Vad vill du boka?

Vill du ha sköna, friska fötter, bra service och en riktig avslappnad stund? Boka en tid på Fotvård Komplett Kristianstad!
Här görs allt för friska fötter: medicinsk fotvård, massage av fötter och underben, paraffinbehandling, lackning m.m.

Jag hjälper dig vid problem som nageltrång, nagelsvamp, hudsvamp, liktår och andra förhårdnader, vårtor, hälsprickor, torr hud, felställningar, ömma/ trötta fötter, smärtor i hälen, ( hälsporre / plantar fascit ), etc. Din allmänna hälsotillstånd och livsstil, eventuella sjukdomar som diabetes, reumatism, neurologiska sjukdomar etc spelar roll i hur jag lägger upp din behandling. 

Vem är jag? Marien Kuiper, diplomerad fotterapeut och legitimerad sjuksköterska. Född i Holland, bor med man, son och hund på en gård på landet. 
Jag älskar mitt jobb och är mån om din hälsa. Mina kunder ska uppleva en avslappnad, trygg och skön stund där fötterna får allt dom behöver. Dina  fötter och ditt välbefinnande är huvudsaken på Fotvård Komplett!


I fotshopen finns försäljing av sulor/inlägg, fotkräm, hjälpmedel  för avlastning/behandling av fotrelaterade problem, presentkort, skor från Cinnamon, stödstrumpor mm. 

Kommer du med tåg eller buss- 5 minuters gångavstånd från Central Station. Åker du bil då finns GRATIS kundparkering inne på gården från och med 1/7 2017! (1:a parkeringen som finns,  direkt mitt emot salongen)

 OBS ej avbokad tid debiteras -avbokning minst 24 timmar före bokad tid. Välkommen!
 
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Värdekort

SKOR och INLÄGG

Boka tid för att få proffessionell hjälp med att hitta rätt sko och/eller inläggsula. Jag hjälper dig! Tidsbokning garanterar att jag har tid för just dig och är kostnadsfri. Ingen köptvång såklart!

Medicinsk Fotvård

Du får en härlig paraffinbehandling av händerna medan du får medicinsk fotvård. En närande kräm appliceras på dina händer först, sedan det varma paraffinet. Porerna öppnar sig av värmen och krämen tas lätt upp i huden. Den behagliga värmen är uppmjukande & smärtlindrande vid ömma, stela leder. Huden blir slät och mjuk.
Medicinsk fotvård utförs. (se : medicinsk fotvård standard)
Behandlingen passar dig som går regelbunden på fotvård och/eller inte har extrema problem. Bedömning och undersökning av fötterna. Fotbad, nagelvård, hjälp med eventuella problem som liktorn, nagelsvamp, vårtor, nageltrång, avlägsna av förhårdnader. Avslutas med en kort insmörjningsmassage.
OBS! Vill du ha nagellack? Välj då 'Medicinsk fotvård och lackning' i behandlingsmeny.
OBS! vill du använda FRISKVÅRDSPENGAR? Välj då ' fot-friskvård' i behandlingsmeny!
Behandlingen för dig som aldrig/sällan går på fotvård och har samlat på dig MÅNGA olika besvär i fötterna. Det kan vara dina naglar, förhårdnader, liktorn, smärtor, vårtor, svamp, sår, ja allt möjligt....Du får en rejäl behandling som sätter dig på fötter igen. Vi tar den tiden det behövs så att det blir attminståne en början på att må gott från topp till tår! I samtal med dig prioriterar vi vad ska åtgärdas först och hur vi lägger upp det. Behandlingen kan vara en kombination av medicinsk fotvård och tejpning, massage, utprovning av sulor /skor...eller annat. Du får råd och tips om egenvård, vidare behandling och hänvisning till andra specialismen vid behov.
En delbehandling väljer du om du har välvårdade fötter men du behöver en kort uppfräschande fotvård. Det kan även innehålla behandling av en vårta, liktorn, nagelklippning eller ett kontrollbesök efter en behandling. Om behandlingen ändå tar längre tid kostar det 190 kr mer per 15 minuter. Fotbad/massage ingår inte alltid- beroende på vad du prioriterar.
obs! kom i god tid. Behandlingen är redan kort!
Fotbad, peeling av fötterna, nagelklippning, vård och polering/putsning av nagelplatta och nagelband, borttagning av förhårdnader, liktorn och nageltrång, fuktgivande fotinpackning, lackning av tånaglar. Avslutas med en skön fotmassage. Jag använder produkter från Rituals, som är parabenfria och inte testad på djur.
Som medicinsk fotvård standard, + lackning av tånaglar. ( lack från OPI- håller långt, olika färger. Alt. ta med egen nagellack)
Vårtor uppstår av ett virus. På foten behövs det ofta hjälp för att bli av med den/dom. Vi jobbar tillsammans för att få bukt på din vårta/dina vårtor. Du behandlar själv din vårta hemma med ett medel som du köper på apoteket, och kommer på återbesök varje 3:e vecka. Beroende på hur vårtan ser ut, din ålder och allmän tillstånd rekommanderar jag ett medel, och avlastningsmaterial som du kan köpa hos mig. ( 20 kr).
Det krävs flera återbesök.

Massage

En härlig stund där du kommer att avslappna i högsta grad. Du ligger i en bekväm stol.
Du får händerna inpackad med närande kräm och varm paraffin, sedan elvärmda handskar på. Dina fötter får ett varmt fotbad, skrub och en lång massage.
Båda händer och fötter blir mjuka i huden och fotmassagen är välgörande för kropp och själ!
Efter fotbad och scrub får du en längre massage av musklerna i underbenen, som sätter i gång blodcirkulationen och hjälper att lösa muskelspänningar. Avslutas med en skön fotmassage. Det används en härlig doftande, rogivande massageolja som är svensk-ekologisk. Tid: 45 min
Fotbad, skrub, professionell fotmassage som är avslappnande och främjar cirkulationen.

Friskvård

En fotvårdsbehandling som har som mål att bibehålla friska, starka fötter. Förebyggande & avslappnande. Fotbad, nagelvård, filning av förhårdnader, borttagning av liktår mm, fotmassage. Du får kunskap om din fothälsa och skräddarsydda råd och tips om egenvård för just Dina Fötter.

Fotvård Komplett Kristianstad

Allt för friska fötter! Professionellt och personligt. Jag heter Marien Kuiper och har efter 25 år som sjuksköterska utbildad mig till fotterapeut på Axelsons Gymnastiska Institut i Malmö. Sedan november 2014 driver jag salongen Fotvård Komplett Kristianstad. Här hittar du olika behandlingar som är båda förebyggande, behandlande& avslappnande.
Medicinsk fotvård, massage, kinesiologisk tejpning, paraffinbehandling. Försäljning av sulor, skor från Cinnamon, presentkort, kompressionsstrumpor, hudvårdsprodukter, mm. Välkommen!OBS ej avbokat tid debiteras

Telefon 0725871412
Webbsida
E-post
Öppettider Veckodagar, måndagkväll. Flexibla!Ring 0725871412 så hittar vi en tid som passar dig! Alternativ boka själv på nätet via Bokadirekt.
Adress
Östra Storgatan 10
29132 Kristianstad
Centrum Norr