Boka KURS i Regndroppsmassage

Regndroppsmassage, som är underbart skön form av medicinsk aromaterapi, och tar bara en dag att lära sig. Metoden kombinerar den terapeutiska kraften från eteriska oljor med massage och zonterapi.

Denna dag fokuserar vi på raindrop technique, som det också kallas, för rygg och nackproblem. Här är metoden väldigt effektiv. Från början är den framtagen för skolios och andra ryggproblem. Men då vi hjälper kroppen rena sig från virus och bakterier och vi arbetar med stimulans till nervsystemet, så går det utmärkt att variera behandlingsformen för känslomässiga obalanser likväl som inre fysiska obalanser också.

Under dagen övar vi på varandra, så att man blir trygg i tekniken och kan på rätt sätt massera in oljorna för bästa möjliga effekt. Dessutom får du själv en behandling under dagen! Direkt efter dagen slut kan du börja göra regndroppsbehandlingar.

Denna kurs passar både dig som är yrkesverksam och vill ha ett komplement till din befintliga behandlingsmetod, men den passar lika bra för dig som vill kunna behandla familj och vänner.

Maxantal: 6 personer
Tider: kl 10.30 - ca 15.30, med paus för lunch (ej inkl.)
Tveka inte att hör av dig om du har några frågor.

Vi använder enbart eteriska oljor från Young Living. Alla oljor som behövs under dagen tillhandahålls på plats, men medtag 3 stora handdukar, eller 2 stora och 2 mindre. När du behandlingar hemma kostar oljorna för en behandling ca 50-70kr.

Vecka 14

mån
30
mar
tis
31
mar
ons
1
apr
tor
2
apr
fre
3
apr
lör
4
apr
sön
5
apr
Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider

april 2020

måntisonstorfrelörsön
v14303112345
v156789101112
v1613141516171819
v1720212223242526
v1827282930123

Eter & Eld

Livet sker här och nu, men ibland har vi erfarenheter och upplevelser som lagras i kroppen. Stress, oro och obearbetade känslor kan ta plats i kroppen och samlas det över tid så kan kroppen skicka olika signaler om att den inte mår bra. Mitt mål är att hjälpa kroppen frigöra det som ligger lagrat och som håller dig tillbaks i livet, fysiskt, känslomässigt eller mentalt.

Tillsammans ser vi hur vi bäst möter dina behov. Jag arbetar med coachande samtal, reflexologi, massage, aromaterapi och kosttillskott. Jag är högkänslig som person, vilket gör att mitt nervsystem tar emot mer och djupare signaler än en icke-högkänslig person. Jag arbetar därför utifrån en djup intuition i alla delar av mitt arbete som coach och terapeut.

Nedan följer mina tio budord, för att leva lycklig och må bra.


1. Det är meningen att du ska vara lycklig.
2. Minns att du har en fri vilja, använd den.
3. Vårda förmågan att älska, och tillåt dig bli älskad.
4. Låt hjärtat visa vägen.
5. Fokusera på det du kan påverka.
6. Som du önskar att andra behandlar dig, så ska du behandla dig själv.
7. Vet att du är tillräcklig.
8. Känslor ska bara upplevas, inte värderas och bedömas.
9. Livet består av trial and error. Det är okej.
10. Ifrågasätt allt.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor.
Jag ser fram emot att ses. Varmt välkommen!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Endast tidsbokningar.

Öppet
mån - ons kl 8.00-17.00
fre kl 8.00-16.00
Adress
Hantverkaregatan 46
374 37 Karlshamn
Karlshamn
Öppna i Google Maps 🗗