och oemotståndliga praliner. De flesta äter upp dem på vägen hem. Kickoff, möhippa, killkväll? Vill du komma med en hel grupp? Hör av dig till oss så kan vi ordna detta, känner man varandra så kan man vara upp till ca 15 personer.
Fullbokad
13:00
Fullbokat - Väntelista tillgänglig
Pris650 kr

Torsdag, 11 december

Chokladprovning

Kurser
60 min
Vi provsmakar rena chokladsorter och ett utbud av Chokladfabrikens praliner. Till det bjuder vi på lite portvin. I slutet av kvällen lotsar vi er in i tillverkningen där ni får se lite verktyg och maskiner som används vid pralintillverkning.
Lediga tider
17:30
Pris495 kr

Måndag, 15 december

Chocolate praline course - in English

Kurser
90 min
A course on how to make chocolate pralines. In English. 90 minutes. Address: Renstiernas gata 12.
Lediga tider
14:00
Pris650 kr

Torsdag, 8 januari 2026

Chokladprovning

Kurser
60 min
Vi provsmakar rena chokladsorter och ett utbud av Chokladfabrikens praliner. Till det bjuder vi på lite portvin. I slutet av kvällen lotsar vi er in i tillverkningen där ni får se lite verktyg och maskiner som används vid pralintillverkning.
Lediga tider
17:30
Pris495 kr

Tisdag, 27 januari 2026

Chokladprovning

Kurser
60 min
Vi provsmakar rena chokladsorter och ett utbud av Chokladfabrikens praliner. Till det bjuder vi på lite portvin. I slutet av kvällen lotsar vi er in i tillverkningen där ni får se lite verktyg och maskiner som används vid pralintillverkning.
Lediga tider
17:30
Pris495 kr

Lördag, 31 januari 2026

Avancerad pralinkurs

Kurser
180 min
Hur hanterar man choklad? Här lär du dig temperera, vilket är förutsättningen för nästan all chokladhantering. Vi går också igenom hur kristallisering fungerar. Sedan får du gjuta egna pralinskal, fylla dem med din egen ganache och stolt bära hem dem tillsammans med dina nya kunskaper. Kursdeltagarna jobbar i team på alla våra kurser på Chokladfabriken.
Lediga tider
10:00
Pris1 200 kr

Chokladprovning

Kurser
60 min
Vi provsmakar rena chokladsorter och ett utbud av Chokladfabrikens praliner. Till det bjuder vi på lite portvin. I slutet av kvällen lotsar vi er in i tillverkningen där ni får se lite verktyg och maskiner som används vid pralintillverkning.
Lediga tider
14:00
Pris495 kr

Torsdag, 12 februari 2026

Chokladprovning

Kurser
60 min
Vi provsmakar rena chokladsorter och ett utbud av Chokladfabrikens praliner. Till det bjuder vi på lite portvin. I slutet av kvällen lotsar vi er in i tillverkningen där ni får se lite verktyg och maskiner som används vid pralintillverkning.
Lediga tider
17:30
Pris495 kr

Lördag, 21 februari 2026

Avancerad pralinkurs

Kurser
180 min
Hur hanterar man choklad? Här lär du dig temperera, vilket är förutsättningen för nästan all chokladhantering. Vi går också igenom hur kristallisering fungerar. Sedan får du gjuta egna pralinskal, fylla dem med din egen ganache och stolt bära hem dem tillsammans med dina nya kunskaper. Kursdeltagarna jobbar i team på alla våra kurser på Chokladfabriken.
Lediga tider
10:00
Pris1 200 kr

Chokladprovning

Kurser
60 min
Vi provsmakar rena chokladsorter och ett utbud av Chokladfabrikens praliner. Till det bjuder vi på lite portvin. I slutet av kvällen lotsar vi er in i tillverkningen där ni får se lite verktyg och maskiner som används vid pralintillverkning.
Lediga tider
14:00
Pris495 kr

Omdömen

4.7av5
5
(395)
4
(122)
3
(17)
2
(2)
1
(4)
Sida 1 av 1
Om företaget
Chokladfabriken är verksamt i Stockholm .

Kontakt

Adress