Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Värdekort

KLIPPKORT med rabatt- medicinsk fotvård
Marien Kuiper, 2.820,00 kr, värde 3.120,00 kr Mer info
Klippkort ger dig 300 kr rabatt/år= 50 kr/ behandling.

För dig som går på fotvårdsbehandling varannan månad.

Kortet gäller 6 gånger till medicinsk fotvård standard.

Kortet är personligt och kan ej användas av någon annan.

Kortet gäller 1 12 månader.

...fler kort
Visa alla kort hos Fotvård Komplett Kristianstad

Medicinsk Fotvård

Behandlingen passar dig som går regelbunden på fotvård och/eller inte har extrema problem. Bedömning och undersökning av fötterna. Fotbad, nagelvård, hjälp med eventuella problem som liktorn, nagelsvamp, vårtor, nageltrång, avlägsna av förhårdnader. Avslutas med en kort insmörjningsmassage. Behandlingen tar 45-60 min.
OBS! Vill du ha nagellack? Välj då 'Medicinsk fotvård och lackning' i behandlingsmeny.
OBS! vill du använda FRISKVÅRDSPENGAR? Välj då ' fot-friskvård' i behandlingsmeny! obs! GRATIS KUNDPARKERING
Behandlingen för dig som aldrig/sällan går på fotvård och har samlat på dig MÅNGA olika besvär i fötterna. Du får en rejäl behandling som sätter dig på fötter igen. I samtal med dig prioriterar vi vad ska åtgärdas först och hur vi lägger upp det. Behandlingen kan vara en kombination av medicinsk fotvård och tejpning, massage, utprovning av sulor /skor...eller annat. Du får råd och tips om egenvård, vidare behandling och hänvisning till andra specialismen vid behov. obs!GRATIS KUNDPARKERING!
En delbehandling väljer du om du har välvårdade fötter men du behöver en kort uppfräschande fotvård. Det kan även innehålla behandling av en vårta, liktorn, nagelklippning eller ett kontrollbesök efter en behandling. Fotbad/massage ingår inte alltid- beroende på vad du prioriterar.
obs! kom i god tid. Behandlingen är redan kort!

Obs GRATIS KUNDPARKERING!
Fotbad, peeling av fötterna, nagelklippning, vård och polering/putsning av nagelplatta och nagelband, borttagning av förhårdnader, liktorn och nageltrång, fuktgivande fotinpackning, lackning av tånaglar. Avslutas med en skön fotmassage. Jag använder produkter från Rituals, som är parabenfria och inte testad på djur.
obs! GRATIS KUNDPARKERING!
Som medicinsk fotvård standard, + lackning av tånaglar. ( lack från OPI- håller långt, olika färger. Alt. ta med egen nagellack)

GRATIS KUNDPARKERING!
Speciell skönt för dig som är gravid! Få en avslappnad lyxig stund och finaste, välmående fötter! Behandlingen är som medicinsk fotvård, sedan scrub och fot/underbensmassage.
PS Visste du att dina fötter förändras under en graviditet? Du får info, råd och tips under behandlingen! Välkommen!

Massage

En härlig stund där du kommer att avslappna i högsta grad, och du får mjuka varma händer och fötter.
Du får händerna inpackad med närande kräm och varm paraffin, sedan elvärmda handskar på. Dina fötter får ett varmt fotbad, skrub och en lång massage.
Båda händer och fötter blir mjuka i huden och fotmassagen är välgörande för kropp och själ!
Efter fotbad och scrub får du en längre massage av musklerna i underbenen, som sätter i gång blodcirkulationen och hjälper att lösa muskelspänningar. Avslutas med en skön fotmassage. Det används en härlig doftande, rogivande massageolja som är svensk-ekologisk. Tid: 45 min
Fotbad, skrub, professionell fotmassage som är avslappnande och främjar cirkulationen.

Friskvård

En fotvårdsbehandling som har som mål att bibehålla friska, starka fötter. Förebyggande & avslappnande. Fotbad, nagelvård, filning av förhårdnader, borttagning av liktår mm, fotmassage. Du får kunskap om din fothälsa och skräddarsydda råd och tips om egenvård för just Dina Fötter.
obs! GRATIS KUNDPARKERING!

SKOR och INLÄGG

Boka tid för att få proffessionell hjälp med att hitta rätt sko och/eller inläggsula. Jag hjälper dig! Tidsbokning garanterar att jag har tid för just dig och är kostnadsfri. Ingen köptvång såklart!

Fotvård Komplett Kristianstad

Allt för friska fötter! Professionellt och personligt. Jag heter Marien Kuiper och har efter 25 år som sjuksköterska utbildad mig till fotterapeut på Axelsons Gymnastiska Institut i Malmö. På Fotvård Komplett Kristianstad hittar du olika behandlingar som är båda förebyggande, behandlande& avslappnande.
Välkommen!
OBS ej avbokat tid debiteras

Telefon 0725871412
Webbsida
E-post
Öppettider Veckodagar, måndagkväll. Varannan onsdagkväll. Ring 0725871412 så hittar vi en tid som passar dig! Tip: boka själv på nätet via Bokadirekt!

Gratis kundparkering vid salongen.
Adress
Östra Storgatan 10
29132 Kristianstad
Centrum Norr