FMJ Shooting Range

betyg4.9 Fantastiskt bra(187 betyg)
Fabriksvägen 8, 171 48, Solna
Skjutbanan består av två skjutbanor med skjutavstånd på upp till 50 meter och är godkänd för all typ av skytte samt alla vapentyper. Ni kan skjuta på avstånd från 0m upp till 50 meter och skjutbanorna kan användas oberoende av varandra.Kulfånget är miljöklassat och helt utan blydamm då kulan går in i gummigranulat och har en skottridå som täcker hela kulfånget. Ventilationen är helt anpassad för en skjutbana inomhus. Hur fungerar skytte? Åldersgräns 18år med krutvapen. Någon övre åldersgräns finns inte Ingen tidigare erfarenhet krävs Alla skjuter på egen risk, men vi rekommenderar inte gravida att skjuta på grund utav det höga ljudet. Funktionshinder hos FMJ Shooting Range: FMJ är mycket måna om att alla ska känna sig välkomna och att alla ska kunna skjuta hos oss. Därför handikappanpassade vi lokalen i samband med att vi byggde den! Parkering finns precis utanför.

Boka tjänst

 • Pistolskytte för 1 person90 minuter, 995 kr · Mer info
  Boka
 • Pistolskytte 1 person - Large package 90 minuter, 1 695 kr · Mer info
  Boka
 • Sub Machine Gun90 minuter, 1 295 kr · Mer info
  Boka
 • Karbinpaketet90 minuter, 1 995 kr · Mer info
  Boka

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
187 betyg
Vi har haft en rolig och lärorik upplevelse! Det kändes väldigt säkert med bra genomgång av både vapnen och tekniken. Riktigt roligt!
Riktigt roligt, väldigt tryggt med kunnig och pedagogisk personal. Rekommenderas!
Supertrevligt! Bra instruktör och rolig skjutning. En lyckad 18-årsdag 👍
Kul, bra instruktör men jäkligt kallt i lokalen😃

Om företaget

Om FMJ Oavsett om du är erfaren tävlingsskytt, Jägare eller helt ny till skyttesporten så erbjuder vi en komplett och miljövänlig skytteanläggning som även är handikapp anpassad för att så många som möjligt ska ha möjlighet att använda vår anläggning FMJ – Shooting range drivs och ägs utav Elitskyttar som vill öka möjligheterna för fler personer att bekanta sig med skyttesporten och vår målsättning är att rekrytera nya skyttar till dom olika skytteförbunden.

Bilder