Vad vill du boka?

Varmt välkomna till ENTOUCH på Birger Jarlsgatan 39 ett kvarter från Stureplan! Här får du den omsorg du behöver när det gäller ditt välbefinnande! Vi är specialister på estetiska behandlingar allt från Injektioner till avancerad radiovågs teknologi!, behandlingar av ytliga kärl, melasma, rosacea, prickar. Läs gärna på www.entouch.se 

Boka gärna tid via denna sida, har du frågor maila eller skicka sms så hör vi av oss så snart vi har möjlighet! Vi ses!

annika.harlen@entouch.se  070-736 6034
carmen.miron@entouch.se  070-9911046
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

ERBJUDANDE hud fin till JUL och NYÅR träffa vår nya hudterapeut Cecilia

Kraftfulla syrabehandlingar, vi rekommenderar tre-fem behandlingar med ca 7-14 dagars mellanrum. Efter behandling på dag 3-4 får Du en mer eller mindre fjällning.

Behandlingen är optimal för dig som önskar en rejäl hud uppfräschning, minimerar linjer och rynkor, dämpa pigmenteringar, läka acne, lindra rosacea.

Ordinarie pris för en behandling 1300:-
ERBJUDANDE KUR 1x3behandlingar 3200:- eller ERBJUDANDE KUR 1x5behandlingar 5500:-


http://entouch.se/behandlingar/medicalia-peeling/
MICRO-RETINOL behandling effektiv för dig över 40 år!

Länge har man forskat på A-vitamin (retinol, retinolsyra) och dess föryngrande och läkande egenskaper på huden.
Pevonia har lyckats paketera A-vitaminet i en microkapsel som gör att det inte oxiderar och får en mycket längre behandlande verkan i huden.
Det här är behandlingen för dig som vill se direkta resultat efter en behandling. Reducera pigment, förbättrar fuktigheten, uppstramande effekt och jämnare hud!

Passar dig som har en hud som börjat åldras, har stora porer, grov struktur och pigmentfläckar. Behandlingen har en sammandragande effekt på stora porer, jämnar ut strukturen och raderar pigmonteringar.

Går att göra som en enskild behandling. Rekommendation är 3 behandlingar under 30 dagar

Passar inte för personer med känslig hud eller med aktiv acne.
Pevonia använder sig av 2 olika stamceller från växtriket: från den Marockanska argan örten och Europeisk kamrer roten. En stamcell är en cell som har egenskaperna att anpassa sig och efterlikna andra celler. Detta sker i både epidemis (överhuden) och Dermis (läderhuden) och resulterar i att huden får ny energi, ökad cirkulation vilket i förlängningen ökar cellförnyelse och jämnar ut linjer och rynkor.

Serien är anpassad till dig som passerat 40 och som har behov av en kraftfull antiage serie.
Med en blandning av stamceller från argan och vallört och en mask med collagen, retinol elastin kan vi superladda huden med energi, radera rynkor och linjer och ge huden den glöd vi alla önskar. Behandlingen ger direkta resultat på fina linjer och rynkor, den ger huden en fantastisk glöd.

Behandlingen kan utföras som en enskild behandling men med fördel i kur på 3 gånger med 2-4 veckors mellanrum. Ordinarie pris 2090:-/ beh.

THERMAGE ERBJUDANDE till Dr Carmen Nov-Dec -17

Thermage är för dig som vill få tajtare, fastare hud.

Behandlingen stramar upp och ökar spänsten i din hud. Deu kan välja att behandla hela ansiktet med eller utan runt ögonen,nedredelen av aniktet med hals/haklinje eller dekolletage – eller huden under armarna (det s.k. gäddhänget), mage eller lår.
Resultatet av behandlingen kommer successivt under de närmast påföljande månaderna efter behandlingen.

Efter 6 månader gör vi en uppföljning där vi kontrollerar resultatet. Många är nöjda med en behandling men vissa behöver ytterliggare stimulera kollagen och elastin och behöver ytterligare en behandling för att resultatet ska bli ännu bättre. Hållbarheten varierar.
Thermage är för dig som vill få tajtare, fastare hud.

