Vad vill du boka?

SOMMAR-TIDER:

ÖPPET I JULI endast onsdagar & torsdagar, 10-18.

ÖPPET I AUGUSTI: 1, 5, 6, 22, 23, 26, 28 samt 29:e, 10-18.
 
Semesterstängt 7-21 augusti.

obs: alltid lunchstängt 13-14.

Hittar du ingen tid via Boka direkt så prova gärna att ringa på 0522-10300.
Ibland kan jag pussla med tiderna.

Ha en härlig sommar!
Helene
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Ansiktsbehandlingar

I denna behandling väljer hudterapeuten & mästaren, Helene Flink, helt ut behandlingsform med eller utan maskiner beroende på Din huds tillstånd. En direkt resultatinriktad ansiktsbehandling för Din huds behov. Vågar du?
I denna behandling är inriktningen en ren hud. Är du i stort behov av portömning, rengöring, len & mjuk hud är detta behandlingen för dig. Det är en egen komponerad ansiktsbehandling och unik i sitt slag. I behandlingen arbetar vi bl a med AHA-syror, Deep Skin Ablator, maskinell lymfdrenage, portömning, manuell massage...

Priset är starkt reducerat!
M Picaut Swedish skincare är en exklusiv hudvårdsserie och dessutom Sveriges mest internationellt prisbelönta hudvårdsserie. Alla produkterna är helt fria från mineraloljor, parabener, silikater, sulfater, onödigt arti ciella utfyllnader och färgämnen. Ekologisk serie som passar alla hudtyper och anpassas helt efter ditt hudtillstånd. Inklusive vaxning/plockning av bryn.
Nimue erbjuder avancerad hudvård med effektiva behandlingar och produkter med exceptionella ingredienser och vetenskapligt bevisade leveranssystem.

Som en av de främsta ledarna inom hudvårdsbranschen är vi välkända för vår överlägsna förståelse av huden och våra effektiva behandlingar för olika hudtillstånd. Nimue är globalt erkänd för sitt moderna hudklassificeringskoncept (miljöpåverkad hud hyperpigmenterad hud, problemhud & interaktiv hud) och sin unika filosofi baserad på fyra behandlingsgrundstenar (anti-age, återställande, anti-oxidanter & avancerat solskydd).

De professionella behandlingsprodukterna tillför optimala koncentrationer av farmaceutiska näringsämnen, anti-oxidanter, phytoceutikala produkter av överlägsen kvalitet, peptider och andra kraftfulla ingredienser där de behövs mest – under hudytan för att aktivt förbättra hudens välbefinnande och utseende.
Konsultationen går ut på att hitta rätt produkter för dig och Din huds behov. Vid köp av minst 2 produkter är konsultationen gratis.
Thermal Detox Peel är en rik kolbasad multifunktionell peel som omedelbart levererar fuktighet, ökad utstrålning och föryngrande effekt.
Nimue´s NYA "flash treatment" är en av de hetaste trenderna idag inom skönhet. Vi vill ha behandlingar som är tidseffektiva, multifunktionella och som ger ett omedelbart behandlingsresultat.
Nimue är de FÖRSTA hudvårdsmärket som lanserar en peeling som har en "löddrande effekt" med en "termosensorisk" mekanism som djuprengör, exfolierar och syresätter huden för att uppnå följande resultat:
- Avlägsnar orenheter och överskott av talg, astringerande effekt, minskar fina linjer och rynkor, ger en jämnare hudton, ökar hudens lyster, ökar fuktnivån och syresätter huden.

Vid en kur om 6 behandlingar får du den 6:e behandlingen GRATIS. Behandlingarna görs med ca 2-3 veckors mellanrum.
Ny spännande behandling från Nimue!
Kemiska peelingar har återigen blivit populära och är inne i en förnyelseprocess med korta och kraftfulla behandlingar. Men för att uppnå dessa resultat krävs det ofta en längre återhämtningsprocess pga allvarlig erytem, inflammation eller eventuell hudskada orsakad av frosting, vilket kan få en del kunder att undvika denna typ av behandling.
Nimue är stolta över att presentera sin kraftfullaste peeling någonsin, Smart Resurfacer. För att behålla sin filosofi med maximal stimulering med minimal irritation har Nimue utvecklat en produkt som ger de bästa tänkbara professionella behandlings-resultaten utan några sidoeffekter eller någon återhämtningsprocess.

