Vad vill du boka?

Varmt välkomna till ENTOUCH på Birger Jarlsgatan 39 ett kvarter från Stureplan!
Här får du den omsorg du behöver när det gäller ditt välbefinnande! Vi är specialister på estetiska behandlingar allt från Injektioner med fillers och muskelavslappnande botulinumtoxin till avancerad radiovågs teknologi med Thermage för uppstramande effekter av huden.
NYHET! Dr. Carmen utför Ultra V Trådlyft en kollagen stimulerande behandling.
För dig med ytliga blodkärl, pigment/melasma, rosacea, prickar, skäggvårtor har vi en effektiv kärllaser. Underbara hudvårdande behandlingar allt från ansiktsbehandlingar, Stam-celler, Micro-Retinol och uppfräschade Medicalia peelingar för både män och kvinnor. Rosasea behandling med en doft av ros. Nytt är också permanent hårborttagning i ansiktet med diatermi.
Läs gärna på www.entouch.se Boka tid via denna sida, har du frågor maila eller skicka sms så hör vi av oss så snart vi har möjlighet!
Vi ses! annika.harlen@entouch.se 070-736 60 34 sofia.augustsson@entouch.se 070-236 44 26 carmen.miron@entouch.se 070-991 10 46 cecilia.hjortfors@entouch.se 070-227 95 43
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

SOFTLIFT by ENTOUCH Kombinationsbehandling Botulinumtoxin och fillers

Softlift är en kombinationsbehandling som anpassas efter kundens behov. Här använder vi både Botulinumtoxin och fillers.

Priset varierar beroende på mängd filler, här kan vi komma överens när vi ses om vi ska bygga volym, tex kindben mellanansikte, haka eller haklinje, fina linjer, under ögon, nasolabialveck läppar många valmöjligheter finns. Vi anpassar dosen " Botox" för varje kunds behov och önskemål.

Här har vi tid att konsultera, fotografera och behandla!

Detta är fyra paket/Valörer som beskriver innehåll och pris!

ENTOUCH Brons – VISTABEL/AZZALURE mindre dos + 1 ml Restylane Brons mellan beroende på vilken typ av Restylane 8100-9400:-

ENTOUCH Silver -VISTABEL/AZZALURE, face -panna, argrynka, kråksparkar, sura mungipor och haka + 2 ml Restylane produkter Silver 12.900:-

ENTOUCH Guld –VISTABEL/AZZALURE full face, panna, argrynka, kråksparkar, sura mungipor, haka hamsterpåsar och platysmaband s.k. Nefertiti lyft + 2ml fillers eller mindre mängd botox och 3ml filler Guld 16.400

ENTOUCH Platinum -VISTABEL/AZZALURE panna, argrynka, kråksparkar, sura mungipor, haka, hamsterpåsar och platysmaband s.k. Nefertiti lyft + 3 ml fillers eller mindre mängd botox och 1ml fillers ytterligare Platinum 19.900

Muskelavslappnade "botox" behandling

Botulinumtoxin Typ A med andra ord Botox/Azzalure/Vistabel är ett muskelavslappnade beprövat läkemedel som injiceras i överaktiva muskler. Vi behandlar tex mellan ögonbryn " arg rynkan" för att ge ett lyft till ögonlock och ögonbryn vi minskar linjerna runt ögonen "kråksparkar" och horisontella linjer i pannan vid behov. Vi kan även dämpa sura mungipor, rökrynkor ovanför överläppen och spända platysma strängar på halsen.

Vi hjälper dig att konsultera vad just du önskar och vi eftersträvar alltid ett naturligt resultat.

Priset beror vilken dos just du behöver!

Restylane filler behandling

Fillers består av hyaluronsyra som en ett naturligt ämne i vår hud men som minskar med åren.

Med väldokumenterade och välbeprövade produkter kan vi tillföra volym i ansiktet, mjuka av linjer i panna. kråksparkar nasolbialveck, ge stöd i mungipor och haka, förgylla dina läppar återskapa volym och kontur och ge fuktboost till huden.

Som estet och ansiktskonstnär kombinerar jag den bästa behandlingen för varje persons behov. Med fördel kombination med muskelavslappnade där det behövs.

Trådlyft

Behandlingen ger naturligt fastare hudstruktur. De nedbrutbara PDO-trådarna stimulerar hudens egen produktion av kollagen och elastin detta ger en hudföryngring och en åtstramande effekt. Effekten syns till viss del direkt efter behandlingen men maximal effekt ses vanligen efter 3-4 månader därefter är hållbarheten i genomsnitt 1-1,5 år beroende på individens utgångsläge och typ av hudkvalité. Regelbundna "touchups" kan genomföras för fortsatt uppstramning och naturlig föryngring av huden.
Ultra V trådlyft utförs av Dr. Carmen på ENTOUCH. Inför behandling kommer man till kliniken 1 timme innan utsatt tid för bedövning.

