Vad vill du boka?

Jag är diplomerad fotterapeut sedan 2014 och legitimerad sjuksköterska sedan 2006 ( i Sverige) och sedan 1988 ( i Nederländerna) . Jag brinner för mitt yrke. Jag vidareutbildar mig fortlöpande och jag vill verkligen ge dig den bästa fotbehandlingen du någonsin har fått! Att mina kunder får bra service, en personlig och skräddaresyd professionell behandling och går hem glada och nöjda är det som ger mig glädje, inspiration  och energi!

Har du en sjukdom som diabetes, en reumatisk åkomma, en hudsjukdom eller en funktionsvariant? Du kan känna dig i trygga händer, jag har båda kunskap och erfarenhet och skräddaresyr din behandling. Din Hälsa står centralt, det är Medicinsk Fotvård!

Givetvis ingår undersökning och rådgivning om egenvård alltid. Hjärtligt välkommen!


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Medicinsk Fotvård

Det är aldrig fel att välja den här behandlingen. Den ger en komplett vårdande behandling av fötterna.
Bedömning och undersökning av fötterna. Fotbad, nagelvård, hjälp med eventuella problem som liktorn, nagelsvamp, vårtor, nageltrång, avlägsna av förhårdnader. Avslutas med en kort insmörjningsmassage. Behandlingen tar ungefär 50min.
Hittar du ingen tid? Kolla i Johannas kalender via Bokadirekt Fotterapeut Johanna. Hon är i samma klinik!
OBS! vill du använda FRISKVÅRDSPENGAR?
Välj då ' fot-friskvård' i behandlingsmeny! obs! GRATIS KUNDPARKERING
En kort behandling väljer du om du har välvårdade fötter men du behöver en kort uppfräschande fotvård. Det kan även innehålla behandling av en vårta, liktorn, nagelklippning, som delbehandling. Fotbad/massage ingår inte alltid- beroende på vad du prioriterar.
obs! kom i god tid. Behandlingen är redan kort!

Obs GRATIS KUNDPARKERING!
Fotbad, peeling av fötterna, nagelklippning, vård och polering/putsning av nagelplatta och nagelband, borttagning av förhårdnader, liktorn och nageltrång, fuktgivande fotinpackning, lackning av tånaglar. Avslutas med en skön fot/ underbensmassage. Jag använder produkter från Rituals, som är parabenfria och inte testad på djur.
obs! GRATIS KUNDPARKERING!
Vårtor uppstår ut av ett virus och kan vara envisa under foten just där foten utsätts mest för tryck: trampdynan, hälen, tårna. Det krävs oftast flera behandlingar och viss egenvård för att få bukt med fotvårtor. Din behandling börjar med 4 min (kall)laser, för att öka det lokala immunförsvaret i foten. Sedan fotbad, nedskärning, ett starkt medel mot vårtor sätts på, du får speciella avlastningar på vårtorna för att minska trycket.
Vi upprepar den härv behandlingen v. 2:a- v3:e vecka tills vårtorna är borta. Behandlingen är oftast smärtfri.

Egenvård : du använder avlastningar du får med. Du går alltid med skor/inneskor. Jag rekommanderar att du tar fotbad 2-3 ggr i veckan med Biocool Footcare.
4 min kallaser,
fotbad,
nedskärning,
vårtmedel,
avlastning

( bokas bara efter 1:a behandlingen)
Den här behandlingen är väldigt upfräschande och du slipper ta dig till apoteket och du slipper att hålla på hemma med svampmedel dagligen.( Behandlingen görs vanligtvis i anslutning av en medicinsk fotvård standard-eller medicinsk fotvård ’mini’, till extra pris à 250,-)
Vad gör vi?
Fotbad med Biocool Footcare ( mot svamp),
behandling med ett medel mot hudsvamp. Det är en engångsbehandling, som verkar i 13 dagar. Du får inte duscha i 24 timmar efter behandlingen. Jag sanerar dina skor. Du får instruktioner om egenvård och ska ha med dig rena strumpor.
( finns även att köpa i salongen)
Osäker om du har nagelsvamp? Bara 50% av nagelförändringarna beror på onychomychosis.( nagelsvamp). Innan du lägger pengar på behandlingar eller medel kan du få säkerhet!
Ett litet smärtfritt test från HFL Laboratories tar bara 10 minuter! Oavsett vad resultatet är så får du rådgivning grundad på min kliniska erfarenhet. Dom allra flesta nagelförändringar går att förbättra!
Exklusiv på Fotvård Komplett Kristianstad.
Obs i kombination med fotbehandling kostar testet 400 kr.
Speciell skönt för dig som är gravid! Få en avslappnad lyxig stund och finaste, välmående fötter! Behandlingen är som medicinsk fotvård, sedan scrub och fot/underbensmassage.
PS Visste du att dina fötter förändras under en graviditet? Du får info, råd och tips under behandlingen! Välkommen!
Fantastisk möjlighet för den med försämrad cirkulation i fötter/ underben. Du kanske har diabetes, neuropati eller kalla fötter.
Lunulalaser är smärtfri, FDA godkänt, säker och bekväm. Microcirkulationen ökar med 70 % efter 4 behandlingar. Du får bättre känsel, varmare fötter, ökar det lokala immunförsvaret.

