Vad vill du boka?

<strong><span class="wysiwyg-font-size-medium"><span class="wysiwyg-color-red">OBS! Vi är inte anslutna till presentkort från Bokadirekt.</span><br> <span class="wysiwyg-color-red">Vid köp av presentkort till oss på salongen hänvisar vi till butiken eller vår webshop.<br> </span></span></strong><br>
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Ansiktsbehandlingar

Rengöring, AHA Peeling, & dagcreme.
Kemisk peeling
Regöring, PHA peeling, portömning, mask, dagcreme
Rengöring, AHA Peeling, Massage,Mask & Dag creme
Rengöring, AHA peeling, plockning av ögonbryn, portömning, massage av ansikte dekoltage och nacke, mask och dagcreme

Fransförlägning

För dig som vill ta bort dina fransar som är gjorda på annan salong.
För fransar gjorda på Dig i fokus.
För dig som gör fransförlängning för första gången.

Har du fransar gjorda på annan salong och vill fylla på dem, bokar du även denna behandling!

Jag jobbar med singelmetoden och gått utbildning genom Lashia.
För dig som vill komma ofta för fyllning eller som en quick fix mellan ordinarie fyllningar. Max 2 veckor sedan ditt senaste besök!

OBS! Har du fransar från annan salong, vänligen boka tid för ett nytt sett!
För dig som kommer var 3-4 vecka för fyllning.

Har du mindre än 10 fransar kvar per öga efter skalning, debiteras du för en power fyllning.

OBS! Har du fransar från en annan salong, vänligen boka för ett nytt sett! Undantag om du har fransar från annan lashiasalong.

Healing

Behandling för att lösa upp stress, stärka immunförsvaret, ge en djup avslappning och framförallt öka kroppens förutsättningar till snabb återhämtning.
Behandling för att lösa upp stress, stärka immunförsvaret, ge en djup avslappning och framförallt öka kroppens förutsättningar till snabb återhämtning.

Hudvård

Första 5 min 245:-
För varje påbörjad 5 min period 40:-

Hårvård

För dig som har ett ojämn utgångsläge och behöver tips och råd inför en färgbehandling.
pris från 900:-
pris från 1100:-
pris från 1200:-
pris från 1050:-
pris från 395:-
pris från 350:-
pris från 1000:-
pris från 850:-

Läkarbehandlingar

Mjuka upp linjer, återskapa volym och/eller minska oönskad ansiktsmuskelaktivitet.
Bedömning och information om lämplig behandling med fillers, botulinumtoxin, laser eller kärlinjektion.
Läppkonturer och/eller läppförstoring
Med hjälp av injektionsbehandling behandlas ytliga kärl

Massagebehandlingar

I denna behandling får du en härlig sand-scrub från Kalahari. Du blir inpackad med en återfuktande kräm som du kommer ligga i och under tiden får du en en avslappnade ansiktskur, som består av rengöring, scrub, mask och ansiktskräm samt ansiktsmassage.
Unna dig i 90 min av massa lyx och total avslappning.
Det ingår massage, scrub, ansiktkur samt nacke, fötter & skalp massage.
Du får hela paketet i denna lyx behandling.
En Hot-Stone massage med varma lavastenarstenar är en mjuk och varm upplevelse som passar Dig om Du upplever vanlig massage som lite "hårdhänt". Den här typen av massage är mycket annorlunda och den fokuserar på de energier som naturligt flödar genom Din kropp. Stenarna som används värms upp i vattenbad och placeras noggrant ut på viktiga punkter på Din kropp och masseras. Du ligger skönt och behagligt medan teraputen arbetar med stenarna för att göra Din kropp mjuk och avslappnad.
Upplev känslan av total avslappning med Kalaharis 80 min helkroppsmassage. Växtoljor i kombination med denna unika massage förbättrar hudens välmående.
Det ingår Ansiktkur samt skalp & fot massage.
Klassisk massage med Koppning.
Koppning ger ökat välbefinnande och används vid muskelspänningar, senfästesinflammationer samt för att öka blodcirkulationen. Behandling med koppor är även effektivt mot celluliter. Musklerna värms upp och slappnar av och huden får mer liv och lyster.
Cellulite scruben ger en extra kick och mer effekt.
Klassisk svensk muskelmassage med koppning. Välj tex. rygg och nackmassage eller ett annat område där du har besvär. Koppning ger ökat välbefinnande och används vid muskelspänningar, senfästesinflammationer samt för att öka blodcirkulationen. Behandling med koppor är även effektivt mot celluliter. Musklerna värms upp och slappnar av och huden får mer liv och lyster.
Lymfsystemet är kroppens reningssystem och om det blir stopp uppstår olika problem. Har man blockeringar i lymfsystemet kan man få många olika symtom. Till exempel ödem, fibromyalgi, restless legs, celluliter, sömnsvårigheter, huvudvärk, domningar i armar, händer, svullen i kroppen och svårt att gå ner i vikt trots bra kostvanor och motion och en känsla av att vara tjock utan att ha övervikt är några av symtomen. Massagen bidrar att överskottsvätska och slaggprodukter transporteras bort från kroppen och ditt immunförsvar förbättras.
Gravida som får regelbunden massage har lägre halter av stresshormon, sover bättre, minskar värk och oro under graviditeten.
Behandlingen ges från graviditetens 13:e vecka.
Gravida som får regelbunden massage har lägre halter av stresshormon, sover bättre, minskar värk och oro under graviditeten.
Behandlingen ges från graviditetens 13:e vecka.
och det utförs på gravidkudde.
Klassisk svensk massage kan man ta både i förebyggande syfte eller när ett muskulärt problem har uppstått. Dina muskler masseras djupgående så att muskulaturen får en flöde.
Massage används ofta vid t.ex. muskelspänningar, träningsvärk, muskelknutor och som allmänt avslappnande och uppmjukande behandling.
Klassisk svensk massage kan man ta både i förebyggande syfte eller när ett muskulärt problem har uppstått. Dina muskler masseras djupgående så att muskulaturen får en flöde.