Pris FRÅN: 12.000 kronor
Behandlingen ger naturligt fastare hudstruktur. De nedbrytbara PDO-trådarna stimulerar hudens egen produktion av kollagen och elastin detta ger en uttalad hudföryngring samt en åtstramande effekt. Effekten syns till viss del direkt efter behandlingen men maximal effekt ses vanligen efter 3-4 månader därefter är hållbarheten i genomsnitt 1-1,5 år beroende på individens utgångsläge och typ av hudkvalité. Regelbundna "touch-ups" kan genomföras för fortsatt uppstramning och naturlig föryngring av huden.

Ultra V trådlyft utförs av Dr. Carmen på ENTOUCH. Inför behandling kommer man till kliniken 1 timme innan utsatt tid för bedövning.
Behandlingen ger naturligt fastare hudstruktur. De nedbrutbara PDO-trådarna stimulerar hudens egen produktion av kollagen och elastin detta ger en uttalad hudföryngring samt en åtstramande effekt. Effekten syns till viss del direkt efter behandlingen men maximal effekt ses vanligen efter 3-4 månader därefter är hållbarheten i genomsnitt 1-1,5 år beroende på individens utgångsläge och typ av hudkvalité. Regelbundna "touchups" kan genomföras för fortsatt uppstramning och naturlig föryngring av huden. Ultra V trådlyft utförs av Dr. Carmen på ENTOUCH. Inför behandling kommer man till kliniken 1 timme innan utsatt tid för bedövning.
Behandlingen ger naturligt fastare hudstruktur. De nedbrutbara PDO-trådarna stimulerar hudens egen produktion av kollagen och elastin detta ger en uttalad hudföryngring samt en åtstramande effekt. Effekten syns till viss del direkt efter behandlingen men maximal effekt ses vanligen efter 3-4 månader därefter är hållbarheten i genomsnitt 1-1,5 år beroende på individens utgångsläge och typ av hudkvalité. Regelbundna "touchups" kan genomföras för fortsatt uppstramning och naturlig föryngring av huden. Trådlyft utförs av Dr. Carmen på ENTOUCH. Inför behandling kommer man till kliniken 1 timme innan utsatt tid för bedövning.

Pris FRÅN: 15.000 kronor

Dr. Carmen erbjuder 20-25% på Thermage

Thermage är för dig som vill få tajtare, fastare hud.

Behandlingen stramar upp och ökar spänsten i din hud. Du kan välja att behandla hela ansiktet med eller utan runt ögonen, nedre delen av ansiktet med hals/haklinje eller dekolletage – eller huden under armarna (det s.k. gäddhänget), mage eller lår.
Resultatet av behandlingen kommer successivt under de närmast påföljande månaderna efter behandlingen.

Efter 6 månader gör vi en uppföljning där vi kontrollerar resultatet. Många är nöjda med en behandling men vissa behöver ytterligare stimulera kollagen och elastin och behöver ytterligare en behandling för att resultatet ska bli ännu bättre. Hållbarheten varierar från person till person och vilket utgångsläge du har.
Thermage är för dig som vill få tajtare, fastare hud.

Behandlingen stramar upp och ökar spänsten i vävnaden.
Vid behandling av mage är det extra viktigt att göra en konsultation innan för att göra en bedömning av din hud, ev. hudöverskott och fett depå. Behandlingen kan inte minska fett och inte heller jämföras med en bukplastik där man avlägsnar hudöverskott.

Resultatet av behandlingen kommer successivt under de närmast påföljande månaderna efter behandlingen.

Efter 6 månader gör vi en uppföljning där vi kontrollerar resultatet. Många är nöjda med en behandling men vissa behöver ytterliggare stimulera kollagen och elastin och behöver ytterligare en behandling för att resultatet ska bli ännu bättreinom 1 år för ett lägre pris. Hållbarheten varierar från person till person och givetvis efter vilket utgångsläge.
Thermage är för dig som vill få tajtare, fastare hud.

Behandlingen stramar upp och ökar spänsten i din hud.
Här väljer Du att behandla över armarna det sk gäddhänget. Ett bra sätt att få huden att stramas upp i detta område där huden är tunn.
Resultatet av behandlingen kommer successivt under de närmast månaderna efter behandlingen.

