Vad vill du boka?

FRANSFÖRLÄNGNING, MICROBLADING/3D-BRYN, DERMAPEN OCH PLASMA PEN I HENRIKSDAL, NACKA. VÄLKOMNA!

En fransförlängning är en semi-permanent skönhetsbehandling som ger dina ögon längre och fylligare fransar. Du får en mascaraeffekt med extra allt! Behandlingen är avkopplande och skön och ger dig en unik egentid.

En fransförlängning eller 3D-bryn (microblading) är bekväm vardagslyx. Du kan stiga direkt upp ur sängen på morgonen och känna dig snygg och redo för dagen! Det är perfekt för dig som har ont om tid och vill slippa krångla med mascara eller lägga tid på att måla, färga och forma dina bryn. 

En fransförlängning eller semipermanenta 3D-bryn är den optimala lösningen för dig som gillar att bli klar snabbt i din vardag, som tränar, ska iväg på sol-, bad-, skidsemester eller vill vara extra fin inför en fest eller ett bröllop. 

För mig är mötet med dig och att göra dig nöjd, det viktigaste och roligaste med mitt jobb! Att du ska vara nöjd är A och O. Hos mig har du alltid en Nöjd-kund-garanti. Fråga mig så berättar jag mer.

Jag är utbildad vid Lashia och Finare Fransar Education i Stockholm, i både singel- och volymfransar, samt Avancerad Volym hos Look by Linn, Halmstad. Dessutom kurser inom Microblading/3D-bryn samt Plasmapen och Microneedling med Dermapen Jag har även genomgått utbildning av säkerhet kring härdplaster och kemirisker. Fransstylisten STHLM är medlem hos SEYF (Svenska Estetikers Yrkesförbund) och innehar behandlingsförsäkring, samt F-skattesedel. 

Jag ser fram mot att träffa dig och få ge dig en härlig dos vardagslyx!

Varmt välkommen!

NY ADRESS:
Nu finns jag på CC Lounge i Henriksdal, Danvikscenter
Hästholmsvägen 32, vån 1, 131 30 Nacka.
den stora vita kontorsbyggnaden där det stå ”Viking Line” på. 

Hållplats: Henriksdal.
Det finns gott om parkering precis utanför, annars i p-huset mittemot. 

KOM IHÅG - DU HAR ALLTID:

>>  20% RABATT - TIPSA EN VÄN!
TILL BÅDE DIG OCH DIN VÄN NÄR DU REKOMMENDERAR FRANSSTYLISTEN STHLM. (KORT ATT DELA UT FÅR DU PÅ SALONGEN VID DITT BESÖK)*

* Rabatten gäller endast fransförlängning, ej färgning av fransar & bryn eller övriga behandlingar.


VID PÅFYLLNING GÄLLER:

Efter ca 1-2 veckor = Liten påfyllning, ca 45 min.

Efter 3-4 veckor = Stor påfyllning, ca 75 min.

Efter 4-5 veckor = Powerpåfyllning, ca 105 min

Efter 6 veckor = Nytt set,  1,5-2 tim

Har du tappat mer än du brukar, så boka en längre behandling. Annars garanteras inte komplett resultat inom utsatt tid.


OBS!

Om du har fransar från annan salong och vill göra påfyllning, så kontakta mig direkt. Jag behöver då boka in extra tid för eventuell borttagning om fransarna är felaktigt utförda. Jag gör inga påfyllningar på felaktigt utförda fransar. 

Kontakta mig även när det gäller korrigering av gamla ögonbrynstatueringar eller 3D-bryn som har gjorts på annan salong.

Gällande microneedling med Dermapen rekommenderas att du bokar in en konsultation om du har problemhud, akne, psoriasis eller dylikt.

Vid alla Plasma lift behandlingar med Plasma pen rekommenderas en kostnadsfri konsultation för genomgång av område som önskas behandlas.

Kontakt: 0723-16 83 93, christina@fransstylistensthlm.se

Jag tillämpar 48 tim avbokningsregler. Du debiteras 50% av ordinarie behandlingspris vid uteblivet besök


Fransstylisten STHLM tar endast kontantbetalning eller Swish.


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

MICROBLADING / 3D-BRYN

Har du några frågor eller funderingar kring Microblading, om du ska välja med eller utan skuggning, så boka in en kostnadsfri konsultation, så får du allt underlag du behöver inför ditt beslut.

Välkommen!
Introduktionspris för Puderbryn med dusting-teknik alt Kombo-bryn där både stråteknik och dusting används.

Dusting-tekniken ger ett mer intensivt resultat och ser ut som makeup på brynen.

1700kr (Ord pris 3400 kr)

Priset gäller t o m 28 feb 2019. Inkl ett gratis återbesök med påfyllning inom 6 veckor.
Ca 2,5 tim

Anslut dig till den lyckliga skaran (inkl undertecknad ;) som har gjort microblading och därmed har gjort den bästa investeringen som sparar makeup-tid!

Du kommer att få en medgivandeblankett med hälsodeklaration mailad tills sig som ska fyllas i och mailas tillbaka till mig innan ditt besök. Naturligtvis helt konfidentiellt.

Tänk på att inte dricka alkohol eller ta Aspirin eller Alvedon 24 tim innan. Ska du göra fillers eller Botox kring ögon eller bryn, så gör det efter din microblading.
Det får inte komma vatten eller fukt på dina bryn 7 dagar efter behandlingen, och ingen träning under 14 dagar. Utförligare information och eftervård fås på medgivandeblankett.

Kom gärna 30 min innan för bedövning.
Du bör inte vara allergisk mot lidokain eller latex.

Har du några frågor, så maila eller smsa. M: 0723-168393, christina@fransstylistensthlm.se

Jag sitter ofta i behandling, så lämna meddelande eller smsa så ringer jag upp.


