Vad vill du boka?

Naglar kan ej bokas via bokadirekt. Ring 0176-10020 för tidsbeställning hos Sandra.

Ansiktsbehandling Kemisk Peelbehandling

En riktigt De-Luxe-behandling som ger ett optimalt och synligt resultat och som även verkar långsiktigt. Efter Alpha Beta Face peel appliceras en värmande inpackning med hyaluronsyra och en C-vitaminmask som ger intensiv återfuktning och "plumpar" upp linjer och rynkor så att de slätas ut. Passar alla hudtyper.
En kemisk peel-behandling i 3 effektiva steg med klinisk dos retinol som verkar kraftfullt hudföryngrande och återuppbyggande med synliga resultat. Högeffektiv exfoliering, stimulerar cellförnyelsen, förbättrar hudstrukturen, minimerar linjer o rynkor, ger förnyad spänst, motverkar hyperpigmenteringar, reparerar solskador. Tillägg kan göras för hals & dekolletage /tillägg 25 min. behandlingstid.
En klassisk ansiktsbehandling med klinisk inriktning.
Dr Dennis Gross "kemisk peel" är en genombrottsbehandling som omedelbart ger ett synligt resultat.

Huden blir ren, klar, spänstig och jämn med fantastisk lyster.

Den patenterade blandning av 5 olika alfa- och betahydroxysyror verkar som en djupgående

"bredspektrabehandling" och har unika effekter som ex.vis minimerar rynkor och linjer, verkar porsammandragande, motverkar hyperpigmentering, acne och rosacea, reglerar talgproduktionen, reparerar solskador samt dämpar rodnader och jämnar ut hudtonen.

Behandlingen passar alla hudtyper och rekommenderas som enstaka behandling eller kur i en serie om 4-5 behandlingar beroende på hudtyp
Dr Dennis Gross genombrottspeel exfolierar huden med 5 olika AHA- och BHA-syror. Den ger ett omedelbart synligt resultat och passar alla hudtyper/hudtillstånd. Rekommenderas som enstaka behandling eller kur om 4-5 ggr, en gång/månad för ett mer varaktigt resultat. Resultatet ackumuleras för varje behandling.
Exfolierar, förbättrar spänsten och minimerar linjer o rynkor, dämpar rodnader, reparerar solskador och motverkar hyperpigmentering, porsammandragande och motverkar acne, jämnar ut hudtonen.

Ansiktsbehandling Microneedling

Dermafix är en innovativ, liten och smidig automatisk mikronålapparat för microneedling-behandling som ger säkra behandlingar med många fördelar och variationsmöjligheter.
Vi kan enkelt och effektivt behandla (med 0,25-2.00 mm nållängd) fina linjer, rynkor, ärr, spänstfattig hy, pigmentförändringar och hudbristningar.
Dermafix är en innovativ, liten och smidig, automatisk mikronålapparat för microneedling-behandling som ger säkra behandlingar med många fördelar och variationsmöjligheter. Med Dermafix kan vi enkelt och effektivt behandla fina linjer, rynkor, ärr, spänstfattig hy, pigmentförändringar och hudbristningar.
För att förstärka effekten av behandlingen så ingår ECo2mask, SRS peeling och effekthöjande solution.
Vi behandlar även området runt ögonen.
En kraftfull anti age-behandling för ansikte och ögonområde som passar dig med mogen hud, avsaknad av spänst, rynkor, ärr, akne eller pigmenteringar. I behandlingen ingår rengöring, koldioxidmask, peeling, rollning med serum samt ansiktsmask och kräm.
Rek. behandlingsintervall: var 4:e vecka
Rek. antal behandlingar: 3-6 behandlingar
En kraftfull behandling för dig med bl.a. rynkor, röklinjer, spänstfattig hud och pigmenteringar runt mun- och läppområdet. I behandlingen ingår rengöring, peeling, massage, rollning med serum, avslutande mask och kräm. (ord.pris 1395:-)
En kraftfull ögonbehandling för dig med mörka ringar, kråksparkar och påsar under ögonen. I behandlingen ingår rengöring av ögonområdet, massage, rollning med serum, ansiktsmask och kräm. (ord.pris 1250:-)
Behandlingstid: 30 minuter
Rek. behandlingsintervall: varje vecka
Rek. behandlingsmängd 8-10 behandlingar
En kraftfull anti age-behandling för ansikt/dekoletage som passar dig med mogen hud, avsaknad av spänst, rynkor, ärr, akne eller pigmenteringar. I behandlinge ingår rengöring, rollning med serum, ansiktsmask, kräm. (ord.pris 2395:-).
Rek. behandlingsintervall: 2-4 veckor
Rek. antal behandlingar: 3-6 behandlingar