Efter 6 månader gör vi en uppföljning där vi kontrollerar resultatet. Många är nöjda med en behandling men vissa behöver ytterligare stimulera kollagen och elastin beroende på utgångsläge och hur mycket produktion behandlingen fick igång. En del kunder väljer att göra en behandling till för att resultatet ska bli ännu bättre. Givetvis till en lägre kostnad. Hållbarheten varierar från person till person.
Thermage är för dig som vill få tajtare, fastare hud.

Behandlingen stramar upp och ökar spänsten runt dina knän.
Resultatet av behandlingen kommer successivt under de närmaste månaderna efter behandlingen.

Efter 6 månader gör vi en uppföljning där vi kontrollerar resultatet. Många är nöjda med en behandling men vissa behöver ytterligare stimulera kollagen och elastin och behöver ytterligare en behandling för att resultatet ska bli ännu bättre, då erbjuder vi en behandling till för ett lägre pris. Hållbarheten varierar.

Cecilia tar hand om din hud!

Pevonia använder sig av 2 olika stamceller från växtriket: från den Marockanska argan örten och Europeisk kamrer roten. En stamcell är en cell som har egenskaperna att anpassa sig och efterlikna andra celler. Detta sker i både epidemis (överhuden) och Dermis (läderhuden) och resulterar i att huden får ny energi, ökad cirkulation vilket i förlängningen ökar cellförnyelse och jämnar ut linjer och rynkor.

Serien är anpassad till dig som passerat 40 och som har behov av en kraftfull antiage serie.
Med en blandning av stamceller från argan och vallört och en mask med collagen, retinol elastin kan vi superladda huden med energi, radera rynkor och linjer och ge huden den glöd vi alla önskar. Behandlingen ger direkta resultat på fina linjer och rynkor, den ger huden en fantastisk glöd.

Behandlingen kan utföras som en enskild behandling men med fördel i kur på 3 gånger med 2-4 veckors mellanrum 20% rabatt 5250 kronor. Ordinarie pris 2190:-/ beh.
Färgning av fransar och bryn + plockning av bryn.
Ansiktsbehandling för torr och uttorkad hud. I denna behandling kombineras en hög koncentration av stabilt C vitamin och utrensande frystorkat sjögräs. Det gör huden stramare, klarare och med maximal lyster.
Pevonias RS behandling är en behandling för dig med känslig hud, du kanske har rodnader, exem, rosacea och/eller irritationer. En lugnade behandling med peeling, algextrakt och en gipsmask som både kyler och värmer. Innehåller Grönt te, lakrisrot, kamomill och har en härlig doft av ros.

Vi rekommenderar verkligen att använda tillhörande produkter för att optimera behandlingen. Pris 2150:-

KUR 1 x 3 behandlingar 3900:-


Kan givetvis göras som en enskild behandling också.

Permanent hårborttagning med Sterex Blend metod Diatermi

Permanent borttagning av hår i ansiktet. Vi använder oss av Sterex blend metod som skonsamt och effektivt tar bort hårväxt.
Metoden fungerar på både mörka och ljusa strån (där laserbehandling inte räcker till)
I början bör man gå relativt ofta för behandling men allt eftersom strån förlorar sin växtkraft blir det längre tid mellan behandlingarna .
Boka tid för konsultation och provbehandling då lägger vi samtidigt upp en plan för behandling.
Permanent borttagning av hår i ansiktet. Vi använder oss av Sterex Blend metod som skonsamt och effektivt tar bort hårväxt.
Metoden fungerar på både mörka och ljusa strån (där laserbehandling inte räcker till)
I början bör man gå relativt ofta för behandling men allt eftersom strån förlorar sin växtkraft blir det längre tid mellan behandlingarna .

Fillers = HYALURONSYRA

Erbjudande hela februari 1 ml Restylane Kysse 3000:-
Vi gör dina Läppar mjuka och vackra!

En behandling av läppar kan göras mycket diskret där vi förstärker konturerna på över och under läpp för att framhäva läppens form och minska tunna linjer som sträcker sig genom läppen och ovanför överläppen. Diskret volym.

För den kund som önskar en mer framträdande rundhet av läpparna bygger vi upp mer volym i de läppröda!
Det kan krävas tätare behandlingar första gångerna för att bygga upp volym och kollagen!
Läs mer här:
http://entouch.se/behandlingar/lappar/
Tårdike - kallar vi när man har en förlust av volym under ögonen och om man är tunn i huden ger skuggor och mörkhet som gör att man ser trött ut!
Här kan vi fylla ut tomrummet med fillers, det mjukar av och det trötta utseendet suddas bort! Vissa är förstås mörka i huden i detta område men det blir bättre när volym tillförs.
Detta är ofta genetiskt!