Introduktionspris för Microblading med stråteknik
1700kr (Ord pris 3000 kr)

Priset gäller t o m 28 feb 2019. Inkl ett gratis återbesök med påfyllning inom 6-8 veckor.
Ca 2,5 tim

Anslut dig till den lyckliga skaran (inkl undertecknad ;) som har gjort microblading och därmed har gjort den bästa investeringen som sparar makeup-tid!

Du kommer att få en medgivandeblankett med hälsodeklaration som ska fyllas i och skickas tillbaka innan ditt besök. Naturligtvis helt konfidentiellt.

Tänk på att inte dricka alkohol eller ta Aspirin eller Alvedon 24 tim innan. Ska du göra fillers eller Botox kring ögon eller bryn, så gör det efter din microblading.
Det får inte komma vatten eller fukt på dina bryn 7 dagar efter behandlingen, och ingen träning under 14 dagar. Utförligare information och eftervård fås på informationsblanketten.

Kom gärna 30 min innan för bedövning.
Du bör inte vara allergisk mot lidokain eller latex.

Har du några frågor, så maila eller smsa. M: 0723-168393, christina@fransstylistensthlm.se

Jag sitter ofta i behandling, så lämna meddelande eller smsa så ringer jag upp.


För en touch-up

ca 2 tim

Kom gärna 30 min innan för bedövning.
Du bör inte vara allergisk mot lidokain eller latex.

SINGELFRANSAR

Nytt set singelfransar.
Tid: ca 105 min

Pris: 1200 kr

Behandlingen inleds med en konsultation där vi går genom ditt kundkort och uppgifter om eventuella mediciner, allergier el dyl. Därefter tittar vi på form, längd och böj på fransarna utifrån dina önskemål och dina egna fransars förutsättningar. Har du med dig en bild så är det en bra fingervisning. Dock kan samma resultat inte garanteras, utan jag utgår från dig och dina fransars förutsättningar. Efter behandlingen får du med dig skötselråd och en liten mascaraborste som du borstar fransarna med morgon och kväll.

Jag lägger så många fransar vi hinner inom avsatt tid. Kom gärna med rengjorda fransar utan smink, så blir det mer tid till fransförlängning. :)

Använd ingen ögonmakeup eller oljebaserad ögonprodukt 24 timmar innan behandling. Det kan påverka limmet och därmed hållbarheten. Använd inte fransböjare. Ta gärna av eventuella kontaktlinser.

Undvik att fransarna kommer i kontakt med vatten de närmaste 15 tim efter behandlingen. Jag använder Nano-mist (vattenånga) som halverar torktiden och som samtidigt ger dig en uppfriskande ansiktsdusch. Superskönt och uppskattat efter en behandling.

För dig som har ljusa fransar, rekommenderar jag en fransfärgning för bästa och mest hållbara resultat.

Följ @fransstylistensthlm på Facebook och Instagram för erbjudanden, information om lediga tider, före-efter-bilder, m m
Mer info på hemsidan www.fransstylistensthlm.se

Jag tar betalt via Swish, samt kortbetalning om du inte har Swish.


Varmt välkommen!
Power-påfyllning
Du ska ha ca 30% fransar kvar för detta alternativ.

105 min
1100 kr

Efter ca 3-5 veckor.
Efter 6 veckor så är det nytt set som gäller.

För dig som vill ha extra mycket fransar, inför ett speciellt event, om du nyligen tappat mer än vanligt, om dina fransar växer snabbt, eller helt enkelt för att du vill känna dig extra powerfylld, så rekommenderar jag en powerpåfyllning. Då gör jag en påfyllning i 2 tim.

Detta alternativ kan också vara bra om det var längesedan du gjorde en påfyllning, eller om dina fransar har växt mycket. Då kan man behöva lägga mer tid än vanligt på att skala (ta bort) fransar som blivit för långa. Med detta alternativ får du mer tid till att fylla på fransar och därmed ett fylligare resultat.

Om du är osäker på ifall du behöver en power-påfyllning eller en stor påfyllning, så kontakta mig.

Mina kontaktuppgifter:
M: 0723-168393
T: 08-35 30 90
christina@fransstylistensthlm.se
Stor påfyllning singelfransar. Efter ca 3-4 veckor.
Tid 75 min

Denna påfyllning bokar du om det gått ca 3-4 v sedan du var hos mig sist och om du har tappat normalt. Om du vill ha extra fylligt resultat rekommenderar jag Powerpåfyllning i 120 min.

Jag lägger så många fransar vi hinner under avsatt tid. Kom gärna med rengjorda fransar utan smink, så blir det mer tid till fransförlängning. Har du inte haft möjligt att ta tvätta av dig så får du rengöring och handduk av mig.

OBS! OBS! OBS!

Har du gjort fransar på annan salong, så kontakta mig direkt på telefon, sms eller mail. Vissa fransförlängningar är felaktigt utförda och jag gör inga påfyllningar på felaktigt utförda fransförlängningar. Vi bokar därför in ett längre pass, så att jag kan titta på status på dina fransar och eventuellt ta bort om de är felaktigt utförda, samt göra nytt set. Då betalar du för ett nytt set, samt 150 kr för ca 30 min borttagning (ord pris 300 kr). Därefter deibetarar jag 300 kr per påbörjad halvtimme, om det skulle visa sig att dina fransar är svåra att ta bort.

Behandlingen inleds med konsultation och avstämning, om du vill ha samma som förra gången eller ändra på något. Exakt samma resultat kan inte garanteras då fransarnas olika tillväxtfaser kan påverka form.

Använd ingen ögonmakeup eller oljebaserad ögonprodukt inför ditt besök, helst 24 timmar innan behandling. Använd inte fransböjare heller. Har du kontaktlinser så rekommenderar jag att du tar av dem under behandlingen.

