1. Hem
  2. Vad Stockholm

Francis Kiropraktik Gamla Stan

betyg4.9 Fantastiskt bra(256 betyg)
Lilla Nygatan 19, 111 28, Stockholm
Det finns även tider tillgängliga i Danderyd: https://www.bokadirekt.se/places/francis-kiropraktik-danderyd-50550 Jag är legitimerad Kiropraktor med en master i Kiropraktik. Alla konsultationer kan tas på antingen svenska eller engelska. Här hittar du mig: Mina fräscha lokaler hittar du mitt i Gamla Stan, en minut från t-banan. Läs recensioner och hitta hit: https://g.page/francis-kiropraktor?share Så funkar det Om det är ditt första besök hos mig: boka ett nybesök så kan vi göra en noggrann genomgång av ditt besvär. Om det behövs bygger vi en behandlingsplan tillsammans. Mitt mål är att hitta den snabbaste och mest effektiva lösningen på dina problem- jag bokar aldrig fler möten än nödvändigt. Om du har varit hos mig tidigare: boka ett återbesök. Vill du boka besök under helgen? Välj "helgbesök" nedan för att se vilka tider som är lediga. Det här kan du få hjälp med Jag har en bred erfarenhet av alla olika typer av besvär, men det jag ser mest behov av är: -ryggskott -nackspärr -lumbago -axelbesvär -höftbesvär -idrottskador Så här mycket kostar det 850kr nybesök 700kr återbesök Kan jag boka akuttider? Ja! Det är alltid bäst att ta tag i problemet så snart som möjligt. Om du ha någon fråga är det bara att skicka ett mejl till franciskiropraktik@gmail.com eller ringa 08-120 08 354 Något annat du behöver svar på innan du bokar? Ring mig på 08-120 08 354 eller skick ett mejl till franciskiropraktik@gmail.com.

Boka tjänst

Standardtjänster

  • Nybesök
    40 minuter, 900 krMer info
  • Återbesök
    750 krMer info

utövare

noImage
Francis Jones
4.9
(256 betyg)
mChiro, Leg Kiropraktor

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
256 betyg
Jens L.
till Francis Jones
Alltid lika bra hos Francis!

Visa mer

Cecilia N.
till Francis Jones
Francis är den skickligaste (och trevligaste) kiropraktorn jag någonsin varit hos. Effektiv, kunnig, proffsig och har stor omsorg om sina patienter. Rekommenderas varmt!

Visa mer

Rolf S.
till Francis Jones
Professionell, trevlig. Rekommenderar honom.

Visa mer

Fredrik P.
till Francis Jones
Bästa kiropraktorn som finns

Visa mer

Om företaget

Det finns även tider tillgängliga i Danderyd: https://www.bokadirekt.se/places/francis-kiropraktik-danderyd-50550 Jag är legitimerad kiropraktor med en femårig masterutbildning inom kiropraktik från det prestigefulla universitetet Anglo European College of Chiropractic. Jag ser inte bara kiropraktik som ett jobb, det är en passion för mig att hjälpa folk: det finns ingen bättre känsla än när man ser en patient bli smärtfri eller kunna återgå till sina aktiviteter eller sporter som de älskar. Jag fortbildar mig kontinuerligt för att vidareutveckla mina kunskaper som kiropraktor samt för att förbättra vården jag ger till mina patienter. Jag har ett speciellt intresse för idrottsskador samt besvär hos löpare, och har hjälpt tusentals idrottsutövare, allt från professionella till hobbyutövare som vill ha hjälp att springa sina första 5 km eller gå ned i vikt. Alla konsultationer kan tas på antingen svenska eller engelska, beroende på vad du känner dig mest bekväm med.

Bilder

Medlem i Legitimerade Kiropraktorers RiksorganisationMedlem i Legitimerade Kiropraktorers Riksorganisation
Detaljer och kontakt
  • 08-17 Måndag 08-15 Tisdag 08-12 Onsdag 08-17 Torsdag 08-12 Fredag 09-11 Lördag 17-19 Söndag
  • 07366619 XXVisa nummer

  • Lilla Nygatan 19, 111 28, Stockholm