Vad vill du boka?

Välkommen till Driving Körkortsmottagning på Bokadirekt!

Vi lägger vanligtvis ut bokningsbara tider en månad i taget. Om du inte hittar en ledig tid tillräckligt snabbt, skicka oss ett mail - ibland kan det finnas tider som vi inte lägger ut här på onlinebokningen. Vi har även återbudslista (om vi får återbud kontaktar vi dig).

driving@korkortsmottagning.se

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Läkarintyg alkolås

Vi lägger vanligtvis ut bokningsbara tider en månad i taget.

På detta besök träffar du både läkaren och sköterskan. Vi gör syntest, tar prover, lämnar information och kontaktuppgifter till godkända installatörer av alkolås mm, allt görs på samma besök. Du ska lämna både blodprov och urinprov. Intyget skickas så snart provsvaren är klara.

Tag med till besöket:
- Beslut om återkallelse/underrättelse som
Transportstyrelsen har skickat hem till dig
- Legitimation

Du behöver inte ta med intygsblanketter, vi har egna.

Vi rekommenderar att man är återhållsam med alkohol veckorna innan besöket, proverna visar hur alkoholkonsumtionen sett ut senaste 3-4 veckorna. Förhöjda värden gör att ansökan inte godkänns av Transportstyrelsen.

För dig med 2 års villkorstid - uppföljande provtagningar under villkorstiden kommer att krävas. Då vi erbjuder provtagningar på remiss har vi även möjlighet att hjälpa dig som bor i Uppsala, Eskilstuna, Nyköping, Katrineholm, Norrköping, Linköping, Falköping, Lidköping.

Mer info på vår hemsida: www.drivingkörkortsmottagning.se, klicka på "Alkolås".

Pris 2500 kr inkl moms

Uteblivet besök samt återbud senare än 4 timmar innan bokad tid debiteras med 500 kr.

Läkarintyg alkohol narkotika (börja lämna prover)

Här kan du boka tid för ett första besök (starta upp ett ärende) när ditt ärende gäller alkohol-och/eller drogtester under observationstid. Detta kan även gälla dig som är kund sedan tidigare och fått nytt beslut från Transportstyrelsen.

Vi lägger vanligtvis ut bokningsbara tider en månad i taget.

Du kan endast boka tid om du har fått ett föreläggande eller beslut från Transportstyrelsen.

Ett föreläggande får du efter att du har ansökt om körkortstillstånd, tex efter återkallelse. Ett beslut får du om du innehar körkort/körkortstillstånd och ska fortsätta lämna prover och intyg.

Dessa innehåller viktig information kring vilka prover som gäller för just dig och när ditt intyg senast ska vara inskickat.

Det är mycket viktigt att du tar med dig detta till besöket, utan aktuella papper får vi svårt att starta upp ditt ärende.

OBS! Om du har fått ett beslut om återkallelse så kan du inte boka tid. Du behöver i så fall ansöka om körkortstillstånd först och invänta föreläggande.

Det är även viktigt att du tar med dig giltig svensk legitimation.

Du kommer att få lämna första provet på besöket. Du väljer själv om du vill fortsätta lämna alla prover hos oss eller få med dig remisser för att lämna proverna vid andra laboratorium.

Då vi erbjuder provtagningar på remiss har vi möjlighet att hjälpa dig som bor i Uppsala, Eskilstuna, Nyköping, Katrineholm, Norrköping, Linköping, Falköping, Lidköping.

Läkarbesöket (för intygsskrivning) sker hos oss, när alla prover är klara.

Prisexempel och mer info finns på vår hemsida: www.drivingkörkortsmottagning.se. Klicka på "Alkohol & Drogtest".

Vi hoppas att du ska hitta de bästa priserna hos oss!

Läkarintyg högre behörighet

Vi lägger vanligtvis ut bokningsbara tider en månad i taget.

På detta besök träffar du vår läkare för intygsskrivning, kontroller och syntest. Det kan gälla förnyelse av körkortet eller ansökan om högre behörighet för första gången. Vi skickar in intyget digitalt för en snabbare handläggning.

Tag med glasögon eller linser om du använder det. Har du någon kronisk sjukdom tex diabetes, kan Transportstyrelsen komma att avkräva kompletterande läkarintyg från din behandlande läkare.

Pris: 950 kr inkl moms

Uteblivet besök samt återbud senare än 4 timmar innan bokad tid debiteras med 500 kr

Det är viktigt att fylla i rätt person -och kontaktuppgifter vid bokning. Detta så att vi kan komma i kontakt med dig om vi behöver boka om eller lämna ytterligare information innan du kommer på besöket.

Läkarintyg diagnos ADHD, ADD, Asperger

Vi lägger vanligtvis ut bokningsbara tider en månad i taget.

Du kan boka tid om du behöver läkarintyg avseende någon av följande diagnoser: ADHD, ADD, Aspergers Syndrom.

Du kan inte boka tid här om du har en annan psykiatrisk diagnos - då vill vi att du kontaktar oss på telefon eller e-post i stället.

OBS! Det är mycket viktigt att vi får ta del av underlag innan besöket. Det underlag som vi behöver är:

- Kopia av utredningen, det räcker med en sammanfattning från läkaren som ställde diagnos.

- Kopia av journal, i det fall du har en pågående/avslutad kontakt med psykiatri, senaste årets journal räcker.

- Kopia av föreläggande från Transportstyrelsen, i det fall du har ansökt om körkortstillstånd och fått ett föreläggande (om du inte ansökt ännu finns inget föreläggande).

Besöket kostar 2000 kr inkl moms. Legitimation uppvisas (viktigt).

Skicka detta till oss via mail eller post. Om du mailar, skriv personnummer i ämnesraden. Vi måste få detta minst en vecka innan besöket. Boka tid med god framförhållning så du hinner med att ordna detta.

Du kan inte boka tid här om du inte har några underlag eller svårt att få tag i din utredning - kontakta oss i stället via telefon eller mail.

Besöket kostar 2000 kr inkl moms och du måste ha med dig en giltig legitimation till besöket.

Uteblivet besök samt återbud senare än 12 timmar innan bokad tid debiteras

E-post: driving@korkortsmottagning.se

Vanlig post:

Driving Körkortsmottagning
Gubbängsvägen 102
122 45 Enskede

Det är viktigt att fylla i rätt person -och kontaktuppgifter vid bokning. Detta så att vi kan komma i kontakt med dig om vi behöver boka om eller lämna ytterligare information innan du kommer på besöket.

Driving Körkortsmottagning

Vi är Söderorts Körkortsmottagning och hjälper dig med Transportstyrelsens läkarintyg för körkort. Vi tar emot kunder från hela Stockholmsområdet och även andra delar av landet.

Vi har lång erfarenhet och kunskap inom området och hoppas även att du ska hitta de bästa priserna på körkortsintyg hos oss.

Varmt välkommen!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Endast bokade besök

Våra telefontider varierar
Adress
Gubbängsvägen 102
122 45 Enskede
Södra Stockholm
Öppna i Google Maps 🗗