ER.Livskraft

betyg4.7 Fantastiskt bra(32 betyg)
Hantverksvägen 11, 184 32, Åkersberga
Med tanke på gällande råd för COVID-19 viruset så har jag valt att följa vissa riktlinjer för att göra det så säkert som möjligt för alla. 1. Jag har längre tid mellan besöken. 2. Jag har lagt till fler moment i städrutinen mellan varje besök. Förutom de vanliga rutinerna (byte av alla textiler, desinficering av bänk o.s.v.), så har jag lagt till att desinficera ytor såsom dörrhandtag, betalstation och ytor man vanligtvis tar på. Gästtoalett rengörs och desinficeras alltid mellan varje besökare. Jag utökar även den städrutinen till flera ytor. Det finns alltid pappershanddukar och jag kommer att påminna om dem. 3. Det är aldrig att rekommendera att ta massage när man är förkyld. Om du nyligen varit utomlands kommer jag be dig att avvakta 2 veckor. Avbokningsmarginalerna är ändrade så att det går att avboka nära inpå er tid. Uppvisar du några förkylningssymtom så uppmanas du att boka om tiden. Jag tar inte emot människor med förkylningssymtom. Det är viktigt att vara symtomfri några dagar innan besök. 4. Alla kunder uppmanas att tvätta händerna när de kommer till kliniken. För dig som föredrar att ta massage med kläder på så finns det energimassage samt klassisk med kläder. Det går bra att ändra er bokning till det om ni vill. Självklart tvättar och spritar jag alltid händerna mellan varje kund. För dig som vill har mer information kring mina rutiner kontakta mig gärna med dina frågor.

Boka tjänst

Energimassage

 • Avancerad Energimassage på bänk 75 minuter, 780 kr · Mer info
  Boka
 • Energimassage20 minuter, 380 kr · Mer info
  Boka

Klassisk Massage

 • Klassisk massage 30min30 minuter, 380 kr · Mer info
  Boka
 • Klassisk massage 60min60 minuter, 650 kr · Mer info
  Boka
 • Klassisk massage 40min40 minuter, 480 kr · Mer info
  Boka
 • Klassisk massage 80min80 minuter, 780 kr · Mer info
  Boka
 • Klassisk sittande massage 30 min30 minuter, 380 kr · Mer info
  Boka
 • Fotmassage30 minuter, 380 kr · Mer info
  Boka

Mental träning och kombinerade behandlingar

 • Balans i vardagen. Komb. energimassage o mentalträning60 minuter, 780 kr · Mer info
  Boka
 • Kombinerad massagebehandling40 minuter, 540 kr · Mer info
  Boka
 • Mental träning 40min 40 minuter, 500 kr · Mer info
  Boka
 • Mental träning vid livs stils förändring60 minuter, 580 kr · Mer info
  Boka

LASER BEHANDLING

 • Laser Behandling30 minuter, 270 kr · Mer info
  Boka
 • Laserbehandling och massage 40min40 minuter, 460 kr · Mer info
  Boka
 • Laserbehandling och massage 50min50 minuter, 580 kr · Mer info
  Boka
 • Laserbehandling och massage 70 min70 minuter, 750 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Eva-lena Rodrigo
(32 betyg)
MassörPresentkort

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
32 betyg
till Eva-lena Rodrigo
Känns alltid bra efter behandling Jätte nöjd 😀👍
till Eva-lena Rodrigo
😀👍rekommenderar, bra o trevlig
till Eva-lena Rodrigo
hon ser kundens bästa. ger tips och råd. går alltid därifrån avslappnad och lättad!
till Eva-lena Rodrigo
Hon gör sig tid för mig, hjälper och stöttar i min livssituation och hur jag kan må bättre. Ger tips och råd varje gång jag är där! Uppskattar det jätte mycket. Och hon hittar exakt punkterna där man ska. Helt fantastisk!

Om företaget

Klassisk Massage och friskvård i Åkersberga. Ändra vanor med mentalträning. Stresshantering, rökavvänjning Här används ekologiska närproducerad olja och tas stor hänsyn till miljön. Energimassage och klassisk massage till privata och företag. Eventmassage Ansluten till epassi, wellnet samt Actiway Kortbetalning, swish eller Faktura och kontant betalning. På Er Livskraft kan du få både lugn och avslappnande massage eller en mer djupgående massageterapeutisk behandling. Bra vid spänningar och smärttillstånd i till exempel rygg, nacke, knä, höft, armar och axlar. Få tips på enkla tränings och stretchövningar du kan göra för att förhindra att problemen återkommer. Eva-lena har gått kurser i avancerad undersöknings metodik. Här erbjuds även Medicinsk laser för behandling av värk och Inflammation bra vid reumatism, artrit, hälsporre, tennisarmbåge och musarm. Hon har flera års erfarenhet av massage ute på företag o egen mottagning. Eva-Lena Hjälper dig att förändra dina vanor med mental träning som metod.

Bilder