Vad vill du boka?

Extra öppet i butiken fredag 21/12 kl.8-13
för köp av julklappar, presentkort och 5-kort massage mm. 

  Decembers erbjudande.
Aromamassage med Klintaljus 550kr ord. pris 625kr.
Mother to be - delux 750kr ord.pris 900kr.

Jag är ansluten till Actiway. Utnyttja friskvårdsbidraget!
Jag erbjuder 5- kort på 20 min Klassisk djupgående massage 1500kr.
Köp i butiken eller vid första inbokat behandlingstillfälle. 

Hittar du ingen tid som passar eller inte har möjlighet att komma in under butikens öppettider, kontakta mig på ecodayspabyeva@gmail.com eller 070-7884111
Välkommen!


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

MASSAGE

En djupgående massage som får förkortad och spänd muskulatur mjuk, elastisk och avslappnad.
En djupgående massage som får förkortad och spänd muskulatur mjuk, elastisk och avslappnad.
En djupgående massage som får förkortad och spänd muskulatur mjuk, elastisk och avslappnad.
En djupgående massage som får förkortad och spänd muskulatur mjuk, elastisk och avslappnad.
En avslappnande massage som utförs med varm olja från Klintas massageljus. Du väljer doft och får ta med det som är kvar av Klintas lilla massageljus hem. Brinntid 18 timmar. Perfekt för dig som behöver komma ner i varv och slappna av.
En kraftfull, djupgående totalt avslappnande massage som utförs med en värmande ingefärsolja i ett lugnt tempo.
Passar alla som vill koppla av men ändå ha en kraftfull massage.
En kraftfull massage som utförs med hjälp av en plastkoppa skapas ett vakuum under huden vilket gör att cirkulationen i hud, bindväv, blod- och lymfa ökar. Detta har en positiv effekt på stela muskler då blodcirkulationen ökar och återhämtningen påskyndas. Massagen är tre gånger effektivare än klassisk massage.
Kontraindikationer:
Behandlingen utförs INTE på personer som äter blodförtunnande medicin, gravida, hudproblem som psoriasis och eksem, blödarsjuka, åderbråck, ytliga blodkärl, vid feber eller sämre allmäntillstånd.
Behandlingen rensar ut slaggprodukter och överflödig vätska då cirkulationen i hud, bindväv, blod- och lymfa ökar.
Behandlingen inleds med torrborstning som efterföljs av koppningsmassage med Anticelluliteolja på utsatta områden. För bäst resultat bör man göra en kur på minst 6 gånger, 2 ggr i veckan

ANSIKTE

Pure Cell Treatment från MARIA ÅKERBERG är världsnyheten som tagit naturlig, ekologisk hudvård till en helt ny nivå. Ansiktsbehandlingen tar vara på den näringsrika livskraften i levande stamceller från Rosenrot; antioxidanter och vitaminer inkapslade i växtens cellmembran. Cellerna hålls vid liv ända tills de läggs på huden och masseras in. Pure Cell Treatment ger huden både omedelbara och långsiktiga resultat.
Pure Cell Treatment tar vara på cellkärnans mest aktiva antioxidanter och sätter igång en unik uppbyggnad av huden, vars celler tillförs högintensiv näring på ett sätt som knappt varit möjligt tidigare. Huden får ny kraft att reparera sig själv. Stamcellernas höga halter av antioxidanter ger huden omedelbar vitalitet och lyster, men viktigast är att de bygger upp huden på lång sikt, på cellnivå. Behandlingen passar alla, men ger mest synligt resultat på mogen hud.

Detta gör Pure Cell Treatment:

• Ökar cellförnyelsen
• Gör dina egna hudceller mer motståndskraftiga
• Skyddar huden mot fria radikaler
• Stimulerar kollagenproduktionen
• Bygger upp hudens skyddande syramantel
• Ger lyster
• Påskyndar reparationssystemet i huden
• Ökar vitalitet och spänst
• Ger både omedelbara och långsiktiga resultat.

Stamceller är ospecialiserade celler, vars slutliga funktion ännu inte har bestämts. Därför anpassar de sig och ger effekt på alla hudtyper och hudtillstånd.
En perfekt gåva till någon du tycker om som du dessutom får vara med på själv. I denna behandling ingår dessutom fotbad och peeling av fötterna, kaffe/te/juice och fruktfat. Djupare resultat av Pure Cell Rosenrot då verkningstiden blir längre.
För utförlig beskrivning av ansiktsbehandlingen se MÅ Pure Cell treatment. Priset avser två personer.
En fuktgivande kur som ger energi, lyster och spänst åt trött hud. Passar alla hudtyper.
Rengöring, peeling, mask, massage. Massage av axlar och nacke.
En kort behandling som renar och förebygger oren hud. Passar blandad/fet hy. Rengöring, peeling, mask, massage. Massage axlar och nacke.
Inflammationsdämpande vid mild acne, återuppbygger solskadad hud samt förebygger och motverkar åldrande. Passar hud med pigmenteringar, mild acne och trött hud som behöver lyster.
Rengöring, peelande AHA-syra, serum, massage och mask. Massage axlar och nacke.
Förbygger och motverkar ytliga blodkärl, rosacea. Passar alla hudtyper även känslig hud.
Rengöring, AHA- syra, serum antirouge, massage och mask. Massage axlar, nacke.

