1. Hem
 2. Annan Ödåkra

CoachDushku AB

betyg4.9 Fantastiskt bra(646 betyg)
Norra Rälsgatan 1, 254 75, Ödåkra
5188

Boka tjänst

Tjänst

 • Medicinsk massage samt Trigger-akupunktur
  60 minuter, 850 krMer info

Akut tid

 • Akuttid
  40 minuter, 2 350 krMer info

Ordinarie tid

 • Behandling
  40 minuter, 950 krMer info

Våtkoppning

 • Våtkoppningsterapi
  40 minuter, 850 kr

utövare

noImage
Fitim Dushku
4.9
(646 betyg)
Coach
noImage
Jasmin SaadMedicinskmassage och akupunktur

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
646 betyg
Nina D.
till Fitim Dushku
Fitims bemötande fick mig att känna mig som en syster, en familjemedlem, snarare än en vanlig klient. Han var noggrann och professionell och gjorde sitt bästa för att skapa en trygg och bekväm miljö för mig. Även om jag kom dit med smärta i nacken och axlarna hade han förmågan att upptäcka problemområden jag inte var medveten om. Han behandlade delar jag inte trodde var involverade i mina besvär. Efter behandlingen känner jag mig helt återställd, smärtan som jag tidigare hade är som bortblåst! Är otroligt tacksam för Fitim. Han förtjänar verkligen högsta betyg, hade det varit möjligt skulle jag ge honom 11 av 10 poäng!

Visa mer

Marigona M.
till Fitim Dushku
Trevligt bemötande. Professionell och väldigt duktig. Bästa behandlingen man kan få. Rekommenderar starkt att gå till Fitim Dushku för behandling, då man går därifrån som en helt ny människa👍

Visa mer

Mimoza Q.
till Fitim Dushku
Det har bara gått några timmar sen jag va på besöket men känner redan så stor skillnad! Väldigt proffsigt och ödmjukt bemötande, tar sig verkligen tiden för att lyssna och hjälpa sina patienter.  5 av 5 med en extra guldstjärna!

Visa mer

Arbenita R.
till Fitim Dushku
Som alltid så är bemötandet super! Man känner sig som en i familjen. Det bästa av allt är att man som patient/klient är med hela vägen från början till slut. Man förstår varför man får den behandlingen man får så att man inte går därifrån som ett frågetecken. Kul också att de minns en fast man ej varit hos de på 2-3 år. Byter aldrig, kommer alltid gå hos de. // Arbenita och familjen.

Visa mer

Om företaget

CoachDushku AB Norra Rälsgatan 1 254 75 Ödåkra 559273-4700

Bilder

Detaljer och kontakt