http://entouch.se/behandlingar/
Näsor är ett område som behandlas med fillers med små justeringar. Näsans höjd, rakhet, dölja små ojämnheter både utefter näsryggen eller i tippen!
VITAL injiceras i huden med några små fina stick ger vi huden en möjlighet att återfå en spänstigare, fuktbevarande och mer välmående hud. Hudens kvalité förbättras successivt. Vår rekommendation är att göra en kur på 3 gånger med ca 3-6 veckors mellanrum därefter beroende på utgångsläge 1 behandling efter 6 månader eller en ny kur. 1-2 kurer/år.
1 ml 3300:-
2 ml 5500:-
3 ml 8500:-
Hösten 2019 ERBJUDER vi en snabbare behandlings Kur
2 ml x 2 behandlingar = 4 ml VITAL 9900:-

Muskelavslappnade behandling med Botulinumtoxin

Detta är en behandling som ger avslappning till de stora käkmusklerna/ mazzeter som många har problem med främst under nätterna vid tandgnissling eller för dom som har en dålig ovana eller stress och går och biter ihop. Det kan ge upphov till huvudvärk/spänning och trasiga tänder.

Behandlingen ger också ett smalare intryck av ansiktet om muskeln är stor.

Pris från 5500:-
Botox/ Azzalure/ VISTABEL är alla samma muskelavslappnade läkemedel som bla används för att få spända muskler att slappna av och som ofta ger en god hjälp för de som lidera av spänningshuvudvärk eller migrän.

Muskelavslappnade behandling av stora tuggmuskel/mazzetermuskeln ger goda effekter på huvudvärk, tandgnissling och om man förstör sina tänder. Ett gott alternativ till bettskena.

HUDVÅRD

Den här behandlingen kan du boka om du är osäker på vilken behandling är bäst för dig. Behandlingen anpassas efter din huds behov
Konsultation och anpassning efter varje kunds behov rekommendation hur huden bör skötas och behandlas hemma. I en acnebehandling fokuserar vi på rengöring, peeling, portömnings mask.
En ansiktsbehandling som ger tydliga och fina resultat. Rengöring, Hydra glow peel (mjölksyra) massage och lumafirm uppstramande crèmemask som ger glöd och askungeresultat.
Länge har man forskat på A-vitamin (retinol, retinolsyra) och dess föryngrande och läkande egenskaper på huden. Pevonia har lyckats paketera A-vitaminet i en microkapsel som gör att det inte oxiderar och får en mycket längre behandlande verkan i huden.
Vill du så kan denna behandling med fördel utföras som kur på 3 behandlingar. Du betalar 2 av 3 behandlingar 2395 kronor. Passar dig som har en hud som börjat åldras, har stora porer, grov struktur och pigmentfläckar. Behandlingen har en sammandragande effekt på stora porer, jämnar ut strukturen och raderar pigmenteringar.

Serien är anpassad till dig som passerat 40 och som har behov av en kraftfull antiage serie.
Kraftfull syrabehandling ifrån MEDICALIA

Om du önskar en rejäl hud uppfräschning kan du välja att göra en enstaka behandling eller olika kurer.

Pris:
1 behandling 1600:-
1x3 behandlingar 4800:-
1x5 behandlingar 7700:-
Kraftfulla syrabehandlingar, vi rekommenderar tre-fem behandlingar med ca 7-21 dagars mellanrum. Efter behandling på dag 3-4 får du en mer eller mindre fjällning.

Behandlingen är optimal för dig som önskar en hud uppfräschning, minimerar linjer och rynkor, dämpa pigmenteringar, lindra acne och rosacea.

Ordinarie pris 4800 kronor
ERBJUDANDE KUR 1x3 behandlingar 3900:-http://entouch.se/behandlingar/medicalia-peeling/
Ansiktsbehandling för mannen; rengöring, mild kemisk peeling, portömmning (vid behov) massage och mask.
Cosmelan - pigmentbehandling en unik och kraftfull behandling avsedd att utjämna hudtoner och reducera pigmentsfläckar som orsakas av melanin i ansikte, hals och på händer. Behandlingen innehåller kraftfullt verkande ämnen som bryter ner ytskikten i huden och stimulerar cellförnyelsen.
Passar alla hudtyper – alla som önskar en fräschare och jämnare hud.

1 behandling + hemmaprodukt. Krävs att man är disciplinerad och uthållig!

Thermage

Thermage är för dig som vill få tajtare, fastare hud.

Behandlingen stramar upp och ökar spänsten i din hud.
Du kan välja att behandla hela ansiktet med eller utan runt ögonen, enbart övre eller under ögonlock eller båda, panna och övre ögonlock, nedre delen av aniktet med hals/haklinje eller dekolletage – eller huden under armarna (det s.k. gäddhänget), mage eller lår.
Resultatet av behandlingen kommer successivt under de närmast påföljande månaderna efter behandlingen.

