Ekerö Kiropraktik

betyg4.9 Fantastiskt bra(121 betyg)
Bryggavägen 101, 178 31, Ekerö
Din personliga kiropraktorklinik i Stockholm - Ekerö Ekerö Kiropraktik drivs av mig, Maria Märgel (f.d Bergman). Jag är legitimerad kiropraktor med 20 års erfarenhet. Jag behandlar alla typer av skador och smärtor i rörelseapparaten och sätter din hälsa och välmående i fokus. Jag använder kiropraktik för att behandla leder och muskler för att förebygga smärta och besvär. Min otroligt snälla pudel Carmen är ibland med mig på jobbet. Hon ligger snällt under skrivbordet och sover. Carmen är en allergivänlig hund. Ni hittar oss på Hälsogallerian på Ekerö, Bryggavägen 101. Jag behandlar bland annat: Ryggvärk, muskelvärk, ledvärk, idrottsskador, knäskador, höftsmärtor, fotsmärtor, käkledsproblem, tennisarmbåge, musarm, diskbråck, nackspärr, whiplash, ryggskott, huvudvärk, ischias, yrsel, domningar, trötthet och mycket mer. Välkommen att boka tid!

Boka tjänst

  • Kiropraktisk behandling 600 kr
    Boka
  • Kiropraktisk behandling Pensionär/studerande550 kr
    Boka

utövare

noImage
Maria Märgel
(121 betyg)
Legitimerad Kiropraktor

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
121 betyg
till Maria Märgel
Kändes väldigt bra, väldigt duktig.
till Maria Märgel
Finns ingen bättre! Jag känner mig alltid trygg hos Maria eftersom jag vet att jag alltid mår bättre när jag går därifrån!
till Maria Märgel
Maria är ett proffs!!
till Maria Märgel
Mycket bra upplevelse. Maria gjorde underverk, proffsigt.

Om företaget

Ekerö Kiropraktik Välkommen till din kiropraktor i Stockholm - Ekerö En personlig klinik med ditt välmående i fokus. Expert med mångårig erfarenhet och behandlar rygg, nacke, axlar, muskler och mycket mer. OBS! Jag har ofta med min allergivänliga pudel på jobbet. Hon ligger snällt och sover inhägnad bakom skrivbordet.

Bilder

Inga bilder ännu.