Du kommer 3 ggr i veckan , i 2 veckor. Behandlingen är 5 minuter laser per fot. Inga biverkningar!
Behandlingarna ska göras enligt schema och kostar i total 1500 kr. Ring för mer info och bokning 0725871412
Kort återbesök som kan behövas ibland efter hudsvampbehandling , nageltrångbehandling mm.
Ingen behandling.

Massage

Efter fotbad och scrub får du en längre massage av musklerna i underbenen, som sätter i gång blodcirkulationen och hjälper att lösa muskelspänningar. Avslutas med en skön fotmassage. Tid: 45 min
Fotbad, skrub, professionell fotmassage som är avslappnande och främjar cirkulationen.

Friskvård

En fotvårdsbehandling som har som mål att bibehålla friska, starka fötter. Förebyggande & avslappnande. Fotbad, nagelvård, filning av förhårdnader, borttagning av liktår mm, fotmassage. Du får kunskap om din fothälsa och skräddarsydda råd och tips om egenvård för just Dina Fötter.
obs! GRATIS KUNDPARKERING!

SKOR och INLÄGG

Inlägg som avlastar och ger stöd där dina fötter behöver kan vara en välsignelse i din vardag, på jobbet eller på löprundan.
Har du smärtor och obehag i fötterna, tjocka förhårdnader som trycker, ömhet, trötthet, hälsporre?
Jag tillverkar Formthotics inlägg för dina skor, på plats. Inläggen kan bytas lätt till olika skor och håller i 1- 2 år.
Ta med 2 par skor som är viktiga för dig så att jag har en bra ’ mall’ som funkar för dig.
Jag undersöker dina fötter först och kollar din gång, felställningar etc.

Lunula Laser mot Nagelsvamp

Nagelförändringar behöver inte alltid bero på svamp. Konsultation för bedömning av ursaken till nagelförändringen och rådgivning om vilken behandling är lämplig för din nagelproblem. Information om upplägg av en eventuell Lunulalaser behandling.
En nagelsvamptest kan vid behov genomföras.
Kan bara bokas av Fotvård Komplett, efter att ha genomgått den 1:a laserbehandlingen.
Kan bara bokas av Fotvård Komplett, efter att ha genomgått 1:a laserbehandlingen.
Medicinsk fotvård ingår; nedslipning av naglarna, sedan laserbehandling som är smärtfri och tar 12 minuter per fot.
Ett kitt med hög kvalitativa hud-och nagelvårdprodukter samt saneringsmedel till skorna ingår( värde ca. 450 kr,-)som är till dig för egenvård. Du får dom vid första behandlingen.
Vanligtvis räcker det med 4 -6 laserbehandlingar varav den 1:a alltid innehåller medicinsk fotvård, samt laser av båda fötter.
Den 2:a och 3:e och evt 4:e behandlingen består utav rena laserbehandlingen och kostar 650 kr för 1 fot, 850 kr för 2 fötter.
Efter 6-8 veckor efter din första laserbehandling behöver du fotvård igen som är inklusiv laser-exakt som din första behandling.
Det rekommanderas att komma för fotvård och uppföljning varannan månad. Det är viktigt att dina naglar och fötter vårdas under tiden dom växer ut. Egenvård är också viktig. Jag använder mig av foto-dokumentation för att kunna följa din framgång.
Det ska vara ungefär 1-2 veckor mellan behandlingarna.
Läs mer om lunula på www.lunula.se
eller ring mig!
OBS!
Tider för Lunula-kunder finns inte alltid synliga i kalendern. Ring mig så hittar vi en tid! 072 5871412

Fotvård Komplett Kristianstad

Allt för friska fötter!

Medicinsk fotvård utförd av välutbildad och erfaren Fotterapeut//Leg. sjuksköterska.

I kliniken hittar du olika behandlingar som är båda förebyggande, behandlande & avslappnande. Att känna sig extra fin ibland är också bra för hälsan: det finns möjlighet att få naglarna lackat också! Även Laser mot nagelsvamp, tillverkning av personlig utformade inlägg m.m. Läs mer i behandlingsmenyn.
Välkommen med din bokning!
OBS ej avbokat tid debiteras

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider enligt bokning
Adress
Östra Storgatan 10
29132 Kristianstad
Centrum Norr
Öppna i Google Maps 🗗