Efter 6 månader gör vi en uppföljning där vi kontrollerar resultatet. Många är nöjda med en behandling men vissa behöver ytterligare stimulera kollagen och elastin beroende på utgångsläge och hur mycket produktion behandlingen fick igång. En del kunder väljer att göra en behandling till för att resultatet ska bli ännu bättre. Givetvis till en lägre kostnad. Hållbarheten varierar.
Thermage är för dig som vill få tajtare, fastare hud.

Behandlingen stramar upp och ökar spänsten i din hud.
Du kan välja att behandla hela ansiktet med eller utan runt ögonen, nedredelen av aniktet med hals/haklinje eller dekolletage – eller huden under armarna (det s.k. gäddhänget), mage eller lår.
Resultatet av behandlingen kommer successivt under de närmast påföljande månaderna efter behandlingen.

Efter 6 månader gör vi en uppföljning där vi kontrollerar resultatet. Många är nöjda med en behandling men vissa behöver ytterligare stimulera kollagen och elastin och behöver en behandling till för att resultatet ska bli ännu bättre. Givetvis till en lägre kostnad. Hållbarheten varierar.
Thermage är för dig som vill få tajtare, fastare hud.

Behandlingen stramar upp och ökar spänsten i din hud.
Du kan välja att behandla hela ansiktet med eller utan runt ögonen, Panna och övre ögonlock, nedre delen av aniktet med hals/haklinje eller dekolletage – eller huden under armarna (det s.k. gäddhänget), mage eller lår.
Resultatet av behandlingen kommer successivt under de närmast påföljande månaderna efter behandlingen.

Efter 6 månader gör vi en uppföljning där vi kontrollerar resultatet. Många är nöjda med en behandling men vissa behöver ytterligare stimulera kollagen och elastin beroende på utgångsläge och hur mycket produktion behandlingen fick igång. End del kunder väljer att göra en behandling till för att resultatet ska bli ännu bättre. Givetvis till en lägre kostnad. Hållbarheten varierar.
Thermage är för dig som vill få tajtare, fastare hud.

Behandlingen stramar upp och ökar spänsten i din hud.
Du kan välja att behandla hela ansiktet med eller utan runt ögonen, enbart övre eller under ögonlock eller båda, panna och övre ögonlock, nedre delen av aniktet med hals/haklinje eller dekolletage – eller huden under armarna (det s.k. gäddhänget), mage eller lår.
Resultatet av behandlingen kommer successivt under de närmast påföljande månaderna efter behandlingen.

Efter 6 månader gör vi en uppföljning där vi kontrollerar resultatet. Många är nöjda med en behandling men vissa behöver ytterligare stimulera kollagen och elastin beroende på utgångsläge och hur mycket produktion behandlingen fick igång. En del kunder väljer att göra en behandling till för att resultatet ska bli ännu bättre. Givetvis till en lägre kostnad. Hållbarheten varierar.
Thermage är för dig som vill få tajtare, fastare hud.

Behandlingen stramar upp och ökar spänsten i din hud.
Du kan välja att behandla hela ansiktet med eller utan runt ögonen, enbart övre eller under ögonlock eller båda, panna och övre ögonlock, nedre delen av aniktet med hals/haklinje eller dekolletage – eller huden under armarna (det s.k. gäddhänget), mage eller lår.
Resultatet av behandlingen kommer successivt under de närmast påföljande månaderna efter behandlingen.

Efter 6 månader gör vi en uppföljning där vi kontrollerar resultatet. Många är nöjda med en behandling men vissa behöver ytterligare stimulera kollagen och elastin beroende på utgångsläge och hur mycket produktion behandlingen fick igång. En del kunder väljer att göra en behandling till för att resultatet ska bli ännu bättre. Givetvis till en lägre kostnad. Hållbarheten varierar.
Välkommen på Återbesök efter din Thermagebehandling.

Nu efter 6 månader gör vi en uppföljning där vi dokumenterar resultatet. Många är nöjda med en behandling men vissa behöver ytterligare stimulera kollagen och elastin allt beroende på utgångsläge och hur mycket produktion behandlingen fick igång. En del kunder väljer att göra en behandling till för att resultatet ska bli ännu bättre. Givetvis till en lägre kostnad. Hållbarheten varierar upp till fem år. Vi slutar inte åldras så en fortsatt stimulans är nödvändig!

Tips är att fortsätta stimulera den yttre hudens kollagen med Peelingar och Dermapen!