Diatermi

Diatermi används för att ta bort hår permanent. Har använts inom medicinen ända sedan slutet av 1800-talet.
När vi avlägsnar hår för vi ner en mycket tunn nål i hårsäcken och bränner. Beroende på hårets tjocklek varierar antalet behandlingar. Är det stora ytor du vill bli av med håren permanent rekommenderar vi dig IPL/Laser.
I genomsnitt behöver man behandla ett hår tre gånger. Är det mycket grovt behövs fler gånger, är det mycket tunnt - färre. Startkostnad 300:-, därefter 50:-/5minuters behandlingstid.

Fransar/Bryn

Formning av bryn, vax eller plock
Plockning av bryn samt färgning av bryn
tillägg: kan samtidigt få en härlig ögonbehandling med plåster innehållande mycket fukt och näring (bl.a hualuronsyra, A,C,E-vitamin) för torra ögonpartier, mörka ringar, påsar o.sv. TIlläggskostnad: 50:-
Vackert böjda fransar som ger en piggare blick
Vackert böjda fransar samt tillägg av fransfärg ger ögonen en piggare blick.
Färgning av fransar samt plock av bryn
Färgning av fransar

Akupunktur/Laser

Akupunktur/Moxa
Succémetoden för fettreducering & behandling av celluliter.
Ingen smärta, kirurgi eller bedövning, ingen återhämtningstid, säker & utan bieffekter. Imponerande mätbara resultat.
"Lipo Laser" är en lågeffekt laser med speciel våglängd och helt ofarlig behandlingsmetod för fettcellsreducering, celluliter och kroppsskulptering över hela kroppen.
Lipo Laser är en lågeffektlaser med speciell våglängd och en helt ofarlig behandlingsmetod som kan användas på problemområde över hela kroppen, även i ansiktet och på "dubbelhakan" om så önskas.
Före behandling - välkommen att boka tid för en kostnadsfri konsultation.
Lipo Laser är en lågeffekt laser med speciell våglängd och ofarlig behandlingsmetod för fettcellsreducering, behandling av celluliter och kropps-skulptering.
Revolutionerande, effektiv, snabb, säker och smärtfri behandlingsmetod för fettcellsreducering, behandling av celluliter och kropps-skulptering.
Lipo Laser är en lågeffektlaser med speciell våglängd och en helt ofarlig behandlingsmetod för fettcellsreducering, behandling av celluliter och kropps-skulptering.
Ingen smärta, kirurgi eller bedövning, ingen återhämtningstid, ingen ansträngande behandling.
Boka tid för en kostnadsfri konsultation före behandling.
Lipo Laser är en lågeffekt laser med speciell våglängd och en helt ofarlig behandlingsmetod för fettcellsreducering, behandling av celluliter och kroppsskulptering.
Före behandlng, boka tid för en kostnadsfri konsultation.
Specialpris 10-kur 6000:-
Lipo Laser är en lågeffektlaser med speciell våglängd och en helt ofarlig behandlingsmetod för fettcellsreducering.
Ingen smärta, kirurgi eller bedövning, ingen återhämtningstid,
ingen ansträngande behandling, säker och utan bieffekter.
Välkommen boka tid för en konsultation.
MID-laser - läkande laserljus
Effektiv behandling av smärta och inflammationer med MID-laser.
Exempel på indikationer där MID-laser kan användas är kronisk nackvärk, tinnitus, värk i axlar/nacke, kronisk ryggvärk,
atros, sårläkning, lymfödem, golf-tennisarmbåge, idrottsskador.

