Dog Totality Sweden AB

betyg4.8 Fantastiskt bra(91 betyg)
Åkerivägen 3, 187 75, Täby
Vid val av konsultationstid, läs mer under respektive info-knapp som finns i anslutning till varje tidsintervall. Tänk på att när man arbetar med djur kan man aldrig helt förutse exakt hur lång tid ett besök kommer att ta, varför det många gånger är bra att välja en tillräckligt lång tid för att besöket ska passa din hund. Du känner din hund och vet om den brukar känna sig stressad och behöver extra tid. BETALNING SKER PÅ FÖLJANDE SÄTT: Swish eller kontant Swisha gärna innan ditt besök, ex. i väntrummet innan du går in. Detta spar tid och ger mer fokus på din hund under besökstiden. Swishnummer: 123 264 29 40 Betalningen märks med din hunds namn i meddelanderutan! Kontantfaktura (OBS! kontantfaktura är samma sak som kvitto!) skickas till er via mail. Kvittot skrivs manuellt från företagets ekonomiansvarig och kommer alltså inte i direktanslutning till swishbetalningen utan först när betalningen registrerats manuellt och besökets diagnos registrerats vilket sker veckovis i samband med besöket. Detta eftersom kvitton behöver innehålla mer detaljerad information då många skickas till försäkringsbolag. OBSERVERA: Vid betalning med swish räknas betalningen som kontant och skall finnas på vårt konto samma dag som besöket har skett. Detta enligt skatteverkets regler. Det bästa är om betalning sker innan besöket, alltså antingen tidigare på dagen eller direkt anslutning till att ni går in till ert besök. Det spar tid och innebär att ni kan nyttja hela ert besök istället för att lägga tid på betalning under er besökstid. Tyvärr kan du inte betala med betal/kreditkort! En bokad tid vill vi att Du är rädd om! Det är dessvärre oerhört kostsamt med uteblivna, ej avbokade besök, så för att slippa höja patientavgifterna ber vi er observera följande: - Avbokning skall ske minst 24 timmar innan bokat besök. - Avbokning sker via bokadirekt, ni erhåller en bokningsbekräftelse vid bokning där det också framgår hur besöket avbokas. Systemet låser sig 24 timmar före bokad tid vilket gör att man inte kan avboka senare. - Icke avbokade /för sent avbokade besök debiteras 100 % - Undantag görs vid uppvisande av veterinär respektive läkarintyg! Observara alltså att avbokning INTE kan göras via sms/mail! Orsaken är att det inte går att säkerställa att meddelandet avläses i tid för att avbokning skall ske inom avbokningsbar tidpunkt. Om tiderna ej avbokas innebär det att er bokning ligger kvar i systemet och ingen annan kan boka/utnyttja tiden. Det är ofta många som vill komma och kanske har fått boka en tid längre fram på grund av att det är fullbokat. Genom att uppehålla en tid i tidboken förhindras möjligheten för dessa patienter att komma in tidigare.

Boka tjänst

Konsultation - Leg. sjukgymnast

 • Konsultation 15 min, Leg. sjukgymnast Anna Nähl15 minuter, 450 kr · Mer info
  Boka
 • Konsultation 30 min, Leg. sjukgymnast Anna Nähl30 minuter, 800 kr · Mer info
  Boka
 • Konsultation 45 min, Leg. sjukgymnast Anna Nähl45 minuter, 1 050 kr · Mer info
  Boka
 • Konsultation 60 min, Leg. sjukgymnast Anna Nähl60 minuter, 1 300 kr · Mer info
  Boka
 • Konsultation 90 min, Leg. sjukgymnast Anna Nähl90 minuter, 1 800 kr · Mer info
  Boka
 • Telefonkonsultation15 minuter, 350 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Anna Nähl
(91 betyg)

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
91 betyg
Känns att Anna är väldigt kompentet. Det är tryggt.
Anna kunnig lugn ock trevlig bra övningar.Bra information som man förstår.
Mer än ett proffs. Anna bryr sig verkligen om att min vovve får bästa möjliga rehab och ser samtidigt till att jag kommer hem med matnyttig kunskap för fortsatt egenvård och erfarenhet av förebyggande övningar.
Jag är så glad att jag fick komma till Anna! Hon är så kunnig och efter märkliga turer med veterinärer, känner jag mig nu helt trygg med min nyopererade hund !!!Annas erfarenhet är oersättlig och hennes fina grundinställning ,empati och bemötande av våra älskade hundar gör att man känner sig i trygga händer när det har hänt något svårt !! Tack Anna 💖

Om företaget

Dog Totality, Anna Nähl (fd Hundkuranten) har sedan begynnelsen av veterinärmedicinsk rehabilitering i Sverige, arbetat med professionell vård av hund och även katt. Företaget drivs av Anna Nähl, som är leg. sjukgymnast, Av Jordbruksverket Godkänd för Arbete inom Djurens Hälso-och sjukvård. Du kan vara trygg i kontakten med Dog Totality Sweden AB, att ansvarig vårdgivare utför behandlingar och konsultationer i enighet med adekvat utbildningsform. Du kan hos oss boka tid för undersökning, rehabiliterings/träningsplan, behandling av problem i rörelseapparaten, laserbehandling, akupunktur, massage, utbildningar & föreläsningar mm. Vi samarbetar med djursjukhus, kliniker och veterinärer i hela Stockholmsområdet samt även övriga delar av landet. Dog Totality delar lokal med K9 fitness som erbjuder bland annat vattenträning och kursverksamhet; www.k9fitness.se Varmt välkomna!

Bilder