FMJ Shooting Range

betyg4.9 Fantastiskt bra14 betyg
Fabriksvägen 8, 171 48, Solna
Skjutbanan består av tre skjutbanor med skjutavstånd på upp till 50 meter och är godkänd för all typ av skytte samt alla vapentyper. Ni kan skjuta på avstånd från 0m upp till 50 meter och skjutbanorna kan användas oberoende av varandra.Kulfånget är miljöklassat och helt utan blydamm då kulan går in i gummigranulat och har en skottridå som täcker hela kulfånget. Ventilationen är helt anpassad för en skjutbana inomhus. Hur fungerar skytte? Åldersgräns 18år med krutvapen. Någon övre åldersgräns finns inte Ingen tidigare erfarenhet krävs Alla skjuter på egen risk, men vi rekommenderar inte gravida att skjuta på grund utav det höga ljudet. Funktionshinder hos FMJ Shooting Range: FMJ är mycket måna om att alla ska känna sig välkomna och att alla ska kunna skjuta hos oss. Därför handikappanpassade vi lokalen i samband med att vi byggde den! Parkering finns precis utanför.

Boka tjänst

FMJ Shooting Range

  • Pistolskytte 1 person - Large package 90 minuter, 1 695 kr · Mer info
    Boka
  • Pistolskytte för 1 person90 minuter, 995 kr · Mer info
    Boka

Presentkort

Köp presentkort

Valfritt belopp

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
14 betyg
Riktig roligt och välordnat event! Instruktörerna var trevliga, roliga och pedagogiska. Det kändes tryggt att ha tre instruktörer på plats som kunde svara på frågor och ge feedback när vi sköt. De gav överlag ett väldigt proffsigt och seriöst intryck. Rekommenderas!!!
Fantastisk upplevelse! Riktigt bra instruktörer, pedagogiska och trevliga med glimten i ögat. Man märker att instruktörerna är kunniga med bra säkerhetstänk och är måna om att deltagarna ska ha en rolig upplevelse. Rekommenderas starkt!
Besökte FMJ den 26:e & 27:e. Grundpaketet båda gångerna, men den 27:e även karbinen [den ropade för högt för resultatet med pistolerna blev för bra denna dag :) ]. Instruktörerna var mycket tydliga. Hade priset varit, säg 25:-/skott, så hade upplevelsen varit fantastisk och renderat köp av mer skjutglädje. Gratis är gott! Hls /Eric
Tydliga och bra instruktörer! Super bra säkerhetstänk och genomgång! Kommer definitivt komma tillbaka!

Om företaget

Om FMJ Oavsett om du är erfaren tävlingsskytt, Jägare eller helt ny till skyttesporten så erbjuder vi en komplett och miljövänlig skytteanläggning som även är handikapp anpassad för att så många som möjligt ska ha möjlighet att använda vår anläggning FMJ – Shooting range drivs och ägs utav Elitskyttar som vill öka möjligheterna för fler personer att bekanta sig med skyttesporten och vår målsättning är att rekrytera nya skyttar samt bedriva en framgångsrik ungdomsverksamhet.

Bilder