SPABEHANDLINGAR

En uppiggande aromakur med underbara dofter av rosmarin, lavendel, citrongräs och enbär. Behandlingen börjar med en helkroppspeeling som följs av helkroppsinpackning. Under inpackningen får du en ansiktskur anpassad efter din hudtyp. Behandlingen avslutas med en avslappnande helkroppsmassage. Efter bjuds du på frukt, kaffe/te och juice.


Chocomania
120 min 1.200,00 kr Mer info
Skäm bort dig själv eller någon annan med en komplett behandling med ljuvliga välgörande och väldoftande vita chokladprodukter. Behandlingen börjar med en helkroppsscrub och efter det en helkroppsmassage som avslutas med en fuktgivande ansiktskur. Efter behandlingen bjuds du på chokladpralin, kaffe/te.
Behandlingen börjar med 30 minuter klassisk massage av rygg axlar och nacke. Sedan får du en ansiktskur anpassad efter din hudtyp. Inpackning och massage av händer och fötter.
Efteråt bjuds du på frukt, kaffe/te och juice.
Spapedikyr som börjar med ett varmt välgörande fotbad. Sedan peelas fötterna och underben med en saltscrub. Avslutas med massage av underben och fötter.
Helkroppspeeling med saltscrub som tar bort döda hudceller. Avslutande applicering av bodylotion.
Helkroppspeeling med saltscrub plus en helkroppsmassage.
Spamanikyr som ger mjuka sköna händer. Peeling och handbad. Massage av händer och av nagelband med Myrrholja. Därefter en fuktgivande mask på händerna. Behandlingen avslutas med en välgörande handkräm.

DUO BEHANDLINGAR

En fuktgivande kur som ger energi, lyster och spänst åt trött hud. Passar alla hudtyper. Rengöring, peeling, mask, massage, avslutande produkter. Massage av axlar och nacke.
Behandlingen ges på bänk i samma rum av en terapeut.
Priset är för 2 personer.
Umgås och fika samtidigt som ni får varsin välgörande spabehandling. Välj mellan hembakat efter mormors recept med kaffe/ te/ juice eller hälsosamt fika med hälsoshot, frukt och rawfoodbollar el. liknande, kaffe/ te/ juice.
Välj mellan följande behandlingar: Mjuka fötter, Sköna händer eller Ansikte och händer. Alla behandlingar görs sittande
90 min 900 kr för två personer, fika + spabehandling.

GRAVID BEHANDLINGAR

Helkroppsmassage med Royal body oil som stärker och stramar upp huden efter graviditeten. Massagen anpassas efter kundens behov.
495kr för Babycards medlemmar.
Helkroppsmassage med Lovely mother olja som stärker huden och motverkar bristningar. Massagen ges på en gravidkudde på massagebänken viker gör att du kan ligga bekvämt på mage under hela graviditeten. Massagen ges efter vecka 12. 495kr för Babycards medlemmar.
Behandlingen börjar med en helkroppspeeling där korn från Aprikoskärnor peelar bort döda hudceller. Sedan följer en massageapplikation med Lovely mother olja och Beautiful body lotion. som stärker huden och motverkar bristningar. Därefter får du en ansiktskur innehållande rengöring, peeling, mask och massage och avslutande produkter anpassade efter din hudtyp. Behandlingen ges på en gravidkudde på massagebänken. Behandlingen ges efter vecka 12. Behandlingen kan naturligtvis tas även om man inte är gravid.
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Eco Dayspa by Eva

Välkommen till Eco Dayspa by Eva!

Här jobbar jag Eva Hjortenfalk med naturlig hudvård, ekologiska svensktillverkade produkter från Maria Åkerberg och Klinta i behandlingarna.

I salongen erbjuder jag en mängd olika behandlingar för ansikte- och kropp med olika syfte.

Jag är diplomerad massage- och spaterapeut, certifierad massör av braschrådet Svensk massage.

I butiksdelen säljer jag produkter från Maria Åkerberg och Klinta. Butiken öppen måndagar 11-18.

Övriga vardagar tidsbokning.
Följ mig på Facebook eller Instagram för nyheter och erbjudanden.

Hittar du ingen tid som passar skicka bokningsförfrågan på ecodayspabyeva@gmail.com.Visa kontaktinformation
Öppettider Butiken öppen måndagar 11-18. Tidsbokning för behandling övriga vardagar.
Adress
Rekylgatan 2
723 38 Västerås
Haga-Hemdal
Öppna i Google Maps 🗗