Vad vill du boka?

Välkommen till Oss på Salong Ecoella. Jag som äger salongen heter Alexandra och har haft den i snart 5 år. Min expertis ligger inom professionell naturlig hudvård och fransförlängningar.Jag tycker det är viktigt att arbeta ur ett Holistiskt perspektiv (se hela människan).
När du väljer hudvårds och kroppsbehandlingar använder vi oss av Maria Åkerbergs ekologiska produkter. När vi arbetar med fransar använder vi oss av Lash Perfect.

Utöver detta har jag ett flertalet behandlingar så alla hittar något som passar Dom. 

Jag är ensam anställd men vissa dagar får jag hjälp av tre härliga tjejer som går som lärlingar på stylist programmet på Praktiska gymnasiet. Du kan boka behandlingar hos dom under Elevbehandlingar.

För att boka flera behandlingar väljer du kombo-boka uppe i högra hörnet.

Avbokning sker senast 24 h innan behandling. Sen avbokning debiteras med behandlingsbeloppet.

Om du har några frågor så får du mer än gärna höra av dig till oss. 
Om vi inte svarar i telefon är vi troligtvis upptagna med en behandling. Då ber vi er att skicka ett meddelande eller SMS så återkommer vi så snart vi kan.

När du kommer lite tidigare på din behandling, slå dig gärna ner i soffan och ta en kopp kaffe eller annat härligt som det kan bjudas på i väntan på din behandling. 

Vi har butiks öppet enligt överenskommelse, vi är där alla dagar i veckan men under olika tider och ibland låser vi även dörren vid vissa behandlingar så om du är osäker, skicka ett SMS innan :)

Varmt välkommen!
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Singelfransar

Fransförlängning
”Lash Perfect”
Nytt set


Ögonfransförlängning

• Lash Perfect ögonfransförlängning ger fyllnad och längd som ökar lystern i dina ögon.

•Lash Perfect är ett brittiskt företag som specialiserat sig på utbildning och försäljning av semi-permanenta fransförlängningar med distribution över hela världen. Lash Perfect är resultatet av en omfattande forskning och utveckling av erkända proffs inom skönhetsindustrin.

•Lash Perfect ögonfransförlängning kräver professionell applicering för att säkerställa bästa finish, genom att blanda olika längder jämnt med dina naturliga ögonfransar, gör våra skickliga terapeupter ett sken av att dina egna ögonfransar är naturligt tjockare och längre. Genom professionell applicering av en individuell syntetiskt ögonfrans direkt på den naturliga ögonfransen med ett speciellt framtaget lim.


•Lash Perfect ögonfransar är mycket mjuka och bekväma att använda. När de appliceras professionellt skadar de inte den naturliga ögonfransen.

•Lash Perfect fransar, när de vårdas med regelbundna återbesök, kan de sitta upp till 12 veckor. För att upprätthålla fylligheten och bibehålla sitt perfekta utseende, rekommenderar vi att man gör en Refill var fjärde vecka.

•Lash Perfect Ultimate lim är säkert och effektivt att använda, kompatibel med alla EU-förordningar och beviljat ett ISO-certificat.
När en Stor refill INTE räcker till utan du endast har ca 15-20 fransar / öga.
Dom flesta kunder kommer tillbaka mellan 3-4 veckor för att göra en Stor refill.
En liten refill görs när det gått ca 2 veckor sedan din senaste refill eller när det finns lite mindre fransar att fylla på.
När du behöver fylla i en specifik lucka.
Fransförlängning
”Lash Perfect”
Borttagning

Volymfransar

Nytt set volymfransar.

Ett vackert frans knippe sätts på den naturliga ögonfransar. Här kan du få ett mer fylligt och fluffigt resultat.

Du väljer själv om du vill ha lite tunnare eller mega volym sålänge som metoden passar din egna frans.
När du behöver göra en större påfyllning med ändå har lite fransar kvar. Minst 15-20 stycken. Efter ca 5-6 veckor
Stor refill som görs efter ca 3- 4 veckor efter ditt senaste besök. Detta är den vanligaste återbesöks behandlingen som bokas.
En refill som görs inom ca 2 veckor.
När du endast behöver ha en snabb påfyllning på specifikt ställe vid ex en liten lucka

Lash lift

Lash lift inkl färgning av fransar.

Vid en lash lift böjer vi den naturliga fransen och färgar efter önskemål.

Behandlingen är permanent dvs böjen växer ut med den naturliga ögonfransen. Resultatet är hållbart i ca 6 veckor.

