1. Hem
  2. Annan Falun

Emmali Yoga

betyg4.9 Fantastiskt bra(16 betyg)
Gamla Berget, 79194, Falun
Varmt välkommen att yoga eller paddla med Emmali Yoga! Jag erbjuder Yinyoga, Restorativ yoga och Yoga Nidra, alla stillsamma yogaformer där både kropp och sinne är i fokus. Under sommaren erbjuder jag nybörjar-paddling, yoga och meditation på SUP/paddelbräda. All utrustning finns att låna och vi är små trygga grupper. Du bokar och betalar per gång med swish eller faktura. Yoga eller SUP för företag eller andra enskilda grupper går bra att boka efter överenskommelse, hör av dig så ser vi hur det går att lösa.
7632

Boka tjänst

SUP

  • Lekfull SUP-yoga vid Lilltorpet
    90 minuter, 350 krMer info
    Boka
  • Stillsam SUP-yoga och meditation vid Lilltorpet
    90 minuter, 350 krMer info
    Boka
  • SUP för nybörjare vid Lilltorpet
    120 minuter, 500 krMer info
    Boka

Yoga

  • Restorativ Yoga 75 min
    75 minuter, 180 krMer info
    Boka
  • Yinyoga 75 min
    75 minuter, 180 krMer info
    Boka

Personal

noImage
Emma L.
4.9
(16 betyg)
Yogainstruktör
Jag började yoga på Gävle Yogaskola för ca 20 år sedan och har sedan provat olika varianter men har de sistan åren hittat favoriterna i de lugna yogaformerna. Som ett komplement till det i övrigt aktiva livet är yogan ett sätt att stilla sig och stanna upp. Yinyogan är ett perfekt sätt för att sträcka ut kroppen, få rörlighet och avspänning i musklerna och ett mer avslappnat sinne. Den Restorativa yogan är ännu mer vilsam och ger kroppen möjlighet till djup återhämtning och är som en omfamning för kropp och själ. På sommaren paddlar jag SUP och har genom det hittat SUP-yoga. En fantastisk form av yoga där naturen och vädrets växlingar hela tiden är närvarande. Det som jag vill förmedla är det tillåtande, enkla och trivsamma. Oavsett tidigare erfarenhet ska man känna sig välkommen. I denna yoga går det inte att göra fel, allt blir som det ska och det är rätt. Jag är utbildad instruktör i Yin- och Restorativyoga hos Magdalena Mecweld och har gått alla fem moduler under 2022-2023. Jag är även utbildad i Yoga Nidra av Jennie Wadsten under 2023. Jag är även utbildad steg 1 i Boardyoga / SUP yoga av Maria Cerboni på Boardyoga Sweden. Förutom dessa specifika yogakurser har jag även gått kursen "Hel som människa" på Västerbergs folkhögskola samt delar av "PUMT - personlig utveckling genom mental träning" för Lars-Eric Uneståhl. Jag är även utbildad spinninginstruktör via Friskis och Svettis. Min erfarenhet av att leda andra människor har jag både från arbetslivet som chef men även från att leda spinning, MTB och även att träna barn i innebandy. Min ledarskapsstil är trygg, professionell och inkluderande.

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
16 betyg
Maria P.
till Emma L.
Sup Yogan var toppen💯👍

Visa mer

Lena M.
till Emma L.
Alltigenom en fantastisk dag. Proffsigt, bra och fräscha ”hjälpmedel ” . God lunch hemma hos Emma. Jag kommer gärna tillbaka!

Visa mer

Mari S.
till Emma L.
En fantastisk dag med yinyoga & restorativ yoga bjuden mumsig lunch och en härlig promenad i skogen!!

Visa mer

ALEXANDRA E.
till Emma L.
Fantastisk upplevelse, riktig mysstämning. Emma är otroligt duktig! Hit kommer jag gå flera gånger.

Visa mer

Om företaget

Varmt välkommen att yoga eller paddla med Emmali Yoga! Jag erbjuder Yinyoga, Restorativ yoga och Yoga Nidra, alla stillsamma yogaformer där både kropp och sinne är i fokus. Under sommaren erbjuder jag nybörjar-paddling, yoga och meditation på SUP/paddelbräda. All utrustning finns att låna på plats. Oavsett om du är van eller helt nybörjare så passar klasserna, kom som du är så tar vi det därifrån. Ledorden för mina klasser är inkluderande, snällt, tryggt och lugnt. Ett pass ska vara en helhetsupplevelse för både kropp och sinne. Det behövs inget medlemskap utan du bokar och betalar per gång. Betalning med swish eller faktura. Yoga eller paddling för företag eller andra enskilda grupper går bra att boka efter överenskommelse. Kanske något för kompisgänget, möhippan eller kollegorna? Hör av dig om du är intresserad så ser vi hur det går att lösa.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • 070 24554 XXVisa nummer

  • Gamla Berget, 79194, Falun