Inkl. hand, fot ansikts / skalp massage
Klassisk svensk massage kan man ta både i förebyggande syfte eller när ett muskulärt problem har uppstått. Dina muskler masseras djupgående så att muskulaturen får en flöde.
Du kan t.ex välja nacke, axlar eller rygg som fokus.
Denna behandling ger en lyftande effekt för trötta och spända ansiktsmuskler samt stimulerar.
En skön massage av nacke, dekoltage & skalp. I behandlingen ingår lätt rengöring och creme.
En underbart skön och avkopplande behandling för hela ansiktet.
Upplev känslan av total avslappning med Kalaharis Röda sand. Kropps - scrub och helkroppsmassage. Denna unika massage förbättrar hudens välmående, stramhet och samtidigt avlägsnas muskelspänningar. Massage nacken samt skalp massage.
Denna behandling läggs fokus på att massera upp och släppa på spänningar och triggerpunkter runt nacke och arm. Samt en skön skalpmassage. Ger en total avslappning.
Taktil massage är en lugn behandling och utförs väldigt sakta. Det är total avslappning.
Denna behandling passar den som har det stressigt eller behöver lugna ner sitt inre.

Medicinsk Fotvård | Vanlig fotvård

Inriktad behandling på ett problemområde t.ex. nageltrång, kartnaglar, liktorn, nagel korrigering eller hälsprickor.
Förebyggande och behandlande fotvård som inkluderar Rosenseriens mjukgörande fotbad, nagelklippning, behandling av nagelplatta och ev. vårtor, samt borttagning av t ex. liktornar och förhårdnader. Behandlingen avslutas med en kort fotmassage.

Reducerat pris, som dras av i kassan, för personer fyllda 65 år vardagar mellan 09.00 - 14.00.

Rosenserien är en svenskproducerad och ekologisk hudvårdsserie för hela familjen. Produkterna är 100% naturliga och en stor del av sortimentet har miljömärkningen Svanen. Basen i produkterna är rättvisemärkt aloevera och kallpressade vegetabiliska oljor. Marknadsförs av RS Biokosmetik AB i Valdemarsvik.
Fot friskvård innebär tips och råd om hur Du ska sköta om dina fötter. Egenvård så dina fötter orkar bära Dig livet ut.

Behandlingen börjar med ett mjukgörande fotbad, nagelklippning, behandling av nagelplatta och ev förhårdnader tas bort. Behandlingen avslutas med fotmassage.

Behandlingen är momsbelagd.
Den här behandlingen rekommenderar vi dig som ofta har nageltrång eller inrullade naglar. Ortonyxi betyder nagelkorrigering och får nageln att växa rakt och lätta på spänningar. Allt detta åstadkommer vi med en korrigering av glasfiber på din nagel.

Att tänka på inför behandlingen:
Det finns regler då vi inte utför Ortonyxi så rådfråga din fotterapeut. Lack ska tas bort 2 dagar innan behandlingen. Nageln ska vara torr inför besöket, så använd inte olja på dina naglar dagarna innan och tvåla inte in tårna samma dag. Behandlingen tar inte lång tid och du går hem i dina skor och utan några besvär.
Ett kliniktest tas från nagel eller hud och skickas på DNA analys. Kliniktestet kan även tas i samband med en fotbehandling men priset för provtagningen är alltid 399 kr.

Provet ska ej tas under pågående svampbehandling och som tidigast fyra veckor efter avslutad behandling.
Punktinriktad behandling av fotvårtor. Efter att synlig del av vårtan tagits bort, väljs lämplig behandlingsmetod.
Råd om egenvård av vårtor mellan behandlingstillfälle ges.

Medicinsk Fotvård | Vanlig fotvård plus fot SPA

Behandlingen består av en skön fot och underbens massage från knät till tån.
Förbättrar cirkulationen, mjukar upp spända muskler, motverkar svullnader och trötta fötter.
Förutom momenten som ingår i fotvårdsbehandlingen inkluderar denna, även peeling och återfuktande inpackning av fötterna med produkter från Rosenserien.

