Vad vill du boka?


OBS!
Ny adress from 1a augusti.
Hälsoarkaden, Sönderborgsgatan 2, Märsta
( mittemot Sats, samma hus som Rosersbergs golv)

Hittar du ingen tid som passar, slå mig en signal eller skicka ett sms =)

Välkommen hälsar Yvonne, Enovy Massage.


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Massagebehandlingar

En djupgående cirkulationsmassage med RF/värme,vakuum och LED-ljus. Får igång cirkulationen samt löser upp bindväv, fettväv och borttransport av slaggprodukter. Effektiv mot celluliter, hjälper vid kalla fötter och "kryp" i benen, ökar cirkulationen samt förbättrar strukturen i bindväven. För bästa resultat 3-5 behandlingar tätt efter varandra.
Craniosacral terapi syftar till att återställa balansen i det Craniosacrala systemet. Med hjälp av mjuka, enkla rörelser kan man balansera kroppen så att flödet kommer i rytm och kroppen återtar sin naturliga rörelse. Med endast lätt beröring påverkas djupa system i kroppen. Man hjälper kroppen att läka sig själv. En mycket avslappnande behandling som ges när man ligger på rygg med kläderna på.
Ryggmassage & CranioSacral terapi
Djupgående och resultatinriktad muskelbehandling med RF-radiofrekvens, vakuum och LED-ljus. Effektiv vid problemspecifika behandlingar eller för dig som önskar en djupgående muskelmassage, blockeringar i muskler och vävnad frigörs, bindväven blir elastisk och följsam vilket är grunden för rörligheten. Samt stimulerar läkningsprocessen.
Massagebehandling som kan anpassas från riktigt djup muskelmassage med behandling av muskelspänningar och triggerpunkter, till en mer stressreducerande behandling. Bra i både behandlande och förebyggande syfte.
Massagebehandling som kan anpassas från riktigt djup muskelmassage , till en mer stressreducerande behandling. Förebyggande och behandlande.
Förebyggande och avslappnande

Ansikte

Tibetansk facelift är en kur om fyra behandlingar som alla är olika men beroende av varandra. Med tekniker som bindvävsmassage, lymfdränage, akupressur och oljemassage löser jag upp spänningar i ansikte, hårbotten, nacke, hals och mellan skulderbladen...
Den djupgående massagen gör att produktionen av elastin och kollagen ökar markant, resultatet blir ett spänstigare ansikte och kanske det allra viktigaste -en stunds vila!
Det bör max gå tre veckor mellan varje behandling. Efter avslutad kur gör man en påfyllnadsbehandling inom 4-8 veckor eller oftare om man vill...
Varje behandling består av rengöring, peeling, massage och vila. Effektiv för dig med trött och livlös hud, spänningshuvudvärk, spända käkar, stressad, sömnsvårigheter men också för dig som önskar den optimala avkopplingen.
Paketpris; 4 behandlingar 3300 kr du tjänar 500 kr
En superskön behandling med MagicPot som med RF/värme, vakuum och LED-ljus hjälper till att lösa upp spända partier, djupbearbetar linjer och hjälper lymfan på traven, för en mer vital och åtstramad hud. Avrundas med tibetansk faceliftmassage.
Paketpris; 4 behandlingar 4800:- du tjänar 600:-

Övrigt

Effektiv vid vaxproppar, öronsus/tinnitus

Ansikte

För dig med spänningshuvudvärk, migrän, nackproblem, tinnitus samt spända käkar. Behandlingen inleds med RF/värme, vakuum och LED-ljus. Därefter djupgående massage med fokus på käkpartiet, hals och nacke samt massage inifrån munhålan och stretch av käkens muskler.

Enovy Massage

I rofylld miljö ger jag behandlingar för kropp och ansikte. För ett ökat välbefinnande med dig i fokus. Eller om så behövs problemspecifik behandling individuellt anpassat efter ert behov. Här får du slappna av och känna dig ompysslad. Behandlingar för dig, som unnar dig att hålla sig frisk och må bra.

Enovy Massage startade jag år 2003 med inriktning på företagsmassage. Jag har haft min salong i Sigtuna mellan 2007-2018. Och nu finns jag på Hälsoarkaden i Märsta.
Dipl Massör hos Axelssons 1997.
Dipl Spaterapeut hos Steiner i London 1999.
Går kontinuerligt på kurser/utbildningar som pockar på min uppmärksamhet.
Välkommen Yvonne/Enovy Massage

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Öppettider anpassas efter bokningar.
Adress
Sönderborgsgatan 2
195 30 Märsta
Märsta Norra
Öppna i Google Maps 🗗