En effektiv behandling som inte påverkar vardagen utan bara ger ett fantastiskt resultat.

Smart Resurfacer är oljebaserad och vattenfri, utformad för att minimera obehag under behandlingen. Vatten-baserade peelingar innehåller joner som skapar friktion vilket leder till ett kraftigt stickande eller en brännande känsla.

Styrkan hos Smart Resurfacer kan anpassas efter hudtillstånd. Ett andra lager kan appliceras och verka längre för en kraftfullare effekt. Då den avlägnas med kallt vatten neutraliseras peelingen.
En standard aktiv hudföryngringsbehandling idealisk för miljöbelastad, hyperpigmenterad, problem, och interaktiva (alla) hudtyper. Den är en kraft- full men ändå mild aktiv behandling som ger överlägsna resultat. minskar porerna, uppnår en mer för nad hudyta, ökad elasticitet, utstrålning och vitalitet. Inklusive vaxning/plockning av bryn.
En aktiv hudexfolieringsbehandling med 35% glycolic syra inriktad på mil- jöbelastad, hyperpigmenterad och problemhud. Ej för känslig hud. Steg 3 i NIMUE ́s behandlingsprogram. Glycolic peeling-behandling erbjuder ett kon- trollerat och förutsägbart avlägsnande av döda hudceller. Denna behandling förbättrar hudens utseende. Inklusive vaxning/plockning av bryn.

Denna behandling göres endast när du använt Nimue´s produkter i minst 4 veckor!

Kurpaket om 6 behandlingar får du den 6:e behandlingen GRATIS. Du gör kuren med ca 2-3 veckors mellanrum.
Line+ är en hudvårdsserie som möter nya behov hos framtidens konsumenter, som är uppmärksamma på sin hudhälsa redan i tidig ålder. Serien innehåller ingredienser och aktiva ämnen som samspelar med varandra. Passar alla hudtyper! Inklusive vaxning/plockning av bryn. Aqua+ Fuktbehandling som återställer hudens rätta fuktnivå samtidigt som man bevarar dess naturligafunktion och en fräsch hud. Dolce+ Lugnar omedelbart känslig hud, förbättrar motståndskraften mot yttre påverkan och minskar hudrodnad. Vita+ Återställer hudens vitalitet, ger den näring och återställer elasticiten. Pura+ Normaliserande för fet och aknebenägen hud. Matterande effekt på T-zonen, porerna blir mindre synliga och huden jämnare.
Nya, uppdaterade Primaluce-serien ger ännu bättre resultat då nya aktiva ingredienser förstärker AHA/PHA-syrans effekt. Din hud exfolieras effektivt och nytt fräscht kollagen skapas i djupare hudlager. För problemhud är det tillsatt mandelsyra, en naturlig antibiotika som effektivt eliminerar de bakterier som orsakar akne. Huden får helt ny lyster och klarhet. Speciellt anpassad för ”problem”-hud, grov ”livlös” hud, pigmentering, rynkor och linjer.
Passar även för känslig hud.
Utföres som en kur om 8 behandlingar, 1 gång/vecka eller som uppfräschande behandling, där olika styrkor på syrorna anpassas efter hudens behov.
Nya, uppdaterade Primaluce-serien ger ännu bättre resultat då nya aktiva ingredienser förstärker AHA/PHA-syrans effekt. Din hud exfolieras effektivt och nytt fräscht kollagen skapas i djupare hudlager. För problemhud är det tillsatt mandelsyra, en naturlig antibiotika som effektivt elimenterar de bakterier som orsakar akne. Huden får helt ny lyster och klarhet. Speciellt anpassad för ”problem”-hud, grov ”livlös” hud, pigmentering, rynkor och linjer. Passar även för känslig hud. Inklusive vaxning/plockning av bryn.
En innoativ och effektiv synergi av huvudingredienserna garanterar en kraftfullt revitaliserande och skyddande effekt. En linje som kombinerar den mest avancerade formen av C-vitamin med multifunktionella aktiva komplex för att skydda en hälsosam och ung hud, samt reparera hudens åldrande på en mogen hud. Inklusive vaxning/plockning av bryn.