Mer info på hemsidan www.fransstylistensthlm.se

Följ @fransstylistensthlm på Facebook och Instagram för erbjudanden!

Jag tar Swish vid betalning, samt kort om du inte har Swish.

Välkommen till en lyxigare vardag!
Liten påfyllning 60 min
650 kr.
Tid: 45 min.

Denna påfyllning bokar du om det gått ca 2 veckor sedan du var hos mig sist. Detta är för dig som tappar mycket fransar eller vars fransar växer snabbt, eller helt enkelt för att du vill ha extra fyllighet efter 2 veckor. Om du har tappat mycket rekommenderar jag Stor påfyllning i 90 min.

Vill du färga fransar och/eller bryn, så kontakta mig direkt på 0723-16 83 93 eller christina@fransstylistensthlm.se

Jag lägger så många fransar vi hinner under avsatt tid. Kom gärna med rengjorda fransar utan smink, så blir det mer tid till fransförlängning. Har du inte haft möjligt att ta tvätta av dig så får du rengöring och handduk av mig.

OBS! OBS! OBS!

Har du gjort fransar på annan salong, så kontakta mig direkt på telefon, sms eller mail. Vissa fransförlängningar är felaktigt utförda och jag gör inga påfyllningar på felaktigt utförda fransförlängningar. Vi bokar därför in ett längre pass, så att jag kan titta på status på dina fransar och eventuellt ta bort om de är felaktigt utförda, samt göra nytt set. Då betalar du för ett nytt set, samt 150 kr för ca 30 min borttagning (ord pris 300 kr). Därefter deibetarar jag 300 kr per påbörjad halvtimme, om det skulle visa sig att dina fransar är svåra att ta bort.

Behandlingen inleds med konsultation och avstämning, om du vill ha samma som förra gången eller ändra på något. Exakt samma resultat kan inte garanteras då fransarnas olika tillväxtfaser kan påverka form.

Använd ingen ögonmakeup eller oljebaserad ögonprodukt inför ditt besök, helst 24 timmar innan behandling. Använd inte fransböjare heller. Har du kontaktlinser så rekommenderar jag att du tar av dem under behandlingen.

Mer info på hemsidan www.fransstylistensthlm.se

Följ @fransstylistensthlm på Facebook och Instagram för erbjudanden!

Jag tar Swish vid betalning, samt kort om du inte har Swish.

Välkommen till en lyxigare vardag!
MINI-PÅFYLLNING, LAGA GLAPP
30 min

OBS! GÄLLER ENDAST BEFINTLIGA KUNDER!
Gäller endast kunder som redan har gjort singelfransar hos Fransstylisten STHLM, eftersom jag inte vet i vilket skick dina fransar är i när du kommer från annan salong.

För dig som har ett glapp som du vill täcka utan att behöva göra en komplett påfyllning. Endast enstaka glapp, max 1-2 veckor efter senaste behandlingen. Är du osäker på hur mycket tid som krävs så boka en påfyllning, så kan vi stämma under tiden.

Kom utan makeup på fransarna så blir det mer tid över till påfyllning. Har du makeup, så kom gärna tidigare, så fr du rengöring och handduk på plats.

Jag tar helst Swish eller kontant om du inte har Swish.

T: 0723-168393, christina@fransstylistensthlm.se

Mer info på www.fransstylistensthlm.se
STUDENTERBJUDANDE!
Du måste uppvisa giltigt mecenat/CSN-kort, samt ID.

Nytt set singelfransar.
Pris: 1000 kr.
Tid 120 min.

Behandlingen inleds med en konsultation där vi går genom ditt kundkort och uppgifter om eventuella mediciner, allergier el dyl. Därefter tittar vi på form, längd och böj på fransarna utifrån dina önskemål och dina egna fransars förutsättningar. Har du med dig en bild så är det en bra fingervisning. Dock kan samma resultat inte garanteras, utan jag utgår från dig och dina fransars förutsättningar. Efter behandlingen får du med dig skötselråd och en liten mascaraborste som du borstar fransarna med morgon och kväll.

Jag lägger så många fransar vi hinner inom avsatt tid. Kom gärna med rengjorda fransar utan smink, så blir det mer tid till fransförlängning. :)

Använd helst ingen ögonmakeup eller oljebaserad ögonprodukt 24 timmar innan din behandling. Limmet fäster bättre då. Använd inte fransböjare. Ta gärna av eventuella kontaktlinser.

Undvik att fransarna kommer i kontakt med vatten de närmaste 15 tim efter behandlingen. Jag använder Nano-mist (vatten-mist) som halverar torktiden och som samtidigt ger dig en uppfriskande ansiktsdusch. Superskönt och uppskattat efter en behandling.

För dig som har ljusa fransar, rekommenderar jag en fransfärgning för bästa och mest hållbara resultat.

Följ @fransstylistensthlm på Facebook och Instagram för erbjudanden, information om lediga tider, före-efter-bilder, m m
Mer info på hemsidan www.fransstylistensthlm.se

Jag tar Swish vid betalning, samt kort om du inte har Swish.


Varmt välkommen!
STUDENTERBJUDANDE!
Du måste uppvisa giltigt mecenat/CSN-kort, samt ID.

Påfyllning singelfransar.
Tid 75 min

OBS! GÄLLER FÖR KUNDER SOM HAR GJORT SINA FRANSAR HOS FRANSSTYLISTEN STHLM.

Har du gjort fransar på annan salong behöver jag gå genom dem och kan behöva ta bort dem om de är felaktigt applicerade. Jag utför ingen påfyllning på felaktigt utförda fransförlängningar. Jag gör heller inte påfyllning på volymfransar. I båda fallen betalar du för borttagningen, 150 kr (ord pris 300 kr), samt ett nytt set. Är din gamla fransförlängning svår att ta bort, debiterar jag 300 kr/timmen efter den inledande ca 30 min. Kontakta mig direkt så bokar jag in dig.