SKIN REJUVENATION -Quadro Star PRO Yellow

Skinrejuvenation med Quadro Star PRO yellow.
En laserbehandlingen där vi med en scanner stimulerar kollagen produktionen, sudda bort diffus rodnad från kärl och minskar sommarens pigment.

Energi/värme skickas ner i huden och plockar upp pigmenteringarna till ytan, får kärlen att koagulera och kollagenet att öka. Detta ger en jämnare hud ton med mindre prickar och kärl.

1 beh 3500:-

ERBJUDANDE Hösten 2018
KUR: Ansikte 1x3 beh. 9000:-
KUR: Ansikte, hals och dekolletage 1x3 beh. 12.000:-

Konsultation

Kostnaden för detta besök beror givetvis på vilken behandling vi kommer överens om att göra.
Thermage eller Ultra V trådlyft - för dig som vill få tajtare hud.

Konsultera Dr Carmen Miron Romo om vilken behandling som passar dig bäst inget utesluter att man kan göra bägge behandlingar med några veckors mellanrum.

Med Thermage kan du välja att behandla hela ansiktet med eller inte runt ögonen, nedre delen av ansiktet med hals/haklinje – eller kanske huden under armarna (det s.k. gäddhänget), mage, lår.
Resultatet av behandlingen kommer successivt under de närmast påföljande 6 månaderna.

När 6 månader gått gör vi en uppföljning där vi kontrollerar resultatet tillsammans. Många är nöjda med en behandling medans endel av våra kunder behöver ytterligare uppföljande behandling för att stimulera kollagenet ännu mer. Hållbarheten varierar.

Ultra V trådlyft kan också varieras vilka områden som kan behandlas kom på en konsultation.

Dr Carmen erbjuder även behandlingar med vår eminenta kärl och pigment laser Quadro Star, konsultation och behandlingar erbjuds på måndagar och onsdag kvällar.
Konsultation hos sjuksköterska Sofia Augustsson erfarenhen injektionsspecialist sedan -07. Jag hjälper dig att ananlysera din hud, ansiktsform, proportioner och dina behov. Vi kan tillsammans skräddar sy ett behandlingsprogram från hela vår palett av behandlingar som vi erbjuder på ENTOUCH!
Konsultation hos ssk Annika Harlén, injektionsspecialist erfarenhet sedan -99. Jag hjälper dig att ananlysera din hud, ansiktsform, propotioner och dina behov. Vi kan tillsammans skräddar sy ett behandlingsprogram från hela vår palett av behandlingar som vi erbjuder på ENTOUCH!
Vid en hudvårdskonsultation rengör och analyserar vi din hud och berättar för dig hur du ska sköta den på bästa möjliga sätt för.

Vi tipsar och rekommenderar produkter som passar din hud och som ger den hälsa och välbefinnande.
Belkyra är ett läkemedel som är godkänt för behandling av dubbelhaka. Belkyra ger en viss uppstramning av huden i området. Den verksamma substansen är deoxicholsyra = gallsyra som injiceras med en tunn nål i fettkudden.

Innan behandlingen markerar man ut behandlingsområdet noggrant med en speciell prickmall som appliceras på huden, det förenklar en jämn dosering. Själva behandlingen tar bara några minuter och innebär 15-25 små stick. Behandlingen innebär en kort stunds obehag, då det spänner ordentligt i vävnaden men det är snabbt övergående. Kyla iform av ispåse mot området känns för de flesta skönt.

Man börjar se resultat efter några veckor. Om man vill ha ännu mer effekt kan behandlingen upprepas efter 6 veckor.

Hur många behandlingar behövs? Normalt behövs 1-4 behandlingar. Studier har visat att 2 behandlingar är vanligast. Resultatet är permanent.

Biverkningar? Man kan få blåmärken och klåda de första dagarna. Hakan blir ordentligt svullen de första dagarna/ veckan därefter en övergående fasthet i behandlingsområdet som sakta lättar och mjuknar.

Vi gör ingen behandling på gravida eller ammande mödrar.

Priset är från 9900:-/ behandling beroende på mängd/dos.

Kärl

Vi arbetar med – Quadro Star PRO yellow.

Laserbehandling är mycket effektivt mot ytliga blodkärl.
Energi/värme skickas ner till blodkärlet och får kärlet att koagulera, för att sedan dra ihop sig utan att den omkringliggande vävnaden påverkas.

Inflammationen som uppstår i kärlet är en del av läknings processen som kroppen själv tar hand om, kärlet försvinner permanent (äts upp av vårt immunförsvar) och det gula laserljuset gör att huden runt om inte påverkas.

