Vad vill du boka?

Vår integritetspolicy (GDPR)
Vi vill härmed meddela dig som kund hos oss eftersom dina uppgifter finns i vår databas, hur Dina uppgifter behandlas i syfte att genomföra bokning av behandling, skicka bekräftelser via epost/sms, påminnelse, betalning och värdekort.
Uppgifter som samlas in kan utgöras av; namn, epost, mobil- och telefonnummer, gatuadress, personnummer, anteckning, boknings- och betalhistorik.
Vi är glada att du är kund hos oss och det är viktigt att du får veta att vi hanterar dina uppgifter på ett tryggt och bra sätt. Vill du veta vilka uppgifter vi sparat om dig så kontakta oss på e-post till
info@friskoskon.se.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Ansiktsbehandlingar

För dig som vill ha en klassisk ansiktsbehandling erbjuder vi en resultatinriktad behandling med Dr Dennis Gross produkter, som är något utöver det vanliga.
I denna effektiva behandling ingår rengöring, hudanalys, enzympeeling, ånga, porrengöring, massage, ansiktsmask, ögonmask, serum, kräm för ögon, ansikte, hals och dekoltage.
Vi använder produkter efter din hudtyp och ditt hudtillstånd. Behandlingen återskapa en ultimat hudkondition och ger ett omedelbar och hälsosammare resultat. Rekommenderas att göras regelbundet och gärna emellan Dr Gross övriga peelbehandlingar.
Vi träffas för en kostnadsfri konsultation (ca 15 min) och går igenom huden och presenterar förslag på lämplig behandling/produkter för din hud.
Inleder behandlingen med hudanalys och anpassar produkter efter kundens hudtillstånd. Därefter rengöring, ånga, lättare porrengöring, plock/formning bryn, ansiktsmassage, skalp- eller handmassage, ansiktsmask, avslutande serum & kräm. Vi avslutar gärna behandlingen med makeup-rådgivning.
Tillägg: kemisk peel kan läggas till i behandlingen vid önskemål
En mini ansiktsbehandling med fokus på rengöring, avslappnande massage, ansiktsmask som avslutas med serum och creme efter hudtyp.
Behandlingen inleds med hudanalys.
I behandlingen ingår rengöring, peeling, ånga,
grundlig porrengöring, lättare massage, ansiktsmask, serum & kräm.
Denna behandling rekommenderar vi för dig som önskar en grundlig porrengöring.
Specialbehandling för ansikte vid acne/rosacea.
Inleds med hudanalys för individuell behandling;
Därefter följer rengöring, peeling, ånga, portömning, ansiktsmask, serum och kräm. i Behandlingen kan vi vid behov lägga till Genoled.
Vi avslutar behandlingen med att rekommendera rätt val av produkter för hemmabruk.
Behandlingen kan göras i kur;
3-5 behandlingar, ca var 4:e vecka.
Ansiktsbehandling inkl. plock bryn, frans- + brynfärg
Behandlingen börjar med lättare rygg-massage men är samma som porrengöring, men med tillägg av både frans + brynfärg
Ansiktsbehandling inkl. brynplock + färg av bryn. I behandlingen ingår rengöring, peeling, ånga, grundlig porrengöring, mask, brynplock + färg, massage och kräm.
En härlig och lyxig ansiktsbehandling som inleds med 20 minuters kroppsmassage.
Vi arbetar med resultatinriktade produkter anpassade efter hudtyp. Behandlingen inleds med en ansiktsrengöring, peeling, ånga, porrengöring, brynplock, och härlig ansikts- & skalpmassage, individuellt anpassad "specialmask", serum och creme efter hudtyp.

Vid önskemål av färgning fransar eller bryn behövs tillägg av tid!
Behandlingen inleds med kroppspeeling, därefter en härlig kroppsmassage med aromatisk kroppsolja. Peeling framsida och rengöring ansikte, peelmask, massage, serum kräm. 90 min. behandling.
En härlig topp-till-tå-behandling!