T: 0723-16 83 93, christina@fransstylistensthlm.se

En påfyllning rekommenderas efter ca 3-5 veckor, beroende på i vilken tillväxtfas dina fransar befinner sig i. Observera att påfyllningstiden är 90 min. Jag lägger så många fransar vi hinner under avsatt tid. Kom gärna med rengjorda fransar utan smink, så blir det mer tid till fransförlängning.

Har du få fransar kvar föreslår jag ”Fransförlängning, NYTT set ” för fylligare resultat.

För dig som har ljusa fransar, rekommenderar jag en fransfärgning för bästa och mest hållbara resultat.

Behandlingen inleds med konsultation och avstämning, om du vill ha samma som förra gången eller ändra på något. Exakt samma resultat kan inte garanteras då fransarnas olika tillväxtfaser kan påverka form.

Använd helst ingen ingen ögonmakeup, kräm eller oljebaserad ögonprodukt 24 tim innan inför ditt besök. Använd inte fransböjare heller. Har du kontaktlinser så rekommenderar jag att du tar av dem under behandlingen

Undvik att fransarna kommer i kontakt med vatten de närmaste 15 tim efter behandlingen. Jag använder Nano-mist (vatten-mist) som halverar torktiden och som samtidigt ger dig en uppfriskande ansiktsdusch.

Välkommen till en lyxigare vardag!

VOLYMFRANSAR

Megapåfyllning volymfransar
Ca 2,5 tim
Obs,
Gäller endast som påfyllning. Ej vid nytt set.

För dig som har många fransar och vill ha extra mycket.

Det bör inte ha gått mer än 4 veckor för optimalt resultat
Nytt set mix volymfransar 2-6D
ca 2 tim

Viktigt är att du kommer med rengjorda fransar så att inte tid går åt till rengöring.

Volymfransar är för dig som vill ha en tätare fransrad. Med volymfransar kan du få en dramatisk effekt eller ett mjuk och naturligt resultat.

Innan behandlingen tittar vi på längd och form som passar din ögonform.

Du får alltid med dig skötselråd och en liten silikonborste för att få till det perfekta "fluffet" på dina fransar.

Skillnaden mellan volym och singelfransar är att singelfransar appliceras en och en på dina naturliga fransar, medan volymfransar innebär att flera tunna silkesfransar appliceras på din naturliga frans. 3D står för 3 silkesfransar, 4D för 4 silkesfransar osv. Volymfransar är tunnare och lättare än singelfransar, vilket gör att man med fördel kan ha flera fransar på en frans.

Många tror att volymfransar ser onaturligare ut, men rätt applicerat, i rätt längd och volym, så ser volymfransar mycket naturliga och mjuka ut, medan man med singelfransar kan uppnå den s k mascaraeffekten.

Tänk på att sköta dina fransar så att de håller längre. Tvätta dem varje dag för att undvika risk för ögoninfektion. Mycket smuts och damm samlas i "fickan" mellan franskant och förlängningsfransen. På salongen säljer jag skumrengöring för fransförlängning tillsammans med en mjuk penselborste som skonsamt gör att du kommer åt mellan fransarna. Du kan med fördel använda rengöringen till hela ansiktet.
Power-påfyllning volymfransar 3-6D
1200 kr
Du ska ha ca 30% fransar kvar för detta alternativ.

105 min
efter ca 3-5veckor.
Efter 6 v är det Nytt set som gäller.För dig som vill ha extra mycket fransar, inför ett speciellt event, eller om det har gått mer än 3-5 veckor sedan du gjorde behandlingen sist. Eller om du har tappat mer än vanligt, om dina fransar växer snabbt, eller helt enkelt för att du vill känna dig extra powerfylld.

Med detta alternativ får du mer tid till att fylla på fransar och därmed ett fylligare resultat.

Om du är osäker på ifall du behöver en power-påfyllning eller en stor påfyllning, så kontakta mig.

Mina kontaktuppgifter:
M: 0723-168393
christina@fransstylistensthlm.se
Påfyllning volymfransar 2-6D
Efter ca 3-4 veckor.
ca 75 min

Om det har gått mer än 3-4 veckor, eller om du har tappat mycket så rekommenderas en Powerpåfyllning på 120 min.

OBS! Gäller endast kunder som har gjort sina volymfransar hos Fransstylisten STHLM.

Kommer du från annan salong så behöver jag extra tid att gå genom dem. Vid felaktig applicering kommer jag att behöva ta bort fransarna och göra ett nytt set. Läs vad som gäller vid "Borttagning av fransar från annan salong, 150 kr" i tjänstemenyn.

Viktigt är att du kommer med rengjorda fransar så att inte tid går åt till rengöring.

Volymfransar är för dig som vill ha en tätare fransrad. Med volymfransar kan du få en dramatisk effekt eller ett mjuk och naturligt resultat.

Vi diskuterar på plats om vi ska köra samma längd och form som sist, eller om något behöver korrigeras, utifrån dina önskemål eller status på dina fransar.

Tänk på att sköta dina fransar så att de håller längre. Tvätta dem varje dag för att undvika risk för ögoninfektion. Mycket smuts och damm samlas i "fickan" mellan franskant och förlängningsfransen. På salongen säljer jag skumrengöring för fransförlängning tillsammans med en mjuk penselborste som skonsamt gör att du kommer åt mellan fransarna. Du kan med fördel använda rengöringen till hela ansiktet.
Liten påfyllning volymfransar 3-7Dv
Efter ca 2 veckor.
ca 45 min

Har du tappat mycket fransar, så rekommenderar jag en Stor påfyllning på 90 min eller Powerpåfyllning på 120 min.