Ansiktsbehandling

Acne Ansiktsbehandling (ungdomsbehandling) gäller upp till 18 år.
Inleds med hudanalys för individuell behandling; därefter följer rengöring, peeling, ånga, portömning, ansiktsmask, serum och kräm.
Vi avslutar behandlingen med att rekommendera rätt val av produkter för hemmabruk.
Behandlingen kan göras i kur;
3-5 behandlingar, ca var 4:e vecka.
Behandlingen inleds med kroppspeeling, därefter en härlig kroppsmassage med aromatisk kroppsolja. Peeling framsida och rengöring ansikte, peelmask, massage, serum kräm. 90 min. behandling.
En härlig topp-till-tå-behandling!
Behandlingen inleds med hudanalys.
I behandlingen ingår rengöring, peeling, ånga,
grundlig porrengöring, brynplock, aromapressur, aromadränage, ansiktsmask, serum & kräm.

Vid önskemål av färgning fransar eller bryn behövs tillägg av tid!
En klassisk ansiktsbehandling med kompletterande Sonic peeler.
Behandlingen inleds med hudanalys, därefter rengöring, ULTRALJUDSPEELING, ånga, grundlig porrengöring, brynplock, aromapressur & aromadränage, ansiktsmask, serum o kräm.
I behandlingen ingår även JONTOFORES som möjliggör djupare penetration av serum. Behandlingen avslutas med MSG, ULTRALJUD med värmande effekt elimineras fina linjer, rynkor och hudens elasticitet förbättras.
En härlig och lyxig ansiktsbehandling som inleds med 20 minuters kroppsmassage.
Vi arbetar med resultatinriktade produkter anpassade efter hudtyp. Behandlingen inleds med en ansiktsrengöring, peeling, ånga, porrengöring, brynplock, och härlig ansikts- & skalpmassage, individuellt anpassad "specialmask", serum och creme efter hudtyp.

Vid önskemål av färgning fransar eller bryn behövs tillägg av tid!
En mini ansiktsbehandling med fokus på rengöring, avslappnande massage, ansiktsmask som avslutas med serum och creme efter hudtyp.
Ansiktsbehandling inkl. plock bryn, frans- + brynfärg
Behandlingen börjar med lättare rygg-massage men är samma som porrengöring, men med tillägg av både frans + brynfärg
Ansiktsbehandling inkl. brynplock + färg av bryn. I behandlingen ingår rengöring, peeling, ånga, grundlig porrengöring, mask, brynplock + färg, massage och kräm.
Vi träffas för en kostnadsfri konsultation (ca 15 min) och går igenom huden och presenterar förslag på lämplig behandling för din hud.

Ansiktsbehandling Special

Ansiktsbehandling inkl IPL "skin rejuvenation" - hudförbättring.
En lyxig ansiktsbehandling med mycket energi till huden som resulterar i bättre hudstruktur, spänst, pigmentering osv.
15 % rabatt var 4:e behandling.
En lyxig ansiktsbehandling med extra "gympa-pass" som föryngrar och hjälper huden med förnyelseprocessen, stramar upp och förbättrar spänsten i huden.
Med elektroporation aktiveras muskerna i ansiktet och ger ett omedelbart synligt "lyft".
För varaktigt resultat krävs en kurbehandling på ca 8-10 behandlingar.

Fotvård

Avslappnande fotbad, behandling av förhårdnader, filning samt lättare fotmassage.


Avslappnande fotbad, behandling av förhårdnader, filning samt lättare fotmassage & lack naglar.
Mjukgörande och utrensande thalasso fotbad, behandling av förhårdnader, filning av naglar, fot- och underbensmassage. Svalkande fotmask som håller huden motståndskraftig mot inflammationer och gör den elastisk. Massage med vårdande och fuktgivande creme. Avslutar med lackning av tånaglar eller längre massagetid.
En fotvårdsbehandling som även inkluderar en längre massage av underben och fötter.

Löser upp spänningar i ömma, trötta och svullna ben och fötter
Fransk manikyr-lackning på tånaglarna
Lämplig behandling för ett terapeutiskt återbesök
Cirkulationsbalanserande behandling för trötta och svullna ben.

Bra för åderbråck och ödem.
Ett permanent lack på tånaglarna som sitter 3-4 veckor. finns i ca 20 olika nyanser samt fransk manikyr. Kan kombineras med fotvård. Ska ej göras på nagelsvamp.

Fötter

Fotbad, vanlig fotvårdsbehandling, värmande "sauna-mask", massage på underben och fötter. avslutar med vårdande creme
Fotbad, peeling och skön fot & underbensmassage

Hälsorådgivning

Hårmineralanalys inkl. konsultation

Händer

Dr Gross peel-behandling för händerna som ger ny spänst, motverkar hyperpigmentering, reducerar rynkor och balanserar torr och fnasig hud.