Fransar & Bryn

i samband med ansiktsbehandling 195:-
i samband med ansiktsbehandling 285:-
i samband med ansiktsbehandling 225:-

Make Up

dag eller fest, rådgivning ca 60 min

Dermapen 4

Dermapen4 är en avancerad micronåls-behandling som med hjälp av 12 sterila nålar stimulerar huden på olika sätt som t ex att öka hudens egen produktion av kollagen och därmed minska fina linjer och slapp hud, minska pigmenteringar, förbättra ärr mm.
Behandlingen är avsedd i första hand för ansiktet men händer, hals och dekolletage kan även behandlas. Aktiva ämnen slussas ned genom de microkanaler som bildats, samtidigt som det sker en naturlig reaktion då kroppen vill reparera skadan; det är då tillväxtfaktorer frigörs och celler i huden börjar producera nytt kollagen.

Konsultation inför din behandling med Dermapen4 är det första steget där vi lägger upp en behandlingsplan anpassad för just dig. Tillsammans går vi igenom ditt behandlingsbehov, vilket resultat du eftersträvar och vilka effekter vi kan uppnå med behandlingen. Kom förbered och tänk igenom vilka frågor du har om behandlingen generellt.

Behandling med Dermapen4
Du kommer att få frågor om din eventuella sjukdomshistoria och om du genomgått andra liknande behandlingar. Dermapen4-behandling är en micronålsbehandling där man med hjälp av sterila nålar, som förs över huden, slussar ner aktiva ämnen. Samtidigt skapar man en kontrollerad skada i huden som stimulerar hudens celler att reparera skadan genom att frigöra tillväxtfaktorer och producera mer kollagen. Den stimulering av hudens celler som en Dermapen-behandling bidrar till kan liknas vid effekten av fraktionerad laser, men med kortare återhämtningstid. Behandlingsmetoden är också mer djupgående än en exempelvis kemisk peeling. Att kombinera Dermapen4-behandlingar med skin booster-behandling är det mest gynnsamma sättet att behandla fina linjer och rynkor.

Dermapen har en rad olika användningsområden, framför allt kan Dermapen förbättra:

– Rynkor och fina linjer

– Acneärr

– Upphöjda ärr

– Pigmenteringar

Konsultationspriset dras av vid 1:a behandlingstillfället!
Microneedling blir alltmer populär som behandlingsmetod för en rad olika hudproblem. Enkelt förklarat, orsakar Dermapen4™en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion på nålningen vill kroppen reparera skadan och börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring samt en förbättring av hudens struktur och kondition. Kan behandla alla hudtyper och hudfärger. Dermapen lanserade det första mekaniska microneedling-verktyget och är fortfarande marknadsledande världen över. Nya Dermapen4 är digital, gör upp till 1920 mikrokanaler i huden per sekund med hjälp av 16 tunna medicinska engångsnålar. Under behandlingen slussas uppbyggande och näringsrika behandlingspreparat ned i huden. Oftast behövs en behandlingskur på 3-6 behandlingar, beroende på hudens kondition och tillstånd. Behandlingstiden är ca 30-60 minuter och bör för bästa resultat upprepas med 2-8 veckors mellanrum och kan behandla: huduppstramning och föryngring, fina linjer, rynkor, stora porer, oren hud, acne, milier, keratosis pilares, pigmenteringar, ärr inklusive acneärr, kirurgiska ärr, brännskador, hudbristningar mm. Ytligare behandling kan med fördel göras som ”Red Carpet Treatment” då huden blir återfuktad får fin lyster och glow. Efter behandlingen syns oftast en lätt rodnad, som tecken på att behandlingen har skapat en inflammatorisk process. Rodnaden brukar lägga sig efter några timmar. De eventuella reaktioner som kan upplevas ett par dagar efteråt är torrhet, flagnande, lätt rodnad och lite svullnad. Behandlaren informerar alltid om vad som specifikt bör undvikas dagarna efter behandlingen.
Skriv om din huds historia med Dermapen 4

