1. Hem
 2. Medial vägledning Oskarshamn

Energi & Inspirationskällan

betyg4.9 Fantastiskt bra(14 betyg)
Stengatan 13, 572 55, Oskarshamn
Välkommen till Energi & Inspirationskällan! Här finns tjänster och produkter för kropp & själ. Stengatan 13 i Oskarshamn.

Boka tjänst

Standardtjänster

  Handel

   Healing

    Läkande regression

     Vägledning med tarotkort

      utövare

      Inte listad.

      Betyg och recensioner

      4.9Fantastiskt bra
      14 betyg
      Anna P.
      till Maria Sjöberg
      Alltid lika fint att få vägledning av Maria. Hon är så inkännande, positiv och ger väldigt bra stöd i de tankar & beslut man funderar över!

      Visa mer

      Jennie H.
      till Maria Sjöberg
      Wow! Är helt tagen efter besöket! Så väl mottagen! Känns både som jag sovit igen alla småbarns år och som jag är 10 år yngre (kroppsligt). Kommer gå regelbundet på healing framöver.

      Visa mer

      Fannie E.
      till Maria Sjöberg
      Så fint bemötande och en härlig energi healing med budskap som talade varmt till mig! :)

      Visa mer

      Jessica W.
      till Maria Sjöberg
      klockren! tack!

      Visa mer

      Om företaget

      Välkommen till Energi & Inspirationskällan! Mitt livskall handlar om att hjälpa människor på olika sätt och vis. Jag brinner för att på något sätt bidra till insikter och ett ökat välbefinnande. Jag är utbildad lärare sedan 16 år tillbaka men den andliga biten har alltid funnits med mig även om det tog till vuxen ålder att förstå att det var en del av min livsväg. Älskar att fotografera, främst naturmotiv och det har utmynnat i två inspirationskortlekar: "Energikällan" och "Naturens Språk". De finns att handla hos mig eller hos återförsäljare runt om i Sverige. Jag erbjuder: *Reikihealing och Medial vägledning med Tarotkort, även på distans. *Läkande regression - under samtal så går vi tillbaka till en eller flera situationer/upplevelser som är redo att läkas. (Just nu endast vid fysiskt möte) Jag är medlem i "Förenade Reikiförbundet i Sverige" där du kan läsa mer om Reikin och dess effekt och hur andra länder i världen använder den som komplement i sjukvården. Friskvårdsbidrag - Reikihealing är enligt Skatteverket stressreducerande friskvård vilket innebär att du kan tillgodoräkna dig detta i din friskvård. I anslutning till min verksamhet har jag en liten butik där jag säljer kristaller, rökelser, änglar, orakellekar, drömfångare m.m. Jag har öppet torsdag och fredag 12-17 och lördagar 11-15. Det går bra att boka tid för personlig handling övrig tid. Betalning sker via swish eller bankgiro. Välkommen med din bokning! /Maria

      Bilder

      Detaljer och kontakt
      • Bokning tjänster Måndag - Onsdag 8-16 Butiken har öppet: To 12-17 Fre 12-17 Lör 11-15 Hittar du ingen tid som passar kontakta mig gärna så ordnar vi det.
      • 07242545 XXVisa nummer

      • Stengatan 13, 572 55, Oskarshamn