Ansiktsbehandling Apparatur

Ansiktsbehandling inkl IPL "skin rejuvenation" - hudförbättring.
En lyxig ansiktsbehandling med mycket energi till huden som resulterar i bättre hudstruktur, spänst, pigmentering osv.
15 % rabatt var 4:e behandling.
En lyxig ansiktsbehandling med extra "gympa-pass" som föryngrar och hjälper huden med förnyelseprocessen, stramar upp och förbättrar spänsten i huden.
Med elektroporation aktiveras muskerna i ansiktet och ger ett omedelbart synligt "lyft".
För varaktigt resultat krävs en kurbehandling på ca 8-10 behandlingar.
En klassisk ansiktsbehandling med kompletterande Sonic peeler.
Behandlingen inleds med hudanalys, därefter rengöring, ULTRALJUDSPEELING, ånga, grundlig porrengöring, brynplock, aromapressur & aromadränage, ansiktsmask, serum o kräm.
I behandlingen ingår även JONTOFORES som möjliggör djupare penetration av serum. Behandlingen avslutas med MSG, ULTRALJUD med värmande effekt elimineras fina linjer, rynkor och hudens elasticitet förbättras.
GENO-Led Low Level Therapy är en ljusbehandlingsapparat som behandlar komplicerade hudproblem med LED-ljus. Den stimulerar cellförnyelsen, verkar lugnande och lindrar olika hudproblem som ex.vis motverkar den aknebakterier, förebygger infektioner, lindring av rodnad och olika hudutslag.
Rek. gärna som tilläggsbehandling in alla typer av ansiktsbehandlingar ex.vis vid porrengöring/klassiska, kemisk peel, microneedling. Önskar du mer information, ring oss eller boka tid för en kostnadsfri hudkonsultation (15 min).

Ansiktsbehandling Kemiska Peelbehandlingar

Vi arbetar med Dr Dennis Gross dermatologiska, multifunktionella peelbehandlingar med AHA/BHA-syror och retinol som omedelbart ger synliga resultat med långvarig effekt.
Det finns peelbehandlingar för alla hudtyper/hudtillstånd och de kan utföras som enstaka behandlilng eller i kur om 4-6 behandlingar för kraftfullt och varaktigt resultat.
Tillägg finns till Dr Gross fantastiska peel även för hals och dekolletage för ett komplett resultat.
En kemisk peel-behandling i 3 effektiva steg med klinisk dos retinol som verkar kraftfullt hudföryngrande och återuppbyggande med synliga resultat. Högeffektiv exfoliering, stimulerar cellförnyelsen, förbättrar hudstrukturen, minimerar linjer o rynkor, ger förnyad spänst, motverkar hyperpigmenteringar, reparerar solskador. Tillägg kan göras för hals & dekolletage /tillägg 25 min. behandlingstid.
Kemisk peel reducerar och förebygger linjer och rykor, förbättrar hudens fasthet och spänst, påverkar hyperpigmenteringar, minimerar porer, återfuktar huden och ger ny lyster.
Passar alla hudtyper och rekommenderas som enstaka behandling eller kur i en serie om 4-5 behandlingar beroende på hudtyp.

Ansiktsbehandling Microneedling

En kraftfull anti age-behandling för ansikte som passar dig med mogen hud, avsaknad av spänst, rynkor, ärr, akne eller pigmenteringar. I behandlingen ingår rengöring, rollning med serum, ansiktsmask, kräm.

Rek. behandlingsintervall: 2-4 veckor
Rek. antal behandlingar: 3-6 behandlingar
En kraftfull anti age-behandling för ansikte och ögonområde som passar dig med mogen hud, avsaknad av spänst, rynkor, ärr, akne eller pigmenteringar. I behandlingen ingår rengöring, koldioxidmask, peeling, rollning med serum samt ansiktsmask och kräm.
Rek. behandlingsintervall: var 4:e vecka
Rek. antal behandlingar: 3-6 behandlingar
En kraftfull behandling för dig med bl.a. rynkor, röklinjer, spänstfattig hud och pigmenteringar runt mun- och läppområdet. I behandlingen ingår rengöring, peeling, massage, rollning med serum, avslutande mask och kräm. (ord.pris 1395:-)
En kraftfull ögonbehandling för dig med mörka ringar, kråksparkar och påsar under ögonen. I behandlingen ingår rengöring av ögonområdet, massage, rollning med serum, ansiktsmask och kräm. (ord.pris 1250:-)
Behandlingstid: 30 minuter
Rek. behandlingsintervall: varje vecka
Rek. behandlingsmängd 8-10 behandlingar
Dermafix är en innovativ, liten och smidig automatisk mikronålapparat för microneedling-behandling som ger säkra behandlingar med många fördelar och variationsmöjligheter.
Vi kan enkelt och effektivt behandla (med 0,25-2.00 mm nållängd) fina linjer, rynkor, ärr, spänstfattig hy, pigmentförändringar och hudbristningar.
Dermafix är en innovativ, liten och smidig, automatisk mikronålapparat för microneedling-behandling som ger säkra behandlingar med många fördelar och variationsmöjligheter. Med Dermafix kan vi enkelt och effektivt behandla fina linjer, rynkor, ärr, spänstfattig hy, pigmentförändringar och hudbristningar.
För att förstärka effekten av behandlingen så ingår ECo2mask, SRS peeling och effekthöjande solution.
Vi behandlar även området runt ögonen.

