Dellerenti Sports Massage

betyg5 Fantastiskt bra(241 betyg)
Hantverksgatan 5C, 434 42, Kungsbacka
Att ha en kropp som kan bära dig genom livet, vardagen, arbetet, träningen eller tävlandet smärtfritt skall inte vara komplicerat eller krävande. Därför finns jag här för dig och tar hand om din kropp. Genom att arbeta både hands-on med diverse behandlingstekniker i kombination med att även kunna tillhandahålla övningar som på sikt korrigerar underliggande smärtproblematik och stärker din kropp hjälper jag dig med att minska din smärta, prestera bättre, förebygga skador och få dig att känna dig som ditt bästa jag! Teknikerna som jag använder mig av är väl beprövade och har vetenskapliga underlag och med ett utbud av flertalet behandlingstekniker i kombination av en helhetssyn på hur människokroppen rör sig och fungerar skapar jag en behandling specifikt utefter det behovet som just din kropp har. Utövare - Richard Dellerenti, Massageterapeut och IASTM utövare via Axelsons GI & Hawkgrips USA För frågor kring behandlingar eller öppettider, maila: richard@dellerentisports.com Vi tar även emot betalning via ePassi & Actiway Dellerenti Sports drivs av: Richard Dellerenti - Cert. Massageterapeut, friskvårdsmassör, PT  nutritionist. Elvira Dellerenti - Lic. Personlig Tränare, cert. kostrådgivare & livsstilscoach. BOKNINGSREGLER: Avbokning sker senast 24 timmar innan bokad tid. Vid utebliven behandling/PT-timma debiterar vi fullpris.

Boka tjänst

  • Massageterapeutisk behandling60 minuter, 790 kr · Mer info
    Boka
  • Konsultation - Online coaching - Kostnadsfri - Bokas via mailKostnadsfri · Mer info
    Boka

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
241 betyg
Great massage and awesome guy! Will go back there again and will recommend him for my family and friends.
Mitt första, och absolut inte sista besök hos Richard var otroligt bra. Hans kunskap om kroppen är utmärkt och uppdaterad med moderna och välbeprövade teorier, behandlingen är GULD värd, och hans professionella tillvägagångssätt till alla mina frågor gör honom till en av de mest kapabla massageterapeuter jag någonsin besökt! Rekommenderar honom starkt!
Bra, utredande massage. Kunnig, välkomnande, gav bra tips. Väldigt nöjd.
Suveränt på alla vis!

Om företaget

Att ha en kropp som kan bära dig genom livet, vardagen, arbetet, träningen eller tävlandet smärtfritt skall inte vara komplicerat eller krävande. Därför finns jag här för dig och tar hand om din kropp. Genom att arbeta både hands-on med diverse behandlingstekniker i kombination med att även kunna tillhandahålla övningar som på sikt korrigerar underliggande smärtproblematik och stärker din kropp hjälper jag dig med att minska din smärta, prestera bättre, förebygga skador och få dig att känna dig som ditt bästa jag! Teknikerna som jag använder mig av är väl beprövade och har vetenskapliga underlag och med ett utbud av flertalet behandlingstekniker i kombination av en helhetssyn på hur människokroppen rör sig och fungerar skapar jag en behandling specifikt utefter det behovet som just din kropp har. Utövare - Richard Dellerenti, Massageterapeut och IASTM utövare via Axelsons GI & Hawkgrips USA För frågor kring behandlingar eller öppettider, maila: richard@dellerentisports.com Dellerenti Sports drivs av: Richard Dellerenti - Cert. Massageterapeut, friskvårdsmassör, PT & nutritionist. Elvira Dellerenti - Lic. PT, cert. kostrådgivare & livsstilscoach.

Bilder