IPL

IPL Hårborttagning armar, hela
IPL Hårborttagning - armhåla
IPL hårborttagning baksida lår
IPL Hårborttagning bikinilinje
IPL Hårborttagning haka, pris 1000-1200 beroende på behandlingsområdets yta.
IPL hårborttagning halva ben
(var 4:e behandling 15 % rabatt)
IPL- Hårborttagning hela ben
IPL Hårborttagning helt ansikte inkl. haka
Hårborttagningsmetod med IPL på rygg
IPL Hårborttagning överläpp
IPL hårborttagning överläpp + haka
IPL används vid Aknebehandling med mycket positivt resultat.
Ljuset gör att inflammationen i talgkörtlarna minskar och hudbesvären läker ut. Man behandlar helst en gång/vecka i ca 4-6 veckor.
Område som kan behandlas; Ansikte även små partier, Axlar & Skuldror, Bröst, Haka, Kinder, Panna, Rygg.
PRISER per behandling varierar, beroende på område.
Kontakta oss gärna för prisuppgift.
IPL-behandling/Ansiktsbehandling hudförbättring inkluderar rengöring, peeling, IPL, ansiktsmask, serum, kräm.
Ger huden ny energi oavsett hudtillstånd.
IPL-behandling för kärl, pigmentfläckar. Enstaka pulser
IPL hårborttagning bikini
IPL Kostnadsfri konsultation inför behandling där vi går igenom önskemål, behandlingsupplägg, kostnad och information om ev. sjukdomar som inte passar ihop med
att behandla med IPL.

Kroppsbehandling

Underbara kroppsinpackningar med Mosaic ört-peeling, massage-balsam, kroppsmask med alger/lera. En avslappnande skalpmassage fulländar behandlingen.

Välj vilken typ av kroppsmask du önskar.
Relax, Detox, Flow eller Tonic…
I behandlingen ingår kroppspeel + avslutande serum & kräm.
Kroppspeeling som med fördel kan kombineras med en massagebehandling.

Makeup

Brudmakeup inkl. 60 min konsultation
Följe av tärnor/påklädning etc. - pris enligt överenskommelse beroende på tidsåtgång.
Vi använder makeup-produkter från märket
"bare Minerals"
Individuellt kursupplägg av vardags-/kvällsmakeup med grunderna; foundation, concealer, ögontekniker, bryn, rouge& läppar. Denna kurs skall ge dig både kunskap och inspiration om hur du själv kan lägga en snygg dagmakeup eller avancerad fesmakeup.
Vi använder oss av makeupserien "bareMinerals". Rena mineraler som är vårdande för huden. Innehåller inga konserveringsämnen och täpper därför inte igen porerna.
Makeup brudkonsultation inför bröllopet. Genomgång samt provmakeup
Brudmakeup exkl. konsultation före makeuptillfället

Massagebehandlingar

Unik massagekonst som fokuserar på ett totalt välbefinnande. Massagebehandlingen är en kombination av reflexmassage, thaimassage, aromapressur och effleurage som löser upp spänningar, eliminerar gifter och fyller på kroppen med ny energi
En härlig och samtidigt effektiv helkroppspeeling och ansiktsrengöring inkl. peeling. Därefter helkroppsmassage med Decléors Aromessence-serum och behandlingen avslutas med "self-tanning-milk" för kropp & ansikte.
Inom 12 timmar är du fint solbrun!
En massage på fötter samt underbenen som anpassas individuellt efter behov, beroende på vilken massageolja som används i behandlingen. Det är en behandling som kan stimulera fötter som värker eller ben som känns svullna, dålig cirkulation m.m.
Tuina-metoden förebygger olika problem med nacke/axlar,rygg, Olika smärttillstånd, högt blodtryck, tandvärk, astma, diabetes m.m.
Man stimulerar akupunkturpunkter med en speciell massage och tryckteknik som stimulerar kroppens självläkande krafter. Behandlingen påverkar kroppens centrala nervsystem, hjärtat och blodcirkulationen, andningssystemet, matsmältningen, immunförsvaret och musklerna
Behandlingen inleds med kroppspeel. Därefter kroppsmassage. Behandlingstid 60 min.
Helkroppsmassage
Kan även köpa "Behandlingskort, Massagekur 10 ggr"
En avstressande, balanserande och välgörande massageupplevelse.

