Vad vill du boka?

Välkommen till Derma Holistica för skönhets- och friskvårds-behandlingar både på insidan och på utsidan! 
Jag fokuserar på att lyfta fram och stärka ditt vackra och inte göra om!
Att Vilja Våga Vara Vacker - för dig och för andra - bra nog!

Jag erbjuder dig klassiska hudvårds-behandlingar och traditionella naturmedicinska behandlingar för en holistisk skönhet och ett naturligt välmående.
I Butiken finns hudvårds- makeup- och friskvårds-produkter med innehåll som är vänligt mot både människor och natur.  
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Tjänster

Boka din personliga stund för bästa produktvalet till dig.
När du vill ge din hud och dina sinnen en extra boost.
Rengöring, ljuvlig ansiktsmassage och vårdande produkter efter din huds behov med Maria Åkerbergs produkter.
Fukt & Lyster – För alla hudtyper
Ren & Fräsch – Motverkar orenheter och fet hud.
Lugn & Sval – För känslig och reaktiv hud.
Spänst & Näring – För trött och livlös eller mogen hud. Ord pris 550 kr NU sommarpris som Månadens Behandling Juni Juli och Augusti.
Sommarpris Juni Juli och Augusti. Ord pris 575 kr
Sommarpris Juni Juli och Augusti. ord pris 675 kr

Ansiktsbehandlingar

En uppfriskande och djuprengöranade ansiktsbehandling som ger din hud bättre förutsättningar till god balans så du lättare kan sköta den hemma.
Med naturliga ekologiska produkter av hög kvalité från Maria Åkerberg Deep Skin Organics stärks huden på olika djup, ner ifrån och ut, och hjälper till att bygga upp balansen och välmåendet på lång sikt men ger också en omedelbar känsla av välmående.

Denna klassiska ansiktsbehandling innefattar djuprengöring, peeling, portömning, en skön och energigivande ansiktsmassage de luxe, vårdande specialprodukter, plock/vax av bryn och dubbelverkande specialansiktsmasker med högre effekt. Allt tillsammans ger den extra effekt en behandling ska ge din hud så att du lättare kan sköta den hemma. Avslutande vårdande produkter och hudvårdskonsultation. Alltid anpassat efter din huds behov vid ditt besök.
Portömande Ansiktsbehandlingen som fokuserar på djuprengöring för dig vill ge din hud en ren känsla. En behandling som ofta passa yngre med mer tilltäppta porer och lättare acne och för dig med en hud som får mer orenheter och önskar en snabbare uppfräschning in i mellan den längre ansiktsbehandlingen Naturligt Vacker. Denna behandling är även uppskattad av män med behov av att få bort pormaskar på ett snabbt, skonsamt och effektivt sätt
Penslingar med AHA har en peelande effekt på huden som motverkar acne och orenheter, är sammandragande på stora porer och stärker kollagenfibrerna.
Åldersfläckar, rynkor och ärr kan förminskas.

För resultat vid specifika problem rekommenderas en kur.
Kur på 5 gånger 1490 kr, värde 1950 kr.
Gärna med start och avslut av den klassisk ansiktsbehandling Naturligt Vacker
Behandlingspaketet – 5 AHA- penslingar och 2 Klassiska ansiktsbehandlingar 2890 kr, värde 3530 kr. Kontakta oss för paketpris.
En lyxig innovativ helt naturlig ansiktsbehandling för ansikte, hals, dekolletage, underarmar och händer. Den ger din hud högintensiv näring med färska, nypressade växtceller från Rosenrot.
Detta är en unik behandling, från hudvårdsmärket Maria Åkerberg, som är först i världen med att erbjuda denna.
Här tar vi ännu ett steg in i framtidens naturliga skönhetsvärld och jobbar Deep Skin Organics.

Behandlingen ger:
- ökad cellförnyelsen.
- gör dina hudceller mer motståndskraftiga.
- skyddar mot fria radikaler.
- stärker collagenproduktionen
- bygger upp hudens skyddande syramantel.
- ger lyster.
- påskyndar reparationssystemet i huden.
- ökar vitalitet och spänst.
- passar alla hudtyper.
- omedelbara resultat men verksam på lång sikt.

Behandlingen kan göras året runt, som kur med 6 veckors mellanrum eller lämpligt vid varje årstidsväxling för att ge huden denna högintensiva näring som bygger upp huden på cellnivå passar alla typer av hudtillstånd eftersom cellerna verkar där de behövs.

För din extra känsla av lyx bjuder vi på en välgörande frisk Smotthie för din hudvård inifrån och tilltugg efter denna behandlingen.
Denna behandling är den samma som Puré Cell Treatment Boost men här lägger vi även till en portömning för dig som önskar djuprengöringen.
Formning av brynen. Det snabbaste ögonlyftet för blicken.
Fransfärg
30 min 310,00 kr
Vaxning Rygg
30 min 345,00 kr
Mjukgörande och avslappnande massage och hudvårdande behandling för både kroppen och ansiktet. Med en nyskapande peeling som förbättrar blodcirkulationen och lymfcirkulationen och massor med näring och fukt med 100 % djupbehandlande hudvård från Maria Åkerberg.
En behandling som ger både lugn och återhämtning till kropp, hud och sinne och dessutom gör din hud mjuk,len och motståndskraftig.

Makeup

En personlig makeup kurs där vi steg för steg visar tips, färgval och tekniker hur du kan lägga din makeup.

Naturmedicin

En naturmedicinsk kroppsbehandlingsmetod för att stärka och balansera det friska i vår kropp genom lätta tryck -akupress, koppning eller moxa, stimulera det energetiska systemet/ meridianerna med metoder på individuellt anpassade akupunkturpunkter enligt Meginemetoden®
Vid hudproblem kan det både vara den inre och den yttre miljön som är i obalans. Livsstill, stress, hudvårdsprodukter och kost – allt kan spela roll för en friskare och vackrare hud. Här söker vi tillsammans vägarna dit.

En konsultation där vi genom samtal, anemnes och diagnos med naturmedicinska metoder och begrepp enligt Meginemetoden®
lägger ett individuella hälsopussel. Här tar vi hänsyn till hela livet som t.ex. kost, rörelse, vila, känslor och tankar. Ett möte där vi tillsammans hittar nya vägar och tankebanor för balans och välmående både i kropp och tanke för att stärka det friska och naturliga.
Reflexologi – eller zonterapi – är en naturmedicinsk behandlingsteknik där man stimulerar olika zoner på fötterna med kraftig fotmassage. Dessa zoner representerar olika kroppsdelar och organ som genom massagen kan få bättre cirkulation och därigenom öka kroppens förmåga till utrensning och välmåendet.

Rekommenderas som kur.

Derma Holistica

Skönhet och friskvårds behandlingar från insidan och på utsida.
Ansiktsbehandlingar, skönhetsvård och butik med Maria Åkerberg hudvårdsprodukter och andra skönhetsgivande produkter med inriktning på naturliga produkter för holistisk skönhet och friskvård.
Naturmedicinska behandlingar enligt Meginemetoden®

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Torsdagar och Fredag förutom helgdagar.
Adress
Tydingegatan 9 (i Karins Din Helhet's lokaler)
289 42 Broby
Broby
Öppna i Google Maps 🗗