Från mig till dig

betyg4.9 Fantastiskt bra(125 betyg)
Jordgubbsvägen 8, 426 55, Västra Frölunda
TILLHÖR DU ELLER NÅGON I DITT SÄLLSKAP RISKGRUPPEN FÖR COVID-19? RING FÖR ATT BOKA EN TID SÅ ATT DEN ANPASSAS TILL ER. OBS! F.O.M 28/9- 2021 TAR VI ÅTER EMOT TVÅ SÄLLSKAP PER BOKNINGSTID. TACK FÖR ATT DU HÅLLER NERE DITT ANTAL I SÄLLSKAP SÅ ATT VI KAN HJÄLPAS ÅT ATT HÅLLA AVSTÅND. KÄNNER DU MINSTA SYMPTOM, VÄNLIGEN BOKA OM DIN TID TILL NÄR DINA SYMTOM ÄR BORTA.

Boka tjänst

  • BOKA PROVTID80 minuter, Kostnadsfri · Mer info
    Boka
  • BOKA INLÄMNINGSTID- SÄLJ BRUDKLÄNNING20 minuter, Kostnadsfri · Mer info
    Boka

utövare

noImage
Marina Björk
(125 betyg)
Ägare

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
125 betyg
till Marina Björk
Super mysigt och super proffsigt ❣
till Marina Björk
Fick superproffsig hjälp, så duktig!
till Marina Björk
Mitt andra besök hos Marina. Då vi lyckades bli gravida så min klänning inte längre passade och jag fick prova ut en ny. Helt fantastisk miljö där man känner sig avslappnad och inspirerad. Kan varmt rekommendera andra blivande brudar att besöka Marina. Du kan ha höga förväntningar när du åker hit utan att bli besviken.
till Marina Björk
Superfint och personligt bemötande bemötande, avslappnad stämning. Marina var väldigt kunnig och gav många bra råd och tips för att hitta det som passade mig. Kan verkligen rekommendera! ☺️

Om företaget

Från mig till dig säljer begagnade moderna brudklänningar i fint skick. För oss är det viktigt med en positiv upplevelse och varmt bemötande. Här kan du i avslappnad miljö prova fantastiska klänningar som frambringar det bästa av just dig. Vi hjälper dig att hitta din drömklänning i hållbarhetens tecken, till ett pris som är snällare för plånboken.

Bilder