Vad vill du boka?

Avbokad tid måste ske senast 24 timmar innan reserverade tid, annars  debiteras hela summan. 
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Fotvård (Friskvårdsbidrag gäller)

Om man har mycket problem med sina fötter rekomenderas denna behandling.
Inleds med ett skönt fotbad, fotstatus utförs. Därefter avlägsnas förhårdnader, liktorn. Naglarna blir fixade klipps ner, tjocka naglar slipas ner, nageltrång. Avslutas med fot massage om tid finns.
Inleds med ett avkopplande fotbad, fotstatus utförs. Därefter avlägsnar man förhårdnader. Fixar till naglarna genom att klippa, fila och slipa dem. Avslutas med en skön fotmassage. (Denna behandling kan tas på friskvårdsbidraget).
Lättare fotvård fokus tex klippning av naglar, filning, avlägsna förhårdnad. Fotstatus utförs.

Medicinsk Fotvård (Friskvårdsbidraget gäller ej)

Behandlingen inleds med ett avkopplande fotbad, fotstatus utförs. Därefter avlägsnas tex förhårdnader, liktorn och vårtor mm. Naglarna fixas till genom klippning, sliparner tjocka naglar (kartnaglar), nageltrång. Avslutas med fotmassage i mån av tid. Till sist lackning av naglarna.
Denna unika vårtbehandling gör man i en kur på 3 ggr med ca 10 dagars mellanrum.
Behandlingen går till så att man mjukgör om rådet runt vårtan/vårtorna med mjukgörande olja. Avlägsnar död hud med hjälp av skalpell och filning på och runt vårtan/vårtorna, görs rent med spritlösning. Därefter går vi på med vårtmedlet Verutops.
Innan en sådan här behandling bokas bör man ringa och rådfråga mig. Om man tex har haft sin/sina vårtor under en längre tid så kan en förbehandling rekommenderas för bästa resultat.
Det går åt ca 1- 3 behandlingar sedan ska vårtan/vårtorna vara borta om man följer råden från mig.
För 1-5 vårtor, därefter enligt överenskommelse.
Detta är en tilläggs behandling för den som redan går på behandling, tex fixa en tappad "spange", rådfrågning.
Behandlingen inleds med ett fotbad, därefter avlägsnas tex förhårdnader, liktorn och vårtor mm. Naglarna fixas till genom klippning, sliparner tjocka naglar (kartnaglar), nageltrång. Ser över nagelsvamp + fotsvamp. Avslutas med fotmassage i mån av tid.
I denna behandling görs t.ex. klippning av endast naglar eller avlägsnar nageltrång eller liktorn.
Om man har mycket problem med sina fötter rekomenderas denna behandling.
Inleds med ett fotbad. derefter avlägsnas förhårdnader, liktorn, vårtor. Naglarna blir fixade klipps ner, tjocka naglar slipas ner, nageltrång. Får råd och tips om hur man gör om man har nagelsvamp eller fotsvamp. Avslutas med fot massage om tid finns.

Friskvårdsmassage (Friskvårdsbidrag gäller)

Här får du en massage som har fokus på fot och underben. (Denna behandling kan tas på friskvårdsbidraget).
Här blir det lite hårdare massage och går ner mer på de djupare musklerna. Ger en uppmjukande känsla i musklerna. (Denna behandling kan tas på friskvårdsbidraget).
Här blir det lite hårdare massage och går ner mer på de djupare musklerna. Ger en uppmjukande känsla i musklerna. Tex. helkropp (rygg,axlar,nacke,ben och armar). (Denna behandling kan tas på friskvårdsbidraget).
Här blir det lite hårdare massage och går ner mer på de djupare musklerna. Ger en uppmjukande känsla i musklerna. (Denna behandling kan man ta på friskvårdsbidraget).

Spa-Behandlingar (Friskvårdsbidrag gäller)

I avslappningsmassagen går man inte ner på de djupa musklerna utan mer på de ytliga. Om man inte har provat massage förut, kan detta var något att prova först. (Denna behandling kan tas på friskvårdsbidraget).
Inleds med en massage på rygg, axlar och nacke. Fötterna får ett avkopplande fotbad. Därefter skrubbas fötterna och filas. Avslutas med en skön fotinpackning, därefter massage på underben och fötter. (Denna behandling kan tas på friskvårdsbidraget).
I avslappningsmassagen går man inte ner på de djupa musklerna bara de ytliga. (Denna behandling kan tas på friskvårdsbidrag).
Inleds med ett avkopplande fotbad. Därefter skrubbas dina fötter och avlägsnar förhårdnader. Sedan får fötterna en inpackning och behandlingen avslutas med en skön fotmassage. (Denna behandling kan tas på friskvårdsbidrag).

C.Oppäng Fot & Hälsa

C.Oppäng Fot & Hälsa

Om du har besvär i dina fötter t:ex med nageltrång, vårtor, liktorn, förhårdnader , tjocka nariga hälar eller hälsprickor m.m. eller har svårt att komma ner till dina fötter t.ex om du är gravid eller ont i ryggen så finns jag här för att hjälpa just dig med dessa problem. Eller kanske behöver massage för att mjuka upp stelhet i musklerna eller en skön stund av avkoppling med någon av mina spa behandlingar har du hittat rätt.

Jag utför medicinsk fotvård.
Jag är utbildad som Diplomerad Medicinsk Fotterapeut här i Norrköping.
Är också utbildad Friskvårdsmassör och Spa terapeut på Bergqvist i Linköping.

Medlem i Fotterapeut förbundet.

Återförsäljare för Maria Åkerberg.

Återförsäljare för Fotspecialisten.

Säljer även egna presentkort.
(Tar inte emot bokadirekt presentkort hos mig).

Tar bara kort betalning.

Visa kontaktinformation
Öppettider Mån o Tor 8:15 - 17:30
Fre. 8:15 - 13:00

Om du inte hittar någon tid som passar, så slå en signal på 0708-630926, så kan vi hitta en tid tillsammans som passar både dig och mig.
Adress
Hantverkaregatan 51
602 45 Norrköping
Centralt
Öppna i Google Maps 🗗