Behandlingen stramar upp och ökar spänsten i din hud.
Du kan välja att behandla hela ansiktet med eller utan runt ögonen, nedredelen av aniktet med hals/haklinje eller dekolletage – eller huden under armarna (det s.k. gäddhänget), mage eller lår.
Resultatet av behandlingen kommer successivt under de närmast påföljande månaderna efter behandlingen.

Efter 6 månader gör vi en uppföljning där vi kontrollerar resultatet. Många är nöjda med en behandling men vissa behöver ytterligare stimulera kollagen och elastin och behöver en behandling till för att resultatet ska bli ännu bättre. Givetvis till en lägre kostnad. Hållbarheten varierar.

Fillers = HYALURONSYRA

Fillers består av hyaluronsyra som en ett naturligt ämne i vår hud men som minskar med åren.

Med väldokumenterade och välbeprövade produkter kan vi tillföra volym i ansiktet, mjuka av linjer i panna. kråksparkar nasolbialveck, ge stöd i mungipor och haka, förgylla dina läppar återskapa volym och kontur och ge fuktboost till huden.

Som estet och ansiktskonstnär kombinerar jag den bästa behandlingen för varje persons behov. Med fördel kombination med muskelavslappnade där det behövs.
Dessa veck är olika djupa beroende på hur mycket volym vi har i kinderna och hur starka skrattmusklerna är. Dessa är en enkel behandling att mjuka av och få grundare och mindre synliga linjer. Endast två små tunna stick i huden!
Läppar är vackra och sensitiva!

En behandling av läppar kan göras mycket diskret där vi förstärker konturerna på över och under läpp för att framhäva läppens form och minska tunna linjer som sträcker sig genom läppen och ovanför överläppen. Diskret volym.

För den kund som önskar en mer framträdande rundhet av läpparna bygger vi upp volym i de läppröda!
Det kan krävas tätare behandlingar första gångerna för att bygga upp volym och kollagen!
Läs mer här:
http://entouch.se/behandlingar/lappar/
I denna behandling fyller vi ut volyms förlust i mellanansiktet och bygger kindben för att lyfta ansiktet! Anpassat efter varje kunds behov.

http://entouch.se/behandlingar/
Behandla din haka med fillers ger ett bättre avslut till ansiktet!

Skapa ett bättre stöd till din haklinje eller dölj begynnade hamsterpåsar.

Är du man kan vi bygga en mer maskulin bredare haka eller haklinje.
Behandlas med VITAL, 3 behandlingar i 3 månader.
1ml x 2 st VITAL /behandling x3 behandlingar = 6 ml VITAL totalt kostnad 12000:-

VOLITE 1ml x 2 st var 6 månad 7600:-
VITAL injiceras i huden med några små fina stick ger vi huden en möjlighet att återfå en spänstigare, fuktbevarande och mer välmående hud. Hudens kvalité förbättras suggsesivt och behandlingen bör följas upp. Rekommendation är att göra en kur på 3 gånger med ca 3-6 veckors mellanrum därefter beroende på utgångsläge 1 behandling efter 6 månader eller en ny kur. 1-2 kurer/år.
1 ml 3300:-
2 ml 5500:-
3 ml 7500:-
Sura mungipor vill ingen ha här bygger jag upp volym anpassat efter varje kunds behov!

Kan ibland med fördel kompliteras med Azzalure/botulinumtoxin.
Tårdike - kallar vi när man har en förlust av volym under ögonen och om man är tunn i huden ger skuggor och mörkhet som gör att man ser trött ut!
Här kan vi fylla ut tomrummet med fillers, det mjukar av och det trötta utseendet suddas bort! Vissa är förstås mörka i huden i detta område men det blir bättre när volym tillförs.
Detta är ofta genetiskt!

http://entouch.se/behandlingar/
Näsor är ett område som behandlas med fillers med små justeringar. Näsans höjd, rakhet, dölja små ojämnheter både utefter näsryggen eller i tippen!
Våra örsnibbar tunnas ut med åren och har man gärna örhängen så är det enkelt att återge stadga i snibbarna med fillers.