OBS! Gäller endast kunder som har gjort sina mixfransar hos Fransstylisten STHLM.

Kommer du från annan salong så behöver jag extra tid att gå genom dem. Vid felaktig applicering kommer jag att behöva ta bort fransarna och göra ett nytt set. Läs vad som gäller vid "Borttagning av fransar från annan salong, 150 kr" i tjänstemenyn.

Viktigt är att du kommer med rengjorda fransar så att inte tid går åt till rengöring.

Volymfransar är för dig som vill ha en tätare fransrad. Med volymfransar kan du få en dramatisk effekt eller ett mjuk och naturligt resultat.

Vi diskuterar på plats om vi ska köra samma längd och form som sist, eller om något behöver korrigeras, utifrån dina önskemål eller status på dina fransar.

Tänk på att sköta dina fransar så att de håller längre. Tvätta dem varje dag för att undvika risk för ögoninfektion. Mycket smuts och damm samlas i "fickan" mellan franskant och förlängningsfransen. På salongen säljer jag skumrengöring för fransförlängning tillsammans med en mjuk penselborste som skonsamt gör att du kommer åt mellan fransarna. Du kan med fördel använda rengöringen till hela ansiktet.
MINI-PÅFYLLNING, LAGA GLAPP VOLYMFRANSAR
30 min

OBS! GÄLLER ENDAST BEFINTLIGA KUNDER!
Gäller endast kunder som redan har gjort fransar hos Fransstylisten STHLM, eftersom jag inte vet i vilket skick dina fransar är i när du kommer från annan salong.

För dig som har ett glapp som du vill täcka. Endast enstaka glapp, max 1-2 veckor efter senaste behandlingen. Du får ingen komplett påfyllning.

Kom utan makeup på fransarna så blir det mer tid över till påfyllning. Har du makeup, så kom gärna tidigare, så får du rengöring och handduk på plats.

Jag tar helst Swish, samt kontantbetalning om du inte har Swish.

T: 0723-168393, christina@fransstylistensthlm.se

Mer info på www.fransstylistensthlm.se

MIXFRANSAR

Megapåfyllning mixfransar
Ca 2,5 tim

Obs,
Gäller endast som påfyllning. Ej vid nytt set.


För dig som har många fransar och vill ha extra mycket.

Det bör inte Hagström mer än 4 veckor för optimalt resultat
Nytt set mix, blandning singel och volymfransar 2-6D
ca 2 tim

Viktigt är att du kommer med rengjorda fransar så att inte tid går åt till rengöring.

Med mixfransar får du den perfekta kombinationen av singel och volymfransar, ca hälften av varje, beroende status på dina egna fransar. Singelfransar är lite kraftigare än volymfransar och mixat ger det dina fransar stöd och struktur.

Innan behandlingen tittar vi på längd och form som passar din ögonform.

Du får alltid med dig skötselråd och en liten silikonborste för att få till det perfekta "fluffet" på dina fransar.

Volymmix är perfekt för dig med glesa fransar eller om du har glapp i din fransrad eftersom du får ett tätare resultat.

Skillnaden mellan volym och singelfransar är att singelfransar appliceras en och en på dina naturliga fransar, medan volymfransar innebär att flera tunna silkesfransar appliceras på din naturliga frans. 3D står för 3 silkesfransar, 4D för 4 silkesfransar osv. Volymfransar är tunnare och lättare än singelfransar, vilket gör att man med fördel kan ha flera fransar på en frans.

Många tror att volymfransar ser onaturligare ut, men rätt applicerat, i rätt längd och volym, så ser volymfransar mycket naturliga och mjuka ut, medan man med singelfransar kan uppnå den s k mascaraeffekten.

Tänk på att sköta dina fransar så att de håller längre. Tvätta dem varje dag för att undvika risk för ögoninfektion. Mycket smuts och damm samlas i "fickan" mellan franskant och förlängningsfransen. På salongen säljer jag skumrengöring för fransförlängning tillsammans med en mjuk penselborste som skonsamt gör att du kommer åt mellan fransarna. Du kan med fördel använda rengöringen till hela ansiktet.
Power-påfyllning mixfransar, blandning mellan singelfransar och volymfransar 3-6D

Ca 105 min
efter ca 3-5 veckor
1200 kr

Efter 6 veckor är det nytt set som gäller.
Du ska ha ca 30% fransar kvar för detta alternativ.


OBS! Endast för kunder som gjort sina fransar hos Fransstylisten STHLM

För dig som vill ha extra mycket fransar, inför ett speciellt event, om det har gått mer än 3-4 veckor sedan du gjorde behandlingen, eller om du har tappat mer än vanligt, om dina fransar växer snabbt, eller helt enkelt för att du vill känna dig extra powerfylld, så rekommenderar jag en powerpåfyllning. Då gör jag en påfyllning i 2 tim, lika lång tid som för ett nytt set.

Med detta alternativ får du mer tid till att fylla på fransar och därmed ett fylligare resultat.

Om du är osäker på ifall du behöver en power-påfyllning eller en stor påfyllning, så kontakta mig.

Mina kontaktuppgifter:
M: 0723-168393
T: 08-35 30 90
christina@fransstylistensthlm.se
Påfyllning mixfransar (blandning volym och singel) 3-6D
Efter ca 3-4 veckor.
ca 75 min

Har det gått mer än 3-4 veckor, eller om du har tappat mycket fransar, så rekommenderas en Powerpåfyllning.

OBS! Gäller endast kunder som har gjort sina mixfransar hos Fransstylisten STHLM.

Kommer du från annan salong så behöver jag extra tid att gå genom dem. Vid felaktig applicering kommer jag att behöva ta bort fransarna och göra ett nytt set. Läs vad som gäller vid "Borttagning av fransar från annan salong, 250 kr" i tjänstemenyn.

