1. Hem
 2. Annan Stockholm

EVOLVE STHLM

betyg5 Fantastiskt bra(118 betyg)
Sandelsgatan 8, 115 34, Stockholm
EVOLVE - En livsresa  Regenerate your body and create a stable Foundation Evolve your mind and open your heart Transcend your soul and go beyond Hälsa är olika pusselbitar som tillsammans blir komplett. Vid obalanser i någon eller några av dessa uppstår fysiska och psykiska besvär. Läkning sker när man bemöter och går igenom dessa näringsmässiga, fysiska, energi-mässiga, emotionella och sexuella pusselbitar.  Vi tror på att behandla hela människan och fokusera på att hitta rotorsaken till disharmonin som uppstår i kropp och själ.  Din säkerhet är för oss på Evolve otroligt viktig och därför tänker vi alltid på detta och inte enbart med anledning av Covid-19 (Corona). Vi följer dom direktiv och restriktioner som myndigheterna utfärdar. Vi jobbar ständigt med hygien och det blir det ingen större skillnad för oss varken nu eller framåt, vi desinfekterar och städar väldigt noggrant efter varje behandling. Vi ber dig att vid minsta symtom eller om du känner dig sjuk på något sätt avboka din tid, vi debiterar inte om du avbokar inom 24h just nu.

Boka tjänst

Akupunktur

 • Akupunktur - Foundation
  180 minuter, 2 100 krMer info
 • Akupunktur - Fortsättning
  120 minuter, 1 495 krMer info
 • Estetisk Ansiktsakupunktur
  60 minuter, 900 krMer info

Coaching

 • Konsultation hälsa och livsstil - Telefon
  60 minuter, 1 050 krMer info

Utövare

noImage
Irsa Rahmati
5
(118 betyg)
Akupunktör

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
118 betyg
Mimmi J.
till Irsa Rahmati
Fylld av ny energi och i allt i bättre balans . Du är fantastisk

Visa mer

Tatjana R.
till Irsa Rahmati
Bästa bästa Irsa ❤️

Visa mer

Emilie-Louise N.
till Irsa Rahmati
Det finns ingen som Irsa! Den bästa av dem bästa!

Visa mer

Emilie-Louise N.
till Irsa Rahmati
Irsa har förändrat hela mitt liv med sin holistiska behandling. När sjukvården briste, tog Irsa vid. Alla borde ha en Irsa i sitt liv.

Visa mer

Om företaget

EVOLVE - En livsresa Vi tror på att bemöta, läka och sedan utveckla alla pusselbitar av sig själv för att kunna bli sitt bästa jag. Vår grundidé är att jobba igenom dessa olika bitar med de bästa verktygen och förutsättningar för att kunna uppnå komplett läkning. Vi utgår ifrån visdomar från olika traditioner över hela världen som vi väver ihop till våra tre grundstenar Regenrate, Evolve, Transcend. Vårt mål är att möjliggöra denna livsresa för individen. Regenerate - Lär kroppen att förnya sig själv genom införandet av: Behandlingar Kost Kosttillskott Övningar Vägledning Evolve - Lär dig mer om dig själv och utmaningarna som står i din väg. Utveckla träning och behandlingar för en bättre balans. Justera din kost för att få full effekt av behandlingar, övningar och näringsämnen. Transcend - Följer next-level vägar för Mind, Body & Soul välbefinnande. Upplev din resa tillsammans med andra som genomgår sin livsresa.

Bilder

Detaljer och kontakt
 • 07045306 XXVisa nummer

 • Sandelsgatan 8, 115 34, Stockholm