1. Hem
 2. Annan Falun

Emmali Yoga

betyg5 Fantastiskt bra(9 betyg)
Slaggatan 6, 791 71, Falun
Varmt välkommen att yoga hos Emmali Yoga! Just nu erbjuder jag Yinyoga och Restorativ yoga, båda stillsamma yogaformer där både kropp och sinne är i fokus. Jag finns på "Hela Du" på Slaggatan 6 i centrala Falun där jag erbjuder yoga i små grupper i en trygg, lugn och fin miljö. Det behövs inget medlemskap utan du bokar och betalar per gång eller köper klippkort. Betalning med swish eller faktura. Under sommaren 2023 planerar jag att erbjuda SUP-yoga. Stillsam yoga som utförs på SUP/paddelbräda. Yoga i valfri form för företag eller andra enskilda grupper går bra att boka efter överenskommelse, hos "Hela Du" eller annan lokal beroende på vad som passar bäst.

Boka tjänst

Yoga

 • Restorativ Yoga 75 min
  75 minuter, 180 krMer info
 • Yinyoga 75 min
  75 minuter, 180 krMer info
 • Yogadag vid Lilltorpet
  360 minuter, 495 krMer info

Personal

noImage
Emma L.
5
(9 betyg)
Yogainstruktör
Jag började yoga på Gävle Yogaskola för ca 20 år sedan och har sedan provat olika varianter men har de sistan åren hittat favoriterna i de lugna yogaformerna. Som ett komplement till det i övrigt aktiva livet är yogan ett sätt att stilla sig och stanna upp. Yinyogan är ett perfekt sätt för att sträcka ut kroppen, få rörlighet och avspänning i musklerna och ett mer avslappnat sinne. Den Restorativa yogan är ännu mer vilsam och ger kroppen möjlighet till djup återhämtning och är som en omfamning för kropp och själ. På sommaren paddlar jag SUP och har genom det hittat SUP-yoga. En fantastisk form av yoga där naturen och vädrets växlingar hela tiden är närvarande. Det som jag vill förmedla är det tillåtande, opretantiösa och trivsamma. Oavsett tidigare erfarenhet ska man känna sig välkommen. I denna yoga går det inte att göra fel, allt blir som det ska och det är rätt. Jag är utbildad instruktör i Yin- och Restorativyoga hos Magdalena Mecweld och är även utbildad steg 1 i Boardyoga / SUP yoga av Maria Cerboni på Boardyoga Sweden. Förutom dessa specifika yogakurser har jag även gått kursen "Hel som människa" på Västerbergs folkhögskola samt delar av "PUMT - personlig utveckling genom mental träning" för Lars-Eric Uneståhl. Jag är även utbildad spinninginstruktör via Friskis och Svettis. Min erfarenhet av att leda andra människor har jag både från arbetslivet som chef men även från att leda spinning, MTB och även att träna barn i innebandy. Min ledarskapsstil är trygg, professionell och inkluderande.

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
9 betyg
ALEXANDRA E.
till Emma L.
Fantastisk upplevelse, riktig mysstämning. Emma är otroligt duktig! Hit kommer jag gå flera gånger.

Visa mer

Marie J.
till Emma L.
Lugn, inkännande lärare. Bra på att förklara olika positioner.

Visa mer

Camilla N.
till Emma L.
Att yoga med Emma är som balsam för kropp och själ, helt underbart. Emma har ett mjukt och fint bemötande, och med en lugn och trygg röst guidar hon dig genom yogapasset som avslutas med fina och tänkvärda ord. Efter passet längtar man så till nästa gång. Jag kan varmt rekommendera dig att prova ett yogapass hos Emma om du vill varva ner och få ett härligt lugn och känna dig totalt avslappnad. Bästa starten på en ny vecka.

Visa mer

Gabriella A.
till Emma L.
Fantastiskt pass!

Visa mer

Om företaget

Varmt välkommen att yoga hos Emmali Yoga! Jag erbjuder Yinyoga och Restorativ yoga, båda stillsamma yogaformer där både kropp och sinne är i fokus. Oavsett om du är van eller helt nybörjare så passar klasserna, kom som du är så tar vi det därifrån. Ledorden för min yoga är inkluderande, snällt, tryggt och lugnt. Ett pass på mattan ska vara en helhetsupplevelse där både kropp och sinne får utmanas och lugnas. Jag finns på "Hela Du" på Slaggatan 6 i centrala Falun där jag erbjuder yoga i små grupper i en fin och ombonad miljö. Det behövs inget medlemskap utan du bokar och betalar per gång eller köper klippkort. Betalning med swish eller faktura. Från och med sommaren 2023 kommer jag erbjuda SUP-yoga. Var, när och hur är inte klart än men denna ljuvliga yogaform vill jag att fler ska hitta. Yoga för företag eller andra enskilda grupper går bra att boka efter överenskommelse, hos "Hela Du" eller annan lokal beroende på vad som passar bäst. Kanske något för kompisgänget, möhippan eller kollegorna? Hör av dig om du är intresserad så ser vi hur det går att lösa.

Bilder

Detaljer och kontakt
 • 070 24554 XXVisa nummer

 • Slaggatan 6, 791 71, Falun