Diatermi

Diatermi används för att ta bort hår permanent. Har använts inom medicinen ända sedan slutet av 1800-talet.
När vi avlägsnar hår för vi ner en mycket tunn nål i hårsäcken och bränner. Beroende på hårets tjocklek varierar antalet behandlingar. Är det stora ytor du vill bli av med håren permanent rekommenderar vi dig IPL/Laser.
I genomsnitt behöver man behandla ett hår tre gånger. Är det mycket grovt behövs fler gånger, är det mycket tunnt - färre. Startkostnad 375:-, därefter 50:-/5minuters behandlingstid.

Fransar/Bryn

Formning av bryn, vax eller plock
Plockning av bryn samt färgning av bryn
Tillägg: Ögonmask som reducerar mörka ringar, påsar, fina linjer. 50:-
Färgning av fransar
Färgning av fransar samt plock av bryn
Lashlift/permanent fransböj ger en fin böj på fransarna. Passar för de som inte vill eller kan göra fransförlängning.
I behandlingen ingår dessutom en stärkande och vårdande keratinbehandling.

VIKTIGT att du kommer utan ögonmakeup till behandlingen.
Vackert böjda fransar samt tillägg av fransfärg ger ögonen en piggare blick.
Passar för de som inte vill eller kan göra fransförlängning men vill ha en fin böj och färgade fransar.
Keratinbehandlingen vårdar och stärker dina fransar med upp till 40 % och gör fransen 2-3 % längre.

Kom utan ögonmakeup till behandlingen.
Konsultation ang. Taffy tatuering ögonbryn/eyeliner
Den nya generationens permanenta make up! Taffy- Semi permanent tatuering av ögonbryn. Resultatet blir mycket verklighetstroget och sitter i ca 3 år. Behandligen är skonsam mot huden och näst intill smärtfri.
Vi korrigerar och fyller i det som behövs efter första behandlingen.från 4 - 8 veckor efter första gången
Den nya generationens permanenta make up! Taffy- Semi permanent tatuering av eyeliner. Resultatet blir mycket verklighetstroget och sitter i ca 3 år. Behandligen är skonsam mot huden och näst intill smärtfri.
Vi fyller i och korrigerar det som behövs efter första behandlingen. 4-8 veckor från första gången

Akupunktur/MID-Laser/Lipo laser

Akupunktur/Moxa
Succémetoden för fettreducering & behandling av celluliter.
Ingen smärta, kirurgi eller bedövning, ingen återhämtningstid, säker & utan bieffekter. Imponerande mätbara resultat.
"Lipo Laser" är en lågeffekt laser med speciel våglängd och helt ofarlig behandlingsmetod för fettcellsreducering, celluliter och kroppsskulptering över hela kroppen.
Lipo Laser är en lågeffektlaser med speciell våglängd och en helt ofarlig behandlingsmetod som kan användas på problemområde över hela kroppen, även i ansiktet och på "dubbelhakan" om så önskas.
Före behandling - välkommen att boka tid för en kostnadsfri konsultation.
Lipo Laser är en lågeffekt laser med speciell våglängd och ofarlig behandlingsmetod för fettcellsreducering, behandling av celluliter och kropps-skulptering.
Revolutionerande, effektiv, snabb, säker och smärtfri behandlingsmetod för fettcellsreducering, behandling av celluliter och kropps-skulptering.
Lipo Laser är en lågeffekt laser med speciell våglängd och en helt ofarlig behandlingsmetod för fettcellsreducering, behandling av celluliter och kroppsskulptering.
Före behandlng, boka tid för en kostnadsfri konsultation.
Specialpris 10-kur 6000:-
Lipo Laser är en lågeffektlaser med speciell våglängd och en helt ofarlig behandlingsmetod för fettcellsreducering.
Ingen smärta, kirurgi eller bedövning, ingen återhämtningstid,
ingen ansträngande behandling, säker och utan bieffekter.
Välkommen boka tid för en konsultation.
MID-laser - läkande laserljus för akut och kronisk smärta och inflammationer i muskler och leder.
Effektiv behandling av smärta och inflammationer med MID-laser.
Exempel på indikationer där MID-laser kan användas är kronisk nackvärk, tinnitus, värk i axlar/nacke, kronisk ryggvärk,
atros, sårläkning, lymfödem, golf-tennisarmbåge, idrottsskador.

