1. Hem
  2. Medial vägledning Markaryd

Eter&Eld i Markaryd

betyg4.8 Fantastiskt bra(117 betyg)
Åsgatan 28, 285 38, Markaryd
Praktiken i Markaryd öppnar 12 december för fysiska besök, distanstjänster går att boka redan nu. Praktiken i Karlshamn har flyttat - ny adress är N.Fogdelyckegatan 48a, vån1. Fysiska kroppsbehandlingar är begränsade till praktiken i Karlshamn, alla andra tjänster kan fås på båda orter. För dig som är allergiker: två katter vistas tillsammans med mig i både Markaryd och Karlshamn, då dessa följer mig när jag reser mellan orterna. Varmt välkommen!

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
117 betyg
Ann-Charlott A.
Sandra hittar de blockeringar jag inte visste om att jag hade och efteråt känns det mycket befriat

Visa mer

Gunilla G.
.

Visa mer

Jeanette M.
Så bra 😊 Får alltid bästa hjälpen. Jag blir varm i hjärtat efter att ha varit hos Sandra. Hon känner in precis vad som behövs för att man ska må bättre.

Visa mer

Gertie L.
Så inriktat att kunden får vad den behöver. Ändras efter behov. Tryggt och proffsigt

Visa mer

Om företaget

Livet sker här och nu, men vi har alla erfarenheter och upplevelser som lagrats inom oss, och hindrar oss från att uppleva nuet. Jag finns för dig som vill ta nästa kliv på din personliga utveckling genom att frigöra det som håller dig tillbaka. Oavsett hur det tagit sig form. Allt är energi, och vi är den som både skapar och upplever vår verklighet på en och samma gång. Du är den universella energin i fysisk form. Jag arbetar med energibehandlingen Clear Balance, coachande samtal och medial vägledning med Tarot. I Karlshamn tar jag även emot för fysisk kroppsbehandling. (reflexologi, massage och gua sha). Jag ser fram emot att ses! Varmt välkommen!

Bilder

Detaljer och kontakt