FM Massage

betyg4.7 Fantastiskt bra(36 betyg)
Johanneslustgatan 12, 212 28, Malmö
Allt från avkopplande ryggmassage till mer intensiv behandling som värmer upp musklerna och ökar blodflödet inför träningen. Även inriktning på grundläggande idrottsmedicin och skadehantering för dig som råkat ut för tex en svår stukning, muskelbristning mm. Arbetar inom tre olika huvudinriktningar: Klassisk friskvårdsmassage, Idrottsmassage och skadehantering samt besök direkt hos företag och föreningar. Detta kan vara för att ge personalen på kontoret en avkopplande stund eller medverkan vid ett idrottsevenemang för att förebygga, behandla eventuella skador och efterbehandla trötta muskler eller skadade leder. Jag har min mottagning på Friskis & Svettis lokaler på Johanneslustgatan i östra Malmö. Många kunder finns i Malmö och Lund med omnejd, men jag utför behandlingar inom hela Skåne enligt överenskommelse. Läs mer på hemsidan för information om friskvårdsbidrag, studentrabatt, stammispriser mm.

Boka tjänst

Klassisk /Friskvårdsmassage

 • 30 min Klassisk/Friskvårdsmassage30 minuter, 350 kr · Mer info
  Boka
 • 40 min Klassisk/Friskvårdsmassage40 minuter, 450 kr · Mer info
  Boka
 • 50 min Klassisk/Friskvårdsmassage50 minuter, 520 kr · Mer info
  Boka
 • 60 min Friskvårds/Klassisk massage60 minuter, 590 kr · Mer info
  Boka
 • 90 min Friskvårds/Klassisk massage90 minuter, 800 kr · Mer info
  Boka

Idrottsmassage & Skadehantering

 • 20 min Idrottsmassage och Skadehantering20 minuter, 300 kr · Mer info
  Boka
 • 30 min Idrottsmassage och Skadehantering30 minuter, 400 kr · Mer info
  Boka
 • 40 min Idrottsmassage och Skadehantering40 minuter, 470 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Fredrik Malmgren
(36 betyg)
MassörPresentkort

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
36 betyg
till Fredrik Malmgren
Gick hit efter en rekommendation från en kompis. Kan bara rekommendera vidare!
till Fredrik Malmgren
Hade spänningshuvudvärk och chansade på en ledig tid hos Fredrik. Sån tur var ställde han upp fastän han skulle hem och jag fick en ordentlig genomgång och bra punktbearbetning på mina "problemknutar". Grymt bra service.
till Fredrik Malmgren
Alltid lika nöjd
till Fredrik Malmgren
Otroligt nöjd. En uppenbart väldigt kunnig massör som med lätthet hittade mina problemställen och åtgärdade dom. Hade 1-timmes massage och går nu med rakare rygg och mindre smärta. Har redan bokat nästa tid. Rekommenderas!

Om företaget

Allt från avkopplande ryggmassage till mer intensiv behandling som värmer upp musklerna och ökar blodflödet inför träningen. Även inriktning på idrottsmedicin och skadehantering för dig som råkat ut för tex en svår stukning, muskelbristning mm. Läs mer på hemsidan för information om friskvårdsbidrag, studentrabatt, stammispriser mm.

Bilder