Vad vill du boka?

Välkommen till Energylife! Du väljer terapeut och terapi-form, bokar tid och får bekräftelse via email. På denna sida har du möjlighet att betala med Klarna. Annars betalar du med swish eller kort på mottagningen. Vi har inte möjlighet att hantera kontanter. Vi ber dig avboka senast 24h innan bokad tid, som annars debiteras.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Tjänster

En kombination av avslappnande behandling, samtal och övningar för att hjälpa dig hantera stress i vardagen. Godkänt som friskvård och berättigat för bidrag. Meddela om du önskar använda kuponger från Min Friskvård.
Vi arbetar med den femte vågens psykologi som kallas IRIZ Syntesen. Denna form av samtalsterapi brukar upplevas aktiv och framåtskridande.
Energiscanning av dina energi-kroppsfält med teknik från NES Health. Behandling av blockerade punkter med miHealth (avancerad biofeedback). Sammansättning av ett personligt protokoll med infoceuticals - droppar som stimulerar kroppens självläkning.
Behandling av blockerade punkter med miHealth (avancerad biofeedback), smärtbehandling eller specifikt protokoll utifrån dina behov. Endast möjligt som uppföljning efter NES energiscanning och behandling HEL.
Traditionell energiterapi/healing som ger avslappning, rening och balansering av energikropparna.
En genomgång av alla dina chakran för att din energi ska få hjälp att flöda fritt. Avslappnande, balanserande och centrerande.

Energylife AB

Välkommen till Energylife på Hisingen!
Vi erbjuder aktiverande samtalsterapi, välgörande energiterapi/healing, energi-scanning och behandling med teknik från NES-Health samt medial vägledning.

Telefon 0709100316
Webbsida
E-post
Adress
Hälsohuset - Terapi & Friskvård Herkulesgatan 3A (Gårdshuset)
417 01 Göteborg
Kvillebäcken
Öppna i Google Maps 🗗