Ögonbryn & Fransar

Bryn & fransfärg inkl. plock med refectocils färger
Avslutas med en Eye Cream More som verkar
uppstramande & svalkande.
Färgning av ögonbryn inkl plock till önskad färg och form.
Plockning & formning av ögonbryn
Färgning av din ögonbryn
Färgning av dina fransar & bryn
Färgning av dina ögonfransar inkl brynplock
Färgning av dina ögonfransar

Ansiktsbehandlingar

DEEPSKIN ORGANIC Pure Anti-age

Förbättrar hudens lyster, uppstramande, aktiverande, motverkar pormaskar, förebyggande mot ålderstecken & verkar avstressande. Skön anmassage av ansikte, dekolletage, nacke & skalp. Här ingår lättare porrengöring & behandling för händerna.
Helt underbar behandling där massagen står för en stor del av behandlingen.

Denna behandling är en världsnyhet och vi är dem första som kan erbjuda en ansiktsbehandling med levande celler från rosenrot.
En ren högintensiv näring full av antioxidanter och vitaminer.

- passar alla hudtyper
- ökar cellförnyelsen
- gör dina egna hudceller mer motståndskraftiga
- skyddar din hud mot fria radikaler
- stimulerar kollagenproduktionen
- bygger upp din huds syra skyddsmantel
- ger lyster
- påskyndar reparationssystemet i din hud
- ökar vitalitet och spänst
- omedelbara resultat men verksam på lång sikt

För ett längre och djupare resultat kan du även lägga till ultraljudsbehandling för 150SEK. (Lägg till denna under Tillägg)
Djuprengörande klassisk ansiktsbehandling som ger huden ny lyster och ett fräschare utseende. Här rengör vi ansikte, dekolletage & hals noggrant. Efter peelingen som rengör huden djupgående läggs det på varma handdukar eller vapozon. I behandlingen får du en dubbelverkande kur som har olika inverkan på hyn. Här får du en djupgående & avslappnande massage för ansikte, nacke, skalp & dekolletage. Vi avslutar med vårdande produkter.
Här får du en djupgående & uppfriskande rengöring av ansikte, hals & dekolletage som följs upp av en peeling som ger lyster & motverkar orenheter tillsammans med en passande ansiktsmask för dubbel verkan. Du får njuta av massage av ansikte, dekolletage, nacke & skalp. Vi avslutar med vårdande produkter.

OBS! EJ PORTÖMNING
En alldeles underbar ansiktsbehandling där även dina händer och fötter står i centrum. Den är avstressande & förebygger ålderstecken. Huden får bättre lyster & motverkar pormaskar. Här används en peel-off mask som låter ansiktsmasken gå ned ända på djupet. En djuprengörande ansiktsbehandling med porrengöring. Du får en skön handmassage & inpackning för dina händer & fötter. Samt en skön massage i ansikte, dekolletage, nacke & hårbotten.
En uppfräschande ansiktsbehandling med rengöring & peeling på ansikte, hals & dekolletage som ger huden ny lyster. Avslutas med passande & näringsgivande ansiktsmask & härlig ansiktsmassage.
Nu finns ett effektivt sätt att motverka åldrandet


Lägg till Ultraljud för att förstärka din behandling.

Med hjälp av ultraljud kan man tillfälligt öppna upp skyddsbarriären så att huden tar upp näringsämnen, och på så sätt få mer djupgåene resultat på våra ansiktsbehandlingar.

Blodcirkulationen ökar - din hud får mer lyster

Lymfcirkulationen förbättras - din hud blir renare

Syreupptagningen ökar - din hud kan tillgodogöra sig mer fukt och vitaminer

Öppnar tillfälligt upp hudbarriären så att serum och oljor kan gå djupare ner i huden

Din hud blir mjukare

Din hud blir med uppstramad

Ultraljud förbättrar collagenproduktionen i huden, vilket har en utslätande effekt på din hud.

Ultraljud har en utslätande effekt på stora porer.

Facelift ansiktsbehandlingar

En behandling utöver det vanliga. Otroligt effektiv & avslappnande. Djuprengöring, varma handdukar, och djupgående massagetekniker från TCM - traditionell kinesisk medicin. Avslutas med vårdande produkter som passar just dig. Här använder jag mig av olika massagetekniker såsom Jade roller, gua sha, akupressur & koppning. Med hjälp av dessa ökar vi cirkulationen, lymfdräneras så att vi minskar rynkor & förstärker ansiktets konturer.

Massagetekniker:

Massage av ansikte & skalp
Avslappnande, cirkulationsökande och vitaliserande.

Koppning
Lymfdränerande, får igång hudens mikrocirkulation och plumpar upp linjer och rynkor.

Jade Roller
Mjuk behandling med sval roller. Cirkulationsökande, lymfdränerande och förstärker ansiktets konturer.

Gua Sha
Cirkulationsökande, lystergivande och aktiverande massage. Används mycket inom TCM - traditionell kinesisk medicin.

