Vad vill du boka?

Ett djupt Andetag är ett litet företag som i naturskön och lantlig miljö erbjuder avslappnande behandlingar så som healing, massage och Access Bars mm. 

Hit kan du även komma om du är intresserad av det mediala/andliga. Jag erbjuder privatsittningar, kurser/gruppaktiviteter, tarotkortstolkning, djurkommunikation mm.

I lokalen finns också en liten försäljningsdel med egentillverkade produkter. tex smycken, tvål, doftljus och presentartiklar. På hemsidan hittar du en webbshop där du kan beställa sakerna ifrån om du inte har möjlighet att komma hit. 

Jag som driver företaget heter Ella-Karin Wennberg, och håller till i Onsäng, ca 8 km utanför Ljusdal.

Jag åker även ut och jobbar utifrån önskemål och förfrågningar. 

??

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Värdekort

Samtal

Är du stressad, mår dåligt eller behöver hjälp att hitta din egen motivation så kan coachingsamtal kanske vara något för dej? Vi tittar på din nuvarande situation och utifrån det hittar lösningar som kan hjälpa dej framåt i livet.

Just nu har jag ett erbjudande där coachingsamtal, 45 min kostar 200 kr (ord. pris 450 kr) Dessutom får du ditt andra samtal (uppföljning) helt gratis! Uppge "coaching nr 2" i som rabattkod om du bokar via nätet.
Erbjudandet gäller under min praktik inför certifiering.

Energibehandling

Detta är en energibehandling som hjälper dej att rensa upp bland tankar och sinnesstämningar, släppa på dina egna begränsningar och ta emot mer av dej själv. En avslappnande och behaglig process där 32 punkter på ditt huvud berörs. Behandlingen kan ges till både vuxna och barn och den bidrar bla. till att lätta på spänningar, öka lugnet, förbättra självkänslan, minska stress och få en djupare sömn.
En avslappnande behandling som ä välgörande för kropp och själ. (läs mer under tjänsten Access Bars)
45 min Access och 30 min massage
Jag fungerar som en neutral kanal och förmedlar helande energier ifrån andevärlden. Syftet är att starta upp kroppens egna läkningsprocess både på det fysiska och på det mentala planet.
Med hjälp av händerna och pendeln söker jag upp eventuella obalanser i dina chakran och återställer flödet så livsenergin kan flöda fritt igen.
Efteråt pratar vi lite om de saker som dyker upp under behandlingen
Detta är en distanstjänst. dvs, vi bokar en tid här du sätter/lägger dej bekvämt där du befinner dej. Jag lägger stena/kristaller på bordet framför mej och placerar ut dem på ställen som ska representera dina chakran. Jag skiver sedan ner det din kopp förmedlar och skickar det via mail.
En avslappnande energibehandling där ev låsningar och blockeringar löses upp så livsenergin kan flöda fritt i din kropp. Detta hjälper till att återställa energibalansen och medverkar till att starta upp din kropps egna läkeprocess.
Efteråt får du kompletterande budskap via änglakorten

Kurser

5 träffar a´ 2 tim som börjar med en kort föreläsning utifrån olika teman.
Sen kör vi tillsammans ett Qi-andnigsprogram på ca 30 min. Lätta fysiska rörelser där fokus på andningen är nummer 1. Därefter följer en avslappning/mindfullnessövning och slutligen en meditation som syftar till att stilla våra tankar och hjälpa till att leva mer i nuet.
Läxor och hemuppgifter mellan varje träff.
En dagskurs där vi lär oss att ta emot det som djuren förmedlar genom energiavläsning samt telepatisk kommunikation.
Kl 9.00 - 16.00 i Onsäng. I priset ingår material, lunch och fika.

Massage

Avslappnande massage rygg/axlar/nacke. + Koppning/bindväv om så önskas.
En djupgående och utrensande helkroppsbehandling som utförs med hjälp av varma bambupinnar.
Samtidigt som pinnarna kommer åt både stora och små muskelgrupper på djupet så ger värmen en behaglig och avslappnande effekt.
En djupgående och utrensande halvkroppsbehandling som utförs med hjälp av varma bambupinnar.
Samtidigt som pinnarna kommer åt både stora och små muskelgrupper på djupet så ger värmen en behaglig och avslappnande effekt.
En djupgående massagebehandling rygg/axlar/nacke i kombination med helande energier.
En avslappnande healingmassage på rygg/nacke och huvud ges samtidigt som jag överlämnar intuitiva budskap utifrån det som din kropp förmedlar.
En djupgående helkroppsbehandling med eteriska oljor i kombination med helande energier.
En djupgående helkroppsbehandling med eteriska oljor i kombination med helande energier. Behandlingen avslutas med budskap genom bla. änglakort.

Mediala tjänster

Genom mentalt mediumskap förmedlar jag budskap ifrån andevärlden till deltagarna.
(Om ni är ett gäng på minst 8 personer som samlas på ett ställe kan jag komma till er + ev resekostnader)
Störs du av oönskade energier där hemma? Det kan vara någon från andra sidan som har saker att förmedla till dej/er som bor där, eller någon som behöver hjälp över till andra sidan. Jag kommer och förmedlar andekontakten och renar energier. Bor du mer än 3 mil bort i från Ljusdal - kontakta mej så hittar vi en annan tid som passar.
OBS! Resekostnad tillkommer
Privat seans där jag genom mentalt mediumskap förmedlar budskap i från andevälden. Du får med dej en inspelning av sessionen som ljudfil hem.
Först förmedla jag helande energier ifrån andevärlden (ca 15 min) sen avslutar vi med en privat sittning (andekontakt)
Jag använder en kombination av intuition och tatotkortstolkning för att ge vägledning i de frågor och funderingar du har. Jag tolkar och förmedlar det som korten påvisar vad gäller de aspekter som varit, det som är och det som förväntas komma, både allmänt och utifrån specifika frågor.
Använder i bland pendel som hjälpmedel.
Läggningarna utgår alltid ifrån frågeställaren och görs inte för 3:e person.

Ett djupt Andetag

- Massage
- Energibehandlingar
- Avslappning
- Healing
- Seanser
- Tarotkort
- Djurkommunikation
- Rosläsning
- Psykometri
- Försäljning av egentillverkat
- Meditationer
- Samtalscirklar
- Kurser mm.

Telefon 0705263253
Webbsida
E-post
Öppettider Mina öppentider varierar från vecka till vecka.
Skulle du inte hitta någon tid i kalendern som passar dej är du välkommen att höra av dej så kan vi säkert lösa det.
Adress
Onsäng fönevägen 271
827 91 Ljusdal