Vid köp av 3 behandlingar lämnas 10% rabatt
Vid köp av 6 behandlingar lämnas 20% rabatt
vid köp av 3 behandlingar lämnas 10% rabatt
Vid köp av 6 behandlingar lämnas 20% rabatt

NBE & Deep Skin

Den NYA generationens microneedling och ett unikt duokoncept. En meka- nisk peeling som rengör huden på djupet kombineras med en revolutioneran demikrokanalsteknik och specialtillverkade serum. De aktiva ingredienserna kan genom små mikrokanaler effektivt slussas ned på djupet mellan cellerna. Huden får en nare lyster och tillväxten av cellerna stimuleras. NBE Deep skin är en säker och effektiv behandling som anpassas individuellt för varje hudtyp, en banbrytande metod med omedelbara effekter och en långsiktig förbättring avhudens struktur. Kan behandla rynkor, linjer, ärr, akne, oren hud, couperoser, pigment äckar, förstorade porer, bristningar.

1 behandling, 90 min - 1.695:-
3 behandlingar - 4.000:-
Ljuvlig behandling utan kirurgiska ingrepp - en avkopplande behandling där elektromagnetisk energi kombineras med värme och specialutvecklade serum. De aktiva ingredienserna slussas effektivt ner på djupet i huden och ger cellerna energi. Huden stärks upp och tillväxten av nya celler stimuleras. NBE är en säker och effektiv behandling som anpassas individuellt för varje hudtyp och önskat resultat. En banbrytande metod för hudföryngring med omedelbara effekter och långsiktig förbättring av hudens struktur. Kan behandla Rynkor, linjer, slapp hud, akne, ärr, dubbelhaka, tunga ögonlock, oren hud, couperoser, pigment äckar, förstorade porer, mörka ringar/påsar under ögonen.

1 behandling, 75 min 1290:-
3 behandlingar 3000:-
NBE & Deep Skin duo Lyx-behandling, 120 min 2500:-
Här kan du kombinera två effektiva behandlingar till en och få ett fantastiskt resultat. Nannic Deep Skin - den NYA generationens microneedling som peelar och rengör huden på djupet. Läs mer under Deep Skin! Nannic NBE - Sveriges mest bokade behandling på Boka Direkt och salongens mest populära behandling. Jag är inne på mitt 8:e år med NBE -Ljuvlig behandling med synliga resultat redan efter första behandlingen. Läs mer under Nannic NBE Skin Rejuvenation.
1 st Deep Skin + 3 st NBE
1 st Deep Skin + 5 st NBE
3 st Deep Skin + 1 NBE
Passar dig som har en tåligare hud, acne, ärr, fetare och eller orenare hud.

Infuzion

Ring helst för bokning av denna behandling, 0522-10300.
3 behandlingar skall göras med 1 veckas mellanrum. pris för alla 3 är 5500.- Därefter görs 1 beh var 6.e månad.

Infuzion är en helt NY, nålfri behandlingsmetod där hyaluronsyra förs 3 mm djupt ned i huden. Behandlingsmetoden sker med hjälp av en patenterad kula som rullas på hudytan. samtidigt förs hyalerounsyra in i dermis till subkutan nivå via hårfollikeln och svettkörteln. Behandlingen ger omedelbar effekt, fina linjer och mindre rynkor fylls ut och huden får en jämn, fin yta med lyster.n Resultatet syns direkt! Revolutionerande hudbooster – börja med årtiondets revolutionerande behandling utan nålar och reducera dina rynkor på 20 minuter, utan injektioner. Fyra olika zoner går att behandla; ansikte, hals, dekolltage och händer. För ultimat och hållbart resultat (6 månader) rekommenderas en behandlingskur på 3 behandlingar med 1 veckas mellanrum. Därefter behövs endast en behandling var sjätte månad. Infuzion återfuktar på djupet och ger ett föryngrat utseende. Bokar du 1:a behandlingen via bokadirekt så tänk på att boka in behandling 2 och 3 med 1 veckas mellanrum eller ring för bokning.

