Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Tjänster

Det är vanligt att din hund någon gång under sin livstid får problem med sina leder och muskler. Som kiropraktor arbetar jag för att återställa normal funktion i rörelseorganen. Störd funktion i leder och muskler kommer att påverka kommunikationen med nervsystemet och följden blir ofta försämrat rörelsemönster, smärta och förändrat beteende. Den kiropraktiska behandlingen är mycket effektiv för att återställa normal funktion i rörelseorganen samt att ge akut smärtlindring. Kiropraktik integrerat med veterinärvård skapar goda förutsättningar för att få bukt med mer långvariga och återkommande problem.
Hästar utsätts ofta för väldiga påfrestningar i sin kropp när den tränas och tävlas. Om kroppen då är i obalans så uppstår överbelastningar och i längden visar hästen olika symtom som inte är normala. Andra orsaker kan också vara att den gått omkull, fastnat, slitit sig, har en opassande sadel mm.
Med hästkiropraktik kan hästens funktion förbättras, prestationen öka samt uppnå en långvarig god hälsa.
Hästkiropraktorn kommer ut till ert stall.
För mer info om hästkiropraktik och om hur hästkiropraktor jobbar, se www.eijaskiropraktik.se
Leg. kiroprator hjälper dig med kroniska och akuta smärtor i rygg, nacke, axlar, knän och höfter. Ryggskott, ischias, nackspärr och huvudvärk är vanliga symtom som kiropraktorn kan behandla. Vi finns i Upplands Väsby, inte långt från Sollentuna, Märsta eller Täby. Behandlar även graviditetsrelaterade besvär i nacke, rygg och bäcken. Vi utövar hästkiropraktik. Häst som ryttare behöver ibland behandling av kiropraktor. För mer information om häst och hund gå in på www.eijaskiropraktik.se.

Eija Melchiors Kiropraktik & Rehab, leg. kiropraktor, Upplands Väsby

Som legitimerad kiropraktor hjälper vi dig med akuta eller kroniska besvär såsom ryggont, nackspärr, huvudvärk, ischias, muskelvärk, ledvärk, idrottsskador samt arbetsrelaterade skador. Behandlar även graviditetsrelaterade besvär i nacke, rygg och bäcken.

Välkommen!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Om ingen tid passar, ring mig så löser vi det!
Vi finns 1 trappa upp i huset. Hiss finns.

Adress
Kanalvägen 7
194 61 Upplands Väsby
Infra City
Öppna i Google Maps 🗗