Dente Medic

betyg4.9 Fantastiskt bra(27 betyg)
Stjärntorget 2, 169 79, Solna
Vi finns på Quick Office som ligger mittemot SATS gym i Mall of Scandinavia.

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

utövare

Inte listad.

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
27 betyg
till Wardeh Rhawi
Hon lyssnar alltid på mina behov och 1000 procent nöjd från början till slut.
till Wardeh Rhawi
Alltid lika fantastisk resultat!
till Wardeh Rhawi
Wardeh är otrolig professionell och kunnig i det som utförs och noggrann i sitt arbete. Viktigast av allt är att Wardeh även säkerställer att man får rätt förväntningar på resultatet. Alltid supernöjd med resultatet. Söker man efter professionell estetik så är det hit man ska gå!
till Wardeh Rhawi
Wardeh är helt fantastisk att gå till om man vill försköna sitt yttre, oavsett vilken behandling. Har gått till henne länge och det är pga att hon är otroligt professionell, kunnig och sprider glädje med sin härliga energi. Tveka inte att boka en tid hos henne!

Om företaget

Dente Medic Scandinavia AB har grundats av Wardeh Rhawi (legitimerad tandläkare). Vi arbetar med injektionsbehandlingar, bland annat botox, filler, microneedling och olika hudbehandlingar utformade specifikt för din hudtyp. Våra produkter är noga utvalda och medicinskt högklassiga. Behandlingarna genomförs genomgående utifrån evidens och medicinska riktlinjer. Kliniken har behandlingsskadeförsäkring. Vi börjar med en kostnadsfri konsultation för att sedan planera in en behandling anpassad efter dina behov och önskemål. Du ska ha fyllt 18 år enligt lagen om estetiska kirurgiska ingrepp och estetiska injektionsbehandlingar. Kliniken finns på Quick Office i Mall of Scandinavia. Ingången ligger mittemot SATS gym.

Bilder

Inga bilder ännu.