Kontakta mig på 0723-168393 eller christina@fransstylistensthlm.se om du har fransar från annan salong.

Viktigt är att du kommer med rengjorda fransar så att inte tid går åt till rengöring.

Med mixfransar får du den perfekta kombinationen av singel och volymfransar, ca hälften av varje, beroende status på dina egna fransar. Singelfransar är lite kraftigare än volymfransar och mixat ger det dina fransar stöd och struktur.

Vi diskuterar på plats om vi ska köra samma längd och form som sist, eller om något behöver korrigeras, utifrån dina önskemål eller status på dina fransar.

Tänk på att sköta dina fransar så att de håller längre. Tvätta dem varje dag för att undvika risk för ögoninfektion. Mycket smuts och damm samlas i "fickan" mellan franskant och förlängningsfransen. På salongen säljer jag skumrengöring för fransförlängning tillsammans med en mjuk penselborste som skonsamt gör att du kommer åt mellan fransarna. Du kan med fördel använda rengöringen till hela ansiktet.
Liten påfyllning mixfransar (blandning volym och singel) 3-6D
Efter ca 2 veckor.
ca 60 min

Har du tappat mycket fransar, så rekommenderar jag en Stor påfyllning på 90 min eller Powerpåfyllning på 120 min.

OBS! Gäller endast kunder som har gjort sina mixfransar hos Fransstylisten STHLM.

Har du tappat mycket, så boka en stor påfyllning.

Kommer du från annan salong så behöver jag extra tid att gå genom dem. Vid felaktig applicering kommer jag att behöva ta bort fransarna och göra ett nytt set. Läs vad som gäller vid "Borttagning av fransar från annan salong, 150 kr" i tjänstemenyn.

Viktigt är att du kommer med rengjorda fransar så att inte tid går åt till rengöring.

Med mixfransar får du den perfekta kombinationen av singel och volymfransar, ca hälften av varje, beroende status på dina egna fransar. Singelfransar är lite kraftigare än volymfransar och mixat ger det dina fransar stöd och struktur.

Vi diskuterar på plats om vi ska köra samma längd och form som sist, eller om något behöver korrigeras, utifrån dina önskemål eller status på dina fransar.

Tänk på att sköta dina fransar så att de håller längre. Tvätta dem varje dag för att undvika risk för ögoninfektion. Mycket smuts och damm samlas i "fickan" mellan franskant och förlängningsfransen. På salongen säljer jag skumrengöring för fransförlängning tillsammans med en mjuk penselborste som skonsamt gör att du kommer åt mellan fransarna. Du kan med fördel använda rengöringen till hela ansiktet.
MINI-PÅFYLLNING, LAGA GLAPP MIXFRANSAR
30 min

OBS! GÄLLER ENDAST BEFINTLIGA KUNDER!
Gäller endast kunder som redan har gjort fransar hos Fransstylisten STHLM, eftersom jag inte vet i vilket skick dina fransar är i när du kommer från annan salong.

För dig som har ett glapp som du vill täcka. Endast enstaka glapp, max 1-2 veckor efter senaste behandlingen. Du får ingen komplett påfyllning.

Kom utan makeup på fransarna så blir det mer tid över till påfyllning. Har du makeup, så kom gärna tidigare, så får du rengöring och handduk på plats.

Jag tar helst Swish, samt kortbetalning om du inte har Swish.

T: 0723-168393, christina@fransstylistensthlm.se

Mer info på www.fransstylistensthlm.se

ÖVRIGT

FÄRGNING FRANSAR ELLER BRYN

15-30 min

Till din fransförlängning kan du lägga till kompletterande behandlingar som färgning av fransar och ögonbryn, samt plockning och formning av ögonbryn.

Ange gärna i kommentarsfältet vid bokning vilket alternativ du väljer.

OBS! Tilläggsbehandlingar utförs endast i samband med fransförlängning och kan ej bokas separat.

Välvårdade ögonbryn ger ansiktet ett lyft, ramar in ögat och ger en klarare blick. En fransförlängning med välvårdade ögonbryn är pricken över i:et.

För dig som har ljusa fransar, rekommenderar jag en fransfärgning för snyggast resultat. En fransförlängning appliceras alltid med ett visst avstånd från franskanten. Med en färgning täcker du skillnaden och får ett snyggare resultat. Dessutom fäster fransarna bättre med en färgad grund. Det går bra att färga dina fransar även med fransförlänging.

Jag använder Refectocil frans- och ögonbrynsfärg, samt 3% väteperoxid.

Följ @fransstylistensthlm på Facebook & Instagram för erbjudanden och före-efter-bilder, m m!

Jag tar Swish vid betalning, samt kontant om du inte har Swish.

Välkommen till en lyxigare vardag!

Christina
Fransstylisten STHLM
Creative Color Lounge Danvikcenter, Nacka

M: 0723-16 83 93

30 min

Till din fransförlängning kan du lägga till kompletterande behandlingar som färgning av fransar och ögonbryn.

Här väljer du färgning av fransar och bryn.

OBS! Tilläggsbehandlingar utförs endast i samband med fransförlängning och kan ej bokas separat.

Välvårdade ögonbryn ger ansiktet ett lyft, ramar in ögat och ger en klarare blick. En fransförlängning med välvårdade ögonbryn är pricken över i:et.

För dig som har ljusa fransar, rekommenderar jag en fransfärgning för snyggast resultat. En fransförlängning appliceras alltid med ett visst avstånd från franskanten. Med en färgning täcker du skillnaden och får ett snyggare resultat. Dessutom fäster fransarna bättre med en färgad grund. Det går bra att färga dina fransar även med fransförlängning.