HUDVÅRD

Konsultation och anpassning efter varje kunds behov rekommendation hur huden bör skötas och behandlas hemma. I en acnebehandling fokuserar vi på rengöring, peeling, portömnings mask.
Vid en hudvårdskonsultation rengör och analyserar vi din hud och berättar för dig hur du ska sköta den på bästa möjliga sätt för.

Vi tipsar och rekommenderar produkter som passar din hud och som ger den hälsa och välbefinnande.
En ansiktsbehandling som ger tydliga och fina resultat. Rengöring, Hydra glow peel (mjölksyra) massage och lumafirm uppstramande crèmemask som ger glöd och askungeresultat.
Färgning av fransar och bryn + plockning av bryn.
En kraftig kemisk peeling som ger stor av fjällning under
ca 5-7 dagar. Förbättrar hudstukturen, fina linjer, ljusar upp pigmenteringar. För dig med en åldrad solskadad hud.

Kraftig rodnad direkt efter behandling och höga sol restriktioner.

Behandlingen kan upprepas efter 6 månader.

Muskelavslappnade behandling med Botulinumtoxin

Botulinumtoxin Typ A med andra ord Botox/Azzalure/Vistabel är ett muskelavslappnade beprövat läkemedel som injiceras i överaktiva muskler hos oss på ENTOUCH hjälper vi till att behandla mellan ögonbryn för att ge ett lyft till ögonlock och ögonbryn minska linjerna runt ögonen och horisontella linjer i pannan. Vi kan även minska sura mungipor, rökrynkor ovanför överläppen spända strängar på halsen.
Detta är en behandling som ger avslappning till de stora käkmusklerna/ mazzeter som många har problem med främst under nätterna vid tandgnissling eller för dom som har en dålig ovana eller stress och går och biter ihop. Det kan ger upphov till huvudvärk/spänning och trasiga tänder.

Behandlingen ger också ett smalare intryck av ansiktet om muskeln är stor.
Botox/ Azzalure/ VISTABEL är alla samma muskelavslappnade läkemedel som bla används för att få spända muskler att slappna av och som ofta ger en god hjälp för de som lidera av spänningshuvudvärk eller migrän.

Muskelavslappnade behandling av stora tuggmuskel/mazzetermuskeln ger goda effekter på huvudvärk, tandgnissling och om man förstör sina tänder. Ett gott alternativ till bettskena.
Har du en tendens att använda din sura muskel när du pratar och inte håller med! Då finns det ett knep att blockera din depressor anguli oris muskel med Botox/Azzalure /Vistabel som får den att inte bli lika överaktiv.
Att svettas är ett naturligt sätt att reglera temperaturen i kroppen, men vissa personer har ovanligt hög svettproduktion och lider av besvär som hämmar i vardagen.

Läs mer här:
http://entouch.se/behandlingar/svettbehandling/

Kom gärna 30 min innan din behandlingstid för bedövning av dina handflator!
Att svettas är ett naturligt sätt att reglera temperaturen i kroppen, men vissa personer har ovanligt hög svettproduktion och lider av besvär som hämmar i vardagen.
Läs mer här:
http://entouch.se/behandlingar/svettbehandling/

Dubbelhaka

Belkyra är ett läkemedel som är godkänt för behandling av dubbelhaka. Belkyra ger en viss uppstramning av huden i området. Den verksamma substansen är deoxicholsyra = gallsyra som injiceras med en tunn nål i fettkudden.

Innan behandlingen markerar man ut behandlingsområdet noggrant med en speciell prickmall som appliceras på huden, det förenklar en jämn dosering. Själva behandlingen tar bara några minuter och innebär 15-25 små stick. Behandlingen innebär en kort stunds obehag, då det spänner ordentligt i vävnaden men det är snabbt övergående. Kyla iform av ispåse mot området känns för de flesta skönt.

Man börjar se resultat efter några veckor. Om man vill ha ännu mer effekt kan behandlingen upprepas efter 6 veckor.

Hur många behandlingar behövs? Normalt behövs 1-4 behandlingar. Studier har visat att 2 behandlingar är vanligast. Resultatet är permanent.

