1. Hem
  2. Annan Uppsala

FÄRGANALYS BOICELDESIGN

Inte tillräckligt med recensioner än
Fyristorg 10, 75310, Uppsala
NATURLIG FÄRGHARMONI Personlig färganalys är en noggrann process som syftar till att hitta din individuella färgharmoni och ge dig en djupare förståelse av din underliggande personlighet. Denna primära färgfamilj är noga utvald för att komplettera din hudton, läppar, ögonfärg och hårfärg, vilket framhäver din naturliga skönhet. DITT FÄRG DNA Vårt mål är att skapa din personliga färgpalett som är skräddarsydd för just dig och som betonar din unika färgharmoni. Vi använder ett noggrant frågeformulär för att kartlägga din personlighetsgrupp och genom färgdrapering identifierar vi din primära färgfamilj. VERKTYG Genom denna analys får du inte bara insikter om dina underliggande personlighetsdrag, och en bättre djupare förståelse varför du tycker om det du tycker om. Du får också digitala verktyg som kan rusta dig för olika sociala och livssituationer, och ge dig självförtroende i ditt uttryck.
21957

Boka tjänst

Kampanjer

  • Kampanj
    Färganalys - singel
    120 minuter, 1 750 kr (ord. 2 500 kr) · Mer info
    För tider fram till 31 maj
    Boka
  • Kampanj
    Färganalys + färgpsykologi - singel
    150 minuter, 2 096.50 kr (ord. 2 995 kr) · Mer info
    För tider fram till 31 maj
    Boka

Färganalys

  • Kampanj
    Färganalys - singel
    120 minuter, 1 750 kr (ord. 2 500 kr)Mer info
    För tider fram till 31 maj
    Boka
  • Kampanj
    Färganalys + färgpsykologi - singel
    150 minuter, 2 096.50 kr (ord. 2 995 kr)Mer info
    För tider fram till 31 maj
    Boka

Personal

noImage
BoiceldesignFärganalytiker
Amanda innehar en kandidatexamen i psykologi och en magisterexamen i kognitiv neurovetenskap. Med sin expertis inom färgpsykologi och neuroestetik har hon en djup förståelse för hur färg och design påverkar beteende och kognition. Hon är professionellt certifierad i tillämpad färgpsykologi och färganalys av Angela Wright. Genom sin gedigna kunskap hjälper hon dig att utforska din individuella färgharmoni och ger dig en djupare förståelse för din underliggande personlighet. Grace är professionellt certifierad i tillämpad färgpsykologi och färganalys av Angela Wright. Med över 30 års erfarenhet inom designvärlden är hon en prisbelönt designledare med gedigen erfarenhet av att skapa varumärkesdefinierande fysiska och digitala produkter för byråer och multinationella företag, såsom H&M, Microsoft och Nokia. Genom färganalys hjälper hon människor att utforska samt stärka sin personlighet och uttryck.

Betyg och recensioner

Inte tillräckligt med recensioner än

Om företaget

Boiceldesign erbjuder personlig färganalys enligt Angela Wright Colour Affects theory. Besök vår hemsidan för att läsa om ytterligare tjänster inom färgpsykologi och neurodesign.

Certifieringar

Här kan du öppna utövares uppladdade certifikat för en tryggare behandling. Klicka på det certifikat ni önskar läsa under respektive utövare.

Utövare: Boiceldesign

Bilder

Detaljer och kontakt