Helbehandling 1 zon, 20 min - 1900:-
3 behandlingar - 5500:-
Infuzion är en helt NY, nålfri behandlingsmetod där hyaluronsyra förs 3 mm djupt ned i huden. Behandlingsmetoden sker med hjälp av en patenterad kula som rullas på hudytan. samtidigt förs hyalerounsyra in i dermis till subkutan nivå via hårfollikeln och svettkörteln. Behandlingen ger omedelbar effekt, na linjer och mindre rynkor fylls ut och huden får en jämn, fin yta med lyster.n Resultatet syns direkt! Revolutionerande hudbooster – börja med årtiondets revolutionerande behandling utan nålar och reducera dina rynkor på 20 minuter, utan injektioner. Fyra olika zoner går att behandla; ansikte, hals, dekolltage och händer. För ultimat och hållbart resultat (6 månader) rekommenderas en behandlingskur på 3 behandlingar med 1 veckas mellanrum. Därefter behövs endast en behandling var sjätte månad. Infuzion återfuktar på djupet och ger ett föryngrat utseende.

Helbehandling 2 zoner, 40 min - 3500:-
3 behandlingar - 9500:-
Infuzion är en helt NY, nålfri behandlingsmetod där hyaluronsyra förs 3 mm djupt ned i huden. Behandlingsmetoden sker med hjälp av en patenterad kula som rullas på hudytan. samtidigt förs hyalerounsyra in i dermis till subkutan nivå via hårfollikeln och svettkörteln. Behandlingen ger omedelbar effekt, na linjer och mindre rynkor fylls ut och huden får en jämn, fin yta med lyster.n Resultatet syns direkt! Revolutionerande hudbooster – börja med årtiondets revolutionerande behandling utan nålar och reducera dina rynkor på 20 minuter, utan injektioner. Fyra olika zoner går att behandla; ansikte, hals, dekolltage och händer. För ultimat och hållbart resultat (6 månader) rekommenderas en behandlingskur på 3 behandlingar med 1 veckas mellanrum. Därefter behövs endast en behandling var sjätte månad. Infuzion återfuktar på djupet och ger ett föryngrat utseende.

Helbehandling 3 zoner, 60 min - 5000:-
3 behandlingar - 12000:-

Öronhåltagning

Vi gör hål med Blomdahl ́s system för öronhålstagning, som är framtaget tillsammans med svenska hudläkare. Finns i både plast (100% nickelfritt) och titanium.

Vi gör hål med Blomdahls system som är framtaget tillsammans med svenska hudläkare. Finns i både plast (100 % nickelfritt) och titanium.
Vi gör hål med Blomdahl ́s system för öronhålstagning, som är framtaget tillsammans med svenska hudläkare. Finns i både plast (100% nickelfritt) och titanium.

Vi gör hål med Blomdahls system som är framtaget tillsammans med svenska hudläkare. Finns i både plast (100 % nickelfritt) och titanium.