Biverkningar, Man kan få blåmärken och klåda de första dagarna. Hakan blir ordentligt svullen de första dagarna/ veckan därefter en övergående fasthet i behandlingsområdet som sakta lättar och mjuknar.

Vi gör ingen behandling på gravida eller ammande mödrar.

Priset är från 9800:-/ behandling beroende på mängd/dos.

Kärl

Vi arbetar med den senaste laser tekniken – QuadroStarPRO yellow.

Laserbehandling är mycket effektivt mot ytliga blodkärl.
Energi/värme skickas ner till blodkärlet och får kärlet att koagulera, för att sedan dra ihop sig utan att den omkringliggande vävnaden påverkas.

Inflammationen som uppstår i kärlet är en del av läknings processen som kroppen själv tar hand om, kärlet försvinner permanent (äts upp av vårt immunförsvar) och det gula laserljuset gör att huden runt om inte påverkas.

Antal behandlingar: Beror på antalet blodkärl oftast krävs 1-3 behandling. Det finns en sk penna som tar bort de synliga kärlen och en skanner som reducerar diffus rodnad som också är kärl som ligger mer på djupet.
Melasma
40 min 3.500,00 kr Mer info
Vi arbetar med den senaste laser tekniken – QuadroStarPRO yellow.

Laserbehandlingen är mycket effektivt mot blodkärl. När man har melasma är det små kärl som ligger under pigmenteringen och föder pigmentet med sin mörka färg får vi bort kärlen försvinner också pimenteringen.

Energi/värme skickas ner till blodkärlet och får kärlet att koagulera, för att sedan dra ihop sig utan att omkringliggande vävnad påverkas.

Inflammationen som uppstår i kärlet är en del av läknings processen som kroppen själv tar hand om, kärlet försvinner permanent (äts upp av vårt immunförsvar) och det gula laserljuset gör att huden runt om inte påverkas.

Antal behandlingar: Beror på antalet blodkärl oftast krävs 1-3 behandling. Laserpennan tar bort de synliga kärlen vid första behandlingen och en scanner reducerar diffus rodnad som också är kärl som ligger mer på djupet.

Pris från 2500:- och uppåt
Rosasea
40 min 3.500,00 kr Mer info
Vi arbetar med den senaste laser tekniken – QuadroStarPRO yellow.

Laserbehandling är mycket effektivt mot ytliga blodkärl.
Energi/värme skickas ner till blodkärlet och får kärlet att koagulera, för att sedan dra ihop sig utan att den omkringliggande vävnaden påverkas.

Inflammationen som uppstår i kärlet är en del av läknings processen som kroppen själv tar hand om, kärlet försvinner permanent (äts upp av vårt immunförsvar) och det gula laserljuset gör att huden runt om inte påverkas.

Antal behandlingar: Beror på antalet blodkärl oftast krävs 1-3 behandling. Det finns en sk penna som tar bort de synliga kärlen och en skanner som reducerar diffus rodnad som också är kärl som ligger mer på djupet.
Vi arbetar med den senaste laser tekniken – QuadroStarPRO yellow.

Laserbehandlingen är mycket effektivt mot ytliga blodkärl.
Energi/värme skickas ner till blodkärlet och får kärlet att koagulera, för att sedan dra ihop sig utan att omkringliggande vävnad påverkas.

Inflammationen som uppstår i kärlet är en del av läknings processen som kroppen själv tar hand om, kärlet försvinner permanent (äts upp av vårt immunförsvar) och det gula laserljuset gör att huden runt om inte påverkas.

Antal behandlingar: Beror på antalet blodkärl oftast krävs 1-3 behandling. Laserpennan tar bort de synliga kärlen vid första behandlingen och en scanner reducerar diffus rodnad som också är kärl som ligger mer på djupet.

Pris från 1500:- och uppåt/ behandling

DERMAPEN -hudföryngring /ärr

Dermapen är en avancerad nålningsteknik och en populär metod att hålla huden i bra kondition. Det är 12 sterila nålar som vertikalt gör små hål i huden detta stimulerar din nyproduktion av naturligt kollagen. De små fina hålen ökar hudens upptagningsförmåga av näringsämnen och fukt med 80%.