Fotvård

Avslappnande fotbad, behandling av förhårdnader, filning samt lättare fotmassage.


Avslappnande fotbad, behandling av förhårdnader, filning samt lättare fotmassage & lack naglar.
Mjukgörande och härligt fotbad, behandling av förhårdnader, filning av naglar, fot- och underbensmassage. Paraffinbad som gör huden mjuk, cirkulationsökande, härlig för ömma fötter, alternativt en närande fotstrumpemask med collagen. Massage med vårdande och fuktgivande creme. Avslutar med lackning av tånaglar eller längre massagetid.
En fotvårdsbehandling som även inkluderar en längre massage av underben och fötter.

Löser upp spänningar i ömma, trötta och svullna ben och fötter
Lämplig behandling för ett terapeutiskt återbesök
Ett permanent lack på tånaglarna som sitter 3-4 veckor. finns i ca 20 olika nyanser samt fransk manikyr. Kan kombineras med fotvård. Ska ej göras på nagelsvamp.

Hälsorådgivning

Besök nr 2 - då går vi igenom analyssvaret
Hårmineralanalys igenomgångnkl. konsultation
Tillägg 250:- för besök nr 2 - genomgång av analyssvaret

IPL

IPL Hårborttagning armar, hela
IPL Hårborttagning - armhåla
IPL hårborttagning baksida lår
IPL Hårborttagning bikinilinje
IPL Hårborttagning haka, pris 1000-1200 beroende på behandlingsområdets yta.
IPL hårborttagning halva ben
(var 4:e behandling 15 % rabatt)
IPL- Hårborttagning hela ben
IPL Hårborttagning helt ansikte inkl. haka
Hårborttagningsmetod med IPL på rygg
IPL Hårborttagning överläpp
IPL hårborttagning överläpp + haka
IPL används vid Aknebehandling med mycket positivt resultat.
Ljuset gör att inflammationen i talgkörtlarna minskar och hudbesvären läker ut. Man behandlar helst en gång/vecka i ca 4-6 veckor.
Område som kan behandlas; Ansikte även små partier, Axlar & Skuldror, Bröst, Haka, Kinder, Panna, Rygg.
PRISER per behandling varierar, beroende på område.
Kontakta oss gärna för prisuppgift.
IPL-behandling/Ansiktsbehandling hudförbättring inkluderar rengöring, peeling, IPL, ansiktsmask, serum, kräm.
Ger huden ny energi oavsett hudtillstånd.
IPL-behandling för kärl, pigmentfläckar. Enstaka pulser
IPL hårborttagning bikini
IPL Kostnadsfri konsultation inför behandling där vi går igenom önskemål, behandlingsupplägg, kostnad och information om ev. sjukdomar som inte passar ihop med
att behandla med IPL.

Makeup

Brudmakeup inkl. 60 min konsultation
Följe av tärnor/påklädning etc. - pris enligt överenskommelse beroende på tidsåtgång.
En lättare vardags-makeup - få lite inspiration och prova nya produkter från bareMinerals makeupserie.
Vi använder makeup-produkter från märket
"bare Minerals"
Individuellt kursupplägg av vardags-/kvällsmakeup med grunderna; foundation, concealer, ögontekniker, bryn, rouge& läppar. Denna kurs skall ge dig både kunskap och inspiration om hur du själv kan lägga en snygg dagmakeup eller avancerad fesmakeup.
Vi använder oss av makeupserien "bareMinerals". Rena mineraler som är vårdande för huden. Innehåller inga konserveringsämnen och täpper därför inte igen porerna.
Makeup brudkonsultation inför bröllopet. Genomgång samt provmakeup.
Kostnaden för konsultationen 500:- dras av på totalkostnaden.
Brudmakeup exkl. konsultation före makeuptillfället

