Eskilstuna HundCenter

betyg4.9 Fantastiskt bra(89 betyg)
Skjulstagatan 3, 632 29, Eskilstuna
Med anledning av smittläget av Coronaviruset tar vi just nu bort vår 24-timmars avbokningsregel. Har du luftvägsbesvär, även lindriga, vill vi att du avbokar din tid hos oss. Om du har nära anhörig eller liknande som kan vara smittbärare, önskar vi också att du bokar om din tid. Här kan du boka: Annika Järvinen Dipl Lymfmassör/massör djur och human Dipl Laserterapeut för Stefan Rosén och Maria Knutas Dipl NLP-practitioner djur och human Flera års erfarenhet av rehab och behandling av laser och massage på djur. Ett stor intresse för att hjälpa både djur och människor till ett bättre liv. Hos Annika kan du boka laser, lymfmassage eller vanlig massage. Jessica Axelsson Dipl Hundfysioterapeut Dipl Hundmassör Dipl Friskvårdsmassör human Dipl Hundfysioterapeut Jessica kommer till oss några gånger per år. Hon gör genomgångar och behandlingar. I en behandling ingår rörelseanalys och funktionsanalys och en noggrann genomgång av hunden. Behandling av ev problem med hjälp av olika tekniker såsom massage, manipulation och mobilisering av mjukdelar. Hur betalar du? Du kan välja att betala via Klarna eller i butik.

Boka tjänst

Standardtjänster

 • Massagebehandling, laser vid behov - Annika45 minuter, 550 kr · Mer info
  Boka
 • Laserbehandling - Annika20 minuter, 250 kr · Mer info
  Boka
 • Lymfmassage för hund, laser vid behov - Annika45 minuter, 550 kr · Mer info
  Boka
 • Kloklippning - Ingela10 minuter, 100 kr · Mer info
  Boka
 • Privatträning - Ingela Bobits60 minuter, 475 kr · Mer info
  Boka
 • Privatträning Lena Asklöf West60 minuter, 475 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Ingela Bobits
(27 betyg)
InstruktörPresentkort
noImage
Lena Asklöf WestInstruktörPresentkortKlarna
noImage
Carina BrinkPresentkort
noImage
Annika Järvinen
(60 betyg)
Laserterapeut, massörPresentkortKlarna

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
89 betyg
till Ingela Bobits
Alltid hjälpsamma & trevliga. Både Bosse & jag stormtrivs .
till Annika Järvinen
I dag var helt otrolig. Efter Franks oro gav han sig helt över, blottade även sin vänster bakben som han alltid skyddar.
till Annika Järvinen
Rätt människa på rätt plats, bra bemötande, ser kunden, professionell i sin yrkesroll! Vi kommer mer än gärna tillbaka Med vänlig hälsning, Jessica och Sasco
till Annika Järvinen
Pluto är jättenöjd ☺️😍och vilken fart det är på honom nu efter bara två laserbehandlingar

Om företaget

Vårt mål är att du som hundägare ska känna dig trygg i att du alltid får relevant hjälp och stöttning när du bokar tid hos oss. Vi tror att du som hundägare är hundens största tillgång och vi vill finnas här om och när du känner att något inte står rätt till med din hund.

Bilder