Akupressur
Akupressur behandlar specifika punkter i ansiktet, sk "tsubos", för att skapa avslappning, öka cirkulation och lösa upp stagnationer på områden där rynkor och linjer har en tendens att formas.
En skön och effektiv faceliftbehandling som minskar hudens linjer, formarkonturer och ger mer lyster och spänst. Här får du en blandning av djup, rejäl massage och lätta tryck!

Perfekt behandling för dig med huvudvärk, stressad, ont i nacke & axlar.

I behandlingen får du en cirkulationsökande rengöringsmassage, varma handdukar, djup massage av dekolletage, axlar och nacke samt en flödande oljemassage av ansiktet följt av Gua Sha behandling med inriktning på dina problemområden.

Ansiktsbehandlingar Special

En verkligt uppfräschande ansiktsbehandling som verkar förbättrar hudens lyster & spänst. En energikick för trött hud. Huden får bättre lyster genom peelingeffekten.
Motverkar oren hud och har sammandragande effekt på stora porer. Stärker collagenfbrerna. Återuppbygger solskadad hud. Åldersfläckar, rynkor och ärr minskar. Huden bör ej utsättas för solljus 24 tim före/efter behandling. ”Passar Ej citrusallergiker!”

Motverkar, förebygger & stärker ytliga blodkärl & röd hud. Speciellt bra vid rosacea. Behandlingen ökar fuktighetshalten & stärker elasticiteten. Passar alla, även känslig hud. I denna behandling ingår aha-syra.

Passar dig med oren hy och även dig med rosacea. Motverkar acne & verkar inflammations hämmande. I denna behandling ingår aha-syra.
Huden får bättre lyster genom peelingeffekten. Motverkar oren hud & har en sammandragande effekt på porer. Stärkercollagenfibrer & minska åldersfläckar, rynkor & ärr.
Ge din hud en riktig fuktbomb som håller länge. Här kapslas fukten in och når ännu längre. Kuren verkar återfuktande, utslätande och du får en fantastisk lyster. Passar alla hudtyper
Den här behandlingen renar huden samtidigt som
den tillför mycket fukt. Kuren verkar renande, uppfräschande, utslätande och återfuktande för alla. Passar speciellt bra för dig med rosacea, acne, oren och fet hud.

Tillägg

Tillägg
AHA-syra i ansiktsbehandling.
Tillägg ( i samband med övrig behandling)
Brynfärg
Tillägg ( i samband med övrig behandling)
Brynplock
Tillägg ( i samband med övrig behandling)
Brynplock inkl färg
Tillägg
Bryn & fransfärg inkl plock i samband med valfri ansiktsbehandling.
Tillägg ( i samband med övrig behandling)
Vax överläpp & haka
Nu finns ett effektivt sätt att motverka åldrandet


Lägg till Ultraljud för att förstärka din behandling.

Med hjälp av ultraljud kan man tillfälligt öppna upp skyddsbarriären så att huden tar upp näringsämnen, och på så sätt få mer djupgående resultat på våra ansiktsbehandlingar.

Blodcirkulationen ökar - din hud får mer lyster

Lymfcirkulationen förbättras - din hud blir renare

Syreupptagningen ökar - din hud kan tillgodogöra sig mer fukt och vitaminer

Öppnar tillfälligt upp hudbarriären så att serum och oljor kan gå djupare ner i huden

Din hud blir mjukare

Din hud blir med uppstramad

Ultraljud förbättrar collagenproduktionen i huden, vilket har en utslätande effekt på din hud.

Ultraljud har en utslätande effekt på stora porer.

Ansiktsmassage

Ansiktsmassage med hjälp av varma stenar
Ansiktsmassage 30min
Få en lång himmelskt skön massage av ansikte, hals, nacke & dekolletage. Inleds med rengöring & avslutas med passande ansiktscreme.
Få en lång himmelskt skön massage av ansikte, hals, nacke & dekolletage. Inleds med rengöring & avslutas med passande ansiktscreme.

Massage

Här utför vi en underbar värmande och djupgående skön hot Stone massage med varma stenar över hela kroppen.
SPA massage
Helkropp 50 min
SPA massage
Halvkropp 25 min

SPA behandlingar

En behandling där vi noggrant rengör och tar bort orenheter på ryggen med hjälp av AHA syra.

Vaxning

Vaxning av din överläpp samt haka och polisonger om så önskas
Vaxning av dina axiler.
Vaxar strängen på magen
Vaxning av din mage eller bröst
Rygg
40 min 400,00 kr Mer info
Vaxning av hela ryggen
Vaxning av halva armar
Hela armar
30 min 350,00 kr
Halva ben
30 min 350,00 kr
Vaxning av halva ben inkl din bikinilinje.
Vaxning av hela ben.
Vaxning av hela ben inkl din bikinilinje
Vaxning av din Bikinilinje.

