Energymassage

betyg4.5 Mycket bra(62 betyg)
Kungsgatan 16, 774 30, Avesta
Sund Aktiv Livsstil. Över 5 års erfarenhet med både privata och företagskunder. Finns i en harmonisk hemma studio i centrala Avesta på Kungsgatan 16. Utbildad förutom som massör även inom vården med över 20 års arbetslivserfarenhet. Förutom Klassisk svensk massage så erbjuds du även Shiatsu och Energimassage som är en japansk massage form. Unna dig och din kropp en härligt avkopplande stund. Välkommen till företaget med både hjärta och omtanke!

Boka tjänst

 • Klassisk Massage 25 min25 minuter, 495 kr · Mer info
  Boka
 • Klassisk Massage 50 min50 minuter, 795 kr · Mer info
  Boka
 • Klassisk Massage 80 min80 minuter, 1 195 kr · Mer info
  Boka
 • Spa Massage (Taktil) 50 min50 minuter, 895 kr · Mer info
  Boka
 • Spa Massage (Taktil) 80 min80 minuter, 1 395 kr · Mer info
  Boka
 • Shiatsu 60 min60 minuter, 895 kr · Mer info
  Boka
 • Shiatsu 30 min30 minuter, 495 kr · Mer info
  Boka
 • Energimassage 20 min20 minuter, 395 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Energymassage
(62 betyg)
Jimmy Massör och grundare
Presentkort

Betyg och recensioner

4.5Mycket bra
62 betyg
till Energymassage
Väldigt bra massage, men det rofyllda i massagen försvann genom att tvn stod på hög volym i ett bakre rum, att massören fortsatte massera medan denne torkade näsan med andra handen med ett papper för att sedan fortsätta massera med båda händerna . Massagen var dock väldigt bra.
till Energymassage
Jättebra massage. Hjälpte min onda rygg.
till Energymassage
Bra massage, spänningshuvudvärken släppte och jag känner mej inte lika stel i bröstryggen och nacken. Får se hur det känns i morgon.
till Energymassage
Riktigt bra! Kan starkt rekommendera. Fick igång blodcirkulationen rejält i ryggen samt lyckades få ut mycket som behövdes arbetas ut. Känner mig som en ny människa! Tack!!

Om företaget

Företaget med hjärta och omtanke. Jag som driver Energymassage heter Jimmy Johansson och har arbetat inom vården i över 20 år och med massage i över 5 år. Jag håller till i Avesta i en lugn och harmonisk hemma studio på Kungsgatan 16 (Mitt emot Kings Arms). Jag är även engagerad i olika frågor och arbetar förutom med sund aktiv livsstil även med äventyr där jag uppmärksammar olika organisationer och samlar in pengar till olika välgörande ändamål. Hittar du inga tider som passar så ring gärna så hittar vi en tid åt dig. Tar även företagsuppdrag.

Bilder