Massagebehandlingar

Rygg/nack-massage
Massageterapi som kan kombineras med MID-laser (läkande laserljus), akupunktur/moxa. Behandlingen syftar till att lösa upp djupa muskelspänningar. Förutom Massage kan behandlingen även innehålla inslag av mid-laser, moxa, akupunktur. Detta är en mycket effektiv behandling vid värk som inte vill släppa eller efter träning eller som förebyggande behandling.
Kan köpas som 10-kur
Massage av rygg, nacke och skalp
Helkroppsmassage
Kan även köpa "Behandlingskort, Massagekur
10 ggr 6200:-
Tuina-metoden förebygger olika problem med nacke/axlar,rygg, Olika smärttillstånd, högt blodtryck, tandvärk, astma, diabetes m.m.
Man stimulerar akupunkturpunkter med en speciell massage och tryckteknik som stimulerar kroppens självläkande krafter. Behandlingen påverkar kroppens centrala nervsystem, hjärtat och blodcirkulationen, andningssystemet, matsmältningen, immunförsvaret och musklerna
Unik massagekonst som fokuserar på ett totalt välbefinnande. Massagebehandlingen är en kombination av reflexmassage, thaimassage, aromapressur och effleurage som löser upp spänningar, eliminerar gifter och fyller på kroppen med ny energi
Rygg-Nack-massage med tillägg av terapeutisk laser
Behandlingen inleds med kroppspeel. Därefter kroppsmassage. Behandlingstid 60 min.
En massage på fötter samt underbenen som anpassas individuellt efter behov, beroende på vilken massageolja som används i behandlingen. Det är en behandling som kan stimulera fötter som värker eller ben som känns svullna, dålig cirkulation m.m.
En avstressande, balanserande och välgörande massageupplevelse.

En totalupplevelse för själ, kropp & sinne!

Naglar

Shellac är ett lack som härdas i UV-lampa. Är nästan lika tunt som ett vanligt lack men håller ca 2 veckor beroende på din nagels kvalité.

OBS! OBS! OBS!
SHELLAC löser man upp för att få bort (vi filar inte bort det)
Om du redan har annat gelematerial än SHELLAC på nageln, är det viktigt att du kontaktar oss innan du bokar tid.
Borttagning av CND Shellac naglar gjorda på salongen. Material som är gjort på annan salong debiteras extra 100 kr
Klassisk manikyr är en manikyr där vi formar nageln, fix av nagelband (+ev. vattenbad vid behov) polering av nageln, lackning samt avslutande handkräm.
Sport Mini Manikyr är en "enklare" manikyr där vi formar nageln, fix av nagelband samt polerar in olja i nageln & avslutar med handkräm.
Ett lack som härdas i UV-lampa. Är nästan lika tunt som ett vanligt lack men håller ca 2 veckor beroende på din nagels kvalité.

OBS! OBS! OBS!
SHELLAC löser man upp för att få bort (vi filar inte bort det)
Om du redan har annat gelematerial än SHELLAC på nageln, är det viktigt att du kontaktar oss innan du bokar tid.

Vaxningar

Vax armhåla
Vax bikini (ej brasiliansk)
Vax halva ben
Vax hela ben
Vax hela ben inkl. bikini
vax rygg
Vax överläpp
Vax överläpp + haka

Frisk & Skön

Frisk & Skön erbjuder upplevelserika och resultatinriktade samt individuella terapeutiska behandlingar för både kvinnor och män. Vi arbetar med marknadens ledande hudvårds-, makeup- och hälsoprodukter inom hud- & skönhetsvård, nagelvård, makeup, fotvård, IPL för hårborttagning/kärl/pigment/hudförbättring, spa-paket m.m.
Vi kan också erbjuda terapeutiska behandlingar inom massage,akupunktur, MID-laser samt hälsorådgivning med helhetssyn.


Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndag-Fredag 10.00-18.00 Lördagar 10.00-15.00
Behandlingstider, kvällstider enligt överenskommelse.
Adress
Rögårdsgatan 7
761 30 Norrtälje
Öppna i Google Maps 🗗