Hårförlängning

Boka ALLTID en gratis konsultation så vi tar fram rätt nyans, längd, tjocklek och övriga önskemål inför din förlängning. Konsultationen sker några dagar innan isättning av ditt hår.
Du är alltid välkommen på en gratis konsultation där vi tar fram den rätta färgen på ditt löshår samt talar om längd och tjocklek vi konsultation.

Vi använder oss av hår från Avanthair som är remy kvalitet (hög kvalitet) och det ingår en gratis konsultation som där vi går igenom hårfärger och metod . Håret kan sättas om flera gånger.

Här ingår 100g löshår.

BOKA ALLTID KONSULTATION FÖR LÖSHÅR NÅGRA DAGAR INNAN!
Du är alltid välkommen på en gratis konsultation där vi tar fram den rätta färgen på ditt löshår samt talar om längd och tjocklek vi konsultation.

Vi använder oss av hår från Avanthair som är remy kvalitet (hög kvalitet) och det ingår en gratis konsultation som där vi går igenom hårfärger och metod . Håret kan sättas om flera gånger.

Här ingår 150g löshår.

BOKA ALLTID KONSULTATION FÖR LÖSHÅR NÅGRA DAGAR INNAN!
Du är alltid välkommen på en gratis konsultation där vi tar fram den rätta färgen på ditt löshår samt talar om längd och tjocklek vi konsultation.

Vi använder oss av hår från Avanthair som är remy kvalitet (hög kvalitet) och det ingår en gratis konsultation som där vi går igenom hårfärger och metod . Håret kan sättas om flera gånger.

Här ingår 100g löshår.

BOKA ALLTID KONSULTATION FÖR LÖSHÅR NÅGRA DAGAR INNAN!
Du är alltid välkommen på en gratis konsultation där vi tar fram den rätta färgen på ditt löshår samt talar om längd och tjocklek vi konsultation.

Vi använder oss av hår från Avanthair som är remy kvalitet (hög kvalitet) och det ingår en gratis konsultation som där vi går igenom hårfärger och metod . Håret kan sättas om flera gånger.

Här ingår 150g löshår.

BOKA ALLTID KONSULTATION FÖR LÖSHÅR NÅGRA DAGAR INNAN!
Här sätter vi om ditt befintliga löshår efter ett besök hos oss tidigare. Du måste antingen boka uttagning först eller komma in med löshåret redan urtaget. Om vi tar ut håret åt dig hjälper vi dig med tvättning av ditt löshår.

Om du tagit ut håret själv. Kom gärna in med det någon dag innan så hjälper vi till med tvätt och sätter nya limfästen.
Här sätter vi om ditt befintliga löshår efter ett besök hos oss tidigare. Du måste antingen boka uttagning först eller komma in med löshåret redan urtaget. Om vi tar ut håret åt dig hjälper vi dig med tvättning av ditt löshår.

Om du tagit ut håret själv. Kom gärna in med det någon dag innan så hjälper vi till med tvätt och sätter nya limfästen.
Denna behandling bokar dom om du vill ta bort ditt tejphår. Även innan omsättning bokar du denna.
Här gäller bara isättning av tejphår om du inte köpt det via mig.

Här lämnas igen garanti av ditt eget köpta löshår, vare sig tejpen eller kvalitet på håret.
Här gäller bara isättning av tejphår om du inte köpt det via mig.

Här lämnas igen garanti av ditt eget köpta löshår, vare sig tejpen eller kvalitet på håret.
Medlem i Svenska Estetikers Yrkesförbund

Ecoella

Varmt välkommen till Salong Ecoella.

Jag erbjuder dig avslappnande behandlingar i lugn miljö.

Jag använder mig av det svensktillverkade Ekologiska hudvårdsmärket Maria Åkerberg i Alla mina hudvårds-och spabehandlingar.

Hos mig kan du få njuta av ekologiska ansikts-och kroppsbehandlingar.

Vaxning, färgning av fransar & bryn inkl plock.

Jag använder mig av Lash Perfects produkter vid fransförlängning som är ett stort varumärke av riktigt bra kvalité.

Salong Ecoella erbjuder även ett stort sortiment av Maria Åkerbergs ekologiska produkter.

Ring gärna om Du inte hittar en tid som passar Dig!

Vår salong ligger på Kvistbergavägen 15 i Västerås.

(Vår bolagsadress som står på fakturor är Tortuna Nyby 12, 725 96 Västerås).

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Butiks öppet enligt överenskommelse.

Varje måndag håller vi öppet 16.00-18.00
Adress
Kvistbergavägen 15
722 33 Västerås
Öppna i Google Maps 🗗