Rekommenderas för behandling av: Åldrad och spänstfattig hud, fina linjer och rynkor, rökrynkor runt munnen och linjer runt ögonen, hudföryngring, stora porer, ärr, acneärr även indragna ärr eftertrauma eller kirurgi.
En kombinationsbehandling med Dermapen och peeling som anpassas efter din hudtyp.
Behandlingen är bra för grovhud, stora poorer, fina linjer och ärr. Den ger lyster och spänst, stimulerar din egna kollagen tillväxt.


Efter behandlingen är huden röd och rosig och du får inte sminka dig på 12 timmar efter denna behandling, du ska givetvis vara försiktig med sol direkt efter. Undvik träning de första 24 timmarna.

Hudförändringar

Behandling med Cryo penna reducerar pigmentsfläckar, solskador.
Tar även bort kärl, cherry spotts, spiders, skintags, vårtor i ansiktet.

Med en kylteknik fryser vi bort hudförändringarna. Behandlingen kan behöva upprepas flera gånger.

Från 1000:-

Konsultation

Belkyra är ett läkemedel som är godkänt för behandling av dubbelhaka. Belkyra ger en viss uppstramning av huden i området. Den verksamma substansen är deoxicholsyra = gallsyra som injiceras med en tunn nål i fettkudden.

Innan behandlingen markerar man ut behandlingsområdet noggrant med en speciell prickmall som appliceras på huden, det förenklar en jämn dosering. Själva behandlingen tar bara några minuter och innebär 15-25 små stick. Behandlingen innebär en kort stunds obehag, då det spänner ordentligt i vävnaden men det är snabbt övergående. Kyla iform av ispåse mot området känns för de flesta skönt.

Man börjar se resultat efter några veckor. Om man vill ha ännu mer effekt kan behandlingen upprepas efter 6 veckor.

Hur många behandlingar behövs? Normalt behövs 1-4 behandlingar. Studier har visat att 2 behandlingar är vanligast. Resultatet är permanent.

Biverkningar? Man kan få blåmärken och klåda de första dagarna. Hakan blir ordentligt svullen de första dagarna/ veckan därefter en övergående fasthet i behandlingsområdet som sakta lättar och mjuknar.

Vi gör ingen behandling på gravida eller ammande mödrar.

Priset är från 9900:-/ behandling beroende på mängd/dos.

Thermage är för dig som vill få tajtare hud.

Behandlingen stramar upp huden. Du kan välja behandling av hela ansiktet med eller inte runt ögonen, nedre delen av ansiktet med hals/haklinje – eller kanske huden under armarna (det s.k. gäddhänget), mage, lår.
Resultatet av behandlingen kommer successivt under de närmast påföljande 6 månaderna.

När 6 månader gått gör vi en uppföljning där vi kontrollerar resultatet tillsammans. Många är nöjda med en behandling medans endel av våra kunder behöver en ytterligare för att stimulera kollagenet ännu mer. Vid behov kommer vi överens om ytterligare en behandling som gör resultatet ännu bättre. Hållbarheten varierar.

Dr Carmen erbjuder konsultation och behandlingar på måndagar .
Konsultation hos ssk Annika Harlén, injektionsspecialist erfarenhet sedan -99. Jag hjälper dig att ananlysera din hud, ansiktsform, propotioner och dina behov. Vi kan tillsammans skräddar sy ett behandlingsprogram från hela vår palett av behandlingar som vi erbjuder på ENTOUCH!
Kostnaden för detta besök beror givetvis på vilken behandling vi kommer överens om att göra.

Muskelavslappnade behandling med Botulinumtoxin och fillers

Softlift är en kombinationsbehandling som anpassas efter kundens behov. Här använder vi både Botullinumtoxin och fillers.

Thermage

Thermage är för dig som vill få tajtare, fastare hud.