En totalupplevelse för själ, kropp & sinne!
Massage av rygg, nacke och skalp
Rygg/nack-massage
Rygg-Nack-massage med tillägg av terapeutisk laser
Massageterapi som kan kombineras med MID-laser (läkande laserljus), akupunktur/moxa. Behandlingen syftar till att lösa upp djupa muskelspänningar. Förutom Massage kan behandlingen även innehålla inslag av mid-laser, moxa, akupunktur. Detta är en mycket effektiv behandling vid värk som inte vill släppa eller efter träning eller som förebyggande behandling.
Kan köpas som 10-kur

Naglar

Inkl. lättare manikyr & stärkande lack
Inkl. lättare manikyr & stärkande lack
Formning naglar, vattenbad, nagelbandsarbete, polering,
lackning (under-, färgat-, överlack), handkräm
Lack naglar
Klassisk manikyr är en manikyr där vi formar nageln, fix av nagelband (+ev. vattenbad vid behov) polering av nageln, lackning samt avslutande handkräm.
Nagelbandsfix,, formning naglar, Fransk Manikyr Lackning
En Spa-behandling för honom…

Filning, vattenbad, nagelbandsarbete & borttagning av

förhårdnader, hårborttagning och handmassage.
Tipp eller skulptering med Gelé inkl. lack eller med Permanent Fransk Manikyr (PFM)
Skyddar och stärker naglarna mot stötar och brott inkl. vanlig eller permanent fransk manikyr-lackning
Kan göras med permanenta färger eller PFM med Illusion soak off gelé
En spa-behandling för händer och naglar…

Formning av naglar, vattenbad, nagelbandsarbete, inpackning med

Värmande lermask, polering, lackning
Sport Mini Manikyr är en "enklare" manikyr där vi formar nageln, fix av nagelband samt polerar in olja i nageln & avslutar med handkräm.
Återbesök gel. efter ca 3-4 veckor behövs det fyllas på med material för att det ska hålla. Tiden mellan återbesöken brukar variera från person till person, bl.a pga nagelns naturliga form & kvalité. Pris 550-650:-, 45-60 min.
(var 3:e/4:e vecka)
Lägger upp den vita kanten samt ifyllning av utväxt
+ lackning
Lägger upp den vita kanten samt ifyllning av utväxt
Återbesök med CND Gelé samt lackning av permanent lack "geleration"
endast borttagning av geleration lacket, ingår ej nytt "lack"
Ett gelbaserat lack som härdas i UV-lampa. Man lackar på detta lack och nagelns befintliga längd. Är nästan lika tunnt som ett vanligt lack men håller 2-3 veckor beroende på naturliga nagelns kvalité. Finns även som Fransk manikyr och många fina fäger att välja bland.

Vax

Vax bikinilinje med depilarbehandling
Vax halva ben
Vax hela ben
Vax hela ben inkl. depilar
Vax hela ben inkl. bikini
Vax ansikte + hårreducerande kräm
Vax armar båda + hårreducerande kräm (permanent hårborttagning)
Vax armhåla
Vax armhåla + hårreducerande kräm
Vax bikini
vax rygg
Vax rygg + hårreducerande kräm
Vax överläpp
Vax överläpp + haka
Vax överläpp + hårreducerande kräm
Vax överläpp/haka + hårreducerande kräm

Frisk & Skön

Frisk & Skön erbjuder upplevelserika och resultatinriktade samt individuella terapeutiska behandlingar för både kvinnor och män. Vi arbetar med marknadens ledande hudvårds-, makeup- och hälsoprodukter inom hud- & skönhetsvård, nagelvård, makeup, fotvård, IPL för hårborttagning/kärl/pigment/hudförbättring, spa-paket m.m.
Vi kan också erbjuda terapeutiska behandlingar inom massage,akupunktur, laser samt hälsorådgivning med helhetssyn.


Telefon +46 (0)176-100 20
Webbsida
E-post
Öppettider Måndag-Fredag 9.00-18.00 Lördagar 9.00-15.00
Behandlingstider, kvällstider enligt överenskommelse.
Adress
Rögårdsgatan 7
761 30 Norrtälje