Vad vill du boka?


OBS!
Hälsoarkaden, Sönderborgsgatan 2, Märsta
( mittemot Sats, samma hus som Rosersbergs golv)

Hittar du ingen tid som passar, slå mig en signal eller skicka ett sms =)

Välkommen hälsar Yvonne, Enovy Massage.


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Massagebehandlingar

Ger ett fint resultat mot celluliter, fettreducering och hudåtstramning. Behandlingen ökat även elasticiteten och verkar muskelavslappnande.

En djupgående cirkulationsmassage som börjar med en havssalt-& råsockerskrubb. Därefter en kraftfull massage med värmande radiofrekvens och vakuum samt rött LED-ljus. Som löser upp fett och bindväv samt ökar cirkulationen och borttransport av slaggprodukter. Efter massagen så läggs en uppstramande Guarana Peel-Off mask på önskat problemområde. Behandlingen avslutas med en vårdande lotion. Behandlar effektivt celluliter, ökar lymfflödet, stärker bindväven samt aktiverar fettmetabolismen. Hjälper även vid kalla fötter och "kryp" i benen. För bästa resultat 3-5 behandlingar tätt efter varandra, samt hemmaprodukter att använda hemma mellan behandlingarna.

Område att behandla lår fram -& baksida.
Samt mage och ”kärlekshandtag”
Craniosacral terapi syftar till att återställa balansen i det Craniosacrala systemet. Med hjälp av mjuka, enkla rörelser kan man balansera kroppen så att flödet kommer i rytm och kroppen återtar sin naturliga rörelse. Med endast lätt beröring påverkas djupa system i kroppen. Man hjälper kroppen att läka sig själv. En mycket avslappnande behandling som ges när man ligger på rygg med kläderna på.
Ryggmassage & CranioSacral terapi
Värmande radiofrekvensbehandling med vakuum och LED-ljus.
Behandlar med fördel stela leder, spända muskler, frozen shoulder och hälsporre.

Djupgående och resultatinriktad muskelbehandling med RF-radiofrekvens, vakuum och LED-ljus. Effektiv vid problemspecifika behandlingar eller för dig som önskar en djupgående muskelmassage. Samt för dig med smärta som inte tål vanlig massage. Skön värme från radiofrekvensen och ställbart vakuum som anpassas efter behov. Blockeringar i muskler och vävnad frigörs, bindväven blir elastisk och följsam vilket är grunden för rörligheten. Samt stimulerar läkningsprocessen.
Massagebehandling som kan anpassas från riktigt djup muskelmassage med behandling av muskelspänningar och triggerpunkter, till en mer stressreducerande behandling. Bra i både behandlande och förebyggande syfte.
Massagebehandling som kan anpassas från riktigt djup muskelmassage , till en mer stressreducerande behandling. Förebyggande och behandlande.
Förebyggande och avslappnande

Ansikte

En vitaliserande och fuktgivande ansiktsbehandling som förbättrar hudens struktur, samt reducerar fina linjer och spänningar i ansiktet.

Behandlingen börjar med en skön djuprengörandemassage av dekolletage, hals och ansikte. Efter rengöring och peeling läggs en Hydrodynamic Fleece Mask med askungeeffekt. Med en jaderoller slussas produkterna ner i huden med en lymfdränerande massage. Behandlingen avrundas med en värmande radiofrekvensbehandling som stimulerar kollagenet i huden, reducerar fina linjer och spänningar i ansiktet. Avslutas med en återfuktande dagkräm.

Använder DrBelters produkter som även finns till försäljning i samband med behandlingen. GrenTec Concept resultatinriktad hudvård som kombineras med ekologiska råvaror.
En behandling för dig med käkledsproblem, spänningshuvudvärk, migrän eller tinnitus.

Djupgående massage med fokus på käkpartiet, värmande radiofrekvens och vakuum, massage av nacke, axlar, skalp och dekolletage samt innefrån munhålan.

