1. Hem
 2. Nagelvård / Naglar Örebro

Family Nails

betyg3.2 Okej(521 betyg)
Engelbrektsgatan 30, 702 12, Örebro
Hej kära kunder! Vi ber om ursäkt från alla som måste vänta så länge när ni kom till salong. Just nu så är det lite rörigt i våran salongen och för att undvika lång väntetid vi rekommenderar att boka tid via vår hemsida eller Bokadirekt. Vid telefonbokning är det viktigt att ni komma ihåg vilken nummer ni använder för att boka tid. Vi ska spara det och använda som bokningsbekräftelse. Snart är det sommar och vi har sommaröppet mellan 23/5 och fram till den 11/7: Måndag - Fredag: kl 09:00 - 19:15 Lördag- Söndag:  kl 10:00 - 17:15 Det går också bra om ni vill boka tid senare efter stängning. Tack så mycket och varmt välkommen!

Boka tjänst

Nagelförlängning och Påfyllning

 • Akrylförlängning med vita tippar och naturliga tippar (inkl. Målning)
  495 kr
 • Akrylfyllning (inkl. Målning)
  350 kr
 • Geléförlängning med vita tippar och naturliga tippar (inkl. Målning)
  695 kr
 • Geléfyllning (inkl. Målning)
  495 kr

Nagelförstärkning

 • Akrylförstärkning (inkl. Målning)
  350 kr
 • Geléförstärkning (inkl. Målning)
  350 kr

Tilläggservice

 • Nagellack målning
  100 kr
 • Reparation
  10 minuter, 50 kr

Manikyr och Pedikyr

 • Manikyr
  235 kr
 • Manikyr + Perdikyr
  495 kr
 • Perdikyr
  295 kr

utövare

noImage
Bord nr 2
(29 betyg)
noImage
Bord nr 3
(11 betyg)
noImage
Bord nr 4
noImage
Family Nails
(480 betyg)
+4

Betyg och recensioner

3.2Okej
521 betyg
Renata V.
till Family Nails
jag rekomenderar❤️

Visa mer

Elvira E.
till Family Nails
De va hemskt, fick sitta och vänta 30 min över min tid, när jag väl gjorde naglarna så gjorde de massa fel och fick börja om. Jag fick sår över min hand som även började blöda i salongen för de filade på min hud. Det tog 3 timmar för dom och göra naglarna och är inte alls nöjd, färgen och formen är ojämn. Jag kommer inte gå dit igen.

Visa mer

Nancy O.
till Family Nails
Fruktansvärt. Kom dit kl 15 var färdig 3h senare. Usel kvalite på naglarna och bemötandet från personalen var illa. Nu 4dagar senare har jag en infektion i nageln efter att de skadade nageln under filandet.

Visa mer

Lotta R.
till Family Nails
Jättenöjd

Visa mer

Om företaget

Hej och välkommen till Familj Nails! Vi finns på Engelbrektsgatan 30 mitt i Örebro. Vi har flera års erfarenhet inom kosmetikaindustrin som gör att vi kan säkerställa en hög standard av tjänster, konsultation, professionell sterilisering av verktyg och en individuell inställning till kunden. Vi erbjuder ett brett utbud av behandlingar för handvård: klassisk, vinyl, hybrid manikyr, gel eller akryl nagelförlängning och fotvård för pedikyr. Våra tjänster kompletteras med henna, vaxning och ögonbryns- och ögonfransstil och förlängningar. Vi arbetar med produkter från kända och respekterade varumärken som Creative, Cuccio, Allpresan, Herome, Semilac, NeoNail, Indigo, Opi, Orly, Essie Callusan etc. För din komfort och säkerhet garanterar vi den högsta servicenivån. Varmt Välkommen!

Bilder

Detaljer och kontakt