Jag använder Refectocil frans- och ögonbrynsfärg, samt 3% väteperoxid

Följ @fransstylistensthlm på Facebook & Instagram för erbjudanden och före-efter-bilder, m m!

Jag tar Swish vid betalning, men kortbetalning går också bra om du inte har Swish.

Välkommen till en lyxigare vardag!

Christina
Fransstylisten STHLM
Creative Color Lounge, Danvikcenter, Nacka

M: 0723-16 83 93
Borttagning fransförlängning, 150 kr

Ca 30 min

Gäller för kunder som har gjort sina fransar hos Fransstylisten STHLM.

Borttagning av fransar gjorda på andra salonger tar jag 300 kr för. Har du gjort fransar på annan salong bokar du via ”Borttagning fransförlängning, 400 kr”

Borttagning i samband med nytt set kostar 250 kr. Se i bokningsmenyn.

Jag använder en gel-remover eller cream remover, som jag applicerar på dina fransar, så att limmet löses upp och som sedan enkelt går att torka av med tops och bomull. Om enstaka fransar sitter kvar, plockar jag bort dem med pincetterna. Removern påverkar inte din naturliga frans.

Välkommen!

Christina
Certifierad fransstylist
M:0723-16 83 93

www.fransstylistensthlm.se

Följ @fransstylistensthlm på Facebook och Instagram för erbjudanden, info och före-efter-bilder.
Borttagning fransförlängning, 250 kr (fransar från annan salong)
Ca 30 min

OBS! Jag debiterar 300 kr efter varje påbörjad halvtimme efter de inledande 30 min. Detta då vissa borttagningar är mer avancerade än andra och en del lim från andra salonger är svårare att lösa upp med removern.

Fransar gjorda hos mig kostar 150kr att ta bort.

Jag använder en gel-remover eller en cream remover som jag applicerar på dina fransar, så att limmet löses upp och som sedan enkelt går att torka av med tops och bomull. Om enstaka fransar sitter kvar, plockar jag bort dem med pincetterna. Gel-removern påverkar inte din naturliga frans.

Välkommen!

Christina Margaritoglou
Certifierad fransstylist
christina@fransstylistensthlm.se
T:0723-168393
M:0723-16 83 93

Om jag inte svarar sitter jag i behandling. Smsa eller lämna meddelande.

Följ Fransstylisten STHLM på Facebook och Instagram för erbjudanden, info, före-efter-bilder, m m!
Borttagning fransförlängning, 400 kr (fransar från annan salong)
Ca 30 min

Bokar du in ett nytt set direkt efteråt, så betalar du endast 250 kr för borttagningen.

OBS! Jag debiterar 300 kr efter varje påbörjad halvtimme efter de inledande 30 min. Detta då vissa borttagningar är mer avancerade än andra och en del lim från andra salonger är svårare att lösa upp med gelremovern.

Jag använder en gel-remover eller en cream-remover som jag applicerar på dina fransar, så att limmet löses upp och som sedan enkelt går att torka av med tops och bomull. Om enstaka fransar sitter kvar, plockar jag bort dem med pincetterna. Gel-removern påverkar inte din naturliga frans.

Välkommen!

Christina Margaritoglou
Certifierad fransstylist
christina@fransstylistensthlm.se
M:0723-16 83 93

Om jag inte svarar sitter jag i behandling. Smsa eller lämna meddelande.

Följ Fransstylisten STHLM på Facebook och Instagram för erbjudanden, info, före-efter-bilder, m m!
30 min

Alla kunder som har gjort sina fransar hos Fransstylisten STHLM har rätt till Nöjd kund-garanti, vilken innebär att du inom 1 vecka (7 dagar) har rätt till en gratis korrigering på 30 min om du inte är nöjd med resultatet. Gäller även om du skulle vara inne i en tappningsfas och tappa fler fransar än vanligt. Det är normalt att tappa 1-3 fransar om dagen.

Nöjd kund-garantin gäller inte för dig som har pollenallergi, är allergisk mot kosmetik och ögonmakeup, eller har astma.

Läs mer om Nöjd-kund garantin på min hemsida.

http://www.fransstylistensthlm.se/#garanti

Ring, smsa eller maila om du undrar över något!
M: 0723-16 83 93, christina@fransstylistensthlm.se
Till bokning av fysiskt presentkort från Fransstylisten STHLM
http://www.fransstylistensthlm.se/gift/

Du väljer själv valfritt belopp och anger om beloppet ska synas eller om du bara vill att behandlingen ska framgå. Kortet skickas hem till dig eller direkt till mottagaren.

Ange i meddelandefältet om belopp eller behandling ska stå i presentkortet. Glöm inte ange adress vart presentkortet ska skickas.

Jag skickar presentkort efter att jag har mottagit betalning.

Du kan även beställa ett digitalt presentkort som mailas till mottagaren. Det köper du här
https://www.bokadirekt.se/places/15852/giftcards/buy

Betalning sker enklast via Swish på nummer 1235948112.
Du kan även betala till BG 5056-7668
Glöm inte ange ditt namn vid betalning.

Vill du lägga beställning via mail eller telefon gör du det på
08-35 30 90
info@fransstylistensthlm.se

Har du några frågor, så tveka inte att höra av dig.

PLASMA LIFT / PLASMA PEN

Ord pris 1800 kr

OBS! Kom gärna ca 30 min innan för applicering av bedövningskräm. Lokalbedövning används. Du bör ej vara allergisk mot lidokain.

För dig som vill slippa läppar som står ut eller som inte vill eller kan använda fillers. En Lip flip med Plasma skapar ett lätt lyft för dina läppar och gör så att dina läppar ser större ut.

En revolutionerande ny icke-invasiv (icke-kirurgisk) metod för dig som inte vill lägga dig under kniven eller sövas ned med narkos.