Rekommenderas som en kur på ca 1ggr/vecka i tre veckor samt en uppöljningsbehandling inom två månader.
En djuprengörande och avslappnande anti-stressbehandling för trött och stressad hud som är i behov av vitalisering.

Behandlingen börjar med rengöring och peeling. Efterföljs av en mineralmask, medans masken verkar ges en skalpmassage. Sedan utförs en Aventurin ädelstensmassage på dekolletage, hals och ansikte. Där efter en svalkande och åldershämmande Carbon D-Tox Peel-Off Mask. Behandlingen avslutas med en återfuktande dagkräm.

Använder DrBelters produkter som även finns till försäljning i samband med behandlingen. GrenTec Concept resultatinriktad hudvård som kombineras med ekologiska råvaror.
Tibetansk facelift är en kur om fyra behandlingar som alla är olika men beroende av varandra. Med tekniker som bindvävsmassage, lymfdränage, akupressur och oljemassage löser jag upp spänningar i ansikte, hårbotten, nacke, hals och mellan skulderbladen...
Den djupgående massagen gör att produktionen av elastin och kollagen ökar markant, resultatet blir ett spänstigare ansikte fina linjer reduceras och hyn får en fin yster.
Det bör max gå tre veckor mellan varje behandling. Efter avslutad kur gör man en påfyllnadsbehandling inom 4-8 veckor eller oftare om man vill...
Varje behandling består av rengöring, peeling, massage och vila. Effektiv för dig med trött och livlös hud, spänningshuvudvärk, spända käkar, stressad, sömnsvårigheter men också för dig som önskar den optimala avkopplingen.

För bästa resultat och pris rekommenderas paketpriset!
Paketpris; 4 behandlingar 3300 kr (825:-/behandling)
Tibetansk Facelift Deluxe börjar med en superskön värmande radiofrekvensbehandling med vakuum och LED-ljus, löser upp spända partier och djupbearbetar linjer och hjälper lymfan på traven. För en mer vital och åtstramad hud.

Tibetansk facelift Deluxe är en kur om fyra behandlingar som alla är olika men beroende av varandra. Med tekniker som bindvävsmassage, lymfdränage, akupressur och oljemassage löser jag upp spänningar i ansikte, hårbotten, nacke, hals och mellan skulderbladen...
Den djupgående massagen gör att produktionen av elastin och kollagen ökar markant, fina linjer reduceras och resultatet blir ett spänstigare ansikte med fin lyster.
Det bör max gå tre veckor mellan varje behandling. Efter avslutad kur gör man en påfyllnadsbehandling inom 4-8 veckor eller oftare om man vill...
Varje behandling består av rengöring, peeling, massage och vila. Effektiv för dig med trött och livlös hud, spänningshuvudvärk, spända käkar, stressad, sömnsvårigheter men också för dig som önskar den optimala avkopplingen.

För bästa resultat och pris rekommenderas paketpriset!
Paketpris; 4 behandlingar 4800:- (1200-:/behandling)

Övrigt

Effektiv vid vaxproppar, öronsus/tinnitus

Enovy Massage

För ett ökat välbefinnande med dig i fokus, ger jag kropps-& ansiktsbehandlingar i rofylld miljö. Om så behövs problemspecifik behandling individuellt anpassat efter ert behov. Här får du slappna av och känna dig ompysslad. Behandlingar för dig, som unnar dig ett ökat välmående.

Enovy Massage startade jag år 2003 med inriktning på företagsmassage. Jag har haft min salong i Sigtuna mellan 2007-2018. Och nu finns jag på Hälsoarkaden i Märsta.
Dipl Massör hos Axelssons 1997.
Dipl Spaterapeut hos Steiner i London 1999.
Går kontinuerligt på kurser/utbildningar som pockar på min uppmärksamhet.
Välkommen Yvonne/Enovy Massage

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Öppettider anpassas efter bokningar.
Adress
Sönderborgsgatan 2
195 30 Märsta
Märsta Norra
Öppna i Google Maps 🗗