Antal behandlingar: Beror på antalet blodkärl oftast krävs 1-3 behandling. Det finns en sk penna som tar bort de synliga kärlen och en scanner som reducerar diffus rodnad som också är kärl som ligger mer på djupet.

Från 1500:- och uppåt
Vi arbetar med – Quadro Star PRO yellow.

Laserbehandling som är mycket effektiv att reducera blodkärl.
Energi/värme skickas ner till blodkärlet och får kärlet att koagulera, för att sedan dra ihop sig utan att den omkringliggande vävnaden påverkas.

Inflammationen som uppstår i kärlet är en del av läknings processen som kroppen själv tar hand om, kärlet försvinner permanent (äts upp av vårt immunförsvar) och det gula laserljuset gör att huden runt om inte påverkas.

Antal behandlingar: Beror på antalet blodkärl oftast krävs 1-3 behandling. Det finns en sk penna som tar bort de synliga kärlen och en scanner som reducerar diffus rodnad som också är kärl som ligger mer på djupet.

Från 1500kronor /behandling
Vi arbetar med – Quadro Star PRO yellow.

Laserbehandling som är mycket effektiv mot prickar och pigment.

Antal behandlingar: Beror på oftast 1-3 behandling. en sk Med laser maskinens penna och hög frekvens bränns pricken eller pigmentet skapar en liten sårskorpa eller att den bruna pricker först blir mörkare för att sedan ramla bort.

från 1500kronor /behandling
Vi arbetar med – Quadro Star PRO yellow.

Laserbehandling som är mycket effektiv mot blodkärl.
Energi/värme skickas ner till blodkärlet och får kärlet att koagulera, för att sedan dra ihop sig utan att den omkringliggande vävnaden påverkas.

Inflammationen som uppstår i kärlet är en del av läknings processen som kroppen själv tar hand om, kärlet försvinner permanent (äts upp av vårt immunförsvar) och det gula laserljuset gör att huden runt om inte påverkas.

Antal behandlingar: Beror på antalet blodkärl oftast krävs 1-3 behandling. Det finns en sk penna som tar bort de synliga kärlen och en scanner som reducerar diffus rodnad som också är kärl som ligger mer på djupet.

Från 1500 kronor/behandling
Vi tar bort godartade hudförändringar, prickar och skäggvårtor med vår Quadro Star Pro Yellow laser. Pris från 1500 kronor/behandling.

Boka gärna tid till Dr Carmen
Vi arbetar med senaste laser tekniken – QuadroStarPRO yellow.

Laserbehandlingen är effektiv mot blodkärl. När man har melasma har man små kärl som ligger under pigmenteringen och föder pigmentet när vi reducerar kärlen bleknar pigmenteringen.

Energi/värme skickas ner till blodkärlet och får kärlet att koagulera, för att sedan dra ihop sig utan att omkringliggande vävnad påverkas.

Antal behandlingar: Beror på antalet blodkärl oftast krävs 1-5 behandlingar. Melasma kan återkomma och krävs att man håller efter med nya laser behandlingar, givetvis solskydd, kemiska peelingar och blekande hudvård från MEDICALIA.

Pris från 2500:- och uppåt beroende på hur stort område vi behandlar.

MicroNeedling - Nålningsbehandling

En kombinationsbehandling med Mesoestetic M.Pen och peeling som anpassas efter din hudtyp.
Behandlingen är perfekt för dig med grovhud, stora poorer, fina linjer och ärr. Behandlingen ger lyster och spänst, stimulerar din egna kollagen tillväxt. Vi rekommenderar 3 behandlingar med 4-6 veckors mellanrum.

Efter behandlingen är huden röd och rosig och du får inte sminka dig på 12 timmar, du ska givetvis vara försiktig med sol direkt efter. Undvik träning 24 timmar.
Mesoestetic M.Pen är en nålningsbehandling av huden en populär metod att hålla huden i bra kondition. Med 12 sterila nålar som vertikalt gör små hål i huden stimuleras din nyproduktion av naturligt kollagen. De små fina hålen ökar hudens upptagningsförmåga av näringsämnen och fukt med 80%. Vi tillför vitaminer och mineraler för att din hud ska få lyster och må bra.

Rekommenderas för behandling av: Ansikte, hals dekoltage, handryggar. Åldrad och spänst fattig hud, fina linjer och rynkor, runt munnen, läppar och runt ögonen, hudföryngring, stora porer, ärr, acneärr även indragna ärr efter trauma eller kirurgi. Vi rekommenderar en KUR 1x3 behandlingar.