Rosenserien är en svenskproducerad och ekologisk hudvårdsserie för hela familjen. Produkterna är 100% naturliga och en stor del av sortimentet har miljömärkningen Svanen. Basen i produkterna är rättvisemärkt aloevera och kallpressade vegetabiliska oljor. Marknadsförs av RS Biokosmetik AB i Valdemarsvik.
Först görs de vanliga momenten i fortvården. Sedan lackas tånaglarna.
Klassisk fotvård inklusive varm paraffinbehandling av fötterna.
Effektiv mot ömma leder, torr hud och hälsprickor.

Fötterna doppas snabbt ned i ett varmt och ljuvligt paraffinbad. Du får en skön stund i en varm paraffininpackning medan fötterna blir lena och fina.
Behandlingen är effektiv mot ömma leder, torr hud och hälsprickor. Avslutas med en kort fotmassage.

OBS! Rekommenderas INTE för dig med sår, hudirritation, svampinfektion, brännskadad hud eller värmekänslighet.
Förutom momenten som ingår i fotvårdsbehandlingen ingår även en skön fot - och underbensmassage. Förbättrar cirkulationen, mjukar upp spända muskler, motverkar svullnader och trötta fötter.
Vi startar med ett mjukgörande fotbad och en lätt filning under fötterna. Sedan doppas fötterna snabbt ned i ett varmt och ljuvligt paraffinbad. Du får en skön stund i en varm paraffininpackning medan fötterna blir lena och fina.

Behandlingen är effektiv mot ömma leder, torr hud och hälsprickor. Avslutas med en kort fotmassage.

OBS! Rekommenderas INTE för dig med sår, hudirritation, svampinfektion, brännskadad hud eller värmekänslighet.
Vi använder Rosenseriens ekologiska och svanenmärkta produkter. Börjar med en tvål och oljeinpackning, peeling, oljebehandling av naglar samt lerinpackning av fötterna. Behandlingen avslutas med en skön fotmassage.

Rosenserien är en svenskproducerad och ekologisk hudvårdsserie för hela familjen. Produkterna är 100% naturliga och en stor del av sortimentet har miljömärkningen Svanen. Basen i produkterna är rättvisemärkt aloevera och kallpressade vegetabiliska oljor. Marknadsförs av RS Biokosmetik AB i Valdemarsvik.

Nagelvård

Befintligt material filas/löses upp och tas bort. En snabb fix av dina egna naglar och nagelband utföres.
Nagellack som håller ca 3 veckor.
Få en IBX behandling under din vanliga gellackning.
Mer info på hemsidan
Mer info på hemsidan
Formning av naglar, nagelbandsarbete, polering, olja, handmassage och lackning.
Snabb justering av naglar och nagelband, samt lackning.
Har du mycket nagelband rekomenderas en klassisk manikyr!

NBE 3000

Dermapen samt NBE 1000 i kombination
inkl. peeling & mask.

Olaplex

Pris från 550 kr. ENDAST Olaplex behandling ( ej någon färg/slingor).
Pris från 1250 kr
Pris från 1400 kr
Pris från 1350 kr
Pris från 1550

Relief - Nikotinavvänjning - sluta röka - sluta snusa

Titta även efter ytterligare tider på www.laser-terapi.com under Tullinge

Behandlingen består av personlig rådgivning och laserterapi. Besöket tar ungefär 90 min och är avslappnande och smärtfri. I behandlingen ingår 30 dagars motivationsstöd via sms.

Ring till salongen 08-778 44 60 om du vill ha närmare beskrivning eller inte hittar någon tid som passar.
Se även efter ytterligare tider på www.laser-terapi.com under Tullinge.

Behandlingen består av personlig rådgivning och laserterapi. Besöket tar ungefär 90 min och är avslappnande och smärtfri?

Under denna laserbehandlingen stimulerar vi även punkter som ökar ämnesomsättningen och motverkar en eventuell viktuppgång. I behandlingen ingår 30 dagars motivationsstöd med sms stöd.

Ring till salongen 08-778 44 60 om du vill ha närmare beskrivning eller inte hittar någon tid som passar.
Om du skulle känna ett behov att göra ytterligare en behandling så är den kostnadsfri inom ett år.

Syneron Elos IPL

Medlem i Sveriges Hudterapeuters RiksorganisationMedlem i Sveriges fotterapeuter

Dig i fokus

Välkommen!

Dig i fokus är salongen i Tullinge, söder om Stockholm där vi samlat allt under ett och samma tak. Vi kan erbjuda det mesta inom skönhet, hälsa, & välmående - såsom hudvård, massage, nagelvård, hårvård, fotvård & nikotinavvänjning.

Telefon 08 - 778 44 60
Webbsida
E-post
Öppettider Mån-Tors 09.00-18.00
Fre 09.00-16.00
Övriga tider enligt överenskommelse
Adress
Kvällsvägen 5
146 31 Tullinge
[vid Tullinge vårdcentral]