Vad vill du boka?

Jag finns även på Råå i Helsingborg, för att boka  - klicka här: https://emmashelanderaa.bokadirekt.se


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Medialvägledning

Medialvägledning med stöd av tarotkort och budskap från ljusets källa. Jag hjälper dig att uppmärksamma dig för vad din själ försöker berätta för dig. Ibland vill även en igenkänd energi förmedla något för dig.

Massage

En massage som utförs en längre tid som fokuserar på dig.Genomförs djupgående, rehabiliterande med inslag av eteriska oljor.
Vid avslutande behandling kan jag ge dig råd på hur du kan optimera ditt välmående bla. genom olika träningsövningar mm...
En mer djupgående massage med inslag av akupressur och stretchning. Helkropps scanning görs. Både kraftfull tyngd och eteriska oljor används.
En djupgående, rehabiliterande massage med inslag av eteriska oljor.

Aromaterapi

9 olika sorters läkande eteriska oljor droppas på ryggraden och med en fjäderlätt massage stimulerar man kroppens nervtrådar. Oljorna används i denna behandling även på fötternas zoner med en vitaflex metod som förhöjer mottagligheten för ryggbehandlingen.

Regndroppsmassage är en medicinsk effektiv metod med syfte för att stärka kroppens alla system, att stimulera organ, muskler och ben på cellnivå och att frigöra kroppen från gifter eller sjukdom.

Emmas helande massage

Mitt namn är Emma Bergman och jag har alltid haft ett brinnande hjärta för omvårdnad och omsorg. Att kunna hjälpa människor och djur.

Jag är utbildad medicinsk certifierad massageterapeut, undersköterska och montessoripedagog därav har jag både arbetat inom vård och omsorg och har bra erfarenhet inom området.

Mitt främsta syfte är att hjälpa dig att bli frisk och använder en helande massage som omfattar djupgående, energirik och rehabiliterande massage med inslag av eteriska oljor som stärker din hälsa.

Barn och djur har alltid fascinerat mig då de kommunicerar på ett mer andligt sätt, dvs själslig kontakt. Ibland behövs det bara "energi" utan ord för att kunna skapa bra relationer.

Att kommunicera med själen har alltid varit min vägvisare. Därför har det varit väldigt självklart för mig att lyssna in när djurens och människornas själ talar.

I mina behandlingar är kärlek den främsta källan som jag arbetar ifrån och med största sannolikhet kommer ni att känna er bekräftade och älskade. Även du behöver unna dig en beröring på utsidan likaså som själen på insidan.

Varma kärleksfulla hälsningar/Emma

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Överenskommelse via bokning
Tisdag-Onsdag-Torsdag från kl 18.00
Adress
Gamla Tågarpsvägen 626
253 56 Mörarp
Bjuv
Öppna i Google Maps 🗗