ER.Livskraft

betyg4.8 Fantastiskt bra(78 betyg)
Hantverksvägen 11, 184 32, Åkersberga
Med tanke på COVID-19 viruset så har jag valt att följa vissa riktlinjer för att göra det så säkert som möjligt för alla. 1.     Jag har längre tid mellan besöken.  2.     Jag har lagt till fler moment i städrutinen mellan varje besök. Förutom de vanliga rutinerna (byte av alla textiler, desinficering av bänk o.s.v.), så har jag lagt till att desinficera ytor såsom dörrhandtag, betalstation och ytor man vanligtvis tar på. Gästtoalett rengörs och desinficeras alltid mellan varje besökare. Jag utökar även den städrutinen till flera ytor. 3.  Det är aldrig att rekommendera att ta massage när man är förkyld. Avbokningsmarginalerna är ändrade så att det går att avboka nära inpå er tid. Uppvisar du några förkylningssymtom så uppmanas du att boka om tiden. Jag tar inte emot människor med förkylningssymtom. Det är viktigt att vara symtomfri några dagar innan besök. 4. Alla kunder uppmanas att tvätta händerna när de kommer till kliniken. För dig som föredrar att ta massage med kläder på så finns det energimassage samt klassisk med kläder. Det går bra att ändra er bokning till det om ni vill. Självklart tvättar och spritar jag alltid händerna mellan varje kund. Jag använder visir. För dig som vill har mer information kring mina rutiner kontakta mig gärna med dina frågor.

Boka tjänst

 • Avancerad Energimassage på bänk 75 minuter, 780 kr · Mer info
 • Energimassage20 minuter, 380 kr · Mer info
 • Klassisk massage 30min30 minuter, 380 kr · Mer info
 • Klassisk massage 60min60 minuter, 650 kr · Mer info
 • Klassisk massage 40min40 minuter, 480 kr · Mer info
 • Klassisk massage 80min80 minuter, 780 kr · Mer info
 • Klassisk sittande massage 30 min30 minuter, 380 kr · Mer info
 • Fotmassage30 minuter, 380 kr · Mer info
 • Balans i vardagen. Komb. energimassage o mentalträning60 minuter, 780 kr · Mer info
 • Kombinerad massagebehandling40 minuter, 540 kr · Mer info
 • Mental träning 40min 40 minuter, 500 kr · Mer info
 • Mental träning vid livs stils förändring60 minuter, 580 kr · Mer info
 • Laser Behandling30 minuter, 270 kr · Mer info
 • Laserbehandling och massage 40min40 minuter, 460 kr · Mer info
 • Laserbehandling och massage 50min50 minuter, 580 kr · Mer info
 • Laserbehandling och massage 70 min70 minuter, 750 kr · Mer info

utövare

noImage
Eva-lena Rodrigo
(78 betyg)
Massör
Presentkort

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
78 betyg
till Eva-lena Rodrigo
Noggran, ordentlig och kan se/känna/läsa av vad som behövs! Kommer fortsätta boka in besök och tror att det kommer leda till en mer smärtfri vardag utan lika mkt kronisk värk från min ledgångsreumatism. Tack 🙏🏼

Visa mer

till Eva-lena Rodrigo
Både själ och kropp får en energiboost.

Visa mer

till Eva-lena Rodrigo
Fantastiskt bra massage.

Visa mer

till Eva-lena Rodrigo
Alltid trevligt bemötande och fantastisk massör som åtgärdar mina besvär.

Visa mer

Om företaget

Företaget startade 2000 Erbjuder Massage och friskvård på mottagningen i Åkersberga Mentalträning vid livsstilsförändring stresshantering och rökavvänjning. På mottagning eller distans. Här används ekologiska närproducerade oljor och tas stor hänsyn till miljön. Energimassage och klassisk massage till privata och företag. Eventmassage på konfererenser. Ansluten till epassi, wellnet samt Actiway Kortbetalning, swish eller Faktura och kontant betalning. På Er Livskraft kan du få både lugn och avslappnande massage eller en mer djupgående massageterapeutisk behandling. Bra vid spänningar och smärttillstånd i till exempel rygg, nacke, knä, höft, armar och axlar. Få tips på enkla tränings och stretchövningar du kan göra för att förhindra att problemen återkommer. Eva-lena har gått kurser i avancerad undersöknings metodik. Här erbjuds även Medicinsk laser för behandling av värk och Inflammation bra vid reumatism, artrit, hälsporre, tennisarmbåge och musarm. Flera års erfarenhet av massage ute på företag o egen mottagning. Eva-Lena Hjälper dig att förändra dina vanor med mental träning som metod.

Bilder