ER.Livskraft

Medlem i Skandinaviska Förbundet Komplementärmedicin
betyg4.8 Fantastiskt bra(17 betyg)
Hantverksvägen 11, 184 32, Åkersberga
För dig som vill handla klippkort Länk; https://www.bokadirekt.se/places/erlivskraft-753/valuecards/buy?marketplace=v1 Med tanke på gällande råd för COVID-19 viruset så har jag valt att vidta vissa åtgärder för att göra det så säkert som möjligt för alla. 1. Jag har längre tider mellan besöken. 2. Jag har lagt till flera moment i städrutinen mellan varje besök. Förutom det självklara sakerna (byte av all textil, torkning av bänk m.m.), så har jag lagt till att torka av dörrhandtag, betalstation och ytor man vanligtvis tar på. Gästtoalett rengörs alltid mellan varje besökare. Jag utökar även den städrutinen till flera ytor. Det finns alltid pappershanddukar där och jag kommer att påminna om dem. 3. Det är aldrig att rekommendera att ta massage när man är förkyld. Avbokningsmarginalerna är ändrade så att det går att avboka nära inpå er tid. Uppvisar du några förkylningssymptom så uppmanas du att boka om tiden. Jag tar inte emot människor med förkylning symtom. Det är viktigt att vara symptomfri några dagar innan besök. Har du handlat via Wellnet och har frågor hur länge tjänsten gäller, kontakta mig gärna så att jag kan hjälpa er. För dig som föredrar att ta massage med kläder på så finns det energimassage samt klassisk med kläder. Det går bra att ändra er bokning till det om ni vill.

Boka tjänst

Energimassage

 • Avancerad Energimassage på bänk 75 minuter, 750 kr · Mer info
  Boka
 • Energimassage20 minuter, 350 kr · Mer info
  Boka

Klassisk Massage

 • Klassisk massage 30min30 minuter, 350 kr · Mer info
  Boka
 • Klassisk massage 60min60 minuter, 620 kr · Mer info
  Boka
 • Klassisk massage 40min40 minuter, 480 kr · Mer info
  Boka
 • Klassisk massage 80min80 minuter, 750 kr · Mer info
  Boka
 • Klassisk sittande massage 20 min20 minuter, 300 kr · Mer info
  Boka
 • Fotmassage30 minuter, 350 kr · Mer info
  Boka

Mental träning och kombinerade behandlingar

 • Balans i vardagen. Komb. energimassage o mentalträning60 minuter, 750 kr · Mer info
  Boka
 • Kombinerad massagebehandling40 minuter, 500 kr · Mer info
  Boka
 • Mental träning 40min40 minuter, 450 kr · Mer info
  Boka
 • Mental träning vid livs stils förändring60 minuter, 580 kr · Mer info
  Boka

LASER BEHANDLING

 • Laser Behandling30 minuter, 270 kr · Mer info
  Boka
 • Laserbehandling och massage 40min40 minuter, 450 kr · Mer info
  Boka
 • Laserbehandling och massage 50min50 minuter, 580 kr · Mer info
  Boka
 • Laserbehandling och massage 70 min70 minuter, 720 kr · Mer info
  Boka

Presentkort

Köp presentkort / värdekort

Valfritt belopp

utövare

noImage
Eva-lena Rodrigo
(17 betyg)
Massör

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
17 betyg
hon ser kundens bästa. ger tips och råd. går alltid därifrån avslappnad och lättad!
Hon gör sig tid för mig, hjälper och stöttar i min livssituation och hur jag kan må bättre. Ger tips och råd varje gång jag är där! Uppskattar det jätte mycket. Och hon hittar exakt punkterna där man ska. Helt fantastisk!
Skönt massage. Eva - Lena är en mycket trevlig person.

Om företaget

Klassisk Massage och friskvård i Åkersberga. Ändra vanor med mentalträning. Stresshantering.kostrådgining,rökavvänjning Här används ekologiska närproducerad olja och tas stor hänsyn till miljön. Energimassage och klassisk massage till privata och företag. Eventmassage Ansluten till wellnet samt friskvårdshecken. Kortbetalning eller Faktura och kontantbetalning. På Er Livskraft kan du få både lugn och avslappnande massage eller en mer djupgående massageterapeutisk behandling. Bra vid spänningar och smärttillstånd i till exempel rygg, nacke, knä, höft, armar och axlar. Få tips på enkl tränings och stretchövningar du kan göra för att förhindra att problemen återkommer. Eva-lena har gått kurser i avancerad undersöknings metodik. Här erbjuds även Medicinsk laser för behandling av värk och Inflammation bra vid reumatism,artrit, hälsporre, tennisarmbåge och musarm. Hon har flera års erfarenhet av massage ute på företag o egen mottagning. Eva-Lena Hjälper dig att förändra dina vanor med mental träning som metod.

Bilder