Ansikte 1 beh 3500:- med peeling 4500:-
Kur Ansikte 1x3 beh. 9400:- med peel 10.800:-

Ansikte och Hals 1 beh 4500:- med peeling 5500:-
Kur Ansikte + Hals 1x3 beh. 10.800 med peel 12500:-

Ansikte, hals och dekoltage 1 beh. 5500:- med Peel 6500:-
Kur Ansikte, hals och dekoltage 1 x 3 beh. 12900:- med peel 15000:-

Dubbelhaka

Belkyra är ett läkemedel som är godkänt för behandling av dubbelhaka. Belkyra ger en viss uppstramning av huden i området. Den verksamma substansen är deoxicholsyra = gallsyra som injiceras med en tunn nål i fettkudden.

Innan behandlingen markerar man ut behandlingsområdet noggrant med en speciell prickmall som appliceras på huden, det förenklar en jämn dosering. Själva behandlingen tar bara några minuter och innebär 15-25 små stick. Behandlingen innebär en stunds obehag, då det spänner ordentligt i vävnaden men det är snabbt övergående. Kyla iform av ispåse mot området känns för de flesta skönt.

Man börjar se resultat efter några veckor. Om man vill ha ännu mer effekt kan behandlingen upprepas efter 6 veckor.

Hur många behandlingar behövs? Normalt behövs 1-4 behandlingar. Studier har visat att 2 behandlingar är vanligast. Resultatet är permanent.

Biverkningar, Man kan få blåmärken och klåda de första dagarna. Hakan blir ordentligt svullen de första dagarna/ veckan därefter en övergående fasthet i behandlingsområdet som sakta lättar och mjuknar.

Vi gör ingen behandling på gravida eller ammande mödrar.

Priset är från 9800:-/ behandling beroende på mängd/dos.
Om du behöver mer än 2 behandlingar ger vi 20% rabatt på den dos du behöver.

Svettbehandlingar Hyperhidrios

Att svettas är ett naturligt sätt att reglera temperaturen i kroppen, men vissa personer har ovanligt hög svettproduktion och lider av besvär som hämmar i vardagen.

Läs mer här:
http://entouch.se/behandlingar/svettbehandling/

Kom gärna 30 min innan din behandlingstid för bedövning av dina handflator!
Att svettas är ett naturligt sätt att reglera temperaturen i kroppen, men vissa personer har ovanligt hög svettproduktion och lider av besvär som hämmar i vardagen.
Läs mer här:
http://entouch.se/behandlingar/svettbehandling/

Sklerosering av Kärl på benen

Injektionsbehandling av ytliga kärl behövs oftast 3-4 behandlingar med 3-4 veckors mellanrum.

ENTOUCH

Entouch drivs av legitimerade sjuksköterskan Annika Harlén kliniken startades i september 2013. Annika har många år i branschen bland annat 14 år på Akademikliniken. Hon och Sofia Augustsson är estetiska injektionsspecialister och arbetar både med fillers och muskelavslappnande "botox". Sedan 2017 är Dr Carmen Mirón Romo medicinskt ansvarig. Dr.Carmen är kirurg och har många års erfarenhet av att utföra hudbehandlingar bl.a med Thermage för uppstramande effekt av huden. NYHET! Ultra V Trådlyft som är ett fint komplement till övriga behandlingar på kliniken. Carmen utför också kärllaser behandlingar med QuadroStar som passar för den som har ytliga kärl, prickar och pigment! Vi behandlar dubbelhakor med Belkyra permanent fett reduktion. Hudterapeut och ”drottningen” av kemiska peelingar Cecilia Hjortfors erbjuder allt från sköna ansiktsbehandlingar till resultat inriktade kemiska peelingar skräddarsydda för varje kund. Permanent hårborttagning i ansiktet med Diatermi. Klinikens hudvårds produkter är från USA - MEDICALIA och PEVONIA, vi ger individuella råd om hur du på bästa sätt sköter din hud. Dessutom erbjuder vi Microneedeling – nålningsbehandling för hudens välbefinnande en behandlingskur som passar alla. Sofia Augustsson Injektionsspecialist sedan 2007 förstärker teamet med sin erfarenhet och kunskap inom fillers och botulinumtoxin behandlingar hon erbjuder också microneedling och kemiska peelingar. Tillsammans är vi ett starkt arbetsteam med lång erfarenhet. VÄLKOMNA till en personlig klinik!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider ANNIKA Mån- Ons 10-17
Tors 11-19
Fre 9:30-16
SOFIA Mån och Ons 9:30-15
Tis och Tors 11-17
Fre 9:30-16
CARMEN Mån -Tis 9-15
Ons 9-19
Fre 9-15
CECILIA Ons 15-19
Tors 10-18
Adress
Birger Jarlsgatan 39, 4tr
111 45 Stockholm
Norrmalm
Öppna i Google Maps 🗗