Edaxkliniken

betyg4.7 Fantastiskt bra(80 betyg)
Östra Storgatan 4, 611 34, Nyköping
Välkommen till Edaxkliniken! Manuell medicin - Akupunktur - Podo-Posturalterapi® - Naturmedicin Specialiserad på smärtor och besvär i rygg, leder och fötter. Det finns även möjlighet till behandling och utprovning av sulor på Li´s Physioterapi i Sollentuna en gång i månaden. https://www.bokadirekt.se/places/edaxkliniken-sollentuna-15721 Alla priser inkluderar 25% moms.

Boka tjänst

Behandlingar

 • Akuttid!15 minuter, 500 kr · Mer info
  Boka
 • Behandling (Återbesök)45 minuter, 700 kr · Mer info
  Boka
 • Behandling (Ny Kund)45 minuter, 700 kr · Mer info
  Boka

Konsultationer

 • Konsultation online/telefon660 kr · Mer info
  Boka

Sulor

 • Edax Podosohle® - Aktiva sulor2 500 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Edaxkliniken
(80 betyg)
Podo-Posturalterapeut Manuell medicin AkupunkturPresentkort

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
80 betyg
till Edaxkliniken
Mattias är bäst!
till Edaxkliniken
Som vanligt Fantastisk. Mattias tar verkligen i när han ”knådar”. Skönt. Dessutom har han ett sånt helhetstänk när det gäller hela kroppen. Tack Mattias!!
till Edaxkliniken
En skön stund för kropp och själ.
till Edaxkliniken
Trevlig bemötande. Lugn ombonad miljö. Jag fick känslan av att man var intresserad av att försöka hjälpa mig med mina problem.

Om företaget

Välkommen till Edaxkliniken Edaxkliniken är ett familjeföretag som har verkat i branschen i tre generationer sedan 50-talet, 50 år i sin nuvarande form. Mattias Edman driver i dag företaget vidare och har 25 års erfarenhet av behandlingar med huvudsaklig inriktning mot rygg, led och muskelproblem. Specialiserad i Podo-Posturalterapi® sedan 2004 med individuellt utprovade sulor och egen tillverkning av Edax-podosohle. Utbildad inom: Manuell Medicin Podo-Posturalterapi Akupunktur Medicinsk tejpning Naturmedicin Auktoriserad & kvalitetssäkrad av KAM reg. 518 Medlem i Int. Federation for Proprioceptive and Bio-Mechanical Therapies Medlem i Sv. Naturmedicinska Sällskapet reg. 387 Godkända av blodgivarcentralen vid akupunkturbehandling. Välkommen att boka tid!

Bilder