Behandlingen innebär att du får små sårskorpor som ska falla av av sig själva inom 10-14 dagar. Eventuell svullnad eller rodnad kan uppstå under några dagar.
Ingen makeup får användas på området under 14 dagar eller tills sårskorporna fallit av själva. Följ noga instruktioner för eftervård som du får inför behandlingen.


ord pris 2500 kr per 90 min

Valfritt område, t ex mage, lår, armar, bröst
Ord pris 2500 kr
Ord pris 2500 kr
Ord pris 2500 kr.

OBS! Kom gärna ca 30 min innan för applicering av bedövningskräm. Lokalbedövning används. Du bör ej vara allergisk mot lidokain.

Borttagning av kråksparkar, även kallat skrattrynkor, med hjälp av Plasmapen, som med elektrisk ström (Plasma light) skapar små kanaler i huden och som vid läkning drar ihop sig och skapar ett naturligt lyft och åtstramning.

En revolutionerande ny icke-invasiv (icke-kirurgisk) metod för dig som inte vill lägga dig under kniven, sövas ned med narkos, eller vill undvika Botox och filers.

Behandlingen innebär att du får små sårskorpor i ansiktet som ska falla av av sig själva inom 10-14 dagar. Eventuell svullnad eller rodnad kan uppstå under några dagar.
Ingen makeup får användas under 14 dagar. Följ noga instruktioner för eftervård som du får inför behandlingen.


Ord pris 2500 kr
Ord pris 2000 kr

ord pris 1500 kr

OBS! Kom gärna ca 30 min innan för applicering av bedövningskräm.

Behandlingen innebär att du får små sårskorpor i ansiktet som ska falla av av sig själva inom 10-14 dagar. Eventuell svullnad eller rodnad kan uppstå under några dagar.
Ingen makeup får användas under 14 dagar. Följ noga instruktioner för eftervård som du får inför behandlingen.

Ord pris 2500 kr

OBS! Kom gärna ca 30 min innan för applicering av bedövningskräm.

Borttagning av påsar och svullnader, samt rynkor under ögat med hjälp av Plasmapen, som med elektrisk ström (Plasma light) skapar små kanaler i huden och vid läkning drar ihop sig och skapar ett naturligt lyft och åtstramning.

En revolutionerande ny icke-invasiv (icke-kirurgisk) metod för dig som inte vill lägga dig under kniven eller sövas ned med narkos.

Lokalbedövning används. Du bör ej vara allergisk mot lidokain.

Behandlingen innebär att du får små sårskorpor i ansiktet som ska falla av av sig själva inom 10-14 dagar. Eventuell svullnad eller rodnad kan uppstå under några dagar.
Ingen makeup får användas under 14 dagar. Följ noga instruktioner för eftervård som du får inför behandlingen.


Ord pris 2500 kr

OBS! Kom gärna ca 30 min innan för applicering av bedövningskräm

Borttagning av hängande överlock/rynkor med hjälp av Plasmapen, som med elektrisk ström (Plasma light) skapar små kanaler i huden och som vid läkning drar ihop sig och skapar ett naturligt lyft.

En revolutionerande ny icke-invasiv (icke-kirurgisk) metod för dig som inte vill lägga dig under kniven eller sövas ned med narkos.

Lokalbedövning används. Du bör ej vara allergisk mot lidokain.

Behandlingen innebär att du får små sårskorpor i ansiktet som ska falla av av sig själva inom 10-14 dagar. Eventuell svullnad eller rodnad kan uppstå under några dagar.
Ingen makeup får användas under 14 dagar. Följ noga instruktioner för eftervård som du får inför behandlingen.

Alla behandlingar med Plasmalift med Plasma pen föregås av 10 min gratis konsultation där vi går genom problemområde som önskas åtgärdas.

Kund får informationsblankett mailad som blir underlag vid konsultation, med bl a medicinsk historia.
Ord pris 850 kr

OBS! Kom gärna ca 30 min innan för applicering av bedövningskräm. Du bör inte vara allergisk mot lidokain/lokalbedövning.

Behandlingen innebär att du får små sårskorpor i ansiktet som ska falla av av sig själva inom 10-14 dagar. Eventuell svullnad eller rodnad kan uppstå under några dagar.
Ingen makeup får användas under 14 dagar. Följ noga instruktioner för eftervård som du får inför behandlingen.

Ord pris 800 kr

OBS! Kom gärna ca 30 min innan för applicering av bedövningskräm. Du bör inte vara allergisk mot lidokain/lokalbedövning.

För att ta bort födelsemärken krävs intyg från läkare att den går att ta bort.

Fransstylisten STHLM

Fransstylisten STHLM hittar du i salongen Creative Color Lounge i Henriksdal, Danvikscenter,
Hästholmsvägen 32: vån 1,
131 30 Nacka.

Den stora vita kontorsbyggnaden där det står ”Viking Line”på.

Hållplats: Henriksdal
Under viadukten.

En fransbehandling är en möjlighet för dig att kunna slappna av helt och hållet. Du väljer själv om du vill lyssna på avslappnande musik, en egen ljudbok, prata en stund eller kanske passa på att ta en tupplur. Väldigt många somnar under behandlingen. När du vaknar upp känner du dig både mer avslappnad och snyggare med dina tjusiga, lyxiga fransar!

Följ mig för att ta del av nyheter, erbjudanden, lediga tider, semestertider, ändringar, före-efter-bilder mm

Facebook & Instagram
@fransstylistensthlm


Varmt välkommen!

Christina Margaritoglou
Certifierad fransstylist, ögonbrynstatuerare
Fransstylisten STHLM

http://www.fransstylistensthlm.se

Innehar F-skattesedel.
Ansluten till SEYF.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Enligt bokningsschema.
Adress
Hästholmsvägen 32
131 30 Nacka
Nacka
Öppna i Google Maps 🗗