Behandlingen stramar upp och ökar spänsten i din hud.
Du kan välja att behandla hela ansiktet med eller utan runt ögonen, enbart övre eller under ögonlock eller båda, panna och övre ögonlock, nedre delen av aniktet med hals/haklinje eller dekolletage – eller huden under armarna (det s.k. gäddhänget), mage eller lår.
Resultatet av behandlingen kommer successivt under de närmast påföljande månaderna efter behandlingen.

Efter 6 månader gör vi en uppföljning där vi kontrollerar resultatet. Många är nöjda med en behandling men vissa behöver ytterligare stimulera kollagen och elastin beroende på utgångsläge och hur mycket produktion behandlingen fick igång. En del kunder väljer att göra en behandling till för att resultatet ska bli ännu bättre. Givetvis till en lägre kostnad. Hållbarheten varierar.
Thermage är för dig som vill få tajtare, fastare hud.

Behandlingen stramar upp och ökar spänsten i din hud. Deu kan välja att behandla hela ansiktet med eller utan runt ögonen,nedredelen av aniktet med hals/haklinje eller dekolletage – eller huden under armarna (det s.k. gäddhänget), mage eller lår.

Vid behandling av mage är det extra viktigt att göra en konsultation innan för att göra en bedömning av hud, hudöverskott och fettdipå. Behandlingen kan inte minska fett och inte heller jämföras med en bukplastik där man avlägsnar hudöverskott.

Resultatet av behandlingen kommer successivt under de närmast påföljande månaderna efter behandlingen.

Efter 6 månader gör vi en uppföljning där vi kontrollerar resultatet. Många är nöjda med en behandling men vissa behöver ytterliggare stimulera kollagen och elastin och behöver ytterligare en behandling för att resultatet ska bli ännu bättre. Hållbarheten varierar.
Thermage är för dig som vill få tajtare, fastare hud.

Behandlingen stramar upp och ökar spänsten i din hud.
Du kan välja att behandla hela ansiktet med eller utan runt ögonen, Panna och övre ögonlock, nedre delen av aniktet med hals/haklinje eller dekolletage – eller huden under armarna (det s.k. gäddhänget), mage eller lår.
Resultatet av behandlingen kommer successivt under de närmast påföljande månaderna efter behandlingen.

Efter 6 månader gör vi en uppföljning där vi kontrollerar resultatet. Många är nöjda med en behandling men vissa behöver ytterligare stimulera kollagen och elastin beroende på utgångsläge och hur mycket produktion behandlingen fick igång. End del kunder väljer att göra en behandling till för att resultatet ska bli ännu bättre. Givetvis till en lägre kostnad. Hållbarheten varierar.
Thermage är för dig som vill få tajtare, fastare hud.

Behandlingen stramar upp och ökar spänsten i din hud.
Du kan välja att behandla hela ansiktet med eller utan runt ögonen, enbart övre eller under ögonlock eller båda, panna och övre ögonlock, nedre delen av aniktet med hals/haklinje eller dekolletage – eller huden under armarna (det s.k. gäddhänget), mage eller lår.
Resultatet av behandlingen kommer successivt under de närmast påföljande månaderna efter behandlingen.

Efter 6 månader gör vi en uppföljning där vi kontrollerar resultatet. Många är nöjda med en behandling men vissa behöver ytterligare stimulera kollagen och elastin beroende på utgångsläge och hur mycket produktion behandlingen fick igång. En del kunder väljer att göra en behandling till för att resultatet ska bli ännu bättre. Givetvis till en lägre kostnad. Hållbarheten varierar.
Thermage är för dig som vill få tajtare, fastare hud.

Behandlingen stramar upp och ökar spänsten i din hud.
Du kan välja att behandla hela ansiktet med eller utan runt ögonen, enbart övre eller under ögonlock eller båda, panna och övre ögonlock, nedre delen av aniktet med hals/haklinje eller dekolletage – eller huden under armarna (det s.k. gäddhänget), mage eller lår.
Resultatet av behandlingen kommer successivt under de närmast påföljande månaderna efter behandlingen.