ELOS IPL

Konsultation och testpulser genomföres ALLTID vid en ELOS IPL behandling. så tänker du påbörja en behandling bokar du alltid in konsultationen först. Konsultationen är gratis, men en kostnad på 300:- erlägges efter konsultationen som sedan dras av vid första behandlingstillfället. För ev frågor om IPL ring gärna 0522-10300.
Med ELOS IPL kan vi behandla ett bredare spektrum av hårfärger tack vare kombinationen av optiskt (ljus) energi i kombination med Bi Polarisk radiofrekvens. Dessutom är ELOS säkrare än andra tekniker tack vare förmågan att kunna mäta temperaturen inför och under varje puls. Kontaktytan är dessutom nedkyld vilket reducerar allt obehag som tidigare förknippades med denna typ av behandling. det behövs ca 8 behandlingar för kroppen och ca 12 för ansiktet. Kontraindikationerna är många så ring gärna, 0522-10300, för mer info eller läs mer på www.syneron.se
Med ELOS IPL kan vi behandla ett bredare spektrum av hårfärger tack vare kombinationen av optiskt (ljus) energi i kombination med Bi Polarisk radiofrekvens. Dessutom är ELOS säkrare än andra tekniker tack vare förmågan att kunna mäta temperaturen inför och under varje puls. Kontaktytan är dessutom nedkyld vilket reducerar allt obehag som tidigare förknippades med denna typ av behandling. det behövs ca 8 behandlingar för kroppen och ca 12 för ansiktet. Kontraindikationerna är många så ring gärna, 0522-10300, för mer info eller läs mer på www.syneron.se
Med ELOS IPL kan vi behandla ett bredare spektrum av hårfärger tack vare kombinationen av optiskt (ljus) energi i kombination med Bi Polarisk radiofrekvens. Dessutom är ELOS säkrare än andra tekniker tack vare förmågan att kunna mäta temperaturen inför och under varje puls. Kontaktytan är dessutom nedkyld vilket reducerar allt obehag som tidigare förknippades med denna typ av behandling. det behövs ca 8 behandlingar för kroppen och ca 12 för ansiktet. Kontraindikationerna är många så ring gärna, 0522-10300, för mer info eller läs mer på www.syneron.se
Med ELOS IPL kan vi behandla ett bredare spektrum av hårfärger tack vare kombinationen av optiskt (ljus) energi i kombination med Bi Polarisk radiofrekvens. Dessutom är ELOS säkrare än andra tekniker tack vare förmågan att kunna mäta temperaturen inför och under varje puls. Kontaktytan är dessutom nedkyld vilket reducerar allt obehag som tidigare förknippades med denna typ av behandling. det behövs ca 8 behandlingar för kroppen och ca 12 för ansiktet. Kontraindikationerna är många så ring gärna, 0522-10300, för mer info eller läs mer på www.syneron.se
Med ELOS IPL kan vi behandla ett bredare spektrum av hårfärger tack vare kombinationen av optiskt (ljus) energi i kombination med Bi Polarisk radiofrekvens. Dessutom är ELOS säkrare än andra tekniker tack vare förmågan att kunna mäta temperaturen inför och under varje puls. Kontaktytan är dessutom nedkyld vilket reducerar allt obehag som tidigare förknippades med denna typ av behandling. det behövs ca 8 behandlingar för kroppen och ca 12 för ansiktet. Kontraindikationerna är många så ring gärna, 0522-10300, för mer info eller läs mer på www.syneron.se
Med ELOS IPL kan vi behandla ett bredare spektrum av hårfärger tack vare kombinationen av optiskt (ljus) energi i kombination med Bi Polarisk radiofrekvens. Dessutom är ELOS säkrare än andra tekniker tack vare förmågan att kunna mäta temperaturen inför och under varje puls. Kontaktytan är dessutom nedkyld vilket reducerar allt obehag som tidigare förknippades med denna typ av behandling. det behövs ca 8 behandlingar för kroppen och ca 12 för ansiktet. Kontraindikationerna är många så ring gärna, 0522-10300, för mer info eller läs mer på www.syneron.se
Medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation

Clinique´91 Hud & Skönhetsvård

Clinique'91 är en hudvård- & skönhetssalong i Uddevalla som har funnits sedan maj 1992.

Salongen erbjuder Dig som kund ett brett utbud av ansiktsbehandlingar, antiage-behandlingar, Peels, AHA/PHA-syrabehandlingar, Infuzion - istället för nålar, IPL hårborttagning, vaxning, Nannic NBE & Deep Skin-ansiktsbehandlingar, färgning fransar & bryn, makeup, mm.

Salongen är ansluten till SHR, Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation och innehar patientförsäkring.

Fokus ligger på Din hud och Dig som kund, för en bättre hudhälsa!

Varmt välkommen!
Helené Flink
CIDESCO dipl. & aukt. Hudterapeut och Kroppsterapeut,
Specialiserad hudterapeut,
Mästare i hudterapeutyrket,
Makeupartist

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Mån,Ons,Tors,Fre
10:00 - 18:00

Lunchstängt 13-14
Tis,Lör,Sön
Stängt
Övrig tid efter överenskommelse.
Adress
Zachaus gränd 3
451 30 Uddevalla
Öppna i Google Maps 🗗