Efter 6 månader gör vi en uppföljning där vi kontrollerar resultatet. Många är nöjda med en behandling men vissa behöver ytterligare stimulera kollagen och elastin beroende på utgångsläge och hur mycket produktion behandlingen fick igång. En del kunder väljer att göra en behandling till för att resultatet ska bli ännu bättre. Givetvis till en lägre kostnad. Hållbarheten varierar.
Thermage är för dig som vill få tajtare, fastare hud.

Behandlingen stramar upp och ökar spänsten i din hud.
Du kan välja att behandla hela ansiktet med eller utan runt ögonen, enbart övre eller under ögonlock eller båda, panna och övre ögonlock, nedre delen av aniktet med hals/haklinje eller dekolletage – eller huden under armarna (det s.k. gäddhänget), mage eller lår.
Resultatet av behandlingen kommer successivt under de närmast påföljande månaderna efter behandlingen.

Efter 6 månader gör vi en uppföljning där vi kontrollerar resultatet. Många är nöjda med en behandling men vissa behöver ytterligare stimulera kollagen och elastin beroende på utgångsläge och hur mycket produktion behandlingen fick igång. En del kunder väljer att göra en behandling till för att resultatet ska bli ännu bättre. Givetvis till en lägre kostnad. Hållbarheten varierar.
Välkommen på Återbesök efter din Thermagebehandling.

Nu efter 6 månader gör vi en uppföljning där vi dokumenterar resultatet. Många är nöjda med en behandling men vissa behöver ytterligare stimulera kollagen och elastin allt beroende på utgångsläge och hur mycket produktion behandlingen fick igång. En del kunder väljer att göra en behandling till för att resultatet ska bli ännu bättre. Givetvis till en lägre kostnad. Hållbarheten varierar upp till fem år. Vi slutar inte åldras så en fortsatt stimulans är nödvändig!

Tips är att fortsätta stimulera den yttre hudens kollagen med Peelingar och Dermapen!

ENTOUCH

Välkommen till ENTOUCH by Annika Harlén på Birger Jarlsgatan 39.
Ta hand om ditt välbefinnande ta kontroll över ditt åldrande!
ENTOUCH erbjuder estetiska hudbehandlingar som medicinska injektionsbehandlingar som lyfter fram din individuella och naturliga skönhet.
Vi eftersträvar ett naturligt resultat. Säkerhet och kvalitet är något vi sätter i fokus.
ENTOUCH drivs och ägs av Annika Harlén leg. ssk - specialist inom estetiska injektioner. ENTOUCH startades i september 2013. Vi är certifierade behandlare genom Estetiska Injektionsrådet där Annika sitter i styrelsen. EIR är en organisation som strävar efter att göra injektionsbransch etisk och öka kompetensnivån för att kunderna ska få säkrare behandlingar.
Annika arbetade 14 år på Akademikliniken i Stockholm som koordinator i plastikkirurgi och samtidigt en driven injektionssköterska. Hon har genomgått flertalet avancerade internationella specialist utbildningar. Arbetat som utbildare av andra sjuksköterskor och läkare i Norden.
ENTOUCH erbjuder även borttagning av ytliga blodkärl, melasma, rosasea, kemiska peelingar, dermapen behandlingar och rådgivning om riktigt bra hudvård.
Dr. Carmen Mirón Romo Arbetar som medicinskt ansvarig läkare för ENTOUCH. Carmen erbjuder Thermage behandlingar som är en avancerad radiovågs behandling som stimulerar produktionen av kollagen och elastin. Behandlingen är en hud sammandragande behandling som får din hud mer spänstig. Utmärkt för ansikte, hals, ögonlock, dekolletage, mage och över armar. Carmen erbjuder även Belkyra behandling för dubbelhaka och borttagning av ytliga blodkärl, prickar och pigment med ett gult laser ljus från QuadroStar PRO.
Hjärtligt VÄLKOMMEN till en personlig klinik!

Telefon 070-7366034
Webbsida
E-post
Öppettider Annika
Måndag 10-17
Tisdag och Onsdag 9:30 -17
Torsdag 11 - 19
Fredag 9:30-16

Carmen
Måndag 9-15:30

Adress
Birger Jarlsgatan